- 14 Ocak 2012
- 572
- 21
- 98
- Konu Sahibi Sarisekerannesi
- #4.761
kızlar merhaba bende bu sayfaya ilk defa yazıyorum bende ekim annesi olucaktım ama benim yaramazlar erken davrandı ve 26 haftalık doğdular 86gün yoğun bakımda kaldılar çok şükür şuan düzeltilmiş 9 ay gibiyiz henüz yaşıtlarımızı yakalayamasakta bunada şükür sağlıklarında herhangi bi proglem yok dün doğum günümüzdü şöyle geçmişe göz gezdirdim kısaca çok vaktim yok öğlen uykusundalar o arada bakıverdim benimde sizlerle paylaşmak istediğim çok şey var zmana bulabilirsem yazıcam çünkü benim 2tane yaramazım var bütün gün nefes aldırmıyorlar en büyük derdimiz dışarı çıkmak için bütüngün bay bay yapıyorlar yürüteçlerinle kapıya gidiyorlar ama çıkmamızla dönmemiz bir oluyor hiç durmuyorlar arabalarında en fazla 15 dk çok yoruldum ben bu durumdan nasıl alıştıracağım bilmiyorum çok yabancı ayırıyorlar dışardan birini gördülermi ağlarken mahfoluyorlar gece çok sık uyanıyoruz her saat anne sütü olmadığı için mama veriyorum onuda istemiyorlar nasıl baş edicem vermeyim diyorum buseferde aç olmalarına dayanamıyorum yani size bakış işim iki katı zorrrr....
merhaba canim

biz biriyle basedemezken senin isin hakikaten daha zor Rabbim kolaylik versin