• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

Iki saat alıntı yaptım Cvp yazdım tam gönderemez tlf kapandı yazmıyorum küstüm:)kısaca ozaman tummm bebisler cok tatli ALLAH hepsini korusun...ben de bu havalarda ne giydirsem derdine düştüm ayar yok...uykumuz bizimde hep parçalı sabaha kadar 7 -8 defa uyanıyor halim perişan yat kalk sirtim kırıldı...ha bu arada kızlar bizim gitme isi olmadı sınav iiyi geçmemiş eşim tabi çalışmıyor bilerek bura rahat annesi tum akrabaları burda yani bana bu kaynanadan kurtuluş yokkk...butunnn bunların üstüne onun dirdiri çekilir gibi degil..ne olsa ucundan köşesinden mutlaka bana laf sokup suclayacak

kızlar ben geliyorum hepiniz gitmiş oluyosunuz :6: kendi kendime yazıp yazıp gidiyorum :ssz: kuzucuğum yeni uyudu, tekrar uyanırmı bilmiyorum. gazlar resmen tavan yapmış durumda, yavrum uyumaya çalışsada uyuyamıyor, her yolu deniyoruz. dün gece 3buçukta uyandı, bi sürü gaz attı ama yinede rahatlayamadı, böyle ayaklarını kasıyo ittirdiğimizde, battaniyede sallıyoruz, yinede uyuyamıyo, dalatr gibi olup olup uyanıyo, ağlamıyo ama uyuyamıyoda, en son 5.15te arabayla gezmeye götürdük, yolda mayıştı kendine ninni söyledi hep ama kıyamam dalamıyo, nerdeyse 1 saate yakın dolaştık belki uyur diye, eve geldik, battaniyede sallayarakdevam ettik, yorgunluktan sızdı yazık, uyurkende hep kıvranıyo, sık sık uyanıyo emmek istiyo. neredeyse her gecemiz böyle, sabaha kadar deniyoruz her yolu. ve genelde 23 gibi uyanıyo, 6.30 gibi uyutuyoruz. sonra bi daha öğlene kadar uyku, yanındanda kalkamıyorum, uykusunu alsın diye. bende onunla uyuyorum, 2ye 3e kadar. kahvaltımız 3te oluyo yani :( düzenimiz hiç yok. kızıma bi gaz ilacı çok iyi gelmişti 10 gün sürdü etkisi, sonra yine aynı. o 10 günde çok güzeldi, erken yatıyodu gece uykusuna, en geç 21de uyuyodu, sabah 7.30da uyanıyodu, 9-10 gibi tekrar uyuyodu. şimdi yine başa döndük, o düzenimiz çok iyiydi, bizim içinde çok iyi oluyo, erken yatıp erken kalkıyorduk. bizim babaamız evde, beraber bakıyoruz kızıma, o olmasaydı çok zorlanırdım, çokta güzel igileniyo maşallah, gönül rahatlığıyla bırakabiliyorum. yarın doktor umarım bu gazlara sağlam bi çare bulur. rezeneye başladım bugun, 40ml kadar içirdim, bakalım nolcak. bi komşumuz o gazlar 1 yaşına kadar bitmiyo dedi çok gözümü korkuttu :( ya bazen çok acı çekiyo yavrum hiç kıyamıyorum. korkuya ek gıdayada tam olarak başlayamadık, hala tadımlık yiyoruz, bugün 5 kaşık elma-şeftali kavanoz mama verdim. ayyy ne çok dolmuş içimi döktüm:52::52:

canım yaa gaz olayı cok fena biz 4.aya kadar geceli gunduzlu uykuyu unutmustuk.delirme safhalarına yaklasmıstım hele ben.acı elma yagı baska masaj yagları rezeneler kimyonlar papatyalar neler denemedik ki suruplar damlalar..bir arkadasım sonradan soyledi o ılık suya oturtuyor ve suda karnına masaj yapıyormuys sadece o iyi geldi anında rahatlayıp uyuyordu sonrasında dedi..istersen bir deneyin .deenresen sonucu paylas ise yarar insallah...

Eki Görüntüle 680188
son halimiz bu pazar günü çekildik , accuk frikik vermişiz ama :1:

aman da aman maasallah prensese...

sabah 8,5da kizim bizim yataktan asagi dustu kizlar mahfoldum neyseki hemen randevu aldik gittik ultrasonla yumusak dokudan beyin icine bakildi allahimm cok sukur temiz... kizlar canimdan can gitti :ssz: dizkapagim hizasinda yatak halinin ustune dustu aglama sesine uyandik

gecmis olsun canım allah korumus..

benim canavar yine dün gece çok sık uyandı ya,off bu aptamil 2 kesin doyurmuyo ona karar verdim:26:
bi anda eskiye döndük yine ne güzel 1 kere uyanıyodu yavrum .gece 10 da sütünü içirdim 12 de yine mırıldanmaya başladı ,3 saat arayla verdiğim için oylamaya çalıştım kucağımda falan uyutiyim dedim zar zor mrın kırın 1 e kadar uyudu sonra mecbur mama verdim,sonra yine 3te kalktı busefer yanıma yatağa aldım 5e kadar uyudu ,5de tekrar mama ,sonra 7de uyanıyo zaten..Perşembe aşı var ebeye soriim bari ben bu olayı :40:

ahh bu uyumayan bebekler..ebeden sonra bize de bilgi ver.demek emme bagımlılıgıyla aynı senin ki de seni kontrol ediyor zaman zaman anlasılan...

oy maasallah sarı sekere..

dorişko da artık desteksiz çok rahat oturuyor ama emekleme çabası yok, hümanın yaptığı gibi kollarının üzerinde duramıyor daha

yüzüstü koydum mu hemen dönüveriyor sıkılıyor

Eki Görüntüle 680531

maasallah yakısıklıya..

Iki saat alıntı yaptım Cvp yazdım tam gönderemez tlf kapandı yazmıyorum küstüm:)kısaca ozaman tummm bebisler cok tatli ALLAH hepsini korusun...ben de bu havalarda ne giydirsem derdine düştüm ayar yok...uykumuz bizimde hep parçalı sabaha kadar 7 -8 defa uyanıyor halim perişan yat kalk sirtim kırıldı...ha bu arada kızlar bizim gitme isi olmadı sınav iiyi geçmemiş eşim tabi çalışmıyor bilerek bura rahat annesi tum akrabaları burda yani bana bu kaynanadan kurtuluş yokkk...butunnn bunların üstüne onun dirdiri çekilir gibi degil..ne olsa ucundan köşesinden mutlaka bana laf sokup suclayacak
hayatım hayırlısı olsun da ne sınavıydı bir mahsuru yoksa?sakin olmaya calıs daha sonuc belli degil nasıl olsa bu esinin degerlendirmesi degil mi belki cok iyidir.. nasıl bir sınav bilmiyorum ama onun acısından da zor destek olmalısın sana ihtiyacı vardır..

kızlar sütüm kesiliyor galiba artık benim :14: önceleri günde 2 kez toplam 200-250 ml süt sağıyodum

sonraları 100-150ye düştü. son zamanlarda sadece 1 kere sağabiliyorum 50-60a düştü

bugün 40 ml sütü zor sağdım damla damla :14:

akşamları da yetmiyo zaten son 1 haftadır mama veriyorum geceleri de :ssz:

Son düzenleme:
''ahh bu uyumayan bebekler..ebeden sonra bize de bilgi ver.demek emme bagımlılıgıyla aynı senin ki de seni kontrol ediyor zaman zaman anlasılan...''

valla emen bir bebekten hiçbir farkı yok cnm,ebeye soriimde sizede bilgi veririm.Ben çok istedim uzun süre emsin hep anne sütü alsın ama olmadı işte kısmet küvezde kaldı 20
gün memeyi doğrudürüst bilmedi yavrum,1 ay emdi emmedi yani zaten sütümde çokazdı ne yaptıysam gelmedi.
hala emziren annelere imrenerek bakıyorum , çok güzel bişi:31:

aynen benım kızımda cok gazlıydı 4 ay cektık sonradan azaldı ama ben nurse harveys ve bıogaıa dıe damlaları kesfettıkten we duzenlı kullandıktan sonra azaldı ve hala kullanıorum 6.5 aylık dewam edıom. bende ole battanıyede salla tam uyusun koy uyanrdı aglamaktan mafolurdu kuzucum o ilaçları dene ıstersen benım denemegıdım ılac kalmadı gaz surupları damlaları denemekten bısı olmaz ve asla 3 gun kullanıp işe yaramadı die bırakma ben ole yaptım cogunu belkı ondan işe yaramadı ama bunları duzenlı werıorum düzeldi yawru kusum :6:

kızlar sütüm kesiliyor galiba artık benim :14: önceleri günde 2 kez toplam 200-250 ml süt sağıyodum

sonraları 100-150ye düştü. son zamanlarda sadece 1 kere sağabiliyorum 50-60a düştü

ayyy canım ya üzülme en azından daha warken yedıklerınle arttıtrabılırsın bence bulgur sogan vs bakarsın daha netten bulursun artar merak etme

aynen benım kızımda cok gazlıydı 4 ay cektık sonradan azaldı ama ben nurse harveys ve bıogaıa dıe damlaları kesfettıkten we duzenlı kullandıktan sonra azaldı ve hala kullanıorum 6.5 aylık dewam edıom. bende ole battanıyede salla tam uyusun koy uyanrdı aglamaktan mafolurdu kuzucum o ilaçları dene ıstersen benım denemegıdım ılac kalmadı gaz surupları damlaları denemekten bısı olmaz ve asla 3 gun kullanıp işe yaramadı die bırakma ben ole yaptım cogunu belkı ondan işe yaramadı ama bunları duzenlı werıorum düzeldi yawru kusum :6:

kesinlikle haklısın biogia adlı ilacı bizede doktorumuz vermişti tamamen bitkisel bir ilaç bizede çok iyi gelmişti şiddetle tavsiye ederim:32:

kizlar biz 6,5aylik olduk da kahvaltiya baslamadik 7.ayda degilmi kahvalti?bize basla diyende olmadi oglen sebze puresi,ikindi yogurt,aksam meyve puresi tabii anne sutu vazgecilmezimiz kahvaltiya baslamali miyim?? birde su 3-5kasik zar zor iciyor benim kizim her ogunden sonra ne diyorsunuz yeterli mi? anne sutu aliyor ya dr.icmiyorsa zorlama dedi ama kabizlik ceksin istemiyorum zaten seyreklesti gun asiri kaka yapmiyor...

bende 6.5 aylık kahvaltıya gecemedım bı turlu yumurta yerse bişi olursa die korkuorum alerjık fln anne olmak zor zanaat :14: hayır yedırmeden de nasıl bilicemki ben kafayı yedım iice psikoya bagladım gecen cocuk erken uyudu aksam 6 da bişi mi oldu nie erken uyudu die git gel odaya mafoldum :1: ayyy bide dıomkı püresıne engınar kattım o mu dokundu ya ciddi ciddi annelik fena oluo felaket senaryoları yazıo insan :1:

uzulme canım artırmaya calıs olmuyorsada en azından 6 ay emzırdın buna sukur be canımm..keske bende 200-250 sagdıgım gunlerı gorebılseydım erken doum esıttır sut olmaması benım ıcın
biz taksiyle kartaldan ataşehire gıdıoz mafoluoz arabada gidene kadar burnumdan gelıo tatil düşünemıom bile :1:

bız eceyle arabayla heryere gıdıyoruz cumartsı hastaneye gıttık sonra kahvaltıya pazar gunude avcılardan etılere gıttık dogumgunune 3-5 saat kaldık eve gerı geldık ece sorun yapmıyor ama sonucta antalya sıkılır dıye endıselıyım

selammm kizlar:16:

oncelikle soliyim Tugce,Zuhal,Elif Esmuzo bebisleriniz hepsi birbirinden tatli ve guzelll masaAllah:nazar::nazar::nazar: buyuduler :52:
Elif su'ya gecmis olsun annesi:5: Omer de 5.ayda arabasindan basasagi yere dusdu inan 2-3 gun bebegime bakamiyorum deyip agladim:43: boyle-boyle boyuyecekler iste:31:
Doruk'a Ece'ye de masaAllah ne guzell oturuyorlar:nazar: Huma bebege de ayrica masaAllah :nazar:bizimki yuzustu koydunmu sikiliyo hemen:emir_bebek: donuveriyor henuz desteksiz oturamiyor:25:

oncelikle soliyim Tugce,Zuhal,Elif Esmuzo bebisleriniz hepsi birbirinden tatli ve guzelll masaAllah:nazar::nazar::nazar: buyuduler :52:
Elif su'ya gecmis olsun annesi:5: Omer de 5.ayda arabasindan basasagi yere dusdu inan 2-3 gun bebegime bakamiyorum deyip agladim:43: boyle-boyle boyuyecekler iste:31:
Doruk'a Ece'ye de masaAllah ne guzell oturuyorlar:nazar: Huma bebege de ayrica masaAllah :nazar:bizimki yuzustu koydunmu sikiliyo hemen:emir_bebek: donuveriyor henuz desteksiz oturamiyor:25:
allaha sukurler olsun kı ece hıc dusmedı bı dusse yıne aglama nobetı gecırır o oyle olunca ben kendımden gecıyorum cok zor nefesını tutuyor tıkanıyor.benımkıde yuzustu koydugumda sıkılıyor

uzulme canım artırmaya calıs olmuyorsada en azından 6 ay emzırdın buna sukur be canımm..keske bende 200-250 sagdıgım gunlerı gorebılseydım erken doum esıttır sut olmaması benım ıcın

bız eceyle arabayla heryere gıdıyoruz cumartsı hastaneye gıttık sonra kahvaltıya pazar gunude avcılardan etılere gıttık dogumgunune 3-5 saat kaldık eve gerı geldık ece sorun yapmıyor ama sonucta antalya sıkılır dıye endıselıyım

biz en çok asagıda market war 300 mt ılerde oraya kadar sosyalleşebildik :1:

teşekkürler teyzesi Allah hepimizin bebeklerini bağışlasın:emir_bebek:
çok şükür bizimki daha hiç düşmedi ama benimde en çok korktuğum o ,pazar günü kahvaltıya gittik ,normalde bizimki rahatsızlığından dolayı nöbet ilacı içiyo sabah akşam aynı saatlerde,o gün sabah ilaç vermeyi unutmuşum kahvaltıya gidince aklıma geldi ama başımdan aşağı kaynar sular döküldü yanımdada yok,eşimede söyleyemiyorum kızıcak die verdinmi ilacı dedi verdim dedim:50: ama akşamı zor ettim ya bişi olsaydı die kendimi asla affetmezdim heralde bazen kızıyorum kendime ne kadar sorumsuzsun die ama hem iş hem ev hem eş hem çocuk herşeyle ilgilenince insanın beyni duruyo bazen:18:

canim bende de bi ara Omer emmek istemediyi icin tamamen azalma olmusdu:31: Omer 4 saatden bir anca acikiyordu emiyordu her 2 gogsumu de sonra bana bakip-bakip agliyordu gece de sik-sik uyaniyordu ben mama vermiyorum biliyorsun
sik-sik emzirmeye basladim 1.5-2 saatden bir su corba ceviz kuru inciri artirdim :39:en cok da suyla corbayi simdi artdi :nazar:geceleri de uyumaya basladi yeniden:nazar: aksam 10-10.30 da emiyor bi de sabah 6-7 arasi uyaniyo:nazar:

bence azaldi deyip pes etme :20:hem de firsat buldukca sagmayi artirsan duzelir yeniden:34: en esasi moralini iyi tut artacagina inan:34: insaAllah duzelir

biz en çok asagıda market war 300 mt ılerde oraya kadar sosyalleşebildik :1:

oo bı epey gezdık o zaman hastaneler harıc kahve ıcmeye gıttık(florya),carfura gıttık(beylıkduzu),dedesının mezarına gıtttık(kayabası),kahvaltıya gıttık(florya} 2 kere dogumgunune etılere gıttık,sahıle gıttık(buyukcekmece],evımıze gıttık ,komsulara gıttık,alısverıs merkezıne gıttık 3 defa(beylıkduzu,bayrampasa).bızde suan avcılarda oturuyoruz...

oo bı epey gezdık o zaman hastaneler harıc kahve ıcmeye gıttık(florya),carfura gıttık(beylıkduzu),dedesının mezarına gıtttık(kayabası),kahvaltıya gıttık(florya} 2 kere dogumgunune etılere gıttık,sahıle gıttık(buyukcekmece],evımıze gıttık ,komsulara gıttık,alısverıs merkezıne gıttık 3 defa(beylıkduzu,bayrampasa).bızde suan avcılarda oturuyoruz...

kız maşallah de :1:

Back
X