Eki Görüntüle 690272
dün 6.ayımızı bitirdikk teyzoşlarrrrr...
yari yasi kutlu olsun kuzununn :)
2 gün önce bakıcı teyzemiz 6-7 tane cicibebe koymuş kahvaltısına
güzel yedi maşallah diyor bi de. şekerli bisküvi yemez mi bayıla bayıla yer o, verme sakın lütfen 4ü geçmesin dedim. benim içime sinmezken o fazla yedi diye seviniyodu, ters düşüyoruz böyle konularda işte 
dün de geç kaldım 6da çıkabildim işten. gittiğimde çorba yediriyodu ,öğlen yemedi mi dedim. yedi acıkınca tekrar verdim şimdi dedi.
ek gıdayı abartmamasını açığı her zaman devam mamasıyla tamamlamasını hatırlatıyorum sürekli, ama klasik eski zihniyet mamadan ne fayda var çorba yesin mis gibi
annem de aynı şeyi söylüyodu ama en azından düzenini oturtmuştu doruk'un fazlasını vermiyodu 2. öğün çorba vs.
çok canım sıkılıyor düşündükçe beynim çatlıyor herşeyi kafama takıyorum
yasli mi bakiciniz? ah ah neden boyle yapiyorlar, bence sen sikila biraz onu, simdiden kafasina gore vermeye alismasin, senin kontrolunde olsun..
önlüklerdeki ve kıyafetlerdeki lekeleri nasıl çıkarıyosunuz kızlar? malum artık meyveler, çorbalar leke yapıyor çok
dalan roxy kullanıyorum o da leke çıkarmıyor
annem gelince hepsini domestosla yıkayıp duruladı ,ondan sonra makinede uzun yıkama yaptım kendi deterjanıyla
ikeadan şu önlüklerden aldı 2 tane iyi oldu yıkayıveriyorum onları leke olmuyo hiç değilse, yoksa önlük dayanmıyordu
Eki Görüntüle 690292
evt benimkiler de leke icinde, hele ben su ara havuc patates puresi veriyorum, ki, havuc hic cikmayan bisey, herseyi turuncu oldu, ben de 2-3 onlugu bir de tshirt'unu yemek onlugu ve tshirti yaptim, yemek yerken onlari takiyorum sadece. leke olsa da sorun degil onlar. ama bu onlukler supermis, ben de alayim gittigimde ikeaya.
kizlar dugunumuz vardi kv.misafirleri kendi evine sigmayinca haliyle evimizi actik actik acmasina ya cok skildim teyze annane gerisini siz dusunun... of duzen felan kalmadi garip garip hareketler birak aglasada almalar oyy beynim sisti sevgi anlayislari o kadar tuhaf ki bunaldim ya sizide cok ozledim gunluk yasantimin parcasiydiniz duzen muzen kalmadi...
oyyy oyy oyy cok zor, kolay gelsin, biz de seni ozledik.
selam kızlar nasılsınız çok hasttaydım dün hep yattım bugün toparladım azıcık antibiyotijk verdi dr...ya kılar kızım 3gündür gece uykusuna geçerken en az 1saat ağlıo anlamadım zorlana uyuyo kalıyo ama mahvoluyorum noluyo anlamıyorum...
gecmis olsun cnm, umarim toparlanirsin yaninda. sanirim bu aralar pek cogumuzda var bu uyku problemleri, uykuya zor dalma, aglama, sik sik aglayarak uyanma.. 6. ayda buuyume atagi oluyor, ona yoruyorum ben de. ya da dis belirtisi. ama cogumuzda oldugu icin sanirim normal, endiselenmeye gerek yok.
Kizlar kizimin basinda konak olusmus:-( birkac gun oncede gormustum ama umursamamistim. Bugun esime gosterdim bunlar ne acaba diye 3 adet sari yuvarlak tam kafasinin on kisminda. Sanirim basina gelen olmustu. Nasik kurtuldunuz
biz de cok vardi hallettik sonunda kalmadi. banyo yapmadan 1-2 saat once konakli yerlerine saf zeytinyagi, ya da badem yagi suruyordum, 2 saat sonra chicconun konak taragiyla ya da sik disli bir bebek taragiyla hafifce tersten tarayinca cikiyorlar hemen.