• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

Kizlar hepinize tesekurler.ecenin uc gunluk hastane maratonu nun sonunda ecenin asil hastaliginin kizamikcik oldugunu ogrendik.kizimin heryeri kip kirmizi.doktor farketmedi jile.idrar yolu enfeksiyonu vedis dedi ben kizardigini gordum alerji dedi ilac verdi uc tane igne yedi kizim bosu bosuna.en sonunda tatilde olan doktorumuza ecenin fotograflarini yolladim.kizamik hemen test yaptir dedi yaptirdim testlede dogrulandi..doktorum telefondan anladi hastanedeki diger salaklar yakindan anlamadi.kizim gunlerdir ac cok zor geciyor.birde kizamikcik oldugu halde boyle.birde kizamik olsa yandik.bizden haberler bukadar umarim hepiniz iyisinizdir ara ara gelmeye calisicam

Kizlar hepinize tesekurler.ecenin uc gunluk hastane maratonu nun sonunda ecenin asil hastaliginin kizamikcik oldugunu ogrendik.kizimin heryeri kip kirmizi.doktor farketmedi jile.idrar yolu enfeksiyonu vedis dedi ben kizardigini gordum alerji dedi ilac verdi uc tane igne yedi kizim bosu bosuna.en sonunda tatilde olan doktorumuza ecenin fotograflarini yolladim.kizamik hemen test yaptir dedi yaptirdim testlede dogrulandi..doktorum telefondan anladi hastanedeki diger salaklar yakindan anlamadi.kizim gunlerdir ac cok zor geciyor.birde kizamikcik oldugu halde boyle.birde kizamik olsa yandik.bizden haberler bukadar umarim hepiniz iyisinizdir ara ara gelmeye calisicam

çok geçmiş olsun canım kıyamam yavruma ya :emir_bebek:

manyak doktorlar hiç mi anlamıyolar ya el kadar bebek insan çok daha önem vermez mi elinden geleni yapmaz mı hiç :47:

kızamık salgını beni de korkutuyor ,bu sabah kızamık aşımızı yaptırdık bizde

günaydın güzel anneler tatlı bebişler :16:

herkes tatil modunda galiba artık

sağlık ocağından geliyoruz bizde kızamık aşısı oldu doruk paşa

bir de kan aldı demir değerine baktı 9,4 çıktı. 12 olana kadar ferrum'a devam edicekmişiz

boy 69 cm, kilo 8900 gr. çok yavaş ilerliyoruz :ssz: iştahı da yerinde maşallah ama neden böyle oluyor anlamıyorum

hastaneye götürüp tahlil vs. yaptırayım mı dedim, ortalamanın 200 gr altında çok sorun değil gerek yok dedi

iyi haftalar kızlar, 19unda kızım 8.ayını bitirdi.21inde kontrole gittik..:nazar::nazar: Maşallah kızıma boyu 75cm ,Kilosu 9,400 olmuş..:nazar::nazar:birazcık önden gidiyorsunuz dedi doktorumuz..:9: işe başladıktan sonra kilosu düşecek diye korkuyodum ama çok şükür Allaha gayet iyi gidiyoruz.. İdrar yollarımız enfeksiyon varmış,bikaç gündür ben altını değiştirirken farkettim,iç tarafta bi kızarıklık ve şişlik gibi vardı,ama ateş vs... olmadığı için çok telaşlanmamıştım.. doktor kız bebeklerde genelde olduğunu söyledi.2 tane krem verdi bize..2 günde etkisini gösterdi kremler..Bununla atlatırızz inşallah..

iyi haftalar kızlar, 19unda kızım 8.ayını bitirdi.21inde kontrole gittik..:nazar::nazar: Maşallah kızıma boyu 75cm ,Kilosu 9,400 olmuş..:nazar::nazar:birazcık önden gidiyorsunuz dedi doktorumuz..:9: işe başladıktan sonra kilosu düşecek diye korkuyodum ama çok şükür Allaha gayet iyi gidiyoruz.. İdrar yollarımız enfeksiyon varmış,bikaç gündür ben altını değiştirirken farkettim,iç tarafta bi kızarıklık ve şişlik gibi vardı,ama ateş vs... olmadığı için çok telaşlanmamıştım.. doktor kız bebeklerde genelde olduğunu söyledi.2 tane krem verdi bize..2 günde etkisini gösterdi kremler..Bununla atlatırızz inşallah..

Kilonuz boyunuz çok iyiymiş maşallah kızımıza.

bizim cadının altını değiştirirken bende iç tarafta kızarıklık ve şişlik gördüm hafta sonu ve bizde de ateş,ağrı yok.

ne kremi verdi ? yazarmısın lütfen . birde hangi hastane ve doktora gidiyorsun .

Bende ayin yedisinde yaptirmistim kizamik asisini amakulucka donemi ar ya onbes yirmi gun daha onceden bulasmis.ecenin kan dehlgeri 11.2 felan cikti zaten suan kullanmayi biraktik ferrumu antibiyotik kullandigimiz icin ama yarin yine basliycam onumuzdki ay birakicaz tamamen.ecede sabah tanberi bisey yemedi cok uzuluyorum yine hastaneye gidicez serumla besliycekler.kilo kaybedicek aklim cikiyor valla.

Kilonuz boyunuz çok iyiymiş maşallah kızımıza.

bizim cadının altını değiştirirken bende iç tarafta kızarıklık ve şişlik gördüm hafta sonu ve bizde de ateş,ağrı yok.

ne kremi verdi ? yazarmısın lütfen . birde hangi hastane ve doktora gidiyorsun .

Canım akşam eve geçince kremlerin adlarını yazayım sana.. Ben doğumumu Özel Lokman Hekim has. yaptım,sonrada oraya devam ettik canım. Didem hanım'a gidiyoruz.. Siz nereye gidiyorsunuz?

Canım akşam eve geçince kremlerin adlarını yazayım sana.. Ben doğumumu Özel Lokman Hekim has. yaptım,sonrada oraya devam ettik canım. Didem hanım'a gidiyoruz.. Siz nereye gidiyorsunuz?

ben doğumu akropol hastanesi bülent alp aydın ile yapmıştım.

ordaki çocuk doktoru emre bey ile devam ettik ama ticari davranması (gereksiz testler istemesi) yüzünden devam etmek istemiyorum
birde tavrı yok mu sanki bir kağıdı ezberlemiş onu söyleyip duruyor sürekli.

koru hastanesine gitsem mi yada başka bir yer kararsızım. oğlumda bir doktoron muayenehanesine gidiyordum (malik erdoğan) gereksiz hiçbir şey yaptırmıyordu. öyle bir doktor arıyorum aslında.

Özel lokman hekim de uzak. (Balgata)

kremleri bekliyor olcam akşam.

teşekkür ederim

selammm kızlar :3: herkesler iyidir inşallah görüşmeyeli , biz tatilimizi yaptık geldik , çokta keyifliydi , en zor yani kızımı uzanan ellerden korumak oldu , herkes bi ya kucağına almak ya mıncırmak için uzanıyodu :47: küçük bebekler uzaktan sevilmeli ama ne bileyim pismi temizmi , hastamı , wc den çıkıp iyice ellerini sabunladımı ? fazlamı pimpirikliyim bilemiyorum ama otel çok güzeldi , ben en çok yatak konusunda tedirgindim ama bebek için kocaman bi park yatak hazırlamışlardı , kalkmayada başladığı için çok rahat ettik , zaten restorantlarda mama sandalyeleride var , denize girdik , istemesemde 1 kezde havuza soktu babası , inş. gene idrar yolu enf. olmaz kızım , yanlız eşimle paslaşarak baktık hümaya yoksa hiçbirşey yapamicaktım kızdan , ha bu arada dün döndük tatilden yani 23 ü oluyo , kızım 8 . ayını doldurdu dün ve ilk kez baba dedi :16: bende dün ilk kez regl oldum , Allahtan dönüş günümüze denk geldi , bebekle biraz zor geçsede yinede değişiklik insana her anlamda iyi geliyor :24:

ayyy kıyamam yaaa şansa bakarmısın tamda aşısının öncesinde kapmış , hemencecik atlatır inşallah canım yaaa , topiğimizin sarı şekeri , benimde kardeşim su çiçeği olmuştu bizde bulaşmıştır die düşündük ama şükirki bulaşmamış , haberlerini bekliyoruz
günaydın güzel anneler tatlı bebişler :16:

herkes tatil modunda galiba artık

sağlık ocağından geliyoruz bizde kızamık aşısı oldu doruk paşa

bir de kan aldı demir değerine baktı 9,4 çıktı. 12 olana kadar ferrum'a devam edicekmişiz

boy 69 cm, kilo 8900 gr. çok yavaş ilerliyoruz :ssz: iştahı da yerinde maşallah ama neden böyle oluyor anlamıyorum

hastaneye götürüp tahlil vs. yaptırayım mı dedim, ortalamanın 200 gr altında çok sorun değil gerek yok dedi

canım bence kilosu iyi gibi ama boyu yanlış ölçmüş olmasınlar? sağlık ocağındamı baktılar doruğun demirine ? bende baktırmak istiyorum kızıma bi ama kan alıcaklar die vazgeçiyorum bi yandanda :18:

Herkes tatil için plan yapıyor ama çantımızda neler olcak

ben aklıma gelenleri yazdım EKSİĞİM VARMII ? yada ÖNERİNİZ

İLAÇLARI:
Ateş düşürücü
Sinek / arı ısırmasına karşı krem
d vitamin damlası
demir damlası
burun spreyi
pişik kremi
ateş ölçer

GIDA:
kavanoz mamaları (ben hipp tercih ediyorum)
tahıl kaşık maması
biberon maması
kaşığı
mama için su ısıtıcı
biberonlar
emzikleri
termos

bez
alt açma örtüsü
ıslak mendil
şapka
bol önlük (kullan at tarzından alcam)
bol giysi
oyuncak
cibinlik
şampuan
tırnak makası
güneş kremi

kaldımı eksik ?????

bende baya bişey götürmüştüm ama çoğunu kullanmadık , genede bulunsun tabi nolur nolmaz, bu tenteli bebek botlarından alın derim , bebeğin kendi havlusunu unutma , ben kızıma sızdırmaz alt bikinisi almıştım üzerinede beyaz tşört giydirdim , sadece açıkta kalan yerlerine sürdüm koruyucu krem , bol poşet koy kirlenenler için , birde arabayla gidecekseniz bebek arabası götürün , biz götürmedik ama pişman olduk , turistler bile bebek arabasıyla gelmişlerdi :17:

slm kızlar nasılsınızzzz 9.ay aşılarımızı olduk bugün kızım hiç tepki vermedi ağlamadı öle ebeye baktı dedim bi anormallikmi var ebede gülüyo:)))

bende baya bişey götürmüştüm ama çoğunu kullanmadık , genede bulunsun tabi nolur nolmaz, bu tenteli bebek botlarından alın derim , bebeğin kendi havlusunu unutma , ben kızıma sızdırmaz alt bikinisi almıştım üzerinede beyaz tşört giydirdim , sadece açıkta kalan yerlerine sürdüm koruyucu krem , bol poşet koy kirlenenler için , birde arabayla gidecekseniz bebek arabası götürün , biz götürmedik ama pişman olduk , turistler bile bebek arabasıyla gelmişlerdi :17:

öncelikle hoşgeldin. tatilinizin güzel geçmesine sevindim.

darısı bizlerin başına.

önerilerin içinde saol bende biraz abarttım galiba diye düşünüyorum ama eksik olmasından sa fazla olsun dimi. :)

selammm kızlar :3: herkesler iyidir inşallah görüşmeyeli , biz tatilimizi yaptık geldik , çokta keyifliydi , en zor yani kızımı uzanan ellerden korumak oldu , herkes bi ya kucağına almak ya mıncırmak için uzanıyodu :47: küçük bebekler uzaktan sevilmeli ama ne bileyim pismi temizmi , hastamı , wc den çıkıp iyice ellerini sabunladımı ? fazlamı pimpirikliyim bilemiyorum ama otel çok güzeldi , ben en çok yatak konusunda tedirgindim ama bebek için kocaman bi park yatak hazırlamışlardı , kalkmayada başladığı için çok rahat ettik , zaten restorantlarda mama sandalyeleride var , denize girdik , istemesemde 1 kezde havuza soktu babası , inş. gene idrar yolu enf. olmaz kızım , yanlız eşimle paslaşarak baktık hümaya yoksa hiçbirşey yapamicaktım kızdan , ha bu arada dün döndük tatilden yani 23 ü oluyo , kızım 8 . ayını doldurdu dün ve ilk kez baba dedi :16: bende dün ilk kez regl oldum , Allahtan dönüş günümüze denk geldi , bebekle biraz zor geçsede yinede değişiklik insana her anlamda iyi geliyor :24:
hosgeldın canımm.sevındım tatılınızın ıyı gecmesıne.bız tatıl felan dusunemıyoruz ece sureklı hasta bu aralar belkı yakın bıryerlere gıderız..
ayyy kıyamam yaaa şansa bakarmısın tamda aşısının öncesinde kapmış , hemencecik atlatır inşallah canım yaaa , topiğimizin sarı şekeri , benimde kardeşim su çiçeği olmuştu bizde bulaşmıştır die düşündük ama şükirki bulaşmamış , haberlerini bekliyoruz

canım bence kilosu iyi gibi ama boyu yanlış ölçmüş olmasınlar? sağlık ocağındamı baktılar doruğun demirine ? bende baktırmak istiyorum kızıma bi ama kan alıcaklar die vazgeçiyorum bi yandanda :18:
kan aldırırken eger azıcık alınıcaksa parmaktan aldırın cok kolay oluyor ece aglamadı bıle ama pazar gunu verdıgımız 2 tüp kan da perişan oldu kızım yaa

Çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa sürede iyileşir ece.Hiç tahmin etmediğimiz şeylerle karşılaşıyoruz Rabb,m dermansız dert vermesin.Şu bir gerçekki dr çok önemli bir arkadaşım var oğlu 11 aylık hep aynı dra götürdü doğduğundan beri.Ayaklarında bir yamukluk var diyordu birkaç yere daha göstermişti ama hepsi yok bir şey biraz şişman ondan öyle duruyor dediler geçen gün bakırköyde lüx bir yerde tavsiye üzerine gitti görür görmez doğuştan anamoli demiş ortopediye göndermiş bugün gideceklerdi.Çok moralimiz bozuldu ne yani kime güveneceğiz biz nasıl drluk bu anlamadım gitti:((

Hoşgldiniz ne güzel rahat geçmesine sevindim tatilinizin.İnsan değişikliğe ihtiyaç duyuyor çocuk bakmak gerçektende her yönüyle güç kuvvet vede sabır istiyor bizimde kafa dağıtmaya ihtiyacımız var:emir_bebek: büyüyor miniklerimiz.Beraber daha çook güzl günlerimiz olacak inşallah.Hümanın resimlerini istiyorummm:))

Back
X