• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

kızlar esım bugun mesaıde bende sabah 6 da kalktım perdelerı attım camlaı sıldım kızımı yıkadım,yemegını yedı yatırdım bırazdan kuafore gıdıcem ınsallah...havada cok guzell:16::12::108:

merhaba kizlarrrr
nasilsinizzz
tam bi haftadir gelemedim
gecen pazar esimin amcasi ailecek bize oturmaya gelmisdiler hepsi de gripti
onlr gitdikden sonra tam 5 gundur hastaydim grip ates yatakdan kalkamiyodum
dun aksamdan beri biraz daha iyiyim yani en azindan yatkda degilim cok sukur ama gripim gecmedi henuz
oglusum iyi ara-sira oksuruyo ama hasta degil cok sukur
hepinizi ozlemisimmm

kizlar kafami kurcalayan bi konu var Omerin kakasi tamamen degisik halde son 1 haftadir
onceki kimi sulu puturlu degil sert de degil sari ama sanki beze krem surmussun gibi
karni mi doymuyo yedigim bisey mi dokunuyo yoksa acaba normalmi
sizin bebislerde nasil kizlar
ben sadece anne sutu veriyorum

sagol teyzesi.. döndüm çok sükür kavustum size:13: gecmiş olsun canım ya biz gözümüzden sakınsakta sağdan soldan geliyor hastalık cabucak atlatın inşallah...
tesekkur ederim canim insaallah atlatirim bebegimi koklamaya hasret kaldim opemiyorum bile hastaik gecmesin diye:2:

merhaba kizlarrrr
nasilsinizzz
dun aksamdan beri biraz daha iyiyim yani en azindan yatkda degilim cok sukur ama gripim gecmedi henuz
hepinizi ozlemisimmm
gecmıs olsun canımcımm..
merhabalar ben de ikizlerimi 5 ekim 2012 gecesi erken doğumla dünyaya getirdim.

hosgeldın canım,banada premature annesı geldıı..kac haftalık dogud bebeklerın ve kıloları e kadardı?merak ıcındeyımm

gecmıs olsun canımcımm..

hosgeldın canım,banada premature annesı geldıı..kac haftalık dogud bebeklerın ve kıloları e kadardı?merak ıcındeyımm

teşekkür ederim hoşbuldum. 34+6 ' da dünyaya geldiler oğlum 2250 gr, kızım 2150 gr olarak doğdular. 6 gün küvezde kaldılar

teşekkür ederim hoşbuldum. 34+6 ' da dünyaya geldiler oğlum 2250 gr, kızım 2150 gr olarak doğdular. 6 gün küvezde kaldılar

benım kızımda 8 eylul de dunyaya geldı 1950 gr dı 34+2 de dogdu.solunum cıhazına felan baglanmadı 1 hafta evde kaldıktan sonra.yemedıgı ıcın 8 gun hastanede besledıler.

benım kızımda 8 eylul de dunyaya geldı 1950 gr dı 34+2 de dogdu.solunum cıhazına felan baglanmadı 1 hafta evde kaldıktan sonra.yemedıgı ıcın 8 gun hastanede besledıler.

benimkiler de solunum cihazına bağlanmadılar sadece böyle minik bir aparattan solunuma yardımcı olundu bir de emme refleksleri yoktu ilk etapta hortumla beslendiler 2 gün sonra kendileri beslenmeye başladılar küvezde. aslında 5. gün taburcu edecekti doktor ama bir akşamı da ebeveyn eğitimine ayırdı o yüzden kaldılar.

senin neden erken doğum oldu benim idrar yolları enfeksiyonu yüzünden erken doğum gerçekleşti gerçi ikiz olduklarından her halükarda 40 haftayı tamamlayamayacaktık ama ben 37. haftayı görmek gibi fantastik hayaller kurmuştum kısmet olmadı erken davrandılar.

kizlar kafami kurcalayan bi konu var Omerin kakasi tamamen degisik halde son 1 haftadir
onceki kimi sulu puturlu degil sert de degil sari ama sanki beze krem surmussun gibi
karni mi doymuyo yedigim bisey mi dokunuyo yoksa acaba normalmi
sizin bebislerde nasil kizlar
ben sadece anne sutu veriyorum

canım bez kakayı emmiş mi yoksa üzerinde mi?

saol canım sanada.nasılsın kızın nasıl?

ben demıstım demıycem artık..:52:olsun bu gunlerde gecıcek allah caresız dert vermesın canımın ıcı

Çok şükür cnm iyiyiz,bugün çamaşırlar ütülerr fln derken işlerii hallettim malum amelyata kadar iş kalmasın diye..hava çk güzeldi kızımlaa dışarıı çıktıkk 1-2 saat dolandık.ikimizede ii geldii... buarada kızlar bebişlerinizin öğle uykusunda değişiklik var mı? benmkii azalttı gibii uykuyuu:44:

kızlar aşının 2.gununde ateşimiz yine yukseldi yine 37.7 oldu bu kaç gun böyle olcak tedirgin oluyorum allahtan bu gun yanlız değilim sabahtan anneme geldik burda kalıcaz bi sure anneme gelince baya dinlendiğimi hissediyorum :46: kızım dünde kaka yapmadı bu günde yapmadı yapsın diye bekledikce inadıma yapmıyor sanki keşke bazı konularda soğuk kanlı olabilsem kafamda neler neler kurdum yine :14:

kızlar aşının 2.gununde ateşimiz yine yukseldi yine 37.7 oldu bu kaç gun böyle olcak tedirgin oluyorum allahtan bu gun yanlız değilim sabahtan anneme geldik burda kalıcaz bi sure anneme gelince baya dinlendiğimi hissediyorum :46: kızım dünde kaka yapmadı bu günde yapmadı yapsın diye bekledikce inadıma yapmıyor sanki keşke bazı konularda soğuk kanlı olabilsem kafamda neler neler kurdum yine :14:

Canim ekgidaya yeni gectiyseniz vucut alismaya calisiyordur. Benim kizimda ilk etapta kabiz oldu top top kaka yapiyordu. Simdi hergun duzenli kaka yapiyor. Zamnla duzelecektr inaniyorum

Ya kizlar kizim 8-10 gundur surekli agiz dolusu fiskirarak kusuyor. Sadece gunde 5-6 defa tek meme emiyor oda uykuda geri kalanini kusuyor. Yeni bi gidada veremiyorum korkumdan. Gazdan mi acaba diye beslenme sirasinda gazini cikariyorum uzun sure dik tutuyorum yinede kusuyor. Napcam ben?

3 gündür gece saati kurduğum halde uyanamıyorum, bebeğim sabaha kadar aç uyuyor. kendimi çok suçlu hissediyorum. sizler anlatıyorsunuz sabaha kadar başında bekledim diye benimki çok uslu bi bebek, bi gece kalkıcam onu da beceremiyorum :(

Ya kizlar kizim 8-10 gundur surekli agiz dolusu fiskirarak kusuyor. Sadece gunde 5-6 defa tek meme emiyor oda uykuda geri kalanini kusuyor. Yeni bi gidada veremiyorum korkumdan. Gazdan mi acaba diye beslenme sirasinda gazini cikariyorum uzun sure dik tutuyorum yinede kusuyor. Napcam ben?

idrar yolu enfeksiyonu mu oldu acaba, şiddetli kusuyorsa bi idrar kültürü yaptırılabilir bence.

3 gündür gece saati kurduğum halde uyanamıyorum, bebeğim sabaha kadar aç uyuyor. kendimi çok suçlu hissediyorum. sizler anlatıyorsunuz sabaha kadar başında bekledim diye benimki çok uslu bi bebek, bi gece kalkıcam onu da beceremiyorum :(

canim masallah bebegine. ac diye dusunme bebekler 6 aydan sonra 11 saat acikmadan kesintisiz uyuyabilirlermis. ama tabi kilosu azsa gece bir iki kere beslemek iyi olur. ben butungece uyumadim desem yalan olmaz. surekli uyandi :((

merhaba kizlarrrr
nasilsinizzz
hepinizi ozlemisimmm

cnm merak etmistim seni. ya ne dusuncesiz insanlar var. laf soyleseydin ay opmiym bana gecmesin yada bebegi tutmayin grip gecer gibi. valla ben soylerdim hatta yaklastirmazdim oglumu. cok sinir oldum. cok sukurki omer e gecmemis. cok gecmis olsun sevilcim.

Back
X