• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

Öncelikle hepinize çok teşekkürler güzel anneler..:16: Bugün Yatış işlemlerini hallettik,buarada kızımı ilk defa kayınvalideme bırakıp gittim..gece rüyalarıma girdi nasıl stres olduysam durucak mı diye..:26: benden biberonu kabul etmiyordu çünkü..ama bugün babannesiyle iyi anlamışlar,biberonuda kabul etmiş..çok sevindim içim rahatladı ama sanki az emmiş gibi geldii:44: sağ göğsümden 100cc süt sağdım bıraktım,40cc anca içmiş..İşe başlayana kadar umarım alışır bu ameliyat dönemi kayınvalidemede alıştırma olucakk:1: Amelyattayken benmkiler benimlee eşimin ailesii kızımla ilgileniceklerr görev dağılımı yaptık saolsun herkes yardımcı olmak istiyor.. aa bii haber daha 61 kg ya düşmüşüm kızlar..68ile hamile kalıp 82 ile girmiştim doğuma..çkk sevindimm bugün:) Artık safra kesemi aldırınca biraz daha hafiflerim kızlar malum 2 taş taşıyorumm :37: artık kendiimi motive etmek için gırgıra vurdum işi :))

oh ne guzel biberonuda kabul etmis minigin,annecigine destek olmus... iyi haberlerle gel insallah canim...

kizlar asilardan dolayi atesimiz yukseldi aslinda38°yi gormeden surup vermek istemiyordum ama evde yanliz oldugum icin korktum 37°olunca surup verdim dustu cok sukur..

kizlar asilardan dolayi atesimiz yukseldi aslinda38°yi gormeden surup vermek istemiyordum ama evde yanliz oldugum icin korktum 37.7°olunca surup verdim dustu cok sukur..

aynen bizde öyleyiz tam düzeldi hergün yapıyo derken fitile döndük, kaka yapmadığı günler uyku düzeni ve huzuruda olmuyo yavrum :(

bizimde uykumuz ve huzrumuz yok cnm. acaba acmi diyorum mizmiz hep kabizliktan dolyi moralim bozuk. gunde 5-6 kere yapan bebek ne olduda boyle oldu.

Öğretmenim canım, inşallah bu yıl olmazsa gelecek yıl yerleşirim, çok azimliyimdir karşılığını almayı umut ediyorum. Allah'a şükür oğlum çok uslu bir bebek, gece uykusu düzenli, gündüz de bazen 2 saat uyuduğu oluyor. Sadece diş sancısından dolayı çok mızmızlanmıştı bir dönem, çıkarmadı henüz ama ağrısı hafifledi sanırım bu aralar daha sakin. Motivasyon kaynağın olayım oğlumu ayağımda sallarken, emzirirken falan cep kitaplardan sürekli tekrar yapıyorum, ya da telden netten okuyorum konuları. Bitirdim sayılır, nisandan itibaren alana yoğunlaşıp deneme çözeceğim. Sen de ucundan kıyısından başla az da olsa bir şey yaptığın için kendini iyi hissedeceksin eminim.

VallA super bizim oglan hic rahat vermiyor babasida mufettislik icin hazirlaniyor pardon hazirlanmaya calisiyor bebeis yuzunden gece kalkip calisiyor rahat vermiyor bizimki...

cnm bizdede oglum tuvaletini yaptgnda evde bayram havasi oluyo :)) elimzde telfn hbr verorz annelrimze. z.yagida zararli diolr bilemiyormki cnm. dr gotrcem artk snrm.

Cok iyi anliyorum bizdede oyleydi bir cocugun tuvaletini yapmasi ne kadar mutluluk veriyormus onu anladik....ben hic duymadim zeytinyaginin zarali oldugunu arada veriyorum bende tabi cok rafine degil koyden dogal....

gecmis olsn cnm. bu altiaylik asilar ates yapti hep sanki. korktum simdi bende.

bende cok korkuyordum gunler evvel arastirmalara basladim ama calpol cok hizli bi sekilde atesimizi dusurdu 37.7°ye cikmisti yanlis yazmisim... asi anindada acikcasi cok agladi ancak 5dk.icinde unutup gulucukler atmaya basladi kuzum :1: bebek iste.... korkma kolayca atlatin insallah..

cnm bende kuru kayisiyla hosaf yapiorum. suyunu ayri veriyorum meyvesini blendrdan gecirip azicik kendi sutumu katip veriyorum genelde. kayisiyi yumusatip pure yapipta verdigim oluyo. bugunde armut rendeleyip verdim. insallah faydasi olur yavrularimza.

insallah canim yaa benim kizce yapmadi bugun :ssz: katilascak gene catlagi yirticak cikartirken cok uZuluyorum nolcak boyle kisir dongu oldu resmen. bi ishal oldu 6kez yapti hastanelere tasindik bi kabiz oldu 3gun yapmadi hastanelere tasindik orta yolu bulamadik gitti :ssz: kaysi armut gaita yumusatan surup bugun tamamini verdim yok yapmadi :ssz: baska ne yapilir bilemiyorum.

insallah canim yaa benim kizce yapmadi bugun :ssz: katilascak gene catlagi yirticak cikartirken cok uZuluyorum nolcak boyle kisir dongu oldu resmen. bi ishal oldu 6kez yapti hastanelere tasindik bi kabiz oldu 3gun yapmadi hastanelere tasindik orta yolu bulamadik gitti :ssz: kaysi armut gaita yumusatan surup bugun tamamini verdim yok yapmadi :ssz: baska ne yapilir bilemiyorum.

cnm benim kv sordu onden gelen kakasi katimi die. yok deil bizimki allahtan. yani normalde nslsa onun bi tik kivamlisi. yoksa kivamli olmasinami katilasti deniyo. o makati acitmazki. sizinki cokmu kati. valla benimde aklima bisey gelmio baska. birde kivi varmis kabzlga ii diye duydum ama arastrmadim henuz.

cnm benim kv sordu onden gelen kakasi katimi die. yok deil bizimki allahtan. yani normalde nslsa onun bi tik kivamlisi. yoksa kivamli olmasinami katilasti deniyo. o makati acitmazki. sizinki cokmu kati. valla benimde aklima bisey gelmio baska. birde kivi varmis kabzlga ii diye duydum ama arastrmadim henuz.

inan bu isi bende cozemedim suan kizimin kakasi kabiz mi onu bile bilemiyorum eskiye gore evet baya kivamli ancak yetiskin bi insaninki gibide degil yani... netten arastirdim kabizlik neye denir diye kakanin top top ara ara cakil tasi gibi gelmesiymis bebeklerde.. inan aklim cok karisik. tecrubesizlik galiba :ssz: kiviyi bende duydum yani biyerde okudum belkide burda okumusumdur oyy beynim sulandi. cok arastirincada daha bi cok yaniliyor insan.

inan bu isi bende cozemedim suan kizimin kakasi kabiz mi onu bile bilemiyorum eskiye gore evet baya kivamli ancak yetiskin bi insaninki gibide degil yani... netten arastirdim kabizlik neye denir diye kakanin top top ara ara cakil tasi gibi gelmesiymis bebeklerde.. inan aklim cok karisik. tecrubesizlik galiba :ssz: kiviyi bende duydum yani biyerde okudum belkide burda okumusumdur oyy beynim sulandi. cok arastirincada daha bi cok yaniliyor insan.

kvalidem tas gibi olur dedi hatta gorumcmin bebeginin kanarmis. bixim ole deil allahtan. evet cok arastirinca insanin beyni sulaniyo resmen
su demisken annenin de bol bol su icmesi lazimmis sanirim bunuda netten okudum. herhalde sutu sulandirmak amac.

birde bebegin 6gune kadar kaka yapmamasi normalmis tipta.6gun nolcak o kaka kaskati hal alcak keske hergun yapsalar. gecici bi durumdur belkide bu aylara ozgu biseydir of ins.oyledir

kvalidem tas gibi olur dedi hatta gorumcmin bebeginin kanarmis. bixim ole deil allahtan. evet cok arastirinca insanin beyni sulaniyo resmen
su demisken annenin de bol bol su icmesi lazimmis sanirim bunuda netten okudum. herhalde sutu sulandirmak amac.

yok ya tas gibi degil krem kivaminda yada kina kivaminda diyeyim sulu degil artik... e bu kizin makati niye catladi ya :ssz: kan damlasi veriyor musun?

selam kızlar nasılsınız biz bugün dr a gittik 6aylık kontrolüne dr umuz çok ii buldu kilosu 8kilo boyuda 70cm olmuş gayet iyi dedi...yalnız ek gıdada karıştım iyice sanki ilk çocuğumu büyütüyorum...biz geçen ay sadece öğlen meyveye ikindidede yoğurda başlamıştık bugün sebze çorbası ve kahvaltıya başlıcaz dedi yarından itibaren sebze çorbası 10gün sonra kahaltı dedi kahvaltıda yumurta peynir ve pekmez olucakmış bun ıhlamur yada elma suyuyla ıslatıcaz dedi...şimdi benim kızım sabah geç kalkıo 10buçuk 11 ben bunların hepsini nasıl vericem dr yoğurdu meyveyle karıştırıp verebilirsin dedi...ben şöyle yapsam olurmu sizce sabah kahvaltı öğlen çorba ikindide meyveli yoğurt akşamda muhallebi dr muhalleb sana kalmış dedi...kafam allak bullak inanın...kahvaltıy cevizi falan sonra ilave edicem dedi...:44:

Selam sayfayi değiştirdiniz mi kızlar
evet nerdeyse aydır devamlı burdayız artık cokta guzel oldu.
cnm hergun kayisi puresi veriyorum. armutu bugun denicem. zeytinyagi vermedim ama hic
zeytınyagını tek ıcırmemek gerekıyormus bebeklere cok buyuk zararları varmıs doktorum oyle soyledı.
dun yapti kakasini da bugun yapmadi henuz ben bi kasik daha verdim aliskanlik yapicak diye korktugum icin kisitli vermeye ozen gosteriyorum gerci dr.dedi aliskanlik yapmaz ama ilac sonucta
yok canım ya yapmaz bence..
Ya kizlar moralim cok bozuk. Almayi planladigim 20 gunluk raporu sanirim alamayacagim. Yillik iznimin son 10 gunu. Kendimi mayista ise basliyacam diye hazirlamistim psikilojik olarak. Simdi nasil kizimi birakip gidecem. Aslinda evim ise cok yakin. 8 de gidip 12 de ogle yemegine gelecem. 1 de gidip 2 de tekrar gelecem. Kizimadaa annem bakacak ama her saniye yanindaydim cok alistim. Rapor isi olmayinca cok uzuldum :-( kizim 3-4 gundur dogru duzgun birsey yemiyor. Buyume atagimi acaba? 4 defa ek gida alan kizim bugun bu saat hic birsey yemedi. Tek memeyi 2 defa emdi o kadar. Ac ac uyuyor simdi.
olsun canım ne yapıcan bozma moralını.bak sanslısın kı yabanılar bakmıyor cocuguna ve oglen felanda gelebılıyorsun..
Öncelikle hepinize çok teşekkürler güzel anneler..:16: Bugün Yatış işlemlerini hallettik,buarada kızımı ilk defa kayınvalideme bırakıp gittim..gece rüyalarıma girdi nasıl stres olduysam durucak mı diye..:26: benden biberonu kabul etmiyordu çünkü..ama bugün babannesiyle iyi anlamışlar,biberonuda kabul etmiş..çok sevindim içim rahatladı ama sanki az emmiş gibi geldii:44: sağ göğsümden 100cc süt sağdım bıraktım,40cc anca içmiş..İşe başlayana kadar umarım alışır bu ameliyat dönemi kayınvalidemede alıştırma olucakk:1: Amelyattayken benmkiler benimlee eşimin ailesii kızımla ilgileniceklerr görev dağılımı yaptık saolsun herkes yardımcı olmak istiyor.. aa bii haber daha 61 kg ya düşmüşüm kızlar..68ile hamile kalıp 82 ile girmiştim doğuma..çkk sevindimm bugün:) Artık safra kesemi aldırınca biraz daha hafiflerim kızlar malum 2 taş taşıyorumm :37: artık kendiimi motive etmek için gırgıra vurdum işi :))
moralını yuksek tut canım bak kızında ıyı anlasmıs babaannesıyle..ıyleste gel beklıyoruz senıı.sımdıden gecmıs olsunn.
gecmis olsn cnm. bu altiaylik asilar ates yapti hep sanki. korktum simdi bende.
ece o asıları lana kadar hıc ateslenmemıstı 6 aylık asılarda sabaha kadar bı dustu bır cıktı..allah hepınıze kolaylık versınn..
birde bebegin 6gune kadar kaka yapmamasi normalmis tipta.6gun nolcak o kaka kaskati hal alcak keske hergun yapsalar. gecici bi durumdur belkide bu aylara ozgu biseydir of ins.oyledir
evet bende korkardım arada kabız oluncada doktorda oyle dedı ıcım rahat artık..
selam kızlar nasılsınız biz bugün dr a gittik 6aylık kontrolüne dr umuz çok ii buldu kilosu 8kilo boyuda 70cm olmuş gayet iyi dedi...yalnız ek gıdada karıştım iyice sanki ilk çocuğumu büyütüyorum...biz geçen ay sadece öğlen meyveye ikindidede yoğurda başlamıştık bugün sebze çorbası ve kahvaltıya başlıcaz dedi yarından itibaren sebze çorbası 10gün sonra kahaltı dedi kahvaltıda yumurta peynir ve pekmez olucakmış bun ıhlamur yada elma suyuyla ıslatıcaz dedi...şimdi benim kızım sabah geç kalkıo 10buçuk 11 ben bunların hepsini nasıl vericem dr yoğurdu meyveyle karıştırıp verebilirsin dedi...ben şöyle yapsam olurmu sizce sabah kahvaltı öğlen çorba ikindide meyveli yoğurt akşamda muhallebi dr muhalleb sana kalmış dedi...kafam allak bullak inanın...kahvaltıy cevizi falan sonra ilave edicem dedi...:44:
masallah senın belırledıgın yol daha ıyı bence...

günaydınlar iyi haftasonları :16:

kızlar dediğiniz gibi diş çıkarıyoruz galiba. gece emip uyuyan oğlum ağlayarak uyanıyor mızıl mızıl bir halde emmek istemiyor. gece 2 kere kaka yaptı rahatladı ondan sonra emip uyudu

bugün bakıcımıza söyledim püre falan verme diye o da etkiliyor galiba rahatsız etti kuzumu

gazı çıksın, kırkı çıksın, dişi çıksın, otursun, emeklesin, yürüsün, konuşsun, öyle böyle büyücekler bakalım ama nasıl :ssz:

kuzum 500 gr aldı diye sevindik bu ay onu da vercez bu gidişle :ssz:

6. ay aşıları doruk'ta da ateş yaptı. aşıdan hemen sonra ve 6 saat sonra ateş düşürücü vermemize rağmen az da olsa ateşi vardı

dün gece de biraz ateşi vardı uyutmadan yarım kaşık ateş düşürücü verdim, dişler de etkisini gösteriyo heralde

belirtiler çıktıktan ne kadar sonra çıkıyo dişler kızlar?

yok ya tas gibi degil krem kivaminda yada kina kivaminda diyeyim sulu degil artik... e bu kizin makati niye catladi ya :ssz: kan damlasi veriyor musun?

bizimkininde oyle krem gibi. yani acitmazki neden catlarki zorladgi icn belkide :26: ben demire basladgm zamn kaka sayisi gunde bir kereye dustu. sonra vermwyi kestigim halde gunlerce yapamadi. sanirim bi kere bozuldu duzeni ondan hala kabiz.

Günaydınnnnnnn,güzel bir hafta sonu olsun...:16:
saol canım sanada.nasılsın kızın nasıl?
günaydınlar iyi haftasonları :16:

kızlar dediğiniz gibi diş çıkarıyoruz galiba. gece emip uyuyan oğlum ağlayarak uyanıyor mızıl mızıl bir halde emmek istemiyor. gece 2 kere kaka yaptı rahatladı ondan sonra emip uyudu

bugün bakıcımıza söyledim püre falan verme diye o da etkiliyor galiba rahatsız etti kuzumu

gazı çıksın, kırkı çıksın, dişi çıksın, otursun, emeklesin, yürüsün, konuşsun, öyle böyle büyücekler bakalım ama nasıl :ssz:

kuzum 500 gr aldı diye sevindik bu ay onu da vercez bu gidişle :ssz:

ben demıstım demıycem artık..:52:olsun bu gunlerde gecıcek allah caresız dert vermesın canımın ıcı

Back
X