• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

2. dişimizde cıktııı teyzoşlarr :119:
gözünüz aydın , diş buğdayından bizde isterissssss
bizim kız geride . 6 ay kontrolümüzde 6,5 kiloyduk. boyumuz 64

anne sütü olmayınca :( :( :(
üzülme canım nasipten ileri gidilmiyor , anne sütüne yakın formül mamalar var artık
bir gogsu acik gezen de burda var. benim kizim da en fazla 3 dk emiyor, o 3 dakikada sut gelicek de icicek de, ne kadar iciyor bilmiyorum ki. aylardir boyle. 2 dakkadan sonra saga sola bakinmaya basliyor, acaba simdi emer mi diye dolaniyorum surekli. sagip kasikla verdim yedi. en az 500 ml icmeleri gerekiyor, 750 civari ama benim bir fikrim yok o kisa surede kac mm aliyordur. ek gida da benim pisirdigim pureyi yemiyor ama kavanozdakileri yiyor bayilarak.

bende 1.5 saat olunca minnoşum acıkıyor , ben oyalamaya çalışıyorum ama o sürekli göğüslerime atlamaya çalışıyo :1: en azından 2 saatte bir emsin bir düzenimiz olsun artık diyorum ama bazen oyalayamıyorum , belkide üstüne düşmeseniz daha iyi emicekler :26: gerçi en önemlisi ilk 6 aymış zaten , artık çok emmiş az emmiş çok sorun değil , azda emse alıyordur o alacağını

kizlar 7.ay kontrolumuzde kizcem 8.200 boyumuz71cm bas"cevremizde 43cm :nazar: kan tahlilimizde cok hafif kansizlik cikti ferrum kullanmiyoruz malum. dr.baska bi kan ilaci tavsiye etti toz halinde kabizlik yapmiyormus onu kullanacagiz factorb kizcene massallah :nazar: tombik humos seniiii :nazar:

birde 7-11ay arasi bebislere kizamik asisi uygulamasi baslatilmis ebe aradi asi kalmamis gelince haber vercek acayip bi salgin varmis allah korusun avm market uzak dur dedi dikkatli olun.

slm kzlar nasılsınz biz bugün büyü kızımı dr a götürdük ateş düşmeyince kan ve idrar tahlili yapıldı bakalım sonuç beklicez...

İlk iş günüm ve ben kızımı çok özledim..sabah o kadar zor geldim ki..uyuyodu mniğimmm koklaya koklaya bitiremedim kuzumu..biberonu da halen zorla alıyor ve içmesi gereken kadar içmiyor :( nasıl alışcak bilmiyorum..üff:43::43:

kıyamam :48: ilk başlayana kadar az ağlamamıştım ben hele bi de benim oğlum 3,5 aylık minicikti yavrum

çok zor ama Allah sabrını veriyo canım

2. dişimizde cıktııı teyzoşlarr :119:

maşallah :nazar: bizim tontiş hala çıkarmamaya niyetli dişleri :1:

bir gogsu acik gezen de burda var. benim kizim da en fazla 3 dk emiyor, o 3 dakikada sut gelicek de icicek de, ne kadar iciyor bilmiyorum ki. aylardir boyle. 2 dakkadan sonra saga sola bakinmaya basliyor, acaba simdi emer mi diye dolaniyorum surekli. sagip kasikla verdim yedi. en az 500 ml icmeleri gerekiyor, 750 civari ama benim bir fikrim yok o kisa surede kac mm aliyordur. ek gida da benim pisirdigim pureyi yemiyor ama kavanozdakileri yiyor bayilarak.

oyun haline döndü zaten uzun zamandır emmeler

kolumu tırmalıyor, cimciriyor; ayaklarını tutuyor çorabını çıkarıyor, ayaklarını birbirine vuruyor ,elini ağzıma sokmaya çalışıyor...kim konuşsa hemen kafa oraya dönüyor, en ufacık çıtırdı da konsantrasyon bozuluyo :27:

kizlar 7.ay kontrolumuzde kizcem 8.200 boyumuz71cm bas"cevremizde 43cm :nazar: kan tahlilimizde cok hafif kansizlik cikti ferrum kullanmiyoruz malum. dr.baska bi kan ilaci tavsiye etti toz halinde kabizlik yapmiyormus onu kullanacagiz factorb kizcene massallah :nazar: tombik humos seniiii :nazar:

maşallah adaşıma :nazar: dorişkoyla aynı kilodalar

kızamık aşısı için 24 hazirana gün verdi bize sağlık ocağı

önerebileceğiniz bebek arabası modeli var mı? Paylaşırsanız sevinirim...

peg peregonun aria modelini kullanıyorum çok memnunum ben

slm kzlar nasılsınz biz bugün büyü kızımı dr a götürdük ateş düşmeyince kan ve idrar tahlili yapıldı bakalım sonuç beklicez...

geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah :48:

gecmis olsun canim insallah kolay gecmistir geceniz dun bizde kontrole gittik okadar fazlaydi ki ates sikayetiyle gelen, mevsimsel galiba...

günaydınnlar hayrlı cumalar... bugün hava cok guzel kızımı dısarı cıkarıp sonra şıpşıp yapıcam onu :1: bu arada sekersiz kek yapcm kızıma bugun dun sekerlı kekıme bayldı tadına baktırdımda bakalım kendı kekını yıcekmi ara ögununde

günaydın güzel anneler tatlı bebişler :16:

hayırlı cumalar olsun inşallah

gunaydin canim amin insallah... sagol teyzesi 400gr.cik almis ama boyu ii uzamis... bizimde 7hazirandi da iste o 3lu asiymis simdiki vuracagi sadece kizamik 3lu asi 9.ayda vuruluyormus erken olmuyormus salgin var diye saglik bakanligi 7-11aylik bebekleri asilatma baslatmis..

bızde gıttık gecen hafta canım ece'de 7200kg 65 cm boyu 42 cm bas cevresı.:nazar::nazar:bızımmdoktorumuzda ferrumu azaltmaya bsladı ıyıce.yakında keserız dedı.dısarı cıktıgı zaman devıt 3 verme dedı.sebze yedıgı zamanda vıtamınını verme dedı.ece harıkalar yaratmıs bu ay dedı doktoru bende sasırdım:nazar::1::1::1:

kıyamam :48: ilk başlayana kadar az ağlamamıştım ben hele bi de benim oğlum 3,5 aylık minicikti yavrum

çok zor ama Allah sabrını veriyo canım

maşallah :nazar: bizim tontiş hala çıkarmamaya niyetli dişleri :1:

oyun haline döndü zaten uzun zamandır emmeler

kolumu tırmalıyor, cimciriyor; ayaklarını tutuyor çorabını çıkarıyor, ayaklarını birbirine vuruyor ,elini ağzıma sokmaya çalışıyor...kim konuşsa hemen kafa oraya dönüyor, en ufacık çıtırdı da konsantrasyon bozuluyo :27:

maşallah adaşıma :nazar: dorişkoyla aynı kilodalar

kızamık aşısı için 24 hazirana gün verdi bize sağlık ocağı

peg peregonun aria modelini kullanıyorum çok memnunum ben

geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah :48:

Araba modali için teşekkür ederim hepsiburada da videosunu izledim güzel bir araba tek eksiği çift yönlü kullanılmıyor galiba fiyat olarakta çok iyi 251 diyor. ebebekte bir tane beğendim ama o çok pahalı nuna pepp diye fiyatı 599. çok kararsızım:((

bızde gıttık gecen hafta canım ece'de 7200kg 65 cm boyu 42 cm bas cevresı.:nazar::nazar:bızımmdoktorumuzda ferrumu azaltmaya bsladı ıyıce.yakında keserız dedı.dısarı cıktıgı zaman devıt 3 verme dedı.sebze yedıgı zamanda vıtamınını verme dedı.ece harıkalar yaratmıs bu ay dedı doktoru bende sasırdım:nazar::1::1::1:

masqllah ece kiza yakaladi nerdeyse ayliklarini:) bizde bugn gidicez asiya. boy kilo da bakilicak.
haziran gelinleriyiz desene. ben 2003 yilindan beri beraberim kocisle. 10 yil bitti. seninde uzundu sanirim.

masqllah ece kiza yakaladi nerdeyse ayliklarini:) bizde bugn gidicez asiya. boy kilo da bakilicak.
haziran gelinleriyiz desene. ben 2003 yilindan beri beraberim kocisle. 10 yil bitti. seninde uzundu sanirim.

aynen oyle yakaladı valla.aynen hazıran gelınlerındenız.bızımde 2002 den berı beraberım esımle.:nazar:

Araba modali için teşekkür ederim hepsiburada da videosunu izledim güzel bir araba tek eksiği çift yönlü kullanılmıyor galiba fiyat olarakta çok iyi 251 diyor. ebebekte bir tane beğendim ama o çok pahalı nuna pepp diye fiyatı 599. çok kararsızım:((

evet çift yönlü kullanılmıyor ama anakucağıyla kullandığımız için zaten bize dönük oluyor doruk

anakucağıyla beraber 950 tl'ye almıştık geçen yıl biz. indirimde mi ki acaba?

gunaydin canim amin insallah... sagol teyzesi 400gr.cik almis ama boyu ii uzamis... bizimde 7hazirandi da iste o 3lu asiymis simdiki vuracagi sadece kizamik 3lu asi 9.ayda vuruluyormus erken olmuyormus salgin var diye saglik bakanligi 7-11aylik bebekleri asilatma baslatmis..

benim bildiğim 3lü aşı yaşında olcaktı ,kızamığı 9. aya aldılar

Back
X