• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

skopca ınnovıadan sahıbınden bulurum ben sana sen bana sıte soyle ben sana hemen ayarlıyım..ben emlakcıyım hatun emlakcı arıyor yarabbım.burda kendımı paralıyorum yardım edıyım dıyeee.....

esra sende nerden tutun kız ornek market nerde mehtercesmede mı?cıngene mahallesı bana epey uzak kalır yuruyerek gıdılmez.yokusu cıkamam valla.hele bu kıloylaa:52:

bilmiyorum ki tam olarak neresi oldugunu ama devlet hastanesine cok yakin iste... ayy yarabbim adam bize demedi cingene mahallesinde diye ilk baktigmiz ev icin, neyse ciktik yola yaklasinca adami aradik demezmi adam;abim cingene mahallesinden gir sokagin sonundaki bina :27: şok oldum ya esimle bi bagris cagiris kotu bi deneyimdi yani. ev sahibi kombi dusakabinin parasini odemis ama takmamiski calmasinlar dusun gerisini..

beylikdüzünden bakıyoruz canım

tuğçecim nasılsın canım biz emlaktan değilde sahibiden tutmak istiyoruz ya yardımcı olur musun canım eşim bir tane bulmuş 1250 çokgeldi bize :26:

1.250 cok fazla ama esyali dusununce anca gibi. esyalarinizi nakliye etseniz cok ucuza daireler var aslinda ama gecici sureligine geliyordunuz degil mi canim? hayirlisi olsun hakkinizda, sahibinden.com dan bulduk biz,gerci bakmissinizdir muhtemelen :1:

Selam güzel anneler ve kuzuları..Yine kızımı bıraktım işe geldim:50: çok özlüyoruumm yavrumuuu:25: geceleri halen sıkıntılıyız diş yüzünden.. havalar çok güzel, artık kısa kollulara geçtik ama akşamları dışardaysak ince uzun kollu bişey giydiriyorum,altımıza çok güzel taytlar aldık cıvıl cıvıl süslüü püslüüü onları giyiyoruz ama daha yazlık bişeyler almamız gerek malum kıştan çıktık:) esracım artık vakti geldii bırak bileklerinii falan üşümezz merak etme böyle yaparsan sonra bianda soyarsan vucudu alışmazz kuzunun..

Hg canim gulen adamimz nazara mi gelmis cok gecmis olsun dis zamani bagisiklik zayifliyomus hassas oluyomus bizde ilk dislerde ates grip oksuruk ishal siddetli bi hastalik gecirdik griple birlikte orta kulak ilthabi yine atesler filan bunlari atlattik hafta olmadan disimiz geldi ve istah yoktu simdi ustler geliyo biri patladi ne yiyor ne iciyor ne acikiyor zor valla bu disler gulen adamimizin istahida keyfide yerine gelir ins biran oncede disleri cikar bizde haziranda annanneye gidicez tatil iyi geliyo gercekten guzel bi tatil gecirirsiniz ins sorunsuz

tunaydın canımm hg :3:
gecmıs olsunn yaa ateslenmıs mınık adamımz kıyamammm:50:
bu reddedıs hastalıktan olabılır bnce canım hemen bıraktı dye dsunme:6:emzırırsın dılerım tatlım yasına kadar..
yurutec konusunda bnde arada gıdıp gelenlerdenım :26:doktorumz onermedgını soledı ama sonucta bende dahıl ulkemızde
yurutecle buyumus sapasaglam bı nesıl var..saatlerce durmıcaklarna gore skntı yok bncee:6:
kızım 5 aylıkken koymustum bı sefer ayaklarını basamamstı yere ıcınde mutlu gorunuyodu ama ıste kımıldayamamstı pek kuzucumm:9:sımdı dıyorum ayakları yere basıp dolascak sevıyeye glms mıdır acaba:26:
yakında bırılerınde bulsam denıcem yda olmadı magzada bı kac deneme surusunden sonra:10: karar verıcem almaya:9:
ohh sıze sımdıden ıyı tatıller canımm bzım yerımzde de gezın dınlenın eglenınn :8::8:bızı de hep takıp edınn:51::51:

gerçekten hasta olmasıyla ilgiliymiş emmek istememesi kızlar şükür problemsiz emiyor şuan kuzucum

kizlar cok canim skkin kizimi bugun hastaneye goturduk pamukcuk olmus agzi mukostatin kullanmaya basladik ve kuzumun kalbinde ufurum duydu doktor %90masum ufurum olurmus bazi bebeklerde. iyide kizim 8aylik oldu bugun, bu aya kadar defalarca hastaneye gittik yeri geldi farkli dr.gordu kizimi bu dr.4aydir gidiyoruz her kontrolde kalbi dinleniyor niye bugun duyuldu bu ufurum. ki bi defasinda pamugum aglarken morarmisti 2aylikti hastaneye gittik dr.uzun uzun kalbini dinledi korkulcak bisey yok dedi ardindan biz ayni gun baska dr.goturduk kalbinde ufurum var mi diye e oda yok ses gelmio demisti. kendi dr.muzda her kontrolde cigerlerini kalbini dinliyordu neden bugun duyuldu :ssz: tum bunlari soledigimde bugun sessiz daha iyi dinleyebildigini soyledi. kalp ekosu cektirecegiz cok huzursuzum. icimden bi ses herseyin yolunda oldugunu soylese bile kucucuk bir ihtimal :ssz:

geçmiş olsun canım üzme kendini bak kızlar da demiş inşallah önemsiz bişey olup kendiliğinden geçicek :48:

alemssin esra :)) benmki suan donuyla corapsiz yaitiyor.

ben daha gece kısa kollu, çorapsız yatıramıyorum. penye uzun kollu pijamaları ayağında da çorapları, üzerine de penye battaniye

gündüz dışarı kısa kollu kısa paçalı çıkıyoruz ama :1: evde de o şekilde duruyor

güzeller nasılsınız görüşmeyeli :16:

benim hiç keyfim yok, önce lohusalık döneminin verdiği depresyon dönemi, sonra doruk'la yanlız kalınca bocalama dönemi, 3,5 aylıkken işe başlamanın verdiği vicdan azabı dönemi, ekgıdaya geçişte kafa karışıklığının verdiği stres dönemi, ve sürekli devam eden oğluma yetememe düşüncesi...

bunların yanısıra ne kendime ne eşime yeterince vakit ayıramamanın verdiği bunaltı...

evimle istediğim gibi ilgilenememenin verdiği bunaltı...

işyerine ve çalışmaya karşı duyduğum öfke...

kilo veremeyip kendimden sıkılmışlık...

hiçbir aktivitede bulunmamanın verdiği sıkıntı...

vs.vs.vs.

kısacası BEN KENDİMDEN ÇOOOK SIKILDIMMMMM

bişeyleri değiştirmek istiyorum ama değiştirmek için çaba bile gösteresim gelmiyor

KENDİME YENİ BİR BEN LAZIM :ssz:

kiCemi artik yanliz yikiyabiliyorum kizlar biraz tedirgin olmuyo degilim ama yikadim yani, kuvetimizi kaldirdik kucagimda banyoda yikiyorum :1: sortumu askilimi giyiyorum oyy pamuk gibi teni nasil tatli tatli temas ediyor annecigine cok tatlilar ya allahim acilarini gostermesin..

ben hala korkuyorum elimden kayar diye. balık gibi hareket ediyor küvetinde yıkarken bile.

tebrik ederim seni bu konuda.

benim hiç keyfim yok, önce lohusalık döneminin verdiği depresyon dönemi, sonra doruk'la yanlız kalınca bocalama dönemi, 3,5 aylıkken işe başlamanın verdiği vicdan azabı dönemi, ekgıdaya geçişte kafa karışıklığının verdiği stres dönemi, ve sürekli devam eden oğluma yetememe düşüncesi...

bunların yanısıra ne kendime ne eşime yeterince vakit ayıramamanın verdiği bunaltı...

vs.vs.vs.

bişeyleri değiştirmek istiyorum ama değiştirmek için çaba bile gösteresim gelmiyor

yalnız değilsin inan. hepimiz ara ara bu sıkıntıları fazlasıyla hissediyoruz.

bende çalışıyorum, bende ne oğluma ne kızıma, ne eşime ne de kendime yetemiyorum. AMA KAÇA BÖLÜNECEĞİZ Kİ. bunların yanında parasızlıki , kilo....vs vs

birşeyleri değiştirmekten ziyade olduğu gibi kabul etmek lazım. yoksa hiç yürütemeyiz. biz mutlu olucaz ki, mutlu olmaya çalışacağız ki hayat biraz daha çekilebilir olacak.

Selam güzel anneler ve kuzuları..Yine kızımı bıraktım işe geldim:50: çok özlüyoruumm yavrumuuu:25: geceleri halen sıkıntılıyız diş yüzünden.. havalar çok güzel, artık kısa kollulara geçtik ama akşamları dışardaysak ince uzun kollu bişey giydiriyorum,altımıza çok güzel taytlar aldık cıvıl cıvıl süslüü püslüüü onları giyiyoruz ama daha yazlık bişeyler almamız gerek malum kıştan çıktık:) esracım artık vakti geldii bırak bileklerinii falan üşümezz merak etme böyle yaparsan sonra bianda soyarsan vucudu alışmazz kuzunun..

kok dislerde naapcaz bilmem :ssz: asil skinti onlarmis diyorlar ee genisligine bakilirsa disin, oy o sut gibi damaklari nasil yaripta cikicak kuzular napicak :ssz: esimde kiziyo bana bu konuda ama of korkumu yenmem lazim bugun kisa kolluya gecis yapiyim. kokos kuzular taytlarida var ya sirineler tam :1: bizde aldik renk renk yazi cogunlukla taytlarla gecircez gibi ben elbise almiyorum artik kislik elbiselerin hic birini giydirmedim cunku siyriliyor zaten cok hareketliler duzgun durmuyor ustunde yurumeye baslayinca elbise etek almayi dusunuyorum. lastikli don :1: :1: aldim bide :1: onlarda cok sirin puantiyeli baska ne alinir kullanisli rahat olarak varmi fikrin?

Alıntı mustu kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
alemssin esra :)) benmki suan donuyla corapsiz yaitiyor.

ben daha gece kısa kollu, çorapsız yatıramıyorum. penye uzun kollu pijamaları ayağında da çorapları, üzerine de penye battaniye

gündüz dışarı kısa kollu kısa paçalı çıkıyoruz ama evde de o şekilde duruyor

bende senin gibiyim. çoraplı, uzun kollu, uzun pijamalı. zaten uyurken hep üstünü açıyor. nasıl kısalar ile yatırayım diye düşünüyorum

ankara öyle çok sıcak değil bu arada. akşam işten gelince dışar çıkardığımda ise esintili oluyor.

gerçekten hasta olmasıyla ilgiliymiş emmek istememesi kızlar şükür problemsiz emiyor şuan kuzucum

geçmiş olsun canım üzme kendini bak kızlar da demiş inşallah önemsiz bişey olup kendiliğinden geçicek :48:

gündüz dışarı kısa kollu kısa paçalı çıkıyoruz ama :1: evde de o şekilde duruyor

sagol canim sukur masummus ufurum tedavi takip gerektirmiyormus zaten hastalikta degilmis cok sukur... elif bi donem benim pamugumda emmeye istekdizdi sonra tek dostu yine memecik oldu israr etmesem kesin birakirdi %100, neyseki atlattik sende bende :nazar: ben ins.2yasina kadar emzircem .

yalnız değilsin inan. hepimiz ara ara bu sıkıntıları fazlasıyla hissediyoruz.

bende çalışıyorum, bende ne oğluma ne kızıma, ne eşime ne de kendime yetemiyorum. AMA KAÇA BÖLÜNECEĞİZ Kİ. bunların yanında parasızlıki , kilo....vs vs

birşeyleri değiştirmekten ziyade olduğu gibi kabul etmek lazım. yoksa hiç yürütemeyiz. biz mutlu olucaz ki, mutlu olmaya çalışacağız ki hayat biraz daha çekilebilir olacak.

kabul ettikçe herşey daha çok üstüme geliyor sanki

aslında doruk'la doğumla alakalı bir durum değil bu tamamıyle

ben hep böyleydim ,böyleyim, böyle olmaya da devam etmek istemiyorum

yıllardır kilo vermeye niyetlenirim bikaç gün diyet sonuç foss

bi aktivite için kursa, spora yazılmaya niyetlenirim , sonra vazgeçer otururum yine evde

saçımı falan değiştirmek bile benim içim büyük meseledir , makyaj yapmaya özenirim yine vazgeçer aynen devam ederim

kendimden sıkıldım , cuma günü tatile çıkıyoruz gitmeden saçımı kestirip kızıla boyatıcam değişikliğe ihtiyacım var çok

17 gün yokuz biraz enerji depolarım inşallah :52:

ben hala korkuyorum elimden kayar diye. balık gibi hareket ediyor küvetinde yıkarken bile.

tebrik ederim seni bu konuda.

bende inan ellerim titrerdi esimle yikarken esim tutardi ben yikardim neden bilmiyorum korkardim bisey olcak diye 8.ay ugurlu geldi esimi diktim basimiza nolur nolmaz daha ilk deneyim o bizi bekledi dokunmamasi icin tembihledim basta ben yikamaliydim artik yaz geldi hergun yikanmasi sart diye hadi bi cesaret girdim kabine yikadim vallahi nasil bilmiyorum ama baya ustaca :1: :nazar: gerisi geldi zaten inan cok basitmis aglayan bi bebek degilse minigin denemeye deger sonra oyle mutlu oldumki bebegimi ben yikadim diye :1:

kabul ettikçe herşey daha çok üstüme geliyor sanki

aslında doruk'la doğumla alakalı bir durum değil bu tamamıyle

ben hep böyleydim ,böyleyim, böyle olmaya da devam etmek istemiyorum

yıllardır kilo vermeye niyetlenirim bikaç gün diyet sonuç foss

bi aktivite için kursa, spora yazılmaya niyetlenirim , sonra vazgeçer otururum yine evde

saçımı falan değiştirmek bile benim içim büyük meseledir , makyaj yapmaya özenirim yine vazgeçer aynen devam ederim

kendimden sıkıldım , cuma günü tatile çıkıyoruz gitmeden saçımı kestirip kızıla boyatıcam değişikliğe ihtiyacım var çok

17 gün yokuz biraz enerji depolarım inşallah :52:

bende aynen senin gibiyim. ama ben takılmıyorum ARTIK (yaşlandım , kendimi bıraktım :) ) umarım tatil sana iyi gelir.

bende inan ellerim titrerdi esimle yikarken esim tutardi ben yikardim neden bilmiyorum korkardim bisey olcak diye 8.ay ugurlu geldi esimi diktim basimiza nolur nolmaz daha ilk deneyim o bizi bekledi dokunmamasi icin tembihledim basta ben yikamaliydim artik yaz geldi hergun yikanmasi sart diye hadi bi cesaret girdim kabine yikadim vallahi nasil bilmiyorum ama baya ustaca :1: :nazar: gerisi geldi zaten inan cok basitmis aglayan bi bebek degilse minigin denemeye deger sonra oyle mutlu oldumki bebegimi ben yikadim diye :1:

deneyeceğim desem yalan olur :) çok istiyorum bende kendim yıkayayım, kv yi beklemeyeyim

neyse az kaldı 8. ayımıza o zaman deneyeyim

vs.vs.vs.

Canım inankii duygularımızıı özetlemişsinnn:ssz::ssz:

vs.vs.vs.

ayniyiz canim hepimiz ayni gecicektir muhtemelen boyle olmaz yani hayat cekilmez ayy benim bide ekstra ev tasima olayi ev havada elimi neye atsan bulamiyorum dandini heryer oturup agliyorum inan kucagimda kizimla tam bunalim :ssz: tatilede cikamiyoruz zaten of. tatil iyi gelicektir sana kuzucugunla kafa dagitcan bak gor nasil yenilencen...

Back
X