- Konu Sahibi Sarisekerannesi
- #3.161
bu arada bişi sorucam kefir cok faydalı ya bebişlerinize wermeyı dusunomusunz ne zaman werılır :82:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu arada bişi sorucam kefir cok faydalı ya bebişlerinize wermeyı dusunomusunz ne zaman werılır :82:
kızlar merhaba
6 ay aşılarını yaptırdıktan sonra bugun 4. gün ve bbebeğimin ateşini 38 in altına çok zor indiriyorum hatta inmiyor bile diyebilirim
kaç doktora götürdüm kaka idrar kan testleri noırmal çıktı kulaklarda bişey yok dediler ama bu kadar ateş olması normal mi?
39,1 39,2 leri görüyorum 4 aatte bir ateş düşürücü veriyorum oda 38 in altına düşürmüyor yükselince hemen duş aldırıyorum bekleyecegiz dediler.
sizlerde böyle uzun süre ateş olan oldumu ya?
kızlar merhaba
6 ay aşılarını yaptırdıktan sonra bugun 4. gün ve bbebeğimin ateşini 38 in altına çok zor indiriyorum hatta inmiyor bile diyebilirim
kaç doktora götürdüm kaka idrar kan testleri noırmal çıktı kulaklarda bişey yok dediler ama bu kadar ateş olması normal mi?
39,1 39,2 leri görüyorum 4 aatte bir ateş düşürücü veriyorum oda 38 in altına düşürmüyor yükselince hemen duş aldırıyorum bekleyecegiz dediler.
canım benım normal ecenınde oyle olmustu.ates dusurucu fıtıl verdım ama o bıle dusurmedı yıkadım saatlerce elıne basına ıslak bez koydum sabaha karsı dustu ertesı gun yıne yanıydı 5 gun gıttı bıttı
tesekkürler umarım sizinki ateşsiz sıkıntısız gecerçok geçmiş olsun canım. bizde çarşamba günü olucaz 6. ay aşısını.
kızlar merhaba
aynen ya suşa soka soka üşütecek diye korkuyorum inş çabuk gecer bende fitil kullanıyorum biraz düşüyor snra tekrar çıkıyor kaç gündür uyku yok bir anda 39 a fırlıyor allah yardım etsin hepimize. ilk defa bu aşı bizi böyle yaptı diğerleri hiç yapmamıştı
geçmiş olsun canım doruk'un da 2 gün sürmüştü ateşi. 6. ay aşıları zorluyo bebişleri
avuçlarının içi yanıyodu kuzumun ya kıyamam yavrularımız hasta olmasın
bu 6 ay asısı butun mınıklerde ates yaptı.ecenınde ılk defa o asıda atesı cıktı.
ecenın dıslerıı ucu gorunuyor ama aylardır tam cıkmadı bırde ates yapıyor kasınıyor.heres ustekılerınde yerı bellı dıyor hepsı bırden mı cıkıcak acaba ya neler oluyor ben anlayamadım gıttı.ayın 8 de 8 ayıda doluyor kızımın...ucu gorunen dıs neden cıkmaz bır fıkrınız var mı?:18:
amanda aman kimler gelmişgüzel geçmiş tatilin çok sevindim , artık sık sık gel ama , özlettin canım , minik kuşada yaramışmı memleket havası
öp onuda annesi bizim yerimize
ben yere kocaman bi örtü seriyorum canım , iki şekildede dönüyo benim cimcime ama oyuncağa gitmiyo emekleme pozisyonu alıyor fakat hiç ileri gidemedik henüz , anca örtüyü çekip oyuncağı alıyorbirde geri geri gidiyor nasıl beceriyorsa ama bende hiç emeklemeden yürümüşüm o yüzden belki öylede olabilir bebeklerimiz
gec degil canim, gelisime gore oturmak emeklemekten sonra geliyorslm kızlar tatlı bebişler uzunca bir süredir yoktum ne çok konular görüşülmüş, bebişler büyümüş. biz hala egzema ile boğuşuyoruz boğazımızda. atlatamadık, kremler de işe yaramadı. bu gün geçiyor iki gün sonra tekrar oluşuyor. en sonunda kaplıcaya götüreceğim oğluşumu.emekleme çalışmaları bizde de yok. her iki yönede dönebiliyor ama ileriye gitme namına herhangi bir icraat yok. emeklemeyi bırakın daha destekle bile oturamıyor ayın 22sinde 6 ayımızı dolduracağız geçmi kaldı acaba oturmak için.sürekli kucakta bakıcımızda ağlamasın diye sürekli kucağında gezdiriyormuş en son dün salıncak aldık oyalanır onda diye ne mümükün avazı çıktığı kadar bağırıp ağlıyor ne yapacağımı şaşırdım.Allahım hayırlısıyla büyütmeyi nasip eder inşallah.
ahh ne guzel o gunler gelse, ana kucagina koyulmuyor artik, oyalama sikintisi cekiyorumgeç olur mu canım 6 ayı bile doldurmamış daha. benim oğlum 6 ay 10 günlük desteksiz oturmayı başardı ve oturmaya başladıktan sonra inanılmaz şekilde bağımsızlığını ilan ettiyattığı yerde sıkılıyodu önceden hep kucak istiyordu şimdi yere battaniye serip oturuyoruz beraber oyuncaklarla oynuyoruz
![]()
insallah almistir minik tavsanbızımde cumartesı gunu kontrolumuz var umarım ece kılo almıstır ve hıcbır tahlıle gerek kalmadan atlatırız su olayı eger almadıysa bırsuru tahlıl onlardada bısey cıkmazsaa buyume gelısme bolumu dıye bısey varmıs oraya oda muhtemelen hastanede yatırıp takıp edıcektır.cok korkuyorum kızlar ya...
evt artik buyuduler, acikiyorlar ve daha sik uyaniyorlar, ama simdi zaten ek gidaya basladik, gunduz bi ogun az emiyorlar, o yuzden ben gece birsey vermek istemiyorum, aldigi sut azalmasin, kalkip emziriyorumcanım siz yine iyisiniz. ben akşamları bir saat kucağımda gezdirdikten sonra uykuya dalıyor oda saat 11'i buluyor. gece iki saate bir emmek için uyanıyor. ve sabah 7de ayakta beni işe uğurluyor. bakıcımız ısrarla yoğurdun içine bebe bisküvisi koy o zaman geceleri uyanmaz acıktığı için bu kadar sık uyanıyor diyo. siz yatmadan önce sadece emziriyormusunuz yoksa çorba yoğurt gibi ek besinlemi uyutuyorsunuz.
daha once olmadi hic, 6. ay asisini da yaptirmadik henuz, cok gecmis olsun,kızlar merhaba
Cok geçmiş olsun canim ALLAH şifa versin...benim oğluma tam kaçakçı 5dk bile yalnız kalmiyor oyalanmiyor hicslm kızlar tatlı bebişler uzunca bir süredir yoktum ne çok konular görüşülmüş, bebişler büyümüş. biz hala egzema ile boğuşuyoruz boğazımızda. atlatamadık, kremler de işe yaramadı. bu gün geçiyor iki gün sonra tekrar oluşuyor. en sonunda kaplıcaya götüreceğim oğluşumu.emekleme çalışmaları bizde de yok. her iki yönede dönebiliyor ama ileriye gitme namına herhangi bir icraat yok. emeklemeyi bırakın daha destekle bile oturamıyor ayın 22sinde 6 ayımızı dolduracağız geçmi kaldı acaba oturmak için.sürekli kucakta bakıcımızda ağlamasın diye sürekli kucağında gezdiriyormuş en son dün salıncak aldık oyalanır onda diye ne mümükün avazı çıktığı kadar bağırıp ağlıyor ne yapacağımı şaşırdım.Allahım hayırlısıyla büyütmeyi nasip eder inşallah.
canim geçmiş olsun eşine ececik içinde üzülme benim bir ark var oğlu bayağı minik alt sınırında cok altında tahliller temiz çıktı en sonda bakıldı Baba cok minyon küçükken bile yaşamaz denmis o derece Simdi bile koca adam 60 kilo genetik yani onunki sizinkiler oyle olabilirmi acaba...sağlığı yerinde olsun kilo dert degil üzülme hic..ALLAH şifa versin canimbızımde cumartesı gunu kontrolumuz var umarım ece kılo almıstır ve hıcbır tahlıle gerek kalmadan atlatırız su olayı eger almadıysa bırsuru tahlıl onlardada bısey cıkmazsaa buyume gelısme bolumu dıye bısey varmıs oraya oda muhtemelen hastanede yatırıp takıp edıcektır.cok korkuyorum kızlar ya...
canım siz yine iyisiniz. ben akşamları bir saat kucağımda gezdirdikten sonra uykuya dalıyor oda saat 11'i buluyor. gece iki saate bir emmek için uyanıyor. ve sabah 7de ayakta beni işe uğurluyor. bakıcımız ısrarla yoğurdun içine bebe bisküvisi koy o zaman geceleri uyanmaz acıktığı için bu kadar sık uyanıyor diyo. siz yatmadan önce sadece emziriyormusunuz yoksa çorba yoğurt gibi ek besinlemi uyutuyorsunuz.
kızlar merhaba
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek-bakimi-beslenmesi/251547-bebegine-kefir-veren-var.html
burda da konu açılmış canım bazılarına doktorl tavsiye etmiş. hiç içmedim tadını da bilmiyorum doruk'a vermek de hiç aklımdan geçmedi açıkçası
en iyisini doktoruna sormak :26:
Kizlar kefir cok faydali bir icecek.ben hamileyken bol bol.icmistim. Ama kkizima daha hic vermedim internette verilebilecegini duymustum yinede doktora sormak.lazim yada bi gida uzmanina.bu arada bişi sorucam kefir cok faydalı ya bebişlerinize wermeyı dusunomusunz ne zaman werılır :82:
canım siz yine iyisiniz. ben akşamları bir saat kucağımda gezdirdikten sonra uykuya dalıyor oda saat 11'i buluyor. gece iki saate bir emmek için uyanıyor. ve sabah 7de ayakta beni işe uğurluyor. bakıcımız ısrarla yoğurdun içine bebe bisküvisi koy o zaman geceleri uyanmaz acıktığı için bu kadar sık uyanıyor diyo. siz yatmadan önce sadece emziriyormusunuz yoksa çorba yoğurt gibi ek besinlemi uyutuyorsunuz.
Cok gecmis olsun cnm bizde bugun asilarimizi olduk henuz ates yok diye seviniyorum. 4 gun sonra ates yaparmi ki acaba dis cikariyor olabilir mi oda ates yaparmis ya.
Bugun kilomuzuda tekrar olctu ebemiz kilo 8600 boy 68.5 olmus masallah. 14 gunde 300 gr almis iyi dedi ebemiz
Mamaya ceviz koyan varmi