• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

canım siz yine iyisiniz. ben akşamları bir saat kucağımda gezdirdikten sonra uykuya dalıyor oda saat 11'i buluyor. gece iki saate bir emmek için uyanıyor. ve sabah 7de ayakta beni işe uğurluyor. bakıcımız ısrarla yoğurdun içine bebe bisküvisi koy o zaman geceleri uyanmaz acıktığı için bu kadar sık uyanıyor diyo. siz yatmadan önce sadece emziriyormusunuz yoksa çorba yoğurt gibi ek besinlemi uyutuyorsunuz.

canım allah yardımcımız olsun hepimizin...ben gece bebelac sütlü pirinçli kaşık mamasını veriyorum yatarken...

gec degil canim, gelisime gore oturmak emeklemekten sonra geliyor

ahh ne guzel o gunler gelse, ana kucagina koyulmuyor artik, oyalama sikintisi cekiyorum

,

benim oğlum 6 ay 10 günlükken oturdu ama daha emekleme çabası yok :26: tersine mi gidiyoruz :26:

Cok gecmis olsun cnm bizde bugun asilarimizi olduk henuz ates yok diye seviniyorum. 4 gun sonra ates yaparmi ki acaba dis cikariyor olabilir mi oda ates yaparmis ya.

Bugun kilomuzuda tekrar olctu ebemiz kilo 8600 boy 68.5 olmus masallah. 14 gunde 300 gr almis iyi dedi ebemiz

maşallah :nazar: doruk zayıf gözüküyo gözüme iyice sizin kiloları okudukça :ssz:

6 ay 8 günlükken 69 cm - 7700 grdı

canım siz yine iyisiniz. ben akşamları bir saat kucağımda gezdirdikten sonra uykuya dalıyor oda saat 11'i buluyor. gece iki saate bir emmek için uyanıyor. ve sabah 7de ayakta beni işe uğurluyor. bakıcımız ısrarla yoğurdun içine bebe bisküvisi koy o zaman geceleri uyanmaz acıktığı için bu kadar sık uyanıyor diyo. siz yatmadan önce sadece emziriyormusunuz yoksa çorba yoğurt gibi ek besinlemi uyutuyorsunuz.

ben ek besini genelde hiç geceye bırakmıyorum, yoğurdu çorbası kahvaltısı meyvesi hepsi gündüz ben işten gelene kadar yenmiş oluyor

akşamları emziriyorum ve ara sıra emerek uyuyamadıysa devam maması veriyorum yatırmadan

geçenlerde eve erken gelmiştik o gün saat 8 gibi muhallebi yapıp vermiştim sadece

günaydın güzel anneler tatlı bebişler :16:

7. ayımızı doldurduk bugün :nazar:

benim oğlum 6 ay 10 günlükken oturdu ama daha emekleme çabası yok :26: tersine mi gidiyoruz :26:

[/COLOR][/B]

masallah Doruk'a, mutlu 7.aylar :))
normalde emeklemek oturmaktan once geliyomus, ortalama 9. ayda uzun sure desteksiz oturuyormus bebekler, ama her bebek farkli oluyor, kimisi hic emeklemeden direk yuruyor mesela. o zaman once oturup sonra yavas yavas kalkmaya basliyorlar. ben mesela hic emeklemeden oturmaktan yurumeye gecmisim, 7 aylikken yurumusum. sonucta hepsi emeklicek, yuruycekler, bir ay once bir ay sonra..bence bagimsizlikllarini ilan etmeden bugunlerin tadini cikaralim :)

$pagekn.webp
dün 6.ayımızı bitirdikk teyzoşlarrrrr...:16::16:

masallah Doruk'a, mutlu 7.aylar :))
normalde emeklemek oturmaktan once geliyomus, ortalama 9. ayda uzun sure desteksiz oturuyormus bebekler, ama her bebek farkli oluyor, kimisi hic emeklemeden direk yuruyor mesela. o zaman once oturup sonra yavas yavas kalkmaya basliyorlar. ben mesela hic emeklemeden oturmaktan yurumeye gecmisim, 7 aylikken yurumusum. sonucta hepsi emeklicek, yuruycekler, bir ay once bir ay sonra..bence bagimsizlikllarini ilan etmeden bugunlerin tadini cikaralim :)

yüzüstü yatmaktan nefret ediyo doruk hemen bağırıyor kızıyor :1: gerçi doruk genel olarak yatmaktan nefret ediyor doğduğundan beri sırtı da yere gelmesin hemen ağlamaya başlıyor

oturmayı başardı ya ondan mutlusu yok kim takar emeklemeyi modunda :27:

hepsi sağlıkla büyüsün yürüsün de dediğin gibi ha 1 ay önce ha 1 ay sonra

Elifcim sen nasıl veriyosun kahvaltıyı?

3-4 bebe bisküvisi + 1/2 yumurta sarısı + 1 tatlı kaşığı kadar kendi yaptığım lor peyniri

3-4 bebe bisküvisi + 1 tatlı kaşığı pekmez + 1 tatlı kaşığı lor peyniri

pekmezle yumurtayı aynı anda yemiyor doruk. hergün yumurta da vermiyorum o yüzden böyle dönüşümlü veriyoruz

ama cicibebe içime sinmiyor tahıllı kaşık mamalarından alıp onunla mı hazırlasam kahvaltısını diyorum

2 gün önce bakıcı teyzemiz 6-7 tane cicibebe koymuş kahvaltısına :ssz: güzel yedi maşallah diyor bi de. şekerli bisküvi yemez mi bayıla bayıla yer o, verme sakın lütfen 4ü geçmesin dedim. benim içime sinmezken o fazla yedi diye seviniyodu, ters düşüyoruz böyle konularda işte :ssz:

dün de geç kaldım 6da çıkabildim işten. gittiğimde çorba yediriyodu ,öğlen yemedi mi dedim. yedi acıkınca tekrar verdim şimdi dedi.

ek gıdayı abartmamasını açığı her zaman devam mamasıyla tamamlamasını hatırlatıyorum sürekli, ama klasik eski zihniyet mamadan ne fayda var çorba yesin mis gibi :ssz:

annem de aynı şeyi söylüyodu ama en azından düzenini oturtmuştu doruk'un fazlasını vermiyodu 2. öğün çorba vs.

çok canım sıkılıyor düşündükçe beynim çatlıyor herşeyi kafama takıyorum :ssz:

önlüklerdeki ve kıyafetlerdeki lekeleri nasıl çıkarıyosunuz kızlar? malum artık meyveler, çorbalar leke yapıyor çok

dalan roxy kullanıyorum o da leke çıkarmıyor

annem gelince hepsini domestosla yıkayıp duruladı ,ondan sonra makinede uzun yıkama yaptım kendi deterjanıyla

ikeadan şu önlüklerden aldı 2 tane iyi oldu yıkayıveriyorum onları leke olmuyo hiç değilse, yoksa önlük dayanmıyordu

$IKEA-Kladd-MAMA-ONLUGU-2LI-SET-GLOBAL_STORE__69033062_0.webp

kizlar dugunumuz vardi kv.misafirleri kendi evine sigmayinca haliyle evimizi actik actik acmasina ya cok skildim teyze annane gerisini siz dusunun... of duzen felan kalmadi garip garip hareketler birak aglasada almalar oyy beynim sisti sevgi anlayislari o kadar tuhaf ki bunaldim ya sizide cok ozledim gunluk yasantimin parcasiydiniz duzen muzen kalmadi...

önlüklerdeki ve kıyafetlerdeki lekeleri nasıl çıkarıyosunuz kızlar? malum artık meyveler, çorbalar leke yapıyor çok

dalan roxy kullanıyorum o da leke çıkarmıyor

annem gelince hepsini domestosla yıkayıp duruladı ,ondan sonra makinede uzun yıkama yaptım kendi deterjanıyla

ikeadan şu önlüklerden aldı 2 tane iyi oldu yıkayıveriyorum onları leke olmuyo hiç değilse, yoksa önlük dayanmıyordu

Eki Görüntüle 690292
Canım demin kendi kendime bu leke sorunundan bahsediyordum:) şöyle leke tutmayan önlüklerden almam lazım diye.Çok güzellermiş mama sandalyesi almaya giderken onlardanda alayım iyi oldu paylaştığın.Ne kadar iyi deterjanda olsa bu mama lekeleri kolay kolay gitmiyor.
kizlar dugunumuz vardi kv.misafirleri kendi evine sigmayinca haliyle evimizi actik actik acmasina ya cok skildim teyze annane gerisini siz dusunun... of duzen felan kalmadi garip garip hareketler birak aglasada almalar oyy beynim sisti sevgi anlayislari o kadar tuhaf ki bunaldim ya sizide cok ozledim gunluk yasantimin parcasiydiniz duzen muzen kalmadi...
Neyse atlatmışsın telaşı gözün aydın şimdi rahat edersin ne kadar kalabalık olursa o kadar karmaşa ve her kafadan ayrı ses geliyor.İnsan buraya alışınca uzak kalamıyor gerçektende.Yeniden Hoşgeldin...
kızlar mama sandalyesi salıncak bir arada hemde 25 kg kadar taşıyor bi bakın derim almayanlar ben almayı düşünüyorum şahsen gören varmı bunu?

13330 Taşpınar Smile Tablalı Yatar Salıncak - Ürün Kategorileri

Ben ikeadan alacağım canım yerim yok bu kadar büyük birşeye.Birde benim salıncak var o yüzden buna gerek duymuyorum.Ama ikisi bir arada fiyatıda uygunmuş.

kim olursa olsun evin düzeni kaçıyor boşuna dememiş eskiler ev ev üstüne olmaz diye, misafirlik bile olsa düzen müzen kalmıyor

hele bir de karıştılar mı insanın cinleri çıkıyo tepesine :47:

özledik biz de seni :16:

kızlar mama sandalyesi salıncak bir arada hemde 25 kg kadar taşıyor bi bakın derim almayanlar ben almayı düşünüyorum şahsen gören varmı bunu?

13330 Taşpınar Smile Tablalı Yatar Salıncak - Ürün Kategorileri

çok güzelmiş ama yemek yedirmesi nasıl olur bilmem :1: sallanmak isticek malum kuzular :1:

Canım demin kendi kendime bu leke sorunundan bahsediyordum:) şöyle leke tutmayan önlüklerden almam lazım diye.Çok güzellermiş mama sandalyesi almaya giderken onlardanda alayım iyi oldu paylaştığın.Ne kadar iyi deterjanda olsa bu mama lekeleri kolay kolay gitmiyor.

Neyse atlatmışsın telaşı gözün aydın şimdi rahat edersin ne kadar kalabalık olursa o kadar karmaşa ve her kafadan ayrı ses geliyor.İnsan buraya alışınca uzak kalamıyor gerçektende.Yeniden Hoşgeldin...

Ben ikeadan alacağım canım yerim yok bu kadar büyük birşeye.Birde benim salıncak var o yüzden buna gerek duymuyorum.Ama ikisi bir arada fiyatıda uygunmuş.

çok güzel canım kesinlikle al derim hemen yıkayıveriyorum yedirdikten sonra ohh mis. biri bende biri bakıcıda

önceden haftada abartısız 15e yakın önlük yıkayıp ütülüyodum :27:

ayrıca makinede de yıkanabiliyomuş

kahvaltıları nasıl hazırlıyosunuz kızlar?
canım ben 5adet bebe büskivisi 1çay kaşığı labne 1çay kaşığı pekmez azıcık z.yağı devam mamasyla eziyorum...
yüzüstü yatmaktan nefret ediyo doruk hemen bağırıyor kızıyor :1: gerçi doruk genel olarak yatmaktan nefret ediyor doğduğundan beri sırtı da yere gelmesin hemen ağlamaya başlıyor

oturmayı başardı ya ondan mutlusu yok kim takar emeklemeyi modunda :27:

hepsi sağlıkla büyüsün yürüsün de dediğin gibi ha 1 ay önce ha 1 ay sonra

valla seninle aynı bebeklerimiz emeklemeye hiççç niyeti yok yüzüstü yatıramıyorum basıyor çığlığı

Back
X