• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

slm kızlar tatlı bebişler uzunca bir süredir yoktum ne çok konular görüşülmüş, bebişler büyümüş. biz hala egzema ile boğuşuyoruz boğazımızda. atlatamadık, kremler de işe yaramadı. bu gün geçiyor iki gün sonra tekrar oluşuyor. en sonunda kaplıcaya götüreceğim oğluşumu.emekleme çalışmaları bizde de yok. her iki yönede dönebiliyor ama ileriye gitme namına herhangi bir icraat yok. emeklemeyi bırakın daha destekle bile oturamıyor ayın 22sinde 6 ayımızı dolduracağız geçmi kaldı acaba oturmak için.sürekli kucakta bakıcımızda ağlamasın diye sürekli kucağında gezdiriyormuş en son dün salıncak aldık oyalanır onda diye ne mümükün avazı çıktığı kadar bağırıp ağlıyor ne yapacağımı şaşırdım.Allahım hayırlısıyla büyütmeyi nasip eder inşallah.

slm kızlar tatlı bebişler uzunca bir süredir yoktum ne çok konular görüşülmüş, bebişler büyümüş. biz hala egzema ile boğuşuyoruz boğazımızda. atlatamadık, kremler de işe yaramadı. bu gün geçiyor iki gün sonra tekrar oluşuyor. en sonunda kaplıcaya götüreceğim oğluşumu.emekleme çalışmaları bizde de yok. her iki yönede dönebiliyor ama ileriye gitme namına herhangi bir icraat yok. emeklemeyi bırakın daha destekle bile oturamıyor ayın 22sinde 6 ayımızı dolduracağız geçmi kaldı acaba oturmak için.sürekli kucakta bakıcımızda ağlamasın diye sürekli kucağında gezdiriyormuş en son dün salıncak aldık oyalanır onda diye ne mümükün avazı çıktığı kadar bağırıp ağlıyor ne yapacağımı şaşırdım.Allahım hayırlısıyla büyütmeyi nasip eder inşallah.

geç olur mu canım 6 ayı bile doldurmamış daha. benim oğlum 6 ay 10 günlük desteksiz oturmayı başardı ve oturmaya başladıktan sonra inanılmaz şekilde bağımsızlığını ilan etti :9: yattığı yerde sıkılıyodu önceden hep kucak istiyordu şimdi yere battaniye serip oturuyoruz beraber oyuncaklarla oynuyoruz :55:

çok geçmiş olsun canım nasıl eşin iyi mi şimdi?

merak ettim bende seni :16:

geçmiş olsun canım

gecmis olsun canim insaAllah biseyi yok
biz de seni ve dunya guzeli kizini cok seviyoruz:52::54:

Allah sana sabir versin canim :31:arada dusnuyorum yalniz bakmak cok zor :37:
birarada olmanin da boyle kotu yanlari var :31:

Nehir'mde yatırdığım anda hoopp yüzüstüü dönü veriyo :) çok hoşuna gidiyo sıpanın büyük bişey başardım diyo heralde :D gülücükler atıyo döndükten sonraa.önüne oyuncak koyunca biraz oyalanıyo ama gelin görünkii bizde de henüz emekleme hareketii yokk..ııhh uuhh yapıoo zorluyoo sonraa basıyoruzz çığlığıı :))

canım geçmiş olsun umarım sağlığı iyidir eşinin..

sürekli ilgi istiyor sıpalar...bii kafayı çevirmemle bağırıyoo..bide hanım kendini sıkmaya öğrendii sinirlenince istediği olmayınca yada oyuncaklarına ulaşamayınca ellerii yumruk yapıyoruzzz kıpkırmızı olup sıkıyoruz kendimizi..:52: meşhur çığlıklarımız başladı bide..:52::52: bazen sabrımmıı zorlamıyo desem yalan olurrr.. her dakika seninle nasıl oynimm konuşimm diyorumm,kahkaha atıyo bana dalga geçer gibii :27::27:
cok sagolun kızlar.esım ıyı cok sukur kı..bıraz gelemezsem merak etmeyın.hep aklımdasınız.dıyorum merak etmıslerdır:16:

arkadaşlar duyduk duymadık demeyin ana katgrsnde zeynep bebek için elele kısmını mutlaka okuyalım rica ediyorum ve elimizden geldiğince yayalım

çok geçmiş olsun miniğine , nedeni neymişki acaba tekrarlamasının ? oturtmak için 6. aydan sonra diyorlar zaten pek acele etme bence , bende kısa süreler kucağımda oturtuyorum ama öyle kendi başına oturtmadım henüz , bizde 23 ünde 6 ayımızı doldurucaz hayırlısıyla ama ben aktivite merkezine kuyduğumdan benim kız oturma istikanını orada dolduruyor , birde emzirme minderi almıştım şu bele geçenlerden ama hiç kullanmadım , kısmetse onla oturtmaya başlicam artık yavaştan , desteksiz oturması 7. ayı bulur die düşünüyorum bende
ha kaplıca demişsin birde , ben hatırlıyorum kardeşim 10 aylıkken gitmiştik kaplıcaya , doktor çok iyi gelir gelişimine demişti ve kardeşim 1 haftada yürümüştü orda , annem şimdi benim kızımıda götürmek istiyor bakalım artık kısmet , eşimde senelik izni ayarlayabilirse bende çok severim kaplıcayı

Eki Görüntüle 687708 evde kullandığımız mama sandalyesi

Eki Görüntüle 687709 bakıcımızdaki mama sandalyesi

kraft'ın sandalyesi tekerlekli ,katlanıyor, koltuğu daha rahat ama kötü tarafı çok terletiyo ve çok ağır

ikea'nın sandalyesi arkadaşın tavsiyesiyle aldık hafif, rahat içine minderle gayet kullanışlı ve ucuz

canım merhaba , ikisini de kullanmış biri olarak hangisini tavsiye edersin? çok araştırdım krafta karar kılmıştım eşim de bu ikeada satılanlardan istiyor, banyoda yaptırırız diyor bunda. fazla para vermek istemiyorum ki sevmezse bir köşeye atacağız , gidecez

günaydın güzeller :16: tatlı bebişler :16:

emeklemeye başlayan bebişler var mı? sırtüstü yatarken dönüyolar mı?

doruk yüzüstü yatarken dönüyor ama sırtüstü yatarken sadece yana dönmeye çalışıyo bişey almak için

emeklemek için de hiç çaba yok daha, önüne oyuncak koyuyorum eliyle vuruyor ıh ıh diyo oyuncak ona gelsin :1:

bizim yaşama amacımız sanki emeklemek, yere koyar koymaz yüzüstüne dönüyor, emeklemeye çalışıyor, saatlerce sıkılmıyo yavrum. bi de ilerlese:)
benim kizim sirtustu yatarken iki taraftan da yuzustu donuyor, bir de kafa ustu ters emekliyor, sirtustu birakinca gobegini kaldira kaldira gidiyor bi 10 m, yuzustu de ayaginin yaninda itecek bir destek varsa kurbaga gibi yapip bacaklarini iterek ilerliyor biraz :)
maşallah, çok hareketliymiş bebeğin. emeklemeye başlasalar bir daha durmuycaklar artık.
buarada pazartesı esımın ısyerınde uzerıne makıne dusmus evde onunla ılgılenıyorum onun dısında ıyıyız merak etmeyın.ecede oturup ayaklarıyla oynuyor yenı oyunumuz..
sızlerı cok sevıyoruz teyzoslaaarr ve mınıklerıı:16::16:

çok geçmiş olsun canım.

bugün kızımın kakası ilk kez küçük top top şekildeydi. havuç suyu verdim 1-2 tatlı kaşığı ondandır değil mi? yoksa sütüm mü az diye de pimpirik oldum.

bızımde cumartesı gunu kontrolumuz var umarım ece kılo almıstır ve hıcbır tahlıle gerek kalmadan atlatırız su olayı eger almadıysa bırsuru tahlıl onlardada bısey cıkmazsaa buyume gelısme bolumu dıye bısey varmıs oraya oda muhtemelen hastanede yatırıp takıp edıcektır.cok korkuyorum kızlar ya...

çok geçmiş olsun miniğine , nedeni neymişki acaba tekrarlamasının ? oturtmak için 6. aydan sonra diyorlar zaten pek acele etme bence , bende kısa süreler kucağımda oturtuyorum ama öyle kendi başına oturtmadım henüz , bizde 23 ünde 6 ayımızı doldurucaz hayırlısıyla ama ben aktivite merkezine kuyduğumdan benim kız oturma istikanını orada dolduruyor , birde emzirme minderi almıştım şu bele geçenlerden ama hiç kullanmadım , kısmetse onla oturtmaya başlicam artık yavaştan , desteksiz oturması 7. ayı bulur die düşünüyorum bende
ha kaplıca demişsin birde , ben hatırlıyorum kardeşim 10 aylıkken gitmiştik kaplıcaya , doktor çok iyi gelir gelişimine demişti ve kardeşim 1 haftada yürümüştü orda , annem şimdi benim kızımıda götürmek istiyor bakalım artık kısmet , eşimde senelik izni ayarlayabilirse bende çok severim kaplıcayı

ben hıc kaplıcaya gıtmedım kı???:43:bende gıtmek ısterım ama esım tatıle yazlık bıryere gıtmek ıstıyor eceyle cok zor olucak ama ınsallah sorunsuz gıder gelırız.ecenın dogumgununden sonra gıdıcez 10 eylul gıbı ınsallah:16:

Kizlar merhana.. Pazaryesi ise basliyorum. Yarin kuzumun 6 aylij asisi var. Umarim ates olmaz. Bebeklerin emeklemesini konusmussunuz benim kizim yuz ustu.biraktigimizda cabuk sikiliyor emeklemek.istemiyor. Cok rahat donuyor. Ayaga kaldirip kollarindan tutunca cok.mutlu oluyor ve adim atiyor.

günaydın kızlar tam düzene girdi derken gece bölünen uykularla yaşayanlardan biri de biziz. artık böyle böyle büyücekler heralde

kendi kendine uykuya dalması için kullanılan yöntemleri uygulayan var mı aranızda? doruk uyanınca dalamıyor uykuya.

açlıktan dedim gece yatırmadan mama verdim 1-2 gün etki etti ,sonra yine aynı

ağlayarak uyanıyor daha kucağıma alıp memeyi ağzına soktuğum an uyuyor. biraz oyalıyorum tam yatırcam yine açıyo gözünü başlıyo ağlamaya. hep kucak kucağa oturcaz

bazen de emiyo emiyo tam dalamıyo, ayağımda sallıyorum gece yarısı :ssz:

2 gecedir burun tıkanıklığı bizi mahvetti zaten uyutmuyor çocuğu :ssz: zaten burun tıkanıklığı doğduğundan beri problem bizde , sprey ve otribebeyle gece yatmadan mutlaka temizliyoruz

bazen kendimi tükenmiş hissediyorum ama o gülüşü yok mu dünyalar benim oluyor :16: Allah acılarını göstermesin inşallah :16:

selam canım sizinle aramızda 1gün var sanki benim kızımı anlatmışsınn kafatı yicem gündüz fazla uyutmuyorum artık ve hala gece uyumuyo kalkıo ağlıyo kucağıma alıom uyuyo sabah 7 8dede yanıma alıyorum o şekilde uyuyoz biraz:(((

selam kızlar nasılsınız benim kızımda hiç bi şekilde dönemiyo ve yüzüstü koyduğum an ağlıo emeklemicek sanırım yürüteçte çok mutlu ama büyük kızım 8aylık emeklemişti bakalım bu nolcak:(((

canım merhaba , ikisini de kullanmış biri olarak hangisini tavsiye edersin? çok araştırdım krafta karar kılmıştım eşim de bu ikeada satılanlardan istiyor, banyoda yaptırırız diyor bunda. fazla para vermek istemiyorum ki sevmezse bir köşeye atacağız , gidecez

ilki bize hediyeydi yoksa gerçekten o kadar para vericeğimi sanmıyorum

sonuçta bütün günü onun içinde geçirmiyor, ikeanın koltuğunu taşıması kolay, fazla yer de kaplamıyor, ucuz da aynı zamanda. yeterli bence oturma yeri falan da rahat

kraftın avantajı masana göre boyunu ayarlayabiliyosun, tekerlekleri var

ikeanınkini arkadaşım almıştı çok memnundu onun tavsiyesiyle aldım ,tavsiye ederim sana da

Kizlar merhana.. Pazaryesi ise basliyorum. Yarin kuzumun 6 aylij asisi var. Umarim ates olmaz. Bebeklerin emeklemesini konusmussunuz benim kizim yuz ustu.biraktigimizda cabuk sikiliyor emeklemek.istemiyor. Cok rahat donuyor. Ayaga kaldirip kollarindan tutunca cok.mutlu oluyor ve adim atiyor.

gene iyisin canım sen , çoğu işe başlayalı çok oldu , hemencecik alışırsınız inşallah prensesinle :nazar::emir_bebek::nazar: aşılarınızı nerde oluyorsunuz ? birde bana ofm hakkında biraz bilgi verirmisin ? yeni bir çocuk doktoru gelmiş oraya ukala dediklerinden hariç , eşimi ikna etmeye çalışıyorum şu an , birde ücret durumları nasıl ?

selam canım sizinle aramızda 1gün var sanki benim kızımı anlatmışsınn kafatı yicem gündüz fazla uyutmuyorum artık ve hala gece uyumuyo kalkıo ağlıyo kucağıma alıom uyuyo sabah 7 8dede yanıma alıyorum o şekilde uyuyoz biraz:(((

canım siz yine iyisiniz. ben akşamları bir saat kucağımda gezdirdikten sonra uykuya dalıyor oda saat 11'i buluyor. gece iki saate bir emmek için uyanıyor. ve sabah 7de ayakta beni işe uğurluyor. bakıcımız ısrarla yoğurdun içine bebe bisküvisi koy o zaman geceleri uyanmaz acıktığı için bu kadar sık uyanıyor diyo. siz yatmadan önce sadece emziriyormusunuz yoksa çorba yoğurt gibi ek besinlemi uyutuyorsunuz.

Back
X