- Konu Sahibi Sarisekerannesi
- #3.061
Selam kızlar,bi haftadır benim kızz geceleri çok ağlayarak uyanıyor..normalde 2 defa kalkardı şimdi 3-4 kez kalkıyor..sürekli emmek istiyor sadece öyle rahatlıyor..bi sıkıntısı mı var anlayamadım bende:44::44:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam kızlar,bi haftadır benim kızz geceleri çok ağlayarak uyanıyor..normalde 2 defa kalkardı şimdi 3-4 kez kalkıyor..sürekli emmek istiyor sadece öyle rahatlıyor..bi sıkıntısı mı var anlayamadım bende:44::44:
herhalde bi sıkıntıları var benim oğlumda kalkıyo doktorumuz diş çıkarırken olabilir demişti bende ona yordum ama bilmiyorum.
bizde dişe yoruyoruzz,çünkü başka sıkıntımız yok çok şükür.. bakıyorum kabarıklık var mı diye yok gibi nasıl anlarızz???:26:
arkadaşlar merhaba bişey sorucam 6 ay önce doğum yaptım ve bu ay doğum kontrol hapı kullanmaya tekrar başladım yasmin kullanıyorum fakat daha kutunun bitimine 15 gün fln var kanamam oldu anlamadım başından geçen var mı? yardımcı olsanız neden öyle oldu doğum öncesi kullandığımda hiç başıma böyle birşey gelmedi kullanırken kanama normal mi?
ilk evlendiğimde bende uzun süre Yasmin kullandım hiç erken kanama gibi birşey yaşamadım.. ancak süt veriyorsan Yasmini önermiyor doktorlar..bilgin olsun..
arkadaşlar merhaba bişey sorucam 6 ay önce doğum yaptım ve bu ay doğum kontrol hapı kullanmaya tekrar başladım yasmin kullanıyorum fakat daha kutunun bitimine 15 gün fln var kanamam oldu anlamadım başından geçen var mı? yardımcı olsanız neden öyle oldu doğum öncesi kullandığımda hiç başıma böyle birşey gelmedi kullanırken kanama normal mi?
nolduk yaa geliyorum gidiyorum kimse yok, kimse yazmamış, bizim forumda boş kalmaya başladıyaa kızlar mama sandalyesi tavsiyelerinizi bekliyorum
günaydın kızlar tam düzene girdi derken gece bölünen uykularla yaşayanlardan biri de biziz. artık böyle böyle büyücekler heralde
kendi kendine uykuya dalması için kullanılan yöntemleri uygulayan var mı aranızda? doruk uyanınca dalamıyor uykuya.
açlıktan dedim gece yatırmadan mama verdim 1-2 gün etki etti ,sonra yine aynı
ağlayarak uyanıyor daha kucağıma alıp memeyi ağzına soktuğum an uyuyor. biraz oyalıyorum tam yatırcam yine açıyo gözünü başlıyo ağlamaya. hep kucak kucağa oturcaz
bazen de emiyo emiyo tam dalamıyo, ayağımda sallıyorum gece yarısı![]()
2 gecedir burun tıkanıklığı bizi mahvetti zaten uyutmuyor çocuğuzaten burun tıkanıklığı doğduğundan beri problem bizde , sprey ve otribebeyle gece yatmadan mutlaka temizliyoruz
bazen kendimi tükenmiş hissediyorum ama o gülüşü yok mu dünyalar benim oluyorAllah acılarını göstermesin inşallah
![]()
işte aynı durumdayız!! kaç gecedir perişan oldum..sürekli emmek istiyo çektiğim anda ağlıyo..bende gece yarısı ,ayakta sallayıp dalıyo uykuya..hiç böyle yapmazdı kızım..dediğin gibi huyları değişiyo sanırım büyüdükçe...kendi kendine uyuma bizde hiç olmadı şimdiye kadar.çok özenmişimdir böyle bebeklere..günaydın kızlar tam düzene girdi derken gece bölünen uykularla yaşayanlardan biri de biziz. artık böyle böyle büyücekler heralde
kendi kendine uykuya dalması için kullanılan yöntemleri uygulayan var mı aranızda? doruk uyanınca dalamıyor uykuya.
açlıktan dedim gece yatırmadan mama verdim 1-2 gün etki etti ,sonra yine aynı
ağlayarak uyanıyor daha kucağıma alıp memeyi ağzına soktuğum an uyuyor. biraz oyalıyorum tam yatırcam yine açıyo gözünü başlıyo ağlamaya. hep kucak kucağa oturcaz
bazen de emiyo emiyo tam dalamıyo, ayağımda sallıyorum gece yarısı![]()
2 gecedir burun tıkanıklığı bizi mahvetti zaten uyutmuyor çocuğuzaten burun tıkanıklığı doğduğundan beri problem bizde , sprey ve otribebeyle gece yatmadan mutlaka temizliyoruz
bazen kendimi tükenmiş hissediyorum ama o gülüşü yok mu dünyalar benim oluyorAllah acılarını göstermesin inşallah
![]()