- Konu Sahibi Sarisekerannesi
- #3.661
kaynimin nikahi icin ogluma yaptigim kombin. belki pantolon askisi alirim kararsizim suan. gomlegin uzun yada kisa kollu olmasi havaya gore degisicek. insallah nikahta cekilir o fotografida koyariz canim.
ikisi de cok guzelmisss, gule gule giysin minnos..
evt kirmizi oluyor yagi, adi sari yagi kirmizi :)kantaron bendede var ama uzerinde sari cicek resmi var kendisi kirmizi cozemedim...
ben veriyorum tahilli kasik mamasi ama icinde kac tahil var bilmiyorum, muzlu tahilli diyor :) 2 yemek kasigi ve 60 ml su ile yapiyorum, kucuk kasenin yarisi kadar oluyor. bazen bitiriyor havasinda olursa, cogu zaman yarisini yiyor.kızlaaarr merhabalar, uzun bi aradan sonra tekrar geldim, geçen hafta sınavlarım vardı kv.de de kaldık uzun bi süre gelemedim, eve dönüncede bilgisayarı eşim alıyor o yüzden fırsatım olduğunda bilg yoktu, ceptende sayfalar çok geç açılıyo. neyse yine burdayım işte, neler yaptınız görüşmeyeli daha geçmişe bakamadım,
bugun kızımı aşıya götürücem, 6. ay aşılarını daha olmadık biz, 7.aya girecez neredeyse, bu ay kilo aldı kızım, hergün 1 çay bard kadar tarhana çorbası içiriyorum, başkada düzenli verebildiğim ek gıda yok, bazen yarım kavanoz meyve püresi yiyor.
8tahıllı kaşık maması veren var mı? aldım ama vermeye başlamadım tereddütlüyüm?