• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

benim bildiğim 3lü aşı yaşında olcaktı ,kızamığı 9. aya aldılar

dun soyledigi kadariyla asilama kampanyasindaki asilar 7-11ay arasi bebeklere vuruluyor tek bir asi oda..kizamik gelince ariycak dun cagiriyor sandim asiya yok dedim gelemeyiz hemogram yapildi agladi yoruldu diye asi olsa seni dinlemezdim esra salgin var dedi bu kadar ciddi oldugnu bilmiyordum birde tembih etti zaten evhamliyim...

masallah omer'e benim kuzu yuzustu durmuyor ki :ssz: nasil ogrencek emeklemeyi bilmem... canim bingildagin genisligi skinti degilmis zaten onumuz yaz kollarini bacaklarini gunese tut dedi ebe aksam gunesi tabii bide 8damlaya cikardu dr.deviti... siskinlik konusuna gelince benim kizce cok sacli hatirlarsin belki resmini bizimde sisiyor olabilir mi acaba bilmiyorum arada dokunuyorum hic denk gelmedi dr.danismakta fayda var...

hatirlamaz olurmuyum Elif su'yu :nazar:baya sacli tatliskon
omerin saci cok az hem de sari oldugundan kafa full meydanda :1:
evet bu sefer gitdigimizde daniscam:99:

sana yazıyorum 2 gündür ama girmiyorsun sanırım , senin kızılötesi ateş ölçer ne markaydı ve kaç dereceler arası ölçüm yapıyor ? yazarsan sevinirim

canım yeni gördüm kusura bakma, benimkinin markası wollex, hem vücut, hem sıvılar hemde odayı ölçüyo. doktora sordum en sağlıklı boyundan sonuç alırsın kızlötesi ile dedi. kaç dereceye kadar ölçüyo tam hatırlamıyorum ama vücut sıcaklığı 41, sıvı sıcaklığı 90 filandı sanırım, istersen bakarım ama kulanma kılavuzunu bulmama lazım:44:

kızlar ben ecenın dogum gunu ıcın uaktan hazırlıklara basladım.bırok seyı kendım yapmayı dusunuyorum temamız ugurbocegı.ıste sıselerın uzerıne stıcker yapıcam markaları kapatıcam yanı.davetıyelerı kendım yapıcam daha once kardesıme yapmıstım.degısık fıkırlerınız var mı?ıstoc yada kapalıcarsıya gıdıcem.amacım hava sıcakken bu ıslerı yapmamak.sıcakta nasıl gıdıp gelıcem sımdıden yapabılıceklerımı yapıyım sonra telas olmasın..:16:Eki Görüntüle 696276

yap canim valla bizde bekleriz davetiye kizcemi alir gelirim insallah evinde olursan... ama benim hic fikrim yok bu tur isler bana gorede degil sanirim skilganim ugrasamam galiba...

Ahh sorma kaderdasim. Dogdugu gunden beri bu.kizi dogurmaya calisiyorum. Once tek meme ile sukur derken artik uc gundur ikisinide emmek istemiyor. Cunku 1 haftafir biberona alistiriyorum ise basladigim icin artik uykudada emmek istemiyor. Gogusum acik gezmekten acaba simdimi emecek demekten yoruldum. Dogdugu gunden beri kullandigim elektrikli pompqyi artik duzenli kullaniyorum. Calistigim icin ve gece uyanmadigi icin 5-6 saatte bir sagiyorum toplamda 180-210 ml arasinda sut sagiyorum madallah buda gunde 750-800 ml sut yapiyor ek gida ile yeter diye dusunuyorum. Ek gida cok sukur hasta olana kadar iyiydi. Cok.istahli olmasada yeni tatlari seviyordu. Oyunla yediriyordum. Ama 4-5 gundur cok az yiyor sagdigim sutler bitmiyor dolaba atiyorum. Surekli oksurup hapsuruyor kusuyor. İlacsiz cozum oneriniz var mi? Cok.yoruldum..

süt miktarınıbulunduğu ay çarpı 150 ile hesaplayabilirsin

hem de su aralar hafizamdan sikayetciyim inanirmisin
:60::60::60:
sen artik onceki halimi hiic dusunme
pc gibi:82:

:1: masallahhh ben yakinda korkarim kendimi unutacagim :27: omer bebekte annesine ceker insallah... :nazar: yok yokk gayet iyisin azcik omer yoruyor diye unutkansin belkide yok kiz neren unutkan seninn :1::1:

canım yeni gördüm kusura bakma, benimkinin markası wollex, hem vücut, hem sıvılar hemde odayı ölçüyo. doktora sordum en sağlıklı boyundan sonuç alırsın kızlötesi ile dedi. kaç dereceye kadar ölçüyo tam hatırlamıyorum ama vücut sıcaklığı 41, sıvı sıcaklığı 90 filandı sanırım, istersen bakarım ama kulanma kılavuzunu bulmama lazım:44:

bende baya araştırdım wollexle medisana arasında kalmıştım , yorumlarda wollex çabuk bozuluyor filan demişler ama sen memnunsun sanırım , saol paylaştığın için

bende 1.5 saat olunca minnoşum acıkıyor , ben oyalamaya çalışıyorum ama o sürekli göğüslerime atlamaya çalışıyo :1: en azından 2 saatte bir emsin bir düzenimiz olsun artık diyorum ama bazen oyalayamıyorum , belkide üstüne düşmeseniz daha iyi emicekler :26: gerçi en önemlisi ilk 6 aymış zaten , artık çok emmiş az emmiş çok sorun değil , azda emse alıyordur o alacağını

cok ustune dusmuyorum aslinda, denedim ama 3 saat beklesem, 5 saat de beklesem yine 3 dak emiyor, sonuc ayni :)

slm kzlar nasılsınz biz bugün büyü kızımı dr a götürdük ateş düşmeyince kan ve idrar tahlili yapıldı bakalım sonuç beklicez...
cok gecmis olsunnn..

oyun haline döndü zaten uzun zamandır emmeler

kolumu tırmalıyor, cimciriyor; ayaklarını tutuyor çorabını çıkarıyor, ayaklarını birbirine vuruyor ,elini ağzıma sokmaya çalışıyor...kim konuşsa hemen kafa oraya dönüyor, en ufacık çıtırdı da konsantrasyon bozuluyo :27:
hahaha cok tatli :)) sorma ya , ayni bizde de.

bızde gıttık gecen hafta canım ece'de 7200kg 65 cm boyu 42 cm bas cevresı.:nazar::nazar:bızımmdoktorumuzda ferrumu azaltmaya bsladı ıyıce.yakında keserız dedı.dısarı cıktıgı zaman devıt 3 verme dedı.sebze yedıgı zamanda vıtamınını verme dedı.ece harıkalar yaratmıs bu ay dedı doktoru bende sasırdım:nazar::1::1::1:

masallah minnosaa..

kızlar ben ecenın dogum gunu ıcın uaktan hazırlıklara basladım.bırok seyı kendım yapmayı dusunuyorum temamız ugurbocegı.ıste sıselerın uzerıne stıcker yapıcam markaları kapatıcam yanı.davetıyelerı kendım yapıcam daha once kardesıme yapmıstım.degısık fıkırlerınız var mı?ıstoc yada kapalıcarsıya gıdıcem.amacım hava sıcakken bu ıslerı yapmamak.sıcakta nasıl gıdıp gelıcem sımdıden yapabılıceklerımı yapıyım sonra telas olmasın..:16:Eki Görüntüle 696276

ben kizim dogdugunda keceden suslemeler dikip asmistim kapilara, dis kapiya ve kendi odasina. resmini cekip yolliym, cok kolay yapmasi ve cok guzel oluyor. renkli kecelerden sekiller kesip iclerine pabuk doldurup dikmistim. sonra gozler kanatlar falan yapmistim, sen de ugur bocegi yapabilirsin. resim ekledim bak cok sirinler. ben aynisindan magnetler de yapmistim. $IMG_20121010_162943.webp

3.3 bingildagimiz. kranial ult.bakildi skinti yok zaten 2yasina kadar kapanmasi gerekirmis cok pimpiriklenmistimde genis olmasi skinti degilmis erken kapanmasi skintiymis ikna oldum :27:
sen ıkna olduysan sıkıntı yok canım arkadasımm
bu işler hiç bana göre değil canım yaaa , hiç anlamam , hay maşallah 7.5 aylık olmuş ece kız :nazar::emir_bebek::nazar: topiğimizin minik ablası
yaa buyudu sokaktan ıcerı sokamıyorum camı gosterıyor elıyle.dun aksam 7 de gırdık eve.
bende arastırırım canım bende kendım yapmayı planlıorum bı cok seyi.paylasırız fıkırlerımızı deişişk seyler buluruz inş
olur canım ecenın ogumgunu eylul 8 oldugu ıcın yaptıklarımı paylasırım sende ona gore yaparsın
BEN DE HAZIRAN GELINIYIM 13.06.2010 AMA 2006-DAN BIRLIKDEYIZ :nazar:7 YIL:nazar:
CAPS LOCK BASILI KALMIS:35:
aman hazıranlılar cogaldı
yap canim valla bizde bekleriz davetiye kizcemi alir gelirim insallah evinde olursan... ama benim hic fikrim yok bu tur isler bana gorede degil sanirim skilganim ugrasamam galiba...
gel kız evımde olucam o zaman burda yapamam ıstedıgı gıbı.

ben kizim dogdugunda keceden suslemeler dikip asmistim kapilara, dis kapiya ve kendi odasina. resmini cekip yolliym, cok kolay yapmasi ve cok guzel oluyor. renkli kecelerden sekiller kesip iclerine pabuk doldurup dikmistim. sonra gozler kanatlar falan yapmistim, sen de ugur bocegi yapabilirsin. resim ekledim bak cok sirinler. ben aynisindan magnetler de yapmistim.Eki Görüntüle 696454
afrın kız bende yapıyım barıı.kecelerı nerden aldın..

buarada ecenın dogumgununden sonra kalan suslerı felan bırıne vermeyı dusunuyorum.ısteyen olursa tabı saglam kalan olursa seve seve yollarım.ugurbocegı olucak konsept

bu aralar ona taktım n yapıcam zaman cabucak gecıverıyor sonra aceleyle ıcıme sınmeden dogumgunu yapmak ıstemıyorum

haklisin, bence de yavastan dekorasyonlari hazirlamaya basla. sonra son dakkada insan istedigi gibi hicbirsey bulamiyor. ben de yari yasini kutliycam diyordum hep, daha vakit var var derken sonra en son gun son dakkaya kaldi tabi ki, 3 kiytirik balonla bi pastane pastasiyla idare etmek zorunda kaldim :/ simdi 1 yasina onceden hazirlanicam ben de yavaaas yavaaas :)

zuhal Tulin bebelerinize masaAllah Allah nazarlardan saklasin:nazar:topigimizin tontis kiz-erkek cifti onlar:nazar:
Ahmet pasaya gecmis olsun hemencecik atlatir insaAllah:16:

sevilcim nerelerdesin sen. valla ozledim. saol cnm insallh duzelir artik.cok uzun surdukiyamam ona. oglysuma tosun pasa diyolar ama bana hic tosun gibi gelmiyor. oercigi cok opuyorum.

bizim hemşirenin haberi bile yok sanırım daha 2 gün önce oradaydık , 9 ayını doldurur doldurmaz yapalım kızamık aşısını öncesinde olmaz dedi :26:

artık oturuyorlar ve dışarı bakmak istiyorlar zaten , çift yönlü ilk zamanlarda gerekli bence

oyyy maşallah :nazar: sen söyleyince bi hesapladım bizde 2005 ten beri beraberiz 8 senede bizim olmuş :nazar::nazar::nazar: yaşlandıkmı ne :37:

bizim hemşirede öyle dedi ama araştırmak lazım galiba yinede , her an değişebiliyor bu aşı tarihleri duruma göre

kısçemin ekürisine kocaman bir maşallah :nazar::nazar::nazar: allah kollarımıza kuvvet versin artık :37: anne sütü alıyorda neden bu kadar uzun sürdüki grip

cnm sizede masallah. sizinde olmus baya.
ay hic sorma benim pasam hic oturma meraklisi deil yurucek illa. oturtuyorum kucagma kalkmaya calisiyor. elinden tutarsan kendi ayaga kalkiyor. birde emekleme meraklisi. yuz ustu yatinca cok mutlu oluyor. popoyu falan kaldiriyor fakat govdesini kaldiramiyor. desteksiz oturmaya basladgnda rahat edersin diyolar ama heves yok.

tatlim pasan et suyunda pirincli ispanak corbasini ictimi. benim pasa icti. oyle kase dolusu yarim kasenin yarisi :)) ama bu sevdi demektir. sevmedigi seyi bir kasik bile yediremiyorum. biz gunde iki cay bardagi kadar degil bir cay bardagi ek aliyoruzdur. umarim zamanla artar. siz bizden bir ay ondesiniz elif. porsiyonlari buyuyormu?

buarada ecenın dogumgununden sonra kalan suslerı felan bırıne vermeyı dusunuyorum.ısteyen olursa tabı saglam kalan olursa seve seve yollarım.ugurbocegı olucak konsept

ayy benımde aklıma bikaç sey geldı melek konsepti düşündüm melek kanadından kapı süsü girişe işte kurabiyelerimiz kanat we yaş pastamız böle olbilir ama bakalım daha ii şeylerde bulursam deiştirebılırm kararımı :121:

Eklentiler

• $1yaþpastasý2.webp
    $1yaþpastasý2.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 48
  • $melek-kanadi-kapi-susu-ebat-53-40cm__47626603_1.webp
    $melek-kanadi-kapi-susu-ebat-53-40cm__47626603_1.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 26
Back
X