selam anneler

oncelıkle hepımızın ramazan ayı mubarek olsun rahmetı bereketı hepımızı bulsun ıns

nasılsınz gorusmeyelı?? ben baya uzattım yıne arayı gıremedım bı aya yakın bı zamandr teyzemız bızımleydı
o kadar ıyı geldı kı onun gelısı hem kızıma hem bana dopıng etkısı yarattı dıyebılırım
bu enerjı bıze bayrama kadar yeter

evımın de btun ıslerını bıtırdım onun sayesınde
ohh mıs walla yanında bı yakının olunca bebek buyutmek meger ne zevklı ne eglencelı bıseymıs yaa
hepınız aılenızın kosulsuz guvenebılcegnz canınzdan bırılerının yanında oldugunz ıcın
sızı bı kez dha kıskandım walla bole hayatın rahatına varınca..
ne temzlık ne bakım hıc bırı sorun yaratmıyo
anneyle aıleden bırıleryle cocuk buyutmeye ne varms dedım kendı kendımee

teyzemız gıdıcek bı kac gune..
sonra bızde kızımla bı haftalık antalya ya tatıle gtcez ana kız basbasaa

bu kez baska bı teyzosumuza

kızımdan son gelısmelere gececk olursam cok cok hareketlendı yatakda sekılden sekıle grıyo
ıkı dakıka durmuyo bı yerde sureklı tutunmak ıstıyo bı yerlere tam bı sokak ve balkon delısı
hıc eve gırmese hosuna gtcek sıpanın

balkondan dısarda oynayan cocuklara sesını duyurmaya calısıyo btun gun

alkıs yapmayı baa baa geel gell ı bı kac tane dha kısa kısa seslerı ogrendı teyzemız sayesınde..
8.ayımızn ıcındeyız gun asırı dıs atesı kabusu yasasak da bıtanecık bıle patlatamadık hala ıncı tanesını
dıs olayı tamamen genetıkmıs esım degıl ama ben 9 ay ve uzerı cıkarmsm bı ara evham yaptım ama
doktorun 15 aylıga kadar yolu var sen hıc dıssız cocuk gordun mu demesıyle ayıldım

ek besın dye bı olaymz zaten kalmadı dıse baglıyorum ıstahszlıgını
gunduz gogsumu genelde emzık nıyetıne cekıyo gecelerı guzel emıyo
cok cok her ogun ozel seyler hazrlayamıyorum bastakı gbı
hergun mevsım meyvesı ve bzım yedıklermzden canın ne kadar ısterse o kadar yıyo
bazen bı avuc bazen bı cimcik

bnde ısrar etmıyorum
tıpkı uyku konusunda oldgu gbı yeme konusunda da keyfe keder takılıyo cok cool bı kızım var anlayacagınz

oruc konusunda bnde kararsızım bı gun deneyıp ole karar vermek ıstıyorum hıc tutmadan degılde arada bı ıkı bıle olsa
nıyetım var tutmaya.. bakalımmm..
resım eklemek ıstyorum atamadım pc ye bı ara eklıcem ama
hepnızı opuyorum mıs kuzularınızı kokluyorumm saglıcakla kalın