• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

Herkese kocaman bir merhabaaa herkese iyi haftalar diliyorum. Umarım herkes iyidir. Dogum günün kutlu olsun Arkadaşım ailenle sevdiklerinle nice yıllara
herkes ek gıdaları arttırıyor biz daha ek gıdaya geçmedik.:)ve kabızlık basgosterdi ilginç bir şekilde. Şimdiye kadar hiç olmamıştı. Dr. Dufalak diye bi ilaç verdi bağırsak düzenleyici imiş. Bugün onu alıcaz inş düzene sokar. Kızım yine çok fena salya akıtmaya basladı sanırım ucuncu diş gelecek ama ne kadar sürer çıkması bilmem. Çıkmasa dahamı iyi acaba:) yoksa zaten fena sekilde ısırıyor o da çıkarsa hiç çekilmez. Emzirme ye korkuyorum cadıyı.
Bayadır yazamadım ondan zaar uzun oldu:)) ozlem işim.yemek yapıyorum sil supur utu derken birde kitap okumaya calisiyorum arada gırıp bakıyorum é bide Kızımla oyna et dolas derken buraya vakit kalmıyor.
Altısında ası mız var inşallah ateş falan olmaz.
Bu arada doğum günü için Topic açmak guzel bi fikir. Benim de aklımdan bişeyler geçiodu bununla ilgili. Yavas yavaş başlamak lazım sonra bir bakmışsın o gün gelmiş oluyor.
Neyse çok konustum mazur gorun tekrar gorusunceye dek kendinize ve bebişlerinşze iyi bakınız sağlıkla kalınız

canım dualakı düzenli kullan, bikaç defa verip işe yaramadıdiye vazgeçme anca etki diyor. hangi kitabı okuyosun buarada?:34:

kızlar haftasonu yine kv.deydik gelemedim, 2 gecedir kızım 2-3 gibi uyumaya başladı, ve sabaha kadar uyuyo çok şükür, gece uykusu yüzü görmeye başladık :) aylardır güneş doğmadan uyumayan bi bebek olduğunu düşününce gerçekten çok mutluyum bu sattedeolsa uyuduğu için. öğlene kadar uyudu, 1buçuk gibi uyandı. şimdi ikinci uykusunda. 50 dk filan uyur, hemen yazmayı bıtırıp işlere girişmeliyim. çok oyuncu oldu yalnız kalmak istemiyor artık. bu arada ek gıda bizdede savaş halinde. tarhana çorbası veriyordum kızıma çok severek içiyodu ama kaşık kaşık ilaç verdik geçen hafta ve şuan kaşıkla bişey yemeğe karşı direnç gösteriyor. ilaçların hiçbirini veremiyorum çünkü çok tepkili ve istemiyo ağzını açmıyo, çok gariptirki ilaçları kestikten sonra uykusu kakası gazı düzenlendi. denk geldi galiba :) 6. ay herşey düzene girer dedikleri doğru mu ki acaba yoksa geçici mi bilmiyorum ama güne erken başlamanın tadını çıkarıyoum, normalde bu saatlerde kahvaltı yapıyo olurduk, bugün fizik tedavime gittim, bulaşıklarımı toparladım, çok güzel bi kahvaltı hazırladım, eşimle yedik, misafirim geli 1 saat onunla oturdum kızımı uyuttum. yaşasın erken kalkmak :)

iyi haftalar kızlar bizde 6.ay aşılarımızı olduk çok şükür ateş falan olmadı 7 kilo boyu 64 cm.1 ayda yarım kilo almış.bu aralar eli ağzından çıkmıyor her tarafa tükürük saçıyor oyun yapıyor:) dişlere baktılar ama bşey görünmüyor henüz dediler.diş kaşıyıcı olarak ne kullanıyorsunuz?bizde haftasonu avm ne gittik hertarafı inceledi sonrada uykuya daldı çok şükür beni üzmedi.Gittikce büyüyorlar ve çok tatlılaşıyorlar değil mi? yazlık birkaç kıyafet aldım küçük erkeğime:emir_bebek:Allah hepimize güzel günler göstersin inşllah

merhaba kızlar. hastaneden geliyoruz :ssz:

bikaç gündür hafif öksürük vardı. dün gece de ateşi yükseldi çok huzursuz uyudu doruk.

gece 4te calpol verdim sabah 37,5tu ateşi koltukaltından, makattan 38

doktor dedi öksürük de ateş de dişten ama yinede bir idrar tahlili istedi ,zaten ateşi yüksek değil ama calpolden sonra bile 37,5 olunca her ihtimale karşı tahlil istedi

doruk beyin çiş yapma faslını bekledik uzun uzun :27: sanki inadına tuttu yapmadı :1:

neyse şükür bişey çıkmadı, diş için jel verdi

bikaç gündür hafif öksürük vardı. dün gece de ateşi yükseldi çok huzursuz uyudu doruk.

doktor dedi öksürük de ateş de dişten ama yinede bir idrar tahlili istedi ,zaten ateşi yüksek değil ama calpolden sonra bile 37,5 olunca her ihtimale karşı tahlil istedi

doruk beyin çiş yapma faslını bekledik uzun uzun :27: sanki inadına tuttu yapmadı :1:

gecmıs olsun cannım ya pasama ıyı bakın kız..hepsı sank kendı cocugum gıbı sevıyoru yaa
iyi haftalar kızlar bizde 6.ay aşılarımızı olduk çok şükür ateş falan olmadı 7 kilo boyu 64 cm.1 ayda yarım kilo almış.bu aralar eli ağzından çıkmıyor her tarafa tükürük saçıyor oyun yapıyor:) dişlere baktılar ama bşey görünmüyor henüz dediler.diş kaşıyıcı olarak ne kullanıyorsunuz?bizde haftasonu avm ne gittik hertarafı inceledi sonrada uykuya daldı çok şükür beni üzmedi.Gittikce büyüyorlar ve çok tatlılaşıyorlar değil mi? yazlık birkaç kıyafet aldım küçük erkeğime:emir_bebek:Allah hepimize güzel günler göstersin inşllah
bende aldım eceye kısa kolluları.
1 ayda sadece 50 gr almıs ya emıo ve ek gıda yıo ama almamsı hemsıre normal buyuk bı hastalık gecrdıyse dedi ama napıyımda kg alsın
korkma bılıyosun ecede almadı 1 ay sonradan aldı ekstra bısey yapmadım

cumartesı gunu mangalla gıttık.ece cok eglendı cıtcıtlı bady sıyle dolastı.ekmek felan yedı yuvarlandı ve mujdeee emeklıyor yavas yavas gerıye dogru.daha cok surunme gıbı..:nazar::nazar:fotografımız var yuklerım bıara

Herkese kocaman bir merhabaaa herkese iyi haftalar diliyorum. Umarım herkes iyidir. Dogum günün kutlu olsun Arkadaşım ailenle sevdiklerinle nice yıllara
herkes ek gıdaları arttırıyor biz daha ek gıdaya geçmedik.:)ve kabızlık basgosterdi ilginç bir şekilde. Şimdiye kadar hiç olmamıştı. Dr. Dufalak diye bi ilaç verdi bağırsak düzenleyici imiş. Bugün onu alıcaz inş düzene sokar. Kızım yine çok fena salya akıtmaya basladı sanırım ucuncu diş gelecek ama ne kadar sürer çıkması bilmem. Çıkmasa dahamı iyi acaba:) yoksa zaten fena sekilde ısırıyor o da çıkarsa hiç çekilmez. Emzirme ye korkuyorum cadıyı.
Bayadır yazamadım ondan zaar uzun oldu:)) ozlem işim.yemek yapıyorum sil supur utu derken birde kitap okumaya calisiyorum arada gırıp bakıyorum é bide Kızımla oyna et dolas derken buraya vakit kalmıyor.
Bu arada doğum günü için Topic açmak guzel bi fikir. Benim de aklımdan bişeyler geçiodu bununla ilgili. Yavas yavaş başlamak lazım sonra bir bakmışsın o gün gelmiş oluyor.
Neyse çok konustum mazur gorun tekrar gorusunceye dek kendinize ve bebişlerinşze iyi bakınız sağlıkla kalınız

hg.canim, kabizlik :ssz: gunde4-5kere yapan melegim 3gunde bir yapiyor makat catlagi oldu ustelik kremlerle ve duphalac ile catlagi kontrol altina aldik ama hala hergun kaka yapmiyor olmasi can skici... 6.ay asisinda atesimiz 37.8°olmustu calpol ile dusurduk sukur ve ilk 2gun surdu ates umarim rahat gecirirsiniz minigine sevgiler...

cumartesı gunu mangalla gıttık.ece cok eglendı cıtcıtlı bady sıyle dolastı.ekmek felan yedı yuvarlandı ve mujdeee emeklıyor yavas yavas gerıye dogru.daha cok surunme gıbı..:nazar::nazar:fotografımız var yuklerım bıara
evler serin yaa kizcemi disarda bile daha ince giydiriyorum artik istiyorum ki uzun kollulardan coraplardan kurtulup etlerini butlarini minik ayaklarini isirmak:1: elif su'mda geri gidiyor birde done done ilerliyor,yuzustu sirtustu yuzustu sirtustu derken odayi dolaniyor :1: komik kuzular ya... nereye gittiniz catalca taraflarina gitmeyi dusunuyoruz bizde sut koy yumurtasi vs..alma bahanesiyle piknikte yapariz diyoruz da cesaret :27:

bebisler buyudukce burasi issizlasiyor :((
biz dun 6. ay asimizi olduk atesimiz 38.2 lere kadar cikti. calpolla dustu cok sukur. bakalim yukselicekmi tekrardan. hemsire bunlar onceki oldugu asilarin dozlari dedi o zamn ates yapmadiysa yapmaz dedi ama yapti :( ben oglusumu kisa kollu giydirmeye basladim kizlar
benim evde cok sicak guney cephe cok gunes aliyo. birde biz bu ek gida isini sevemedik. oglum hala yemiyo ogunleri. zorlarsam tadina bakiyo zorlamakta istemiyorum. emerek karnini doyuruyo. varmi bizim gibi olan? uzuluyorum yesin istiyorum ama yok :((

günaydın kızlar

hero baby'den numune göndermişler :3: 250 gr sütlü pirinçli mama ; 1 kavanoz üzüm-havuç suyu- 1 kavanoz karışık meyve püresi

20 gr'lık devam sütü numunesi ve broşürler

günaydın kızlar , dün hastayım demiştim 1 kişi bile geçmiş olsun dememiş , teşekkür ederim hepinize bende okumuyorum artık geçmişi , bu arada huggies çekilişinden baby corner bebek paketi kazanmışız az önce sms geldi , katılanlara haber veriyim onlarda kontrol etsin demiştim ama gerek yokmuş :31:

selammm anneler..bugünn pazar ve ben çok mutluyumm çünküü kızımla beraberdimmmm..ama yarınn pazartesiii yenii bi hafta başlıyoor :(( alışmaya çalışıyooruzz..işe başladığımdan beri kızım geceleri erken uyumaya başladıı..birazda mızmızlığımız tutuyo ara sıraa ellerii ateşş gibi oluyoo..acaip kaşınııyoo elleri ağzından çıkmıyoo fakat henüz görünürde bi diş yok:44::44:

pazar günleri hiç bitmesin istiyor insan di mi :16: bi yandan evişi bi yandan gezme isteği bi yandan da bebişle ilgilenme isteği hepsi aynı anda olmasa daha güzel olur ama :ssz:

günaydın annişler ve bebişler..:119: ii haftalar olsun bugun kontrolumuz war bakalım kızamık asısı hastanede warsa yaptrcaz bugun bu arada cumartesi gunu göz muayenemıszı olduk bişi yok 1 yasından once yapılması gerekıo ya ondan gitti 2. muayeneleri 2 yasında olucakmıs.idilin guneste gozlerınden yaş akıodu onu sordum ya gunese ya polen alerjısı wardır dedi bilginiz olsun yanii

göz muayenesini bilmiyodum canım doktor da sağlık ocağı da hiç söylemedi :26:

güneşe çok kızıyoruz biz de hemen surat değişiyor hiç sevmiyor :1:

geç oldu ama iyiki doğdun diyim yinede canım , kızlarınla beraber sağlıklı bir ömrün olsun inşallah :16:

benimkide 24 mayıs , mayıs güzel bir aydır şanslıyız aslında , bi taraftanda ömür geçip gidiyor işte , iyiki bebişlerimiz varda onlarla geçiyor , onlarsız ne anlamsızmış değilmi ?

sizdemi 7 aylık oldunuz ? benim göz muayenesinden filan haberim yok , hatta geçen ay kendim gittim göz doktoruna , eğer bilseydim kızımıda gösterirsdim orda , yoksa sizin extra bi durummu var gözle ilgili?

mayıs benim ayım ya çok seviyorum baharı :12:

günaydın diyim şimdi , geçmişe şöyle bir attım geldim , boğazım çok fena 2 gündür , yutkunamıyorum , bu hep baharlarda oluyor nedense , hapşurmayada başladım , inşallah hastalanmam yoksa kısçeyede geçiyor hemen :50:hepimiz için güzel bir hafta olsun inşallah

tahıllı meyveli mamalardan denesen kabızlık için biraz fayda etmez mi acaba ? armut ,kuru kayısı falan bi dene

selam kizlarrr, herkese iyi haftalar. biz az once 6 ay kontrolunden geldik, bir de asi olduk. 1 saat suruyor bu kontrol, bir suru hareket yaptirdilar. genel anlamda sagligi ve donmeleri iyi ama bel ve alt sirt kismini biraz yumusak buldu kaslarini, oturur pozisyonda birakinca yana dogru kayiyor hafif, o yuzden bebek egzersiz merkezinde 10 saat egzersiz verdi. aslinda kendisi de arayi kapatabilir ama yine de gitsin dedi. kilosu 7680, boyu 70. Boyuna gore dusmus kilosu dedi, az emiyor tabi nasil kilo alsin. bir ogun veriyordum ek gida, simdi aksamlari da kasik mamasi ver onumuzdeki ay bakalim dedi. bir de ete geciyoruz artik, miktarini sordugumda hazir kavanozdakilarden almami kendim yapmamami soyledi, israrla sebze meyve et 10 aylik olana kadar disardan alip verme diyor, organik olanlara da guvenmiyormus. anlamadim ki. mutlaka kavanoz olacakmis 10 aya kadar. sonra kendin yaparsin dedi. kafam karisti herkes baska birsey diyor :( buzden haberler boyle.

ek gıda konusu bir muamma zaten, dün hastanede 6,5 aylık bebeği olan bir anne vardı , balık verebilirsin demiş doktor :27: herkes bişey diyor en iyisi mantık çerçevesinde kendi bildiğini yapmak. buarada bebek 10 kiloydu maşallah :nazar: doruk minicik kaldı 1 ay büyük olmasına rağmen

1 ayda sadece 50 gr almıs ya emıo ve ek gıda yıo ama almamsı hemsıre normal buyuk bı hastalık gecrdıyse dedi ama napıyımda kg alsın

doruk da 5. ayda 100 gr almıştı canım ishal falan geçirmişti o ay

sonraki 2 ay biraz toparladı 500'er gr. aldı

kızlar haftasonu yine kv.deydik gelemedim, 2 gecedir kızım 2-3 gibi uyumaya başladı, ve sabaha kadar uyuyo çok şükür, gece uykusu yüzü görmeye başladık :) aylardır güneş doğmadan uyumayan bi bebek olduğunu düşününce gerçekten çok mutluyum bu sattedeolsa uyuduğu için. öğlene kadar uyudu, 1buçuk gibi uyandı. şimdi ikinci uykusunda. 50 dk filan uyur, hemen yazmayı bıtırıp işlere girişmeliyim. çok oyuncu oldu yalnız kalmak istemiyor artık. bu arada ek gıda bizdede savaş halinde. tarhana çorbası veriyordum kızıma çok severek içiyodu ama kaşık kaşık ilaç verdik geçen hafta ve şuan kaşıkla bişey yemeğe karşı direnç gösteriyor. ilaçların hiçbirini veremiyorum çünkü çok tepkili ve istemiyo ağzını açmıyo, çok gariptirki ilaçları kestikten sonra uykusu kakası gazı düzenlendi. denk geldi galiba :) 6. ay herşey düzene girer dedikleri doğru mu ki acaba yoksa geçici mi bilmiyorum ama güne erken başlamanın tadını çıkarıyoum, normalde bu saatlerde kahvaltı yapıyo olurduk, bugün fizik tedavime gittim, bulaşıklarımı toparladım, çok güzel bi kahvaltı hazırladım, eşimle yedik, misafirim geli 1 saat onunla oturdum kızımı uyuttum. yaşasın erken kalkmak :)

maşallah yavaş yavaş düzen oturtuyor kuzular kendilerine :nazar: tabi bu dişler bizim düzenimizi bozdu 2-3 gecedir orası ayrı mesele :ssz:

diş kaşıyıcıyı hiç sevmiyor doruk. salatalık, elma dilimi, havuç, pırasa vs. ver canım çok hoşlarına gidiyor

gezmek çok keyifli geliyo artık doruk'la bana da maşallah çok seviyor gezinmeyi

gecmıs olsun cannım ya pasama ıyı bakın kız..hepsı sank kendı cocugum gıbı sevıyoru yaa

bende aldım eceye kısa kolluları.

korkma bılıyosun ecede almadı 1 ay sonradan aldı ekstra bısey yapmadım

sağol canım benim :48:

biz de pazar kahvaltıya gittik doruk paşa oyuncaklara bindi kahvaltısını yaptı ordan da alışverişe gittik, maşallah hiç problem çıkarmadan keyifle gezdi

ama gece tam kudurduk malesef mızıl mızıl hiç durmadı kaç kere yat kalk yaptık bilmiyorum. yavrum avuç içleri ayakları yandı hep

evler serin yaa kizcemi disarda bile daha ince giydiriyorum artik istiyorum ki uzun kollulardan coraplardan kurtulup etlerini butlarini minik ayaklarini isirmak:1: elif su'mda geri gidiyor birde done done ilerliyor,yuzustu sirtustu yuzustu sirtustu derken odayi dolaniyor :1: komik kuzular ya... nereye gittiniz catalca taraflarina gitmeyi dusunuyoruz bizde sut koy yumurtasi vs..alma bahanesiyle piknikte yapariz diyoruz da cesaret :27:

maşallah kuzular emeklemeye başlamış bizim kuzuda daha hareket yok

bebisler buyudukce burasi issizlasiyor :((
biz dun 6. ay asimizi olduk atesimiz 38.2 lere kadar cikti. calpolla dustu cok sukur. bakalim yukselicekmi tekrardan. hemsire bunlar onceki oldugu asilarin dozlari dedi o zamn ates yapmadiysa yapmaz dedi ama yapti :( ben oglusumu kisa kollu giydirmeye basladim kizlar
benim evde cok sicak guney cephe cok gunes aliyo. birde biz bu ek gida isini sevemedik. oglum hala yemiyo ogunleri. zorlarsam tadina bakiyo zorlamakta istemiyorum. emerek karnini doyuruyo. varmi bizim gibi olan? uzuluyorum yesin istiyorum ama yok :((

geçmiş olsun canım genel olarak herkeste oldu heralde bu ateş 6. ay aşılarından sonra

pazar günü ben de kısa kollu giydirdim oğluma çok şirin oldu :1: ama öyle çıkarmaya cesaret edemedim gömlek giydirdim üzerine

günaydın kızlar , dün hastayım demiştim 1 kişi bile geçmiş olsun dememiş , teşekkür ederim hepinize bende okumuyorum artık geçmişi , bu arada huggies çekilişinden baby corner bebek paketi kazanmışız az önce sms geldi , katılanlara haber veriyim onlarda kontrol etsin demiştim ama gerek yokmuş :31:

geçmiş olsun canım benim valla benim dün yazmaya hiç fırsatım olmadı :48: bütün gün hastanede koştur gel mızmız doruk'un gönlünü eyle derken :48:

dişimizi ucu pırtladı dün dışarıya :1:

buarada herkes bunlar iyi günleriniz asıl azı dişleri çıkarken görceniz diyo :18:

cok sevindim kizinin geceleri uyumasina, gercekten cok cok zor olmali, allah kolaylik versin..umarim duzelmistir kuzucuk ve guzel guzel uyur geceleri annesi.. ara sira gir vakit buldukcaa
ben bir suru dis kasiyici aldim hicbirini sevmedi, annemin tavsiyesiyle yesil sogan verdim cok rahatlatiyor, soyle soguk soguk. iliyinca atiyordu ama :)

cok gecmis olsun ..

yaa cok gecmis olsun cnm,umarim duzelmissindir, kusura bakma, artik oyle cabucak girip yarim yamalak okuyup cikiyoruz, buyuyunce hersey kolaylasicak diyorduk ama sanirim daha zorlasti, en azindan kendi adima konusayim.

dişimizi ucu pırtladı dün dışarıya :1:

buarada herkes bunlar iyi günleriniz asıl azı dişleri çıkarken görceniz diyo :18:
hayirli olsun :)), hemen arkasindan birkac gune yanindaki de cikar, azilar ne zaman cikiyormus, aman su aralar olmasin da.

bız avcılarda sahıl kenarındaydık

günaydın kızlar

hero baby'den numune göndermişler :3: 250 gr sütlü pirinçli mama ; 1 kavanoz üzüm-havuç suyu- 1 kavanoz karışık meyve püresi

20 gr'lık devam sütü numunesi ve broşürler
banada gelmustı 4 ay oldu gelelı
kusura bakma canım ya gozden kacırmısım gecmıs olsun...

$cocuklarda-dis-cikarma.gif

diş çıkarma sırası :18:

Back
X