- Konu Sahibi Sarisekerannesi
- #4.481
selam kızlar, geldim yine, kızım uyudu aa elektrik süpürgesinin sesinden artık çok korkuyo süpüremiyorumsüpüremiyince silip tozda alamıuyorum zaten vaktim yok iş yapmaya, bide kızım korkuyo nasıl olcak? bişeyler sormuştum ama kimse bişey söylememiş
![]()
neyse tekrar sorayım bari, kıyfetlerdeki lekelerle başımız dertte, hiçbi kıyafeti temiz olmuyo, hepsi lekeli, koslalasamda çıkmıyo napıcam![]()
selam canim, benim kizim da korkuyordu basta ama alisti. ama benim vaktim yok supurmeye. ben bir turlu bu isleri toparlamayi ogrenemedim. bebekten once calisyordum ve pek is yapmiyordum, o yuzden sanirim beceriksizim, simdi evde ancak kizim bakabiliyorum, yemek bile yapamiyorum, hic oyle bir becerim olamadi yaaa

ben robot supurge aldim, kendi kendine dolana dolana supuruyor. ama simdi kizim emeklemeye baslayinca o da ise yaramaz oldu, o emeklerken calistiramiyorum.
lekelere gelince, ben arastirdim ama care yok. kimisi camasir suyu domestos renkliler icin falan diyor, kimisi kosla oxi action, ama ben zaten roxy dalan kullaniyorum zararsiz olsun diye deterjan kullanmiyorum, oyle kimyasal dolu kosla falan kullanmak sacma oluyor o zaman. ben artik biraktim, napalim lekeli olsun cikmiyor, nazar boncugu olsun lekeleri de :)
ağlatarak uyutmaa, çocuğu yalnız bırakıp çaresizce uykuya dalmaya geçmsine bende çok karşıyım, ve psikolojik olarak ciddi yaraladığı ortaya çıkmış. ben iyice uykusu gelmeden zorlamıyorum artık, uykusu gelince kendini teslim ediyo ve uyuyo çok şükür, yoksa zaten uyumamak için herşeyi deniyo ve gittikçe direnc gösteriyo. ama biz battaniyede sallamaya devam ediyoruzemerek uyumazsa bunu deniyorux çok zor, kendi kendine uyuduğunu aylardır hiç görmedim. bugün 12ye doğru uyandı, bi arkadaşıms kahvaltıya gittim, uykusu gelince çok huzursuzlandı, uyutamadık, yadırgıyo yabancı yeri. kıyamadım yavruma döndüm eve, eve gelir gelmez babasıyla hemen uyuttuk 1 dk.da uyudu, orda defalarca denemiştim uyumadı, istemediği bişeyi zorla yapınca inatlaşo, ordada ortamı istemedi döndük eve, canı sağolsun..
evt haklisin caresizlikten uyuyorlarmis ve umutsuzlugu falan ogreniyorlarmis.