• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

Kızlar ek gıda sendromu sürüyor desenize:9:Gerçekten kafa karıştırıcı bir konu.Cicibebe ile ilgili bende birkaçşey okudum fruktoz çok fazlaymış diyorlardı.Bende aklıma yatan bir tarif bulursam kendim denemeyi düşünüyorum bakalım.

günaydın hanımlar , kızçem bugün dolu dolu 5 aylık oldu teyzeleri :16: dün sağlık ocağında ölçümlerimizi yaptırdık , 8200 çıktı minnoşum , 66 cm de boyu , ek gıda için 6 ayı doldurmayı bekle dedi hemşiremiz kilosu iyi die , bende öyle düşünüyorum ama yakında pekmeze başlayabilirim demir ilacı vermediğim için

Maasallah kizina.bizle iki gun farkiniz var ama benim kizcem okadar kilo almadi sanirim.7800 falan herhalde.sen mama veriyomuydun yoksa sadece anne sutumu veriyosun.

Maasallah kizina.bizle iki gun farkiniz var ama benim kizcem okadar kilo almadi sanirim.7800 falan herhalde.sen mama veriyomuydun yoksa sadece anne sutumu veriyosun.

Ya kizlar masallah sizinkiler cok iyi kilosu. Benim kizim 6 kiloyu yeni gecti, 5aylik. Boyuda 63cm filandir, en son 61.5cm di, buay daha olculmedi. Kilosunada ben evde baktim. Sizinkileri okuyunca ben cok sasiriyorum, kizim saglikli ama kilosu az, aslinda zayif durmuyo ama boyle iri bi bebek olunxa yaninda ufak kaoliyo, ben ek gida vermiyorum, elma armut hurma filan azar azar tattirma seklinde ceyrek dilim veriyorum. Ek mamaya baslamadik kaka sorunumuz yeni yeni duzeldi diye. Demirede bu ay yeni baslicaz ins kakasi yine problem olmaz cok agliyo uyuyamiyo yoksa :( forumun en minigi biz kaldik sanirim. Anne sutuyle ve boyle tattirarak devam edeyoim diyorum 6. Ay ogunegeceriz diye ama ? Gec mi kaldikki? Uykumuz gazimiz yeni yeni duzeldi oda ilacla. Ilaci biraksak nolcak bilmiyorum. Ustelik ilac cildine yaramadi, tahris ediyo degdigi yerleri, cisinide degiistirdi pisik oluyo kizim, hic olmazdi :( yanaklari filan kabariyo :( gunde 1 doza dusurduk gaaz ilacini bu yuzden.

yüksek sıcaklıkta pişme olayına takılırsak evdeki de yüksek sıcaklıkta pişçek :ssz: düşün düşün kararsız kalıyorum herşeyde

ama şeker kesinlikle vermek istemiyorum bebeğime o yüzden en iyisi pekmezle evde pişirmek

Tam olarak nasil yaptigini nasil oldugunu yarin yazarsan sevinirim canim.merak ettim sevcekmi bebisin

Tam olarak nasil yaptigini nasil oldugunu yarin yazarsan sevinirim canim.merak ettim sevcekmi bebisin

yarın alışverişe gidebilirsem yaparım canım

pastanede çalıştığı için evde tatlı yapmamış bir insan olarak pirinç unu, irmik gibi gıdalarla tanışamadık henüz :9:

evde kabartma tozu bulmak bile mucize oluyo :27:

çok şükür maşallah Allah nazardan korusun benim oğlanın yemeye itirazı yok, ayırt etmedi şuana kadar verdiklerimi

yoğurt, meyve, sebze, pekmez lezzet testinden geçti doruk paşanın

bu hafta sırada ıspanak ve balkabağıyla tanışma var

bisküviyi 1 hafta daha bekleteyim ben en iyisi kahvaltı aşamasına sonra geçeyim

Ya kizlar masallah sizinkiler cok iyi kilosu. Benim kizim 6 kiloyu yeni gecti, 5aylik. Boyuda 63cm filandir, en son 61.5cm di, buay daha olculmedi. Kilosunada ben evde baktim. Sizinkileri okuyunca ben cok sasiriyorum, kizim saglikli ama kilosu az, aslinda zayif durmuyo ama boyle iri bi bebek olunxa yaninda ufak kaoliyo, ben ek gida vermiyorum, elma armut hurma filan azar azar tattirma seklinde ceyrek dilim veriyorum. Ek mamaya baslamadik kaka sorunumuz yeni yeni duzeldi diye. Demirede bu ay yeni baslicaz ins kakasi yine problem olmaz cok agliyo uyuyamiyo yoksa :( forumun en minigi biz kaldik sanirim. Anne sutuyle ve boyle tattirarak devam edeyoim diyorum 6. Ay ogunegeceriz diye ama ? Gec mi kaldikki? Uykumuz gazimiz yeni yeni duzeldi oda ilacla. Ilaci biraksak nolcak bilmiyorum. Ustelik ilac cildine yaramadi, tahris ediyo degdigi yerleri, cisinide degiistirdi pisik oluyo kizim, hic olmazdi :( yanaklari filan kabariyo :( gunde 1 doza dusurduk gaaz ilacini bu yuzden.

5 aylıksa öğün olarak vermeyi düşünme bence canım acele etme. sağlıklıysa problem yok aslında ama biz anneler illa dert ediniyoruz kendimize

gaz içinde infacol kullandık biz, çok şükür o kadar rahatlatmıştı ki 2. kutuyu kullanmamıza gerek bile kalmadı.

Canim onemli olan sagligi elbette.ama biz anneler birininki kiloluysa benimki niye zayif diye kafamiza takiyoruz.yani ben oyleyim en azindan:-) .ek besine gelince gec kalmadik ama bende haftaya yavas yavas baslamayi dusunuyorum zaten yedigim herseyden tattiriyorum cok azicik.uyku duzenimiz hic olmadi zaten duzelcek yerde dahada bozuldu.ben gaz ilacini biraktim artik iki haftadir vermiyorum.sen ne kullaniyosun gaz icin.bide pisik olma sebebi enfeksiyon olabilir basima geldi o yuzden soyluyorum biran once tahlil yaptirmanda fayda var

hangi gaz ilacı bu merak ettim ? sen kıyaslama canım her bebeğin yapısı farklı , doktoru kilosu iyi diyorsa acele etme ek gıda için

kızlar hepinize tek tek teşekkür ediyorum..benmde tek korkum kızımın memyi bırakması..hafta içi başka doktora gidicez tek tek sorucam hepsini.ona göre karar vericm nezaman amelyat olucağımı..Allah yardımcımız olsun inş. hemen atlatırım..:ssz:

çok geçmiş olsun canım biraz araştırdım da ameliyat şart gözüküyor başka çaresi yok anlaşılan

2 yıldır ben de ağrı çekiyorum ,2 kez gittim doktora hamilelik öncesi, bişey çıkmadı. buaralar şiddetlendi sağ göğsümün altındaki ağrı, sırtıma ve belime şiddetli bi şekilde vuruyor

şüphelendim safra kesesi taşından, önümüzdeki prş. doruk'u muayeneye götürdükten sonra bende gidicem doktora

cnm bende araştırmaya devam ediyorum.hamilelik döneminden sonra görülebiliyormuş,kilo alımı ve organların sıkışmasıyla taş oluşumu olabiliyormuş..eğer şüpheleniyosan ihmal etme kontrollerini yaptır canm ultrasyonda hemen çıkıyor..umarım temiz çıkar sonuçların..

Son düzenleme:
muğlada ünv. öğrencisi kız doğurduğu bebeği 6. kattan atmış !!!!! nasıl vicdansızlıktır bu ya !!!!:47:

Kimbilir o noktaya varincaya kadar ne buhranlar gecirmistir, kimse boyle biseyi normal zamanda yapamaz.ama hepimiz dogum yaptik ve logusaligin ne oldugunu biliyoruz, bazisinda cok agir gecebiliyo, eskiden boyle haberleri duyunca benimde aklim almazdi ama logusa depresyonu gecirmis biri olarak boyle biseyi ancak cok agir bunalimda yapilabilir diye dusunuyorum, e bide sartlari agir olunca, vicdan zayifligi olan bebeye olmus kiyamam ama psikiyatristim demisti bu logusa depresyonu oyle biseydirki o cani dedigimiz bebegini sokaga atan annelerin gecirdigi bisey demisti. Tabi sadece o degil kisinin kendi zaaf ve eksikleri bu sonuca goturuyor ama ikisinede coik cok yazik,

kızlar işe başlayalı 2 hafta oldu, günün sonunu göremeden uyuyakalıyorum. yorucu ama bu ay 3 saatte 1 emzirmeye gitmeme izin verdiler, içim rahat oluyo en azından. özledim sizleri vakit buldukça okuyayım diyorum ama yetişemiyorum.

Bugün hayatımın en kötü günlerinden birini yaşadım diyebilirim... Evde bebeğimi bırakıp işe gittim kendimi hiç bu kadar çaresiz hiç bu kadar adıyla dolu hissetmedim bugün kalbimi söküp arsalarda yerinden bu kadar acımadı herhalde
Sabah 6:30 da uyandı ben 7:15 te evden çıktım akşam 18:45te geldim oğlumun yatma saati 8 ben yavruma doyamadan böyle geçecek günler
Bütün gün kameradan seyrettim sesini dinledim öyle uzaktan baktım evladıma bakıcısı altını değişirken seyrettim o güzel tomadık bacaklarını ah dedim içimden şimdi orada olsam da yavrumu öpsem koklasam ama nafile
İçimde öyle bir burukluk öyle bir acı var ki atamıyorum
Benim yavruma elin kadını bakıyor yavrum ona gülüyor onunla oynuyor ben de uzaktan çaresiz seyrediyorum
Bu düzenden hayat kavgasından geçim derdinden nefret ediyorum yıllardır özel sektörde eşekler gibi çalıştım karnım burnumda son güne kadar çalışmaya devam ettim... Şu anda yavrumu bırakıp işe gitmeye gücüm yok dua edin bana ne olur Rabbim bana kuvvet versin

canım çok üzüldüm, ben arada geldiğim halde çok zor oldu işe başlamak. sabahları uyurken gidiyorum ben normalde her sabah ondan önce uyanır başında bekler gözlerini açtığında günaydın meleğim derdim gözlerinin içi gülerdi, en azından haftasonu beraber uyanıyoruz diye teselli buluyorum. ben üzülürsem o daha çok üzülür diye bi şekilde iyi tarafından bakmaya çalış, sonuçta bebeğin için çalışıyorsun. Allah sabır versin hepimize, daha kötüsünü düşünüp şükretmek lazım.

Back
X