• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

selam sevgili arkadaslarım..
benelse gecmis olsun kuzuna..
factor evet 9 aydan sonra gece emzirmeyi kesin diyor uzmanlar ama dedign gibi dis olayı uyut da nasıl uyursa uyusun durumuna getirdi beni de :(( ilk disimiz geliyor sanırım...bu arada dis partsi yapan var mı bebegine

bir de malum ramazan ayına giryoruz oruc tutacak mısınız ? kafam cok karıstı bebek emziriyorsun dayanamassın filan diyenler cok fazla cevremde :((

Kizlar selam..nasilsiniz guzel anneler ve kuzular? Ben simdi uyuttum kizimi.
Esracim cok gecmis olsun, Benin kizim da 5 aylikkendi sanirim bogaz enfeksiyonu gecirmisti, cok zor. En kisa zamanda iyilesir insallah.agzindan yuzunden opulmesine ben de cok karsiyim ve yasaklamistim.hijyen konusu ise ozellikle emeklemeye baslayinca yalan oluyor. Beim kizim yerde ozellikle kirinti kir dokuntu ne bulsa parmagiyla yapistirip yiyor. Yetisemiyorum.
Benelse, sana da cok gecmis olsun, ucuz atlatmis Dorukcuk, insanin yuregi agzina geliyor, Allahim korusun meleklerimizi.
Kizimin 4. Disi de cikti rahatladi huzursuzluk gece aglamalari bitti cok sukur. Emekleyerek tum Evi karistiriyor. Cekmeceleri bosaltiyor. Kediyi kovaliyor. Yakaladi mi tuylerini yoluyor:)

sorma ben de dertliym gunasırı tsüpür sl yapmama ragmen ellerine tozumsu seyler yapısmıs goruyorum her bakısımda:((aynen cekmece flan kalmadı durmuyor yerinde hatta kapatmayı da kesfetti elini kolunu sıkıstırıyor cekmeye boylece...

selam arkadaşlar nasılsınız?Ramazanınız şimdiden mübarek olsun bütün bebişleri öpüyorum.. ben size bir şey danışcam benim kızımda memede sertlik bir beze oluştu dr a götürdüm ultrasona girdi fln erken büyüme olabilir ellemeyin kesinlikle 3 ay sonra fln tekrar bakalım dedi bende pek güvenemedim sizce ne yapmalıyım başka dr a danışayımmı sizde böyle bir şey olan varmı?

factor evet 9 aydan sonra gece emzirmeyi kesin diyor uzmanlar ama dedign gibi dis olayı uyut da nasıl uyursa uyusun durumuna getirdi beni de :(( ilk disimiz geliyor sanırım...bu arada dis partsi yapan var mı bebegine

bir de malum ramazan ayına giryoruz oruc tutacak mısınız ? kafam cok karıstı bebek emziriyorsun dayanamassın filan diyenler cok fazla cevremde :((

bende aynı konuda düşünceliyim ama nasıl bir çözüm bulucam bilemiyorum..bizim iki dişimiz çıktı , şimdi sanırım üst dişler çıkmaya hazırlanıyor.. kızım gece 3 kere kesin emmeye kalkıyor bazen daha fazla..emmeden sallamaya çalışıyorum acaip ağlıyor kesin göğüs istiyor.bikaç defa gece maması yedirip uyutmayı denedim yok o da çare olmadı bize. nasıl alıştırcaz kuzuları bilemedim. bide oruç tutma var,öğlenleri şirkette süt sağıyorum akşam 6,15te eve geliyorum emziriyorum..iftara kadar 2-3 kez emzirmiş oluyorum dayanabilir miyiz sizce herkes bişi söylüyor.kimisi tut Allah sabrını verir diyor kimisi süt veriyosun dayanamazsın diyor:44::44:

kızlar ece bıldıgınız konusuyor duysanız ınanamazsınız ayyyy gelll anne dıyor bıseye sasırınca ayyyy dıyıor ıstemedıgı zaman ıııııı dıyor.yemek yerkende her kasıktan sonra hımmm dıyorrr.soklardayım dun aksamdan berıı.dun bahceye ındık havuzun basında oturduk eceyle gelen gecen kızımı sevıyor..oturamadık sonunda eve cıktık..ben ramazanda oruc tutmayı dusunuyorum ama dayanabılırmıyım bılmıyorum.emzırenler benım dusuncem cocugunuzu beslıyosunuz sonucta tutmasanızda olabılır.kı yemek yemedıgınız zaman sutunuz kesılebılır

kızlar ece bıldıgınız konusuyor duysanız ınanamazsınız ayyyy gelll anne dıyor bıseye sasırınca ayyyy dıyıor ıstemedıgı zaman ıııııı dıyor.yemek yerkende her kasıktan sonra hımmm dıyorrr.soklardayım dun aksamdan berıı.dun bahceye ındık havuzun basında oturduk eceyle gelen gecen kızımı sevıyor..oturamadık sonunda eve cıktık..ben ramazanda oruc tutmayı dusunuyorum ama dayanabılırmıyım bılmıyorum.emzırenler benım dusuncem cocugunuzu beslıyosunuz sonucta tutmasanızda olabılır.kı yemek yemedıgınız zaman sutunuz kesılebılır
bizimkide cok dilli. anne baba anane aba abla maanne (babaanne demk istiyor sanırım) gel gel cisss (altını acınca söylüyor. ) buna benzer kelimeler kullanıyor

ben emzirmiyorum sağıyorum. dilim damağım kuruyor sağdıktan sonra şimdi adetim 1 hafta sürer ama tutmk istiyorum bu yüzden deneyecem inş tutacam
bizim daha hiç dişimiz çıkmadı ya 9,5 aylık olduk nerdeyse

bizde 9 aylığız diş yok cnm

selam anneler:3::3:oncelıkle hepımızın ramazan ayı mubarek olsun rahmetı bereketı hepımızı bulsun ıns:16::16:

nasılsınz gorusmeyelı?? ben baya uzattım yıne arayı gıremedım bı aya yakın bı zamandr teyzemız bızımleydı
o kadar ıyı geldı kı onun gelısı hem kızıma hem bana dopıng etkısı yarattı dıyebılırım
bu enerjı bıze bayrama kadar yeter:8:evımın de btun ıslerını bıtırdım onun sayesınde
ohh mıs walla yanında bı yakının olunca bebek buyutmek meger ne zevklı ne eglencelı bıseymıs yaa
hepınız aılenızın kosulsuz guvenebılcegnz canınzdan bırılerının yanında oldugunz ıcın
sızı bı kez dha kıskandım walla bole hayatın rahatına varınca..
ne temzlık ne bakım hıc bırı sorun yaratmıyo
anneyle aıleden bırıleryle cocuk buyutmeye ne varms dedım kendı kendımee:9::9:
teyzemız gıdıcek bı kac gune..
sonra bızde kızımla bı haftalık antalya ya tatıle gtcez ana kız basbasaa:16:bu kez baska bı teyzosumuza:16:
kızımdan son gelısmelere gececk olursam cok cok hareketlendı yatakda sekılden sekıle grıyo
ıkı dakıka durmuyo bı yerde sureklı tutunmak ıstıyo bı yerlere tam bı sokak ve balkon delısı
hıc eve gırmese hosuna gtcek sıpanın:9:
balkondan dısarda oynayan cocuklara sesını duyurmaya calısıyo btun gun:9:
alkıs yapmayı baa baa geel gell ı bı kac tane dha kısa kısa seslerı ogrendı teyzemız sayesınde..
8.ayımızn ıcındeyız gun asırı dıs atesı kabusu yasasak da bıtanecık bıle patlatamadık hala ıncı tanesını
dıs olayı tamamen genetıkmıs esım degıl ama ben 9 ay ve uzerı cıkarmsm bı ara evham yaptım ama
doktorun 15 aylıga kadar yolu var sen hıc dıssız cocuk gordun mu demesıyle ayıldım:52:
ek besın dye bı olaymz zaten kalmadı dıse baglıyorum ıstahszlıgını
gunduz gogsumu genelde emzık nıyetıne cekıyo gecelerı guzel emıyo
cok cok her ogun ozel seyler hazrlayamıyorum bastakı gbı
hergun mevsım meyvesı ve bzım yedıklermzden canın ne kadar ısterse o kadar yıyo
bazen bı avuc bazen bı cimcik:1:bnde ısrar etmıyorum
tıpkı uyku konusunda oldgu gbı yeme konusunda da keyfe keder takılıyo cok cool bı kızım var anlayacagınz:9::9:
oruc konusunda bnde kararsızım bı gun deneyıp ole karar vermek ıstıyorum hıc tutmadan degılde arada bı ıkı bıle olsa
nıyetım var tutmaya.. bakalımmm..
resım eklemek ıstyorum atamadım pc ye bı ara eklıcem ama
hepnızı opuyorum mıs kuzularınızı kokluyorumm saglıcakla kalın:16::16:

bu arada dogustan kucakcı olan kızımı btun gun kucaklamayı coktan kabullenmıs
ona sıfır mesafede olmaktan oldukca mutlu ama ellerı kolları uyustugu ıcın oldukca caresız bı anne
olan ben napabılırım de hem kucaklayıp hem ellerımı kullanabılırım dye dusunurken
slıng almaya karar verdım ınt.sıpars verdım halka slıng olanlardan
kızım tenıme degmek dısında kanguru gbı cok sentetık aparatı olan hıc bı seye temas etmekten hoslanmadgı ıcın
kanguru gbı dokusu kalın bsey degılde daha dogal bı yontem olsun dedım
bı kac kez dısarda deneyımledım kızım hıc farketmedı ellerımden bagımsız kucagımda durdugunu
hıc yadırgamadı kucagımda nasılsa ole durdu bu ayrıntıyı sadece ben farkedebıldım dyebılırım:9:
ama alıskanlık olunca ellerım hala poposuna gdıyo slıngı takmamısım da dusmesın dye tutar gbı yapıyorum hala
baglaması da pratık kullandıkca alısırm herhalde
ergonomık ve rahatlıgı uzun mesafede ne boyutta ole cok saatlerce kullanmadgm ıcın tam yorum yapamıyorum
ama ılk etapta cok ısıme yaradı dıyebılırım kullandıkca yazarım dha 2-3 yasına kadar kullanılabılcek bısey
amerıkada ozellıkle cok yaygınmıs bızzat orda yasayan yakınımdan ogrendım btun anneler bunla tasıyo dedı
ole de duyunca ıcım rahatldı bebısınz mınyon ve kucakcıysa alın bı deneyın derım ben
fıyatı da denemeye degecek kadar makul 20 tl...fıkır olsun bılgınızeeee:34::34:

Benim kizim da dis donemi gece saat basi emmek istiyordu, simdi 2 saatte bire dustu. Soyle bir cekistiriyor sadece ama bizim uyku bolunuyor. Eskiden bi 12de bi de 4 te emerdi. nasil yapicaz kesmeyi ,vermeyince aglayip iyice uyaniyor.
Oruc konusuna gelince, emzirirken beslenmek gerek, ve su en onemlisi. Sut azalirsa Ya da icerigi kalitesiz olursa bebeklerin besin alimi etkilenir diye dusunuyorum.

selam anneler:3::3:oncelıkle hepımızın ramazan ayı mubarek olsun rahmetı bereketı hepımızı bulsun ıns:16::16:

nasılsınz gorusmeyelı?? ben baya uzattım yıne arayı gıremedım bı aya yakın bı zamandr teyzemız bızımleydı
o kadar ıyı geldı kı onun gelısı hem kızıma hem bana dopıng etkısı yarattı dıyebılırım
bu enerjı bıze bayrama kadar yeter:8:evımın de btun ıslerını bıtırdım onun sayesınde
ohh mıs walla yanında bı yakının olunca bebek buyutmek meger ne zevklı ne eglencelı bıseymıs yaa
hepınız aılenızın kosulsuz guvenebılcegnz canınzdan bırılerının yanında oldugunz ıcın
sonra bızde kızımla bı haftalık antalya ya tatıle gtcez ana kız basbasaa:16:bu kez baska bı teyzosumuza:16:
kızımdan son gelısmelere gececk olursam cok cok hareketlendı yatakda sekılden sekıle grıyo
ıkı dakıka durmuyo bı yerde sureklı tutunmak ıstıyo bı yerlere tam bı sokak ve balkon delısı
alkıs yapmayı baa baa geel gell ı bı kac tane dha kısa kısa seslerı ogrendı teyzemız sayesınde..
8.ayımızn ıcındeyız gun asırı dıs atesı kabusu yasasak da bıtanecık bıle patlatamadık hala ıncı tanesını
dıs olayı tamamen genetıkmıs esım degıl ama ben 9 ay ve uzerı cıkarmsm bı ara evham yaptım ama
doktorun 15 aylıga kadar yolu var sen hıc dıssız cocuk gordun mu demesıyle ayıldım:52:
tıpkı uyku konusunda oldgu gbı yeme konusunda da keyfe keder takılıyo cok cool bı kızım var anlayacagınz:9::9:
oruc konusunda bnde kararsızım bı gun deneyıp ole karar vermek ıstıyorum hıc tutmadan degılde arada bı ıkı bıle olsa

Hosgeldinnnn cnm ne guzel enerji getirdin topigee :))) cok sevindim sen in adina ne guzel dinlenmis isleri toparlamis enerji depolamissin. Cok haklisin, yaninda bi aileden yakinin olunca Bebel bakmak harika.ne zaman annemlere gitsem Ya da onlardan biri gelse kizimla kaliteli vakit gecirmeye basliyorum. Beim esim her gece gec geliyor isten , uzakta Tek basima buyutmek cok cok zor.tum yalniz buyuten annelere Allah kolaylik versin.

Kizlar bebegini yatagina birakip sallamadan uyutan var mi? Biz bu sekilde uyuyorduk bi ninni iki pispisla. Ama kalkmayi ogrendiginden beri 3 haftadir koydugumuz anda Kalkip oturuyor. Tekrar yatirmayi Ya da beklemeyi denedim, imkansiz. Kucagima aliyorum ikidir uyuyor AMA simdi bunca aydan sonra kucaga baslamak da mantiksiz. Ayni durumda olan var mi kizlar? Ya da tavsiye?

bizimkide cok dilli. anne baba anane aba abla maanne (babaanne demk istiyor sanırım) gel gel cisss (altını acınca söylüyor. ) buna benzer kelimeler kullanıyor

ben emzirmiyorum sağıyorum. dilim damağım kuruyor sağdıktan sonra şimdi adetim 1 hafta sürer ama tutmk istiyorum bu yüzden deneyecem inş tutacam

bizde 9 aylığız diş yok cnm

masallah.ecede sımdı ece yurutecle yanıa geldı bılgısayara bakıyor sonra bana bakıp anne dıyorr.ecenın yenı oyunuda perdeye gıdıp saklanıyor cööö diyor:52:

Tuğçecim kızına maşallah:nazar::nazar: daha neler neler diyecekler bize..:16: bizim kızz babacııı baaa baaa demeyiii bitirdikk ara sıraaa babammmm diyee çıkıyoo ağzından tabii eşimm mestt oluyorr,bu kızlar fenaa:9:oruç konusunda da haklısın canım zaten minkler büyüdükçe ek gıdalara başladıkça anne sütü eskisi gibi olmuyor birde aç kalırsak iyiden iyiye azalabilir...:44:

Oohh ne güzel canım süper vakit geçirmişsiniz,neşeniz gelmiş:16: kızın içinde çok iyi olmuştur eminim. sormaa canım bizi emzik niyetine kullanıyor sıpalar...bende nasıl bir çözüm bulacam bilemedim,geceleri emmeye kalkıyo 5dk emiyosa 10dk emzik gibi tutuyo ağzında çıkarınca yaygarayı koparıyo...bizde dişe bağlıyoruzz:ssz::ssz:

bu arada dogustan kucakcı olan kızımı btun gun kucaklamayı coktan kabullenmıs
ona sıfır mesafede olmaktan oldukca mutlu ama ellerı kolları uyustugu ıcın oldukca caresız bı anne
olan ben napabılırım de hem kucaklayıp hem ellerımı kullanabılırım dye dusunurken
slıng almaya karar verdım ınt.sıpars verdım halka slıng olanlardan
kızım tenıme degmek dısında kanguru gbı cok sentetık aparatı olan hıc bı seye temas etmekten hoslanmadgı ıcın
kanguru gbı dokusu kalın bsey degılde daha dogal bı yontem olsun dedım
bı kac kez dısarda deneyımledım kızım hıc farketmedı ellerımden bagımsız kucagımda durdugunu
hıc yadırgamadı kucagımda nasılsa ole durdu bu ayrıntıyı sadece ben farkedebıldım dyebılırım:9:
ama alıskanlık olunca ellerım hala poposuna gdıyo slıngı takmamısım da dusmesın dye tutar gbı yapıyorum hala
baglaması da pratık kullandıkca alısırm herhalde
ergonomık ve rahatlıgı uzun mesafede ne boyutta ole cok saatlerce kullanmadgm ıcın tam yorum yapamıyorum
ama ılk etapta cok ısıme yaradı dıyebılırım kullandıkca yazarım dha 2-3 yasına kadar kullanılabılcek bısey
amerıkada ozellıkle cok yaygınmıs bızzat orda yasayan yakınımdan ogrendım btun anneler bunla tasıyo dedı
ole de duyunca ıcım rahatldı bebısınz mınyon ve kucakcıysa alın bı deneyın derım ben
fıyatı da denemeye degecek kadar makul 20 tl...fıkır olsun bılgınızeeee:34::34:
Evet güzel düşünmüşsün çok kullanışlı birşeye benziyor ama bizimkiler artık büyüdü ağır olmadılar mıı,sana yazık beline,omuzuna ağrı yapar diye düşünüyorum:44::44:

Hosgeldinnnn cnm ne guzel enerji getirdin topigee :))) cok sevindim sen in adina ne guzel dinlenmis isleri toparlamis enerji depolamissin. Cok haklisin, yaninda bi aileden yakinin olunca Bebel bakmak harika.ne zaman annemlere gitsem Ya da onlardan biri gelse kizimla kaliteli vakit gecirmeye basliyorum. Beim esim her gece gec geliyor isten , uzakta Tek basima buyutmek cok cok zor.tum yalniz buyuten annelere Allah kolaylik versin.
Kizlar bebegini yatagina birakip sallamadan uyutan var mi? Biz bu sekilde uyuyorduk bi ninni iki pispisla. Ama kalkmayi ogrendiginden beri 3 haftadir koydugumuz anda Kalkip oturuyor. Tekrar yatirmayi Ya da beklemeyi denedim, imkansiz. Kucagima aliyorum ikidir uyuyor AMA simdi bunca aydan sonra kucaga baslamak da mantiksiz. Ayni durumda olan var mi kizlar? Ya da tavsiye?
hosbuldum canımm:48:
benım ıcın tek basına gecen zor bı surece bu sekılde bı hazırlık yapmak kendımı uzun bı aradan sonra ıyı hıssettırdı..
enerjım yansıdıysa ne mutluu:16::16:
benım esim de 8 den once gelmez canımm ahh ahhh:ssz::ssz: ıste bu yuzden kocaman bı AMİn diyorum once duana
cunku yalnz buyutmenın zorlugunu en cok bız anlarz yanı aynı durumda olanlar..

bebegını sallamadan uyuttugundan hep bahsederdın sen canım ve bende senı hayranlıkla dınlerdımm:31::31:
benım hayal bıle edemeyecgm bı seyı nasıl basardın dye..
sımdı bunu yasıyor olmana uzuldum canım:50: bebıslerımz artık ıstemlı hareket edebılcek olgunluga erıstıler
ıstemedıklere seylere dırenclerı arttı sadece kuru kuru aglamak yok artık sınırlenmek,yattgı yerden dogrulmak,vurmak
ve ılerde dha da fazlasını yasayacagz malesef..uyku konusu bambaska onemlı bı ayrıntı ama bence.. sen en basından bu
yontemı oturttun sonucta ınsanlar 9ay hatta bazen 1 2 yasına geldıkten sonra saatlerce bebıslerının aglamasına goz yumarak
bu egıtımlerı vermeye calısıyolar sen bunlara hıc gerek duymadan olusturdun duzenını bence bu yuzden kolay teslım olma
bu rutını bozma konusunda.. kendılerıne uyku kocları adını veren uzmanları var bu konunun para karsılıgı bu egıtımlerı verıyolar
onlara danısmanın yollarını dene bence bı suru annenın ımrendgı tamda olması gereken seyı bebegıne ogretmısken bırakma
mutlaka vardır bı puf noktası sana tavsıyem arastr sorustur uzmanına danısmaya calıs yda senın gbı bu yontemı kullananlara..

masallah.ecede sımdı ece yurutecle yanıa geldı bılgısayara bakıyor sonra bana bakıp anne dıyorr.ecenın yenı oyunuda perdeye gıdıp saklanıyor cööö diyor:52:
:nazar:topıgımızın kucuk ablasına bak senn ne numaralar baslamıss:emir_bebek:
masaallah canım ece ye.. benım cımcıme de ılerde ece gbı olunce nelerı yapabılme potansıyelı var
ogrenıyorum sayenzde:9::9:

mınataha kutsev crescent84 mustu masalcianne

ne zamandr sorcam unutuyorum bayadır yoklar..nerelerdesınız kızlarrr:5::5:
bı ses verınn:26:

Herkese merhaba

Biz artık özel doktora gitmiyoruz bu yüzden emin olmak için soruyorum (sağlık ocağına güvenemiyorum)

9.ay aşısı ne aşısı

ve bundan sonraki aşı ne zaman

cevaplarsanız sevinirim

çünkü KIZAMIK AŞISI Bİ KALDIRILDI DENİYOR Bİ UYGULAMAYA KONULDU.

Son düzenleme:
Tuğçecim kızına maşallah:nazar::nazar: daha neler neler diyecekler bize..:16: bizim kızz babacııı baaa baaa demeyiii bitirdikk ara sıraaa babammmm diyee çıkıyoo ağzından tabii eşimm mestt oluyorr,bu kızlar fenaa:9:oruç konusunda da haklısın canım zaten minkler büyüdükçe ek gıdalara başladıkça anne sütü eskisi gibi olmuyor birde aç kalırsak iyiden iyiye azalabilir...:44:
Oohh ne güzel canım süper vakit geçirmişsiniz,neşeniz gelmiş:16: kızın içinde çok iyi olmuştur eminim. sormaa canım bizi emzik niyetine kullanıyor sıpalar...bende nasıl bir çözüm bulacam bilemedim,geceleri emmeye kalkıyo 5dk emiyosa 10dk emzik gibi tutuyo ağzında çıkarınca yaygarayı koparıyo...bizde dişe bağlıyoruzz:ssz::ssz:
Evet güzel düşünmüşsün çok kullanışlı birşeye benziyor ama bizimkiler artık büyüdü ağır olmadılar mıı,sana yazık beline,omuzuna ağrı yapar diye düşünüyorum:44::44:

gunaydın kubracımm hosgeldınn:3::3:
yaa benım kızım da sımdıden babacı malesefff.. bız de eskıttık baa baaa dye dyee
ole tatlı dıyo kı bıde kıskanmamak elde degıl:19: zaten ona benzedgı kadar bana da benzemıyo
bı de bole numaralar yapınca erıyorum her ısını ben goruyorum dyorum ısveler cılvelerden eser yok
uckagıtcı cımcıme dıyorumm:52::52:
gecelerı benım kızım da aynı versıyon canım ramazan davulu yerıne tum apartamanı ayaga dıkebılcek
gucte bagırıyo hele bı meme cıksın agzından :1:ben cogu zman yanıma alıp sızıyorum bı bakıyorum gunes dogmus
hanımefendı rahatca emsın dye pozısyon alınmıs ıkı buklum her yerım uyusmusss:37::37:saatlerce ole kaldgm oluyo
oturaym desem bu kez de cıkarmasını beklerken o sekılde sızıyorum..amannn:ssz: her sekılde uyku yok yanıı:ssz:

slıngı alamaya mecbur kaldım canım haklısın walla yazık bana ama napayım ıslerımı gorcek kımsem yok:50:
ole cok uzun mesafelerde gozum yok zaten en azından markette olsun
rahat alısverıs yapsam yeter cogu zaman buna bıle musade etmeyen
puset,sıpars sepetı,kanguru, araba sevmeyen once bınbır hevesle gırmek ısteyen sonra
anında cıkmak ıcın aglayan sıkılgan bı cadı var da bende:9::9:

selam hayırlı ramazanlar:54::54:
rose cim benim kızımda senin gibi arabada durmuyo kapalı ortamları sevmiyo sling istiyorum bende ama durur mu bilmemm cimcimem bugün alışverişe gitcem şimdiden tasası düştü nasıl olcak diyee:19::19:

masallah kızımıza.babacı cıktı tam desene.bızımkıde annecı herseyde anne sıkılır anne der...

masallah kızımıza.babacı cıktı tam desene.bızımkıde annecı herseyde anne sıkılır anne der..
hosbuldum canımm:48:
benım ıcın tek basına gecen zor bı surece bu sekılde bı hazırlık yapmak kendımı uzun bı aradan sonra ıyı hıssettırdı..
enerjım yansıdıysa ne mutluu:16::16:
benım esim de 8 den once gelmez canımm ahh ahhh:ssz::ssz: ıste bu yuzden kocaman bı AMİn diyorum once duana
cunku yalnz buyutmenın zorlugunu en cok bız anlarz yanı aynı durumda olanlar..

bebegını sallamadan uyuttugundan hep bahsederdın sen canım ve bende senı hayranlıkla dınlerdımm:31::31:
benım hayal bıle edemeyecgm bı seyı nasıl basardın dye..
sımdı bunu yasıyor olmana uzuldum canım:50: bebıslerımz artık ıstemlı hareket edebılcek olgunluga erıstıler
ıstemedıklere seylere dırenclerı arttı sadece kuru kuru aglamak yok artık sınırlenmek,yattgı yerden dogrulmak,vurmak
ve ılerde dha da fazlasını yasayacagz malesef..uyku konusu bambaska onemlı bı ayrıntı ama bence.. sen en basından bu
yontemı oturttun sonucta ınsanlar 9ay hatta bazen 1 2 yasına geldıkten sonra saatlerce bebıslerının aglamasına goz yumarak
bu egıtımlerı vermeye calısıyolar sen bunlara hıc gerek duymadan olusturdun duzenını bence bu yuzden kolay teslım olma
bu rutını bozma konusunda.. kendılerıne uyku kocları adını veren uzmanları var bu konunun para karsılıgı bu egıtımlerı verıyolar
onlara danısmanın yollarını dene bence bı suru annenın ımrendgı tamda olması gereken seyı bebegıne ogretmısken bırakma
mutlaka vardır bı puf noktası sana tavsıyem arastr sorustur uzmanına danısmaya calıs yda senın gbı bu yontemı kullananlara..

:nazar:topıgımızın kucuk ablasına bak senn ne numaralar baslamıss:emir_bebek:
masaallah canım ece ye.. benım cımcıme de ılerde ece gbı olunce nelerı yapabılme potansıyelı var
ogrenıyorum sayenzde:9::9:

mınataha kutsev crescent84 mustu masalcianne

ne zamandr sorcam unutuyorum bayadır yoklar..nerelerdesınız kızlarrr:5::5:
bı ses verınn:26:
kucuk abla tam abla oldu.bana uzaktan uzaktan bakıp guluyor babaannesının kucagından baska odaya gıdıncede anneeee dıyor

Back
X