• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

bakalım eskı gece kuslarından kımler burdaymıss dedım ama bı ben varımm:9::9:
sızı gdı uykucular sızııı:51::51:
esracım la hep denk gelırdık ıkımzınde kuzusu dıkerdı bbızı aynı saatte :ssz:
ne cabuk gectı yaaa dha dun gbı o gunler:31::31:

nysee ben asıyı sorcaktım kızlar yaa su kızamık asısı ıcın aradılar bgun s.ocagından
doktoruna danıscagm once dyerek zman kazanmak ıstedım ama hala karar veremedımm
burda da kımı yaptrdı kımı atladı napsam kı bılemedımm:26::26:
bı yasında yaptrsam pısman olur muyum acaba
gelemeyen dıs yuzunden zaten yerence huysuzuz bde ası cıkmasın dıyorum ama
hadı kızamık olursaa 1 yasından once :18::18:
3 ayımız var dha yasımıza nde olsa:44:
aynen canim valla bi yandan konusur bi yandan pis pis lardik kuzulari :1: dun gibi.... hosgeldin tatilin guzel gecmis helal yaa bi ben cesaret edemiyorum pamuk kuzum kisa mesafelerde bile arabada huysuzluk ediyor :ssz: eyluse masallah hic uzmemis annesini :nazar: canim ben yaptirdim ancak yaptirdiktan sonra kizim ateslendi 38,5 oldu ve 3gun surdu ancak dr.gittigimizde bogaz enf.dendi ama benim annelik ic gudulerimle kizimin bunyesini yaptirmis oldugum asi zayiflatti diye
dusundum hep bilmemiyorum ama asi yaptirdigima pisman oldum belkide caticak yer aradim kizim ateslendi diye... salgin istanbulda fazlaymis urfada yasiyan bi arkadasim var kizi var elifle akran mesela o'nun kuzusuna asi yapilmadi gerek gormemisler. ha soylede bisey var kizamik asisinin dozlari atlanirsa dusuk bir ihtimalle kizamik sonucu epilepsi gorulebiliyormus diye duydum arastir guvendigin dr.var ise detayli gorusmeni oneririm...

dene bakalım yaz sonucu :1:
istanbuldayım salı günü gidicem canım

evet canım kaçmadı gözünden :1:yaptırdım canım normal çıktı kanı çok şükür :1:

inş gerek kalmaz canım :5:

benim kız pekmez sevmiyor canım :50:

hoşgeldin canım oh ne güzel tatil yapmışsınız benimde çok ihtiyacım var:16:

kızlar ya ben çok korkuyorum hamile kalıcam diye regl olmadım hiç kendi kendime kurup duruyorum hamileyim diye spiral bir daha denicem:ssz:

yok canim ise yaramiyor bemim melegim kilo almamaya yememeye yeminli... cok iyi sevindim canim ilaca gerek kalmamasina.. bende olmadim regl :1: iyi boyle ohh mis :1::1: regl olmadan gebe kalinirmi ki...

olsun tarhana yesin bişey olmaz onunda içinde çok çeşit vitamin var gelişim geriliği olan çocuk ayına göre hareketleride yapamaz bence hiçç telaşlanma kilo herşey değil büyük kızım 4yaşında ve 13.5 kilo düşün çok zayıf ama dr cok sağlıklı diyo öneli olan bu canım...
gayet hareketli aktif bence oldukca saglikli yaptirmiycam tahlil falan zaten randevumada gitmedim :1: zayif olsunlar nolcak sagliklari yerinde olsun da... sagol canim destegin icin...

günaydın güzel anneler tatlı bebişler :16:

doruk paşa yavaş yavaş ayakta durma konusunda cesaretleniyor. ayağa kalkınca ellerini kısa süreliğine bırakmaya başladı sonra oturuveriyo popişin üzerine tabi :1: artık 2 eli yerine tek elini tutup yürütebiliyoruz :nazar:

masallah doruk pasaya topigin gulen bebegi :nazar: elif su'm 5sn.kadar ayakta duruyor desteksiz, koltuk kenarlarindan tutunup siralamayada basladi ancak ben yurutmek isteyince kendini birakip oturmak istiyor neden acaba tek elle ne mumkun yurutmek :27: insallah yaslarinda yururler bende isime donmeyi dusunuyorum yurumeye baslayinca...

aslına bakarsan canım doktor bizede dedi diş bu kadar ateş yapmaz die ama eczacı kadında 2 çocuk büyüttüm her dişte ateşlendiler dedi , hemde ishal olurlardı dedi , annemde aynısını söyledi , en doğrusunu pedodontistler bilir , eşimin işyerinde var bi tane , ona sorduriyim ben , bende kızılötesi ve 10 sn ölçümlü olan klasik birde emzik şeklinde olandan aldım ama emziği zaten almıyor , dierleride birbirinden farklı sonuçlar çıkarıyor hep :47: kızılötesi hiç tavsiye etmiyorum kimseye , bizim doktorda kulaktan ölçüyor

2 aydır kilo almadınızmı ? biz kilo bile verdik canım , bu 4 diş meselesinden önce 10 kg dık , şu an 9.5 , çok ek vermiyorum ben hala organik kavanoz mamaları ve doğal bulabildiğim şeyleri veriyorum sadece ama iştahımız hiç kesilmiyor maşallah emmesi hep iyi :nazar::nazar: :nazar: öyleyken yarım kilo vermişiz ama boy uzuyor o bariz belli , hiç takılma bence , kilo vermediyse ona şükret canım

canım tarhanaya peynir filan olurda yumurta koyarsan yoğurttan yapıldığı için yumurtanın demirini alamaz , bence yumurtayı azda olsa tek vermeye çalış veya c vitaminli birşeyle daha iyi emiliyo demir

geçmiş olsun minik oğluşa , çok sıkıntı yapmıyorsa bekleyin bence canım , illaki çıkıcaktır yakında , ama çok sıkıntı veriyorsada bebişe yazık tabiii :nazar::emir_bebek::nazar:

canim benide bilgilendir ates ve dis konusunda cok aklima takiliyor bizim dr.kulaktan olcuyor bi dahaki dr.kontrolumde evdeki kulaktan ates olceride goturcem kontrole dr.atesolceriyle kiyasliycam sonucu bu ates konusu beni tedirgin ediyor yanlis sonuc veriyor olmasi cok sacma ates yani bu ihmale gelmez... mesela klasik kol alti olceriyle bakiyorum 36,5 kulaktan olcerle bakiyorum 35,5.. canim masallah kuzuna istahsiz bebek cok zor ins.hep boyle devam eder huma... yok ya hep ne aliyo ne veriyo formunu koruyo sipa :1::1: gulermisin aglarmisin... arsizliga vurcam artik yoksa cildirmam yakindir. kizilotesi alindan mi olcuyor?

kan tahlili nie yaptırdınızki canım ? extra bi durummu var yoksa rutinmi ? bizden hiç kan tahlili filan isteyen olmadı , bi ara demire bakalım demiştim doktoruna oda yaşında demişti , sağlık ocağınada epeydir gitmedik zaten :26: yaptırmalımıyım acaba :26:

canim biz 6.ayimizda kan sayimi yaptirdik... dr.muz kansizlik olmadan ilac verilmesine karsi oldugu icin... dr.kan ilaci kullanmadigini bildigi halde mi yasinda yapicaz dedi? birde biz saglik ocaginda yaptirmadik hastanede yaptirdik parmaktan degil damardan aldilar kani, s.ocagindakiler hastanemizde yaptirmami istedi damardan almayi goze almadi ebemiz ben pimpirikliyim diye, parmaktan olmaz mi dedim olmaz dediler kendi dr.muzda damardan alincak dedi eee neye gore degisiyor simdi bu...

aynen canim valla bi yandan konusur bi yandan pis pis lardik kuzulari :1: dun gibi.... hosgeldin tatilin guzel gecmis helal yaa bi ben cesaret edemiyorum pamuk kuzum kisa mesafelerde bile arabada huysuzluk ediyor :ssz: eyluse masallah hic uzmemis annesini :nazar: canim ben yaptirdim ancak yaptirdiktan sonra kizim ateslendi 38,5 oldu ve 3gun surdu ancak dr.gittigimizde bogaz enf.dendi ama benim annelik ic gudulerimle kizimin bunyesini yaptirmis oldugum asi zayiflatti diye
dusundum hep bilmemiyorum ama asi yaptirdigima pisman oldum belkide caticak yer aradim kizim ateslendi diye... salgin istanbulda fazlaymis urfada yasiyan bi arkadasim var kizi var elifle akran mesela o'nun kuzusuna asi yapilmadi gerek gormemisler. ha soylede bisey var kizamik asisinin dozlari atlanirsa dusuk bir ihtimalle kizamik sonucu epilepsi gorulebiliyormus diye duydum arastir guvendigin dr.var ise detayli gorusmeni oneririm...

hosbuldum canımm:16:bence bı sekılde goze alıp bı guzellık yapmalısın kendınızee:34:
yolculuk kısmında ıllakı sıkıntılar oluyo hele o son saatler gecmek bılmıyo :36:
ama bole bolee alıstırcaz hem kuzuları hem kendımızı..malum eskıde kaldı olee yayıla yayıla tatıl,yolculuk keyıflerıı:9:
ben gıderken arabada bıde 3 yasında bı mınıgımz dha vardı dusun yanıı tam curcunaa:9:
bıraz da kontrollu rezıllıge alıstrmak gerek dye dusunuyorum ben:27::27:alıssın tempolu hayata :52:
bnce sen de basla bı yerden ıkınze hatta esınle ucunuze de cok ıyı gelıcektr:8:
dusunsene mınnoslar aylardr bı tek bızı gorererk buyuyoo
aglasa da mızmızlansa da elbet suscak dıyorum hep ben
ve kendımı dha yola cıkmadan ne kadar az korkutursam o kadar rahat gecıyo mısafrlık de yol da..
sogukkanlı olmaya proglanmanınca yol da ezıyetlerı de bı sekılde bıtıyo gıdıyo

ası hatrlatmaların ıcın saol canm yarn kont.var bakalım hepsını sorayım doktorumuza ona gore artık :44:

elıf su fındıgına opucuklerrr :54:

hosbuldum tatlımm:16:yaptık walla cok guzeldı keskemm bıtmeseydıı:31::31::1:
darısı sana olsun canımm tatıllerın:10:
bu arada dogumdan berı mı regl olmadın:53:ben dogum arkası 2.ayımdan berı eskı duzenıme dondum:6
su an benm ıcın hamıle oldgumun suphesı bıle cok korkunc olurduu:36:
tedbırı elden bırakmamk lazımm :34:

mrb canımm.. aynı seyı bnde dusundum kavanoz mamalaryla atlatmayı dusunuyorum ben ogunlerı
malum gezmece tozmaca halınde olucaz bde ugradgmz yerlerde guvenılır ellerden cıkma ıkramlardan tattırırm
emıyo da zaten benm kuzum:56: cok problem olmaz bnce snde verebılırsın

ayy masaallah tatlıma bak sen ece kocaman olmus tugce:nazar::nazar:
sevsınler senın havuz keyfınıı:emir_bebek::emir_bebek:topıgımızın junıor ablasıı:16:
aa gerçekten mı cok mu buyumus?

havuz keyfini severim senin minik kuzu :nazar: evindeysen yarin bana gel musaitsen
evde degılım canım hafta sonu orda oluyorum...ama onumuz ay ordayımm.koltugumuda aldım buyuk temızlık var..
gununuz gupguzell gecsınn annecıklerr gunaydınnn :16::16:
oglen oldu hala yoksunuzzz:47:
ben geldım kız...ece uyuyor bende uyuyorum cunku sahura kadar uyumuyorum

yok canim ise yaramiyor bemim melegim kilo almamaya yememeye yeminli... cok iyi sevindim canim ilaca gerek kalmamasina.. bende olmadim regl :1: iyi boyle ohh mis :1::1: regl olmadan gebe kalinirmi ki...

kalınıyor tabii çok kalan var öyle:18::18:

masallah doruk pasaya topigin gulen bebegi :nazar: elif su'm 5sn.kadar ayakta duruyor desteksiz, koltuk kenarlarindan tutunup siralamayada basladi ancak ben yurutmek isteyince kendini birakip oturmak istiyor neden acaba tek elle ne mumkun yurutmek :27: insallah yaslarinda yururler bende isime donmeyi dusunuyorum yurumeye baslayinca...

çalışacak mısın canım kim bakacak elife:44:

hosbuldum tatlımm:16:yaptık walla cok guzeldı keskemm bıtmeseydıı:31::31::1:
darısı sana olsun canımm tatıllerın:10:
bu arada dogumdan berı mı regl olmadın:53:ben dogum arkası 2.ayımdan berı eskı duzenıme dondum:6
su an benm ıcın hamıle oldgumun suphesı bıle cok korkunc olurduu:36:
tedbırı elden bırakmamk lazımm :34:

mrb canımm.. aynı seyı bnde dusundum kavanoz mamalaryla atlatmayı dusunuyorum ben ogunlerı
malum gezmece tozmaca halınde olucaz bde ugradgmz yerlerde guvenılır ellerden cıkma ıkramlardan tattırırm
emıyo da zaten benm kuzum:56: cok problem olmaz bnce snde verebılırsın

ayy masaallah tatlıma bak sen ece kocaman olmus tugce:nazar::nazar:
sevsınler senın havuz keyfınıı:emir_bebek::emir_bebek:topıgımızın junıor ablasıı:16:

sena 3 aylıkken oldum bir daha olmadım :1:evet tedbirli olmak lazım:ssz:

kuzucumm 1-2 haftadır elindekii bi oyuncağaa dalıpp iki elinide bırakıyoo 5-10 saniyee ayakta duruyooo, ay heycandan çığlık atmamak için zor tutuyorum kendimii :52::52: kızzlar nasıl geçtii zamaan yaaa :16:

maşallah nehire:46::46::46::46:
nasılsın canım

canım çok iyiyim bugün dün ilk bir kaçamak yaptım..:9: şirkette kızlar iftar yemeğe düzenlemişler tabi bana bir umut söylediler , bırakamazsın gerçi kızını ama dediler gelsen seviniriz :) ben direk yok gelemem durmaz nehirr dedim..sonra eşimle telefonla konuşurken anlatım böle böle oldu diyee bi gaz verdi eşimmm git tabi kafanı dağıt annemlerr ben bakarızz nolcak sanki diye saolsun kayınvalidem falan aradı git kızım gelmee sen biz idare ederizz dedii..:26: iş çıkışı gittik kızlarlaa ayy bii iyi geldii motivee oldum kii anlatamam.. ara sıraa yapmak gerek demekkki kafayı dağıtmak için.. çok şükür kızımda huysuzluk yapmamış.. :nazar::nazar: anlayacağınız küçük bir kaçamak bile iyi olmamıza sebep :21: sen nasılsın canım kuzucun nasıl??

canım çok iyiyim bugün dün ilk bir kaçamak yaptım..:9: şirkette kızlar iftar yemeğe düzenlemişler tabi bana bir umut söylediler , bırakamazsın gerçi kızını ama dediler gelsen seviniriz :) ben direk yok gelemem durmaz nehirr dedim..sonra eşimle telefonla konuşurken anlatım böle böle oldu diyee bi gaz verdi eşimmm git tabi kafanı dağıt annemlerr ben bakarızz nolcak sanki diye saolsun kayınvalidem falan aradı git kızım gelmee sen biz idare ederizz dedii..:26: iş çıkışı gittik kızlarlaa ayy bii iyi geldii motivee oldum kii anlatamam.. ara sıraa yapmak gerek demekkki kafayı dağıtmak için.. çok şükür kızımda huysuzluk yapmamış.. :nazar::nazar: anlayacağınız küçük bir kaçamak bile iyi olmamıza sebep :21: sen nasılsın canım kuzucun nasıl??

oh ne güzel olmuş insan ara sıra böyle şeylere ihtiyaç duyuyor :1:iyiyiz bizde anneme gidicem 2 hafta dinlenirim:21:

oh ne güzel olmuş insan ara sıra böyle şeylere ihtiyaç duyuyor :1:iyiyiz bizde anneme gidicem 2 hafta dinlenirim:21:

Aynen canım..ohh sende annenlere gidiyosun demekk..kızım olduktan sonraa kalabalık olunca ancak dinlenebildiğimi farkettim bende, kucaktan kucağaa herkes ilgilendiği içn sana gerek kalmıyo fazla karnını doyurmak dışında :9: bol bol dinlen keyfini çıkar tatlıımm..ahh bidee biz tatileee gitsekkk artıkk..:51::51:

selam annecıkler:3::3:bız geldıkk minisimle nıhayet:16:
tatılımızı yaptık dınlendık gezdık dolastık anne kız basbasa cok guzel vakıt gecrdık:51:
bikinisiyle plajları fethettı cimcimemm:9::52:korktugum kadar zor gecmedı bebısle tatıl
goze alınmayacak kadar guc degılmıs..
ama o nasıl bı memlekettır nasıl bı sıcaktr Allah ant.yasayanlara yardım etsın
ılk gunler havaya neme alısmakta zorluk cektık baya 24 saat tepesınden asagı su dokulmus gbı
sapır sapır terledı durdu dısarı cıkarken zıbınsız kıyafet ıcerde sdce zıbınla dolasmasına ragmen hemde
ya dedım burda nasıl yapıyo kı bebısı olanlar klıma olsa hastalık rıskı var
olmasa bunalıtıcı ınsanın sınırlerını tahammul sevıyesını yıplatıcı derecede bı sıcak
zor walla:ssz::ssz:
cok eglendı ama kuzum yaa cok mutlu oldu,suyu cok sevdı hıc aglamadı:nazar:
hatta cıkmak ıstemedı dıyebılırım benım kızıma gezme olucak zaten yenı bole degısık
cıvıl cıvıl mekanlar olucak etrafta degsık ınsanlar felan tam ona gore :52:
evde durmasın hep gezsın yeter kı:10::9:
bı hafta oldu antalyadan gelelı anca acabıldım bnde pc yı:ssz:

sole bı goz attım ama yorumları komple aklımda tutamadım kızlar affedın hasta dıs cıkaran bebıslerımze sıfalar olsun
fotosunu ekleyen guzellıklerın hepsıne masaallah dıyeyım:nazar: kutsev,mınatahamustu yoklardı gelmıs hosgelmıslerr:16:
zafı cımm slıng ı sormussun gıttı gıdıyordan aldım cnm satıcının adını verebılırım ıstersen
uykusuz kuzularmza da uyku dıleyeyımm:31::31:
su an yorgunluk var bnde kızlar:ssz: dha cok sey yazmak, sormak , anlatamak , bahsetmek ıstıyorum ama
belkı dha sonra ..
sımdılık hoscakalınn:16::54::54:

saol canım aminnn , buranın sıcağına alışmak mümkün değil , aslında fırsat olsa şehir değiştirmek isterim ama eşimin işinden dolayı emekliliğe kadar mümkün gözükmüyor malesef , soğuk olsa yine giyersin üzerini sıkı sıkı ama sıcakkkkk :31: anne kız nie gi,ttinizki ? babanız gelemedimi ?

Back
X