• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

bende baya bişey götürmüştüm ama çoğunu kullanmadık , genede bulunsun tabi nolur nolmaz, bu tenteli bebek botlarından alın derim , bebeğin kendi havlusunu unutma , ben kızıma sızdırmaz alt bikinisi almıştım üzerinede beyaz tşört giydirdim , sadece açıkta kalan yerlerine sürdüm koruyucu krem , bol poşet koy kirlenenler için , birde arabayla gidecekseniz bebek arabası götürün , biz götürmedik ama pişman olduk , turistler bile bebek arabasıyla gelmişlerdi :17:
canımm bebişle tatil için artık deneyimlisin sen tavsiyelerini bekliyorum :) biz ağustosa plan yapıyoruz... Güneş kremi ne kullandın? yemesi içmesi nasıl oldu?gece uykusu vs..

Kizlar hepinize tesekurler.ecenin uc gunluk hastane maratonu nun sonunda ecenin asil hastaliginin kizamikcik oldugunu ogrendik.kizimin heryeri kip kirmizi.doktor farketmedi jile.idrar yolu enfeksiyonu vedis dedi ben kizardigini gordum alerji dedi ilac verdi uc tane igne yedi kizim bosu bosuna.en sonunda tatilde olan doktorumuza ecenin fotograflarini yolladim.kizamik hemen test yaptir dedi yaptirdim testlede dogrulandi..doktorum telefondan anladi hastanedeki diger salaklar yakindan anlamadi.kizim gunlerdir ac cok zor geciyor.birde kizamikcik oldugu halde boyle.birde kizamik olsa yandik.bizden haberler bukadar umarim hepiniz iyisinizdir ara ara gelmeye calisicam

canım çok geçmiş olsun nasıl bulaştı ki ya
bu doktorlara da güven olmuyor :19:

selammm kızlar :3: herkesler iyidir inşallah görüşmeyeli , biz tatilimizi yaptık geldik , çokta keyifliydi , en zor yani kızımı uzanan ellerden korumak oldu , herkes bi ya kucağına almak ya mıncırmak için uzanıyodu :47: küçük bebekler uzaktan sevilmeli ama ne bileyim pismi temizmi , hastamı , wc den çıkıp iyice ellerini sabunladımı ? fazlamı pimpirikliyim bilemiyorum ama otel çok güzeldi , ben en çok yatak konusunda tedirgindim ama bebek için kocaman bi park yatak hazırlamışlardı , kalkmayada başladığı için çok rahat ettik , zaten restorantlarda mama sandalyeleride var , denize girdik , istemesemde 1 kezde havuza soktu babası , inş. gene idrar yolu enf. olmaz kızım , yanlız eşimle paslaşarak baktık hümaya yoksa hiçbirşey yapamicaktım kızdan , ha bu arada dün döndük tatilden yani 23 ü oluyo , kızım 8 . ayını doldurdu dün ve ilk kez baba dedi :16: bende dün ilk kez regl oldum , Allahtan dönüş günümüze denk geldi , bebekle biraz zor geçsede yinede değişiklik insana her anlamda iyi geliyor :24:

ne güzel olmuş değişiklik olmuştur :16:

Sorma ya be kixim.hrm benim saclarimi.hemde kendi saclarini.yoluyod neden acaba? Sivrisineklerle basimiz dertte her yerini yemisler

kafaları mı kaşınıyor acaba:44:

selam kızlar

beraber girin kuzum:)

canım çok geçmiş olsun nasıl bulaştı ki ya
bu doktorlara da güven olmuyor :19:

ne güzel olmuş değişiklik olmuştur :16:

kafaları mı kaşınıyor acaba:44:

selam kızlar

saol canım bugun daha az kaldı vucudundakı lekeler.sanırım gectıı.yarın aksam doktora goturucez tekra bakalım.ınsallah daha ıyı seyler soyler..

hosgeldın canımm.sevındım tatılınızın ıyı gecmesıne.bız tatıl felan dusunemıyoruz ece sureklı hasta bu aralar belkı yakın bıryerlere gıderız..

kan aldırırken eger azıcık alınıcaksa parmaktan aldırın cok kolay oluyor ece aglamadı bıle ama pazar gunu verdıgımız 2 tüp kan da perişan oldu kızım yaa
bizde zaten yarım saatlik yola gittik canım beleğe :1: sonuçta otelden çıkmıyoruz gidince , ne anlamı var uzağa gitmenin dedik , bende bi demirine bakıtmak istiyorum canım , parmaktan aldıriyim o zaman
Çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa sürede iyileşir ece.Hiç tahmin etmediğimiz şeylerle karşılaşıyoruz Rabb,m dermansız dert vermesin.Şu bir gerçekki dr çok önemli bir arkadaşım var oğlu 11 aylık hep aynı dra götürdü doğduğundan beri.Ayaklarında bir yamukluk var diyordu birkaç yere daha göstermişti ama hepsi yok bir şey biraz şişman ondan öyle duruyor dediler geçen gün bakırköyde lüx bir yerde tavsiye üzerine gitti görür görmez doğuştan anamoli demiş ortopediye göndermiş bugün gideceklerdi.Çok moralimiz bozuldu ne yani kime güveneceğiz biz nasıl drluk bu anlamadım gitti:((

Hoşgldiniz ne güzel rahat geçmesine sevindim tatilinizin.İnsan değişikliğe ihtiyaç duyuyor çocuk bakmak gerçektende her yönüyle güç kuvvet vede sabır istiyor bizimde kafa dağıtmaya ihtiyacımız var:emir_bebek: büyüyor miniklerimiz.Beraber daha çook güzl günlerimiz olacak inşallah.Hümanın resimlerini istiyorummm:))
ekliyim canım bikaç tane , değişiklik gerçektende iyi geliyor , bu hafta sonuda kızıma diş buğdayı yapıcak anneannesi , alt 2 dişimiz çıktı , artık zamanıdır sanırım
canımm bebişle tatil için artık deneyimlisin sen tavsiyelerini bekliyorum :) biz ağustosa plan yapıyoruz... Güneş kremi ne kullandın? yemesi içmesi nasıl oldu?gece uykusu vs..

uyku düzeni ister istemez bozuluyor canım , şu an düzeltmeye çalışıyorum , onun dışında benimki hala emdiğinden ben sadece hipp götürdüm günde 1 er kavanoz ondan verdim , başka birşey vermedim , güneş kremi bübchen baby almıştım ben ama çok kullanılmaması gerekiyormuş dedi doktorumuz , özellikle yüksek faktörler daha zararlıymış , tşört giydirdim zaten , kollarına ve yüzüne kullandım sadece , birde öğlen güneşinde sokmadık tabi suya , aklıma gelen şeyler olursa gene yazarım :34:

$IMG_0476.webp$IMG_0582.webp$IMG_0537.webp

son halimizde böyle teyzoşlar , Rabbim hepimizin meleğini nazarlardan , hastalıklardan korusun inşallah :nazar::emir_bebek::nazar:

Ohh ne guzel kimi tarilden donmus kimi tatile gidiyor. Bizse sanirsin pansiyon isletiyoruz. Evde 13 kisiyiz. Esim akrabalari tatile geldi :-( benim tatile ihtiyacim varken insanlar tatil icin bizde. 5 ranede cocuk.uyku duzenimiz bozuldu. Yarin donuyorlar. Araba aldik cok borclandik bu sene tatil yok. Antalyadayiz en azindan denizsenmahrum kalmayacaz

selam kizlar 9.ay asimizi bizde olduk ve benim minigimde gariptirki asi esnasinda gik demedi mimik bile yapmadi bende 1haftadir hop oturup hop kalkiyodum naapcaz diye :1: biraz ateslendik dun simdilik iyiyiz tugce ecedeki kirmizi dokuntuler kizanik asisindan kaynakli diye dusunuyorum vucuda virus verildigi icin 1hafta icinde olabilecegini soyledi ebe. factorb hemogram icin damardan kan aliniyor ben hastanede yaptirdim cunku hastanedekiler daha tecrubeliler cunku bebek hemsiresi kan aliyo ve cok aman aman agrili bi islem degil humaya masallah cok guzel allah nazarlardan esirgesin

Eki Görüntüle 742755 Eki Görüntüle 742757 Eki Görüntüle 742758

son halimizde böyle teyzoşlar , Rabbim hepimizin meleğini nazarlardan , hastalıklardan korusun inşallah :nazar::emir_bebek::nazar:

ay maşallah fıstıkk :16::16::emir_bebek:

Ohh ne guzel kimi tarilden donmus kimi tatile gidiyor. Bizse sanirsin pansiyon isletiyoruz. Evde 13 kisiyiz. Esim akrabalari tatile geldi :-( benim tatile ihtiyacim varken insanlar tatil icin bizde. 5 ranede cocuk.uyku duzenimiz bozuldu. Yarin donuyorlar. Araba aldik cok borclandik bu sene tatil yok. Antalyadayiz en azindan denizsenmahrum kalmayacaz

13 kişi mi ne düşüncesiz insanlar ya

selam kizlar 9.ay asimizi bizde olduk ve benim minigimde gariptirki asi esnasinda gik demedi mimik bile yapmadi bende 1haftadir hop oturup hop kalkiyodum naapcaz diye :1: biraz ateslendik dun simdilik iyiyiz tugce ecedeki kirmizi dokuntuler kizanik asisindan kaynakli diye dusunuyorum vucuda virus verildigi icin 1hafta icinde olabilecegini soyledi ebe. factorb hemogram icin damardan kan aliniyor ben hastanede yaptirdim cunku hastanedekiler daha tecrubeliler cunku bebek hemsiresi kan aliyo ve cok aman aman agrili bi islem degil humaya masallah cok guzel allah nazarlardan esirgesin

eylül doğumlu mu canım kızın bizimde temmuzda bugün boyuna kilosuna baktırıcam merak ediyorum aldı gibi gelmiyor bana :31:

Bir doktora götürücem ben ya içim rahat değil dediğin hastanede ne kadar canım muayne ücreti bir de tam olarak neredeydi

canim migros avm nin karsisi migrosa gelince kime sorsan gosterir. muayenesi 30tl.saadet hn.bizim dr.muz. numara mesaj atarim randevu alirsin.

canim migros avm nin karsisi migrosa gelince kime sorsan gosterir. muayenesi 30tl.saadet hn.bizim dr.muz. numara mesaj atarim randevu alirsin.

uygunmuş fiyatı canım teşekkür ederim aldım numarayı

kızımı uyutmak artık çok zor ya en az yarım saat sallıyorum zar zor uyuyor yarım saat uyuyor kalkıyor eğer ayağımda sallarsam 1 saate ulaşabiliyor iyice alıştı böyle nasıl alıştırıcam yattığı yerde uyumaya ya çok yoruluyorum uyanıkken yapmaya çalışıyorum yemeğimi zor oluyor tabii ki Allahtan gece uykusu iyi de orda rahatım buna da şükür

inş canım sıcakta da insanın canı bir şey istemiyor
hiç sorma bugun halı yıkadım ecede camdan bakıp bakıp guluyor..
bizde zaten yarım saatlik yola gittik canım beleğe :1: sonuçta otelden çıkmıyoruz gidince , ne anlamı var uzağa gitmenin dedik , bende bi demirine bakıtmak istiyorum canım , parmaktan aldıriyim o zaman

ekliyim canım bikaç tane , değişiklik gerçektende iyi geliyor , bu hafta sonuda kızıma diş buğdayı yapıcak anneannesi , alt 2 dişimiz çıktı , artık zamanıdır sanırım

uyku düzeni ister istemez bozuluyor canım , şu an düzeltmeye çalışıyorum , onun dışında benimki hala emdiğinden ben sadece hipp götürdüm günde 1 er kavanoz ondan verdim , başka birşey vermedim , güneş kremi bübchen baby almıştım ben ama çok kullanılmaması gerekiyormuş dedi doktorumuz , özellikle yüksek faktörler daha zararlıymış , tşört giydirdim zaten , kollarına ve yüzüne kullandım sadece , birde öğlen güneşinde sokmadık tabi suya , aklıma gelen şeyler olursa gene yazarım :34:
parmaktan aldır cok rahat oluyor bende ece halletsın su hastalıgı yapıcam bugdayını.oyle cok bısey yapamıycam bu ay battık allah senı ınandırsın cebımde eceyı hastaneye goturucek para yok saglık sıgortasından yaptırıyorum herseyıı.ay bası gelsede rahatlasak..

masallah buyumus genc kız olmus.

sızde mı araba aldınız?ne aldınız kız.ben yarın resım eklıycem arabanın ustunde ecenın fotosu var..bızde cok borca gırdık babannemız tatıl kredısı cıkardı bıze onunla gıdıcez..
ece ası olalı 1 ay oldu canım.onunla ılgılı degıl test yapıldı cunku.bugunde saglık bakanlıgından geldıler ecenın kızamk oldugunu ogrenmısler bızede ası yaptılar..

kızımı uyutmak artık çok zor ya en az yarım saat sallıyorum zar zor uyuyor yarım saat uyuyor kalkıyor eğer ayağımda sallarsam 1 saate ulaşabiliyor iyice alıştı böyle nasıl alıştırıcam yattığı yerde uyumaya ya çok yoruluyorum uyanıkken yapmaya çalışıyorum yemeğimi zor oluyor tabii ki Allahtan gece uykusu iyi de orda rahatım buna da şükür

rica ederim canim. elifimde beni cok yoruyor bunaldim acikcasi robot gibiyim yetisemiyorum gece uykularida olmasa napardik bilmem cok zormus 2.bebek artik dusunmuyorum elif'ij buyutebilirsem benden iyisi yok.

rica ederim canim. elifimde beni cok yoruyor bunaldim acikcasi robot gibiyim yetisemiyorum gece uykularida olmasa napardik bilmem cok zormus 2.bebek artik dusunmuyorum elif'ij buyutebilirsem benden iyisi yok.

emekleyince daha çok yoruluyormuş insan galiba:1:bende istemiyorum aslında 2. bebek ama bu gidişle de olur gibi spiral olmadı hapta kullanmmıyorum emzirdiğimden:18:sağlıklı olsunlarda böyle böyle büyüyecekler napalım:emir_bebek::emir_bebek:

hiç sorma bugun halı yıkadım ecede camdan bakıp bakıp guluyor..
parmaktan aldır cok rahat oluyor bende ece halletsın su hastalıgı yapıcam bugdayını.oyle cok bısey yapamıycam bu ay battık allah senı ınandırsın cebımde eceyı hastaneye goturucek para yok saglık sıgortasından yaptırıyorum herseyıı.ay bası gelsede rahatlasak..

masallah buyumus genc kız olmus.

sızde mı araba aldınız?ne aldınız kız.ben yarın resım eklıycem arabanın ustunde ecenın fotosu var..bızde cok borca gırdık babannemız tatıl kredısı cıkardı bıze onunla gıdıcez..
ece ası olalı 1 ay oldu canım.onunla ılgılı degıl test yapıldı cunku.bugunde saglık bakanlıgından geldıler ecenın kızamk oldugunu ogrenmısler bızede ası yaptılar..

ben halı yıkasam sena çığlığı basar oda girmek ister cadı:27::27:her şeye atlıyor

Maaşallah çook tatlı küçük hanım öpüyorumm:16:

Siteye girip yazacakken senin msjını okudum ve çok şaşırdım aynı şeyler benimde başımda ayakta sallamaktan hiç bir iş yapamaz oldum yetişemiyorum.önce salladıktan sonra hemen salıncağa koyardım uyurdu şimdi oda yok:( Gecede uyandığı zaqman mama yedikten sonra tekrar sallıyorum öyle bırakıyorumAllaha çok şükür gündüz olduğu gibi olsa ne yapardık.Buda bebeklerin geceyi öğrendiklerini gösteriyor sanırım değilmi? Sen gece beşiğindemi yatırıyorsun çok kalkıyormu?

Back
X