• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

Masalla huma hanima yazi getirnissiniz biz hala kulotlu coraplar uzun kollu badiler yelekler..

hiç sevmiyorum bu havayı giydiriyosun terliyo, öbür türlü de üşücek gibi geliyor :ssz:

izmir'deyim ben de ama havanın sağı solu belli değil bi sıcak, bi serin

sen nerde yaşıyodun canım?

demir takviyesi nerdeyse hic almadi benim kizim 3-5gun sayilidir aldigi, kabizlik girince araya iyice soguttuk arayi... simdi bi dr.gittik kansizlik teshisi koydu (tahlilsiz) 4.ayda baslamaliydin dedi biz o zaman 5ayliktik kizlar,dr.muz baslatmadi kan sayimi yapicak dedim herhalikarda baslamali dedi... neyse bi heves basladim kaka rengi kabizlik fissur derken kestik. gecen ki kontrolumuzde dr.kan sayimi istedi yaptircaz bidahaki kontrole biraktik. belki baslatmaz bile kan ilacina.yani cok detaya girdim farkindayimda kafam karisik kan sayimi yapilmadan mi kullaniyorsunuz demir ilacini?

ben kullanmayı düşünmüyorum tahlil yapmadan neden veriyorlar ki pekmez veririm daha iyi daha gazı bitmedi yavrumun birde kabız mı olsun

Eki Görüntüle 680188
son halimiz bu pazar günü çekildik , accuk frikik vermişiz ama :1:

oyy tatlı şeyy:16::16:

yok canım süt filan sağmıyorum , ilk zamanlar sertleşiyordu sağmazsam ama artık damarlar folloş oldu galiba sertleşmiyo :9: ama bi tartıyorum şöyle sabah uyanınca herbiri 1 kg oluyo en az abartmıyorum , birde 7 de uyanıyor ama emzirip altını değiştiriyorum , babamızıda gönderip hemen yatıyoruz geri ortalama 11 e kadar , gün içindede 2 kez daha uyuyor :nazar:

maşallah kızına:nazar::1::1:

benim canavar yine dün gece çok sık uyandı ya,off bu aptamil 2 kesin doyurmuyo ona karar verdim:26:
bi anda eskiye döndük yine ne güzel 1 kere uyanıyodu yavrum .gece 10 da sütünü içirdim 12 de yine mırıldanmaya başladı ,3 saat arayla verdiğim için oylamaya çalıştım kucağımda falan uyutiyim dedim zar zor mrın kırın 1 e kadar uyudu sonra mecbur mama verdim,sonra yine 3te kalktı busefer yanıma yatağa aldım 5e kadar uyudu ,5de tekrar mama ,sonra 7de uyanıyo zaten..Perşembe aşı var ebeye soriim bari ben bu olayı :40:

sabah 8,5da kizim bizim yataktan asagi dustu kizlar mahfoldum neyseki hemen randevu aldik gittik ultrasonla yumusak dokudan beyin icine bakildi allahimm cok sukur temiz... kizlar canimdan can gitti :ssz: dizkapagim hizasinda yatak halinin ustune dustu aglama sesine uyandik

benim canavar yine dün gece çok sık uyandı ya,off bu aptamil 2 kesin doyurmuyo ona karar verdim:26:
bi anda eskiye döndük yine ne güzel 1 kere uyanıyodu yavrum .gece 10 da sütünü içirdim 12 de yine mırıldanmaya başladı ,3 saat arayla verdiğim için oylamaya çalıştım kucağımda falan uyutiyim dedim zar zor mrın kırın 1 e kadar uyudu sonra mecbur mama verdim,sonra yine 3te kalktı busefer yanıma yatağa aldım 5e kadar uyudu ,5de tekrar mama ,sonra 7de uyanıyo zaten..Perşembe aşı var ebeye soriim bari ben bu olayı :40:

dönem dönem nazları oluyo galiba bu kuzuların

biara doruk çok fenaydı 30 dk 1 saat aralıklarla uyanıyordu, sonra tam düzeldi dedim yine buaralar uyku sık bölünmeye başladı

o yüzden yaklaşık 1 haftadır uyutmadan önce mama veriyorum sonra emziriyorum

bende kpa neki diyordum pnömokokmuş :) 4 tane ha bu ay offf kurtulsak artık şu aşılardan , birde tarihi değişen önew alının aşılardan haberi olan varmı kızlar ? geçen haberlerde kızamık filan diyodu ama gerisini dinleyemedim

ece sandım gerçekten

heee de geç sende , kime benzediği çok açık prensesin :nazar:
canım kızamık kabakulak kızamıkcık asısı 9 aya alındı.salgın varmıs..ben nukadar bana benzedıgını dusunmuyordum soklardayımm

elif, esmuzo, tugce, skopca meleklerinize kocaman bi masallah. hepsi cook guzel.
tugce bende soylemeden gecemicem bu kadar benzeyebilir yani inanamadim.
eke gecen hatunlar benim asil merak ettigim miktar. ek besin miktari. ornegin oglen corbasini ne kadar veriyorsunuz? meyve suyu muhallebi? ek gida ektir gunluk 2 cay bardagini gecmemek lazim deniyo ya. siz geciyormusunuz???
saol teyzesıı.ben eceye ne kadar yerse o kadar verıyorum bellı bır mıktarı yok
oy bi suru kuzu gordum topikte ya kocaman oldular masallahh meleklerinize kizlar allah'im nazarlardan esirgesin :nazar: tugcecim bu kadar mi olur kiz naaptin da boyle benzettin kendine fark yok yani bire bir...
valla kaynanamın yatak odasında heryer ayna bende sanırım orda yattıgım ıcın cok aynaya baktımm
Eki Görüntüle 680188
son halimiz bu pazar günü çekildik , accuk frikik vermişiz ama :1:
masallah canım cok tatlıı

sabah 8,5da kizim bizim yataktan asagi dustu kizlar mahfoldum neyseki hemen randevu aldik gittik ultrasonla yumusak dokudan beyin icine bakildi allahimm cok sukur temiz... kizlar canimdan can gitti :ssz: dizkapagim hizasinda yatak halinin ustune dustu aglama sesine uyandik
allah korumus artık alısıcaz bu durumlara..duse kalka buyuycek

canım benim alıştır en iyisi sen adaşımı yatağında uyumaya, artık hareketlendiler tehlikeli oluyolar

çok şükür temiz çıkmış :48:

$Fotoğraf0216.webp $Fotoğraf0307.webp

kızım alısverıse cıktı teyzelerı:nazar::nazar::nazar:

Ya kizlar size birsey sorcam benim kizim emmeyi iyice azaltti siz gece kalkmasindan sikayet etssiniz bende gece kalkip emmemesinden sikayetciyim. Surekli acaba emermi diye 3-4 defa uyaniyirum. Ama emmiyor agzinu bile acmiyor. Mesela gece 00:30 da uyudu sat sabah 10:00'da uyandi. Yani ac ac bu kadar uyumasi normal mi. Acaba emmemek icin mi uyanmiyor uykuda emiyordu artik uykudada emmek istemiyor sagip kasijla iciriyorum. 5 gundur boyle:-(

aç olsa uyanır canım bebeişin kendini üzme ztn belli bi aydan sonra gece kalkmayan cocuklar oluomus emmeye bende dıom benımkıde öle olsa ama yoook :1:

dorişko da artık desteksiz çok rahat oturuyor ama emekleme çabası yok, hümanın yaptığı gibi kollarının üzerinde duramıyor daha

yüzüstü koydum mu hemen dönüveriyor sıkılıyor

$f.webp

Back
X