- Konu Sahibi Sarisekerannesi
- #4.461
selam kızlar, uzun zman oldu yazmayalı, arada girip okumaya çalışıyorum ama kızım büyüdükçe hiçbişeye iyice yetişemez oldum, ama yinede çok şükrediyorum gece uykuları daha iyi, genelde 1 civarı uyutuyoruz (elimizde sallayarak yada emerken) yarım saat veya 45 dakikada bir uyanıyo, 4buçuğa doğru derin uykuya geciyo gibi.sabah namazı vaktinden sonra çok derin uyuyo, emmeyede uyanmıyo. ama gündüz uykuları iyice azaldı sadece 2 defa 45er dakika uyuyo, uyanıkkende hep ilgilenmem gerekiyo, işler yetişmiyor, yemek yapmak zor, bulaşıklar şuan beni bekliyor, kızım uyanık, uyuttuk gece uykusuna yattı sandık, 20 dk sonra uyandı ve uyumadı. kendi kendine uyuma gibi bişey bizde hiç yok, parka çıkarıyorum, çok uykusu gelsede eve gelmeden uyumuyor, ek gıda bu ara iyi gitmiyor, miktarlar iyiceazaldı, tadımlık yiyor, doğru düzgün sadece gece emiyor. bizde durumlar böyle,
çok yorgunum şuan.
size bişey sorucam, lekeleri çıkaramıyorum, koslalıyorum genede çıkmıyo, ek gıdaya geceli meyve, çorba kıyfetleri mahvoluyo, nasıl yıkıyosunuz?
çok yorgunum şuan.
size bişey sorucam, lekeleri çıkaramıyorum, koslalıyorum genede çıkmıyo, ek gıdaya geceli meyve, çorba kıyfetleri mahvoluyo, nasıl yıkıyosunuz?
Son düzenleme: