• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

hosbuldum canımm:16:bence bı sekılde goze alıp bı guzellık yapmalısın kendınızee:34:
yolculuk kısmında ıllakı sıkıntılar oluyo hele o son saatler gecmek bılmıyo :36:
ama bole bolee alıstırcaz hem kuzuları hem kendımızı..malum eskıde kaldı olee yayıla yayıla tatıl,yolculuk keyıflerıı:9:
ben gıderken arabada bıde 3 yasında bı mınıgımz dha vardı dusun yanıı tam curcunaa:9:
bıraz da kontrollu rezıllıge alıstrmak gerek dye dusunuyorum ben:27::27:alıssın tempolu hayata :52:
bnce sen de basla bı yerden ıkınze hatta esınle ucunuze de cok ıyı gelıcektr:8:
dusunsene mınnoslar aylardr bı tek bızı gorererk buyuyoo
aglasa da mızmızlansa da elbet suscak dıyorum hep ben
ve kendımı dha yola cıkmadan ne kadar az korkutursam o kadar rahat gecıyo mısafrlık de yol da..
sogukkanlı olmaya proglanmanınca yol da ezıyetlerı de bı sekılde bıtıyo gıdıyo

ası hatrlatmaların ıcın saol canm yarn kont.var bakalım hepsını sorayım doktorumuza ona gore artık :44:

elıf su fındıgına opucuklerrr :54:

rica ederim canim asil sen saol beni cesaretlendirdin :27: kontrollu rezillik ha :1::1::1: arabada huysuzlaninca emziriyorum sakinlesiyor, esim daha rahat emzireyim diye camlara film cektirdi bencede goze almaliyim yaa nolcak ki cok cok aglar bizde o ara mola verir hoplatir ziplatiriz bayram sonrasi 4gunluk tatile senin gonderin itibariyle kesin karar vermis bulunmaktayim bu kez caymak yok :1:

selam kızlar nasılsınız ya sizlere bir şey sorucam benim kızım sabahları kahvaltı yapıyo karışım,öğlen çorba içiyo,ikindi muz maması yiyo,akşam tekrar çorba,gecede muhallebi,arada anne sütü iimi sizce?bide bayramda dışarlarda olucaz malum nasıl yapıcaz beslenme işini siz nelere yapıcaksınız mesela çorba saatinde eğer dışardaysak kavanoz sebzelerden versem olurmu ki???
maşallah daha ne yesinki ? ben 7 tahıllı kaşık mamasını kavanoz meyve mamasıyla karıştırıp veriyorum , öylede yapabilirsin :34:
ayrı vereyim o zaman canım sağol insan illa takılıyor kiloya sağlıklı olsunlar yeter :1:çok şükür ki emziriyoruz en güzel nimet:1:

bir baktır canım ben aşı için gittiğimde ebemiz yapalım dedi parmaktan alıyorlar kanı basit zaten sağlıkocağına gittiğinde yaptırırsın

kan ilacını kullanıyor musunuz kızlar

Yarın memlekete gidiyorum çok şükür:16::16:bol bol dinlenirim:1:2 hafta kadar yokum giremem nete :5:
bizim ebe unuttumu bizi nedir ? arardı eskiden , bi gidiyim bari uygun bi vakitte
yok canim ise yaramiyor bemim melegim kilo almamaya yememeye yeminli... cok iyi sevindim canim ilaca gerek kalmamasina.. bende olmadim regl :1: iyi boyle ohh mis :1::1: regl olmadan gebe kalinirmi ki...
doktorlar regl olmadan gebe kalınmaz diyor ama benim annem ben 4-5 aylıkken kalmış , yani %100 kalınmaz die bişey yok sanırım , ayrıca regl demişken bende hüma 8 ayını doldurduğu gün regl oldum geçen ayın 23 ünde ama bu ay gelen giden yok daha ay sonu oldu , hemen düzene girmezmi acaba ? regl olanlar ne zaman düzene girdi regl dönemleriniz ?
canim benide bilgilendir ates ve dis konusunda cok aklima takiliyor bizim dr.kulaktan olcuyor bi dahaki dr.kontrolumde evdeki kulaktan ates olceride goturcem kontrole dr.atesolceriyle kiyasliycam sonucu bu ates konusu beni tedirgin ediyor yanlis sonuc veriyor olmasi cok sacma ates yani bu ihmale gelmez... mesela klasik kol alti olceriyle bakiyorum 36,5 kulaktan olcerle bakiyorum 35,5.. canim masallah kuzuna istahsiz bebek cok zor ins.hep boyle devam eder huma... yok ya hep ne aliyo ne veriyo formunu koruyo sipa :1::1: gulermisin aglarmisin... arsizliga vurcam artik yoksa cildirmam yakindir. kizilotesi alindan mi olcuyor?
bilgilendiririm canım , heryerin ateşi farklı oluyo tabide benim kızılötesi alından ölçüyorda 3 farklı ayarı var , alından ölçüyorsun ama o nereye aayarlarsan mesela popo koltukaltı veya alın ateşini gösteriyor , birde alnın ortası farklı şakaklarda farklı çıkıyo sonuç , deli oldum yaa , yazık onca paraya
canim biz 6.ayimizda kan sayimi yaptirdik... dr.muz kansizlik olmadan ilac verilmesine karsi oldugu icin... dr.kan ilaci kullanmadigini bildigi halde mi yasinda yapicaz dedi? birde biz saglik ocaginda yaptirmadik hastanede yaptirdik parmaktan degil damardan aldilar kani, s.ocagindakiler hastanemizde yaptirmami istedi damardan almayi goze almadi ebemiz ben pimpirikliyim diye, parmaktan olmaz mi dedim olmaz dediler kendi dr.muzda damardan alincak dedi eee neye gore degisiyor simdi bu...

doktor kan ilacı kullandığımızı sanıyor canım , bu konuda hiç tavizi yok , hatta idrar yolu enfeksiyonu için antibiyotik kullandığımızda ara verin kan ilacına bitince hemen başlayın dio , kullanıyoz sanıyo adam , yeni bir doktor gelmiş bakalım bu sefer ona götürücem hümayı , kan ilacı kullanmadığımızıda söylicem bakalım o ne dicek :26:

kalınıyor tabii çok kalan var öyle:18::18:

çalışacak mısın canım kim bakacakelife:44:

hadi ya :18: bunu bilmiyordum... kv. 4gun 2gun annem 1gun (izinli oldugum gun) ben zaten 8 saat calisiyorum idare etcem ama daha var yurumesini bekliyorum su an birakamam...

$20130508_170943.webp

Kızlar :nazar:58kg ya düşmüşüm,biraz önce tartıldım ve çok mutlu oldum..2ay önce 60kg çıkmıştım.adet oldum geçen ay onunda şişliğii gitti sanırım..2kg daha gitmiişşşş:21::21: darısıı kalann göbeğinn gitmesiinee artıkkkk:ssz:

maşallah daha ne yesinki ? ben 7 tahıllı kaşık mamasını kavanoz meyve mamasıyla karıştırıp veriyorum , öylede yapabilirsin :34:

bizim ebe unuttumu bizi nedir ? arardı eskiden , bi gidiyim bari uygun bi vakitte

doktorlar regl olmadan gebe kalınmaz diyor ama benim annem ben 4-5 aylıkken kalmış , yani %100 kalınmaz die bişey yok sanırım , ayrıca regl demişken bende hüma 8 ayını doldurduğu gün regl oldum geçen ayın 23 ünde ama bu ay gelen giden yok daha ay sonu oldu , hemen düzene girmezmi acaba ? regl olanlar ne zaman düzene girdi regl dönemleriniz ?

bilgilendiririm canım , heryerin ateşi farklı oluyo tabide benim kızılötesi alından ölçüyorda 3 farklı ayarı var , alından ölçüyorsun ama o nereye aayarlarsan mesela popo koltukaltı veya alın ateşini gösteriyor , birde alnın ortası farklı şakaklarda farklı çıkıyo sonuç , deli oldum yaa , yazık onca paraya

doktor kan ilacı kullandığımızı sanıyor canım , bu konuda hiç tavizi yok , hatta idrar yolu enfeksiyonu için antibiyotik kullandığımızda ara verin kan ilacına bitince hemen başlayın dio , kullanıyoz sanıyo adam , yeni bir doktor gelmiş bakalım bu sefer ona götürücem hümayı , kan ilacı kullanmadığımızıda söylicem bakalım o ne dicek :26:

tahlil yaptirmak ve ona gore ilaca baslamak istedigini soyle bence belkide ilaca luzum yoktur direk kan ilaci veren dr.anlamak guc...

Eki Görüntüle 767545

Kızlar :nazar:58kg ya düşmüşüm,biraz önce tartıldım ve çok mutlu oldum..2ay önce 60kg çıkmıştım.adet oldum geçen ay onunda şişliğii gitti sanırım..2kg daha gitmiişşşş:21::21: darısıı kalann göbeğinn gitmesiinee artıkkkk:ssz:

cok iyi canim gayet fit gorunuyosun bende dondum gebelik oncesi kiloma ancak gobek gitmiyor ve usutunce hemen sisiyor :ssz: gitmiycek galiba :ssz:

cok iyi canim gayet fit gorunuyosun bende dondum gebelik oncesi kiloma ancak gobek gitmiyor ve usutunce hemen sisiyor :ssz: gitmiycek galiba :ssz:
canım benmkide kızımın sayesinde gitti diyorum ben..o kadar hareketliki doğduğundan beriii ne yemek yemeye fırsat bulabiliyodum ne oturup dinlenmeye,şimdide iş,ev,nehirr koşuşturmasıı yetiiyooo :37:

bende foto koymayı düşünüyordum ama fotoyu görünce vazgectım.bedne cok zayıfladım ama o kadarda degıl ayrca göbekte gıtmıyor:43:
canımm sende koyyy tabikii,benmde göbekk tamamenn gitmedii maleseffff:50:

Slm kizlar idil artik yoğurtlu pilav yio Ve bende hamilelik kiloma döndüm :119:

ohh yarasııınn idillee aferinnn kuzuyaa...:nazar:

canım benmkide kızımın sayesinde gitti diyorum ben..o kadar hareketliki doğduğundan beriii ne yemek yemeye fırsat bulabiliyodum ne oturup dinlenmeye,şimdide iş,ev,nehirr koşuşturmasıı yetiiyooo :37:

Saol tatlim.göbek gitmio ben 56 kg boy1.68 ama göbek war

koyucam da ne zamanaa

slm arkadaşlar çoook uzun zaman oldu foruma girmeyeli unutmuşunuzdur belik beni evimizde netimiz yoktu artık aldıkk sıkıntıdan patladım resmen 10 aydır bebişler nasıl nası gidiyo bebişlerle herkes başlamıştır işe ben evdeyim şimdilik düşünmüyorum çalışmayı oğluşla uğraşıyorum

slm arkadaşlar çoook uzun zaman oldu foruma girmeyeli unutmuşunuzdur belik beni evimizde netimiz yoktu artık aldıkk sıkıntıdan patladım resmen 10 aydır bebişler nasıl nası gidiyo bebişlerle herkes başlamıştır işe ben evdeyim şimdilik düşünmüyorum çalışmayı oğluşla uğraşıyorum

selam canim hosgeldin seni hatirliyorum tabii ki ama ekim annwleri topiginden hatirliyorum buraya ilk gelisin sanirim bende ise donmedim canim kizim yurumeye baslayinca basliycam insallah... senin hazirlandigin sinavlarin mi vardi yanlis hatirlamiyorsam ama karistiriyorda olabilirim :1: malum artik hayat kizimdan once kizimdan sonra diye ayrildi ve oncesini neredeyse unuttum :1: oglusuna sevgiler....

selam canim hosgeldin seni hatirliyorum tabii ki ama ekim annwleri topiginden hatirliyorum buraya ilk gelisin sanirim bende ise donmedim canim kizim yurumeye baslayinca basliycam insallah... senin hazirlandigin sinavlarin mi vardi yanlis hatirlamiyorsam ama karistiriyorda olabilirim :1: malum artik hayat kizimdan once kizimdan sonra diye ayrildi ve oncesini neredeyse unuttum :1: oglusuna sevgiler....

evet buraya ilk gelişim cnm işi bıraktığımdan beri pek nete girmiyorum sınava girdim fakat hazırlanmadım karıştırdın sanırsam bebişler hayatın tümü oldu artık ben kendimi unuttum bide ayaklanmaya başladı ev hareketlendi

canimm daha net hatirladim seni ozelden mesajlasmisiz zaten :1: :1: ee oglusunun gelisimi nasil uzuyor mu seni kuzun bizlerde cok sk giremiyoruz arada kuzular firsat verince burdayiz mumkun oldukca gel guzel paylasimlarmiz oluyor fikir alisverisi yapiyoruz hepimiz ayni seyleri yasiyoruz paylastikca rahatliyoruz...

evet buraya ilk gelişim cnm işi bıraktığımdan beri pek nete girmiyorum sınava girdim fakat hazırlanmadım karıştırdın sanırsam bebişler hayatın tümü oldu artık ben kendimi unuttum bide ayaklanmaya başladı ev hareketlendi

ooo ev havada ucuyor koltuklarin alti arasi kapi arkalari kizimin oyuncaklari 4donuyor evde cokta izin vermiyorum acikcasi basini carpcak diye sen heryere girip cikmasina izin veriyormusun emekleme konusu cok skintili :ssz: el atmadigi sey yok dvd kutusunun yerini kesfetmis simdi hepsini dokuyor ve parkede suruklemeyi cok seviyor :1: kaydira kaydira gidiyor dvdleri of bi denge kuramasa cene ustu yere yapiscak diye hep gozetim altinda elinden alincada agliyor :ssz: napicagimi sasiriyorum artik :ssz:

ooo ev havada ucuyor koltuklarin alti arasi kapi arkalari kizimin oyuncaklari 4donuyor evde cokta izin vermiyorum acikcasi basini carpcak diye sen heryere girip cikmasina izin veriyormusun emekleme konusu cok skintili :ssz: el atmadigi sey yok dvd kutusunun yerini kesfetmis simdi hepsini dokuyor ve parkede suruklemeyi cok seviyor :1: kaydira kaydira gidiyor dvdleri of bi denge kuramasa cene ustu yere yapiscak diye hep gozetim altinda elinden alincada agliyor :ssz: napicagimi sasiriyorum artik :ssz:

sorma sürekli peşindeyim paşanın gelişimi gayet iyi ama kilo alımı durdu artık o hareket bende olsa tığ gibi olurum heralde bizimki çok mızmız sürekli ilgi istiyo bırak git başka odaya başlıyo bağırmaya gittiğim yere peşimden geliyo oyuncaklar her yerde ben odada zarar vericek herşeyi kaldırdım heryere tutunup kalkıyo düşüncede bir ağlama çoook nazlı allah yardımcımız olsun gece 11 dedimi bende pil bitiyo atılıp kalıyorum

aa gerçekten mı cok mu buyumus?
ben bayadır gıremedgmden gormemıstm ya canım yakınlarda baya uyumus geldı gozume
hele su avatarındakı halı tam ıfade oturmus suratına tam kucuk ablaa:nazar::emir_bebek:
kuzucumm 1-2 haftadır elindekii bi oyuncağaa dalıpp iki elinide bırakıyoo 5-10 saniyee ayakta duruyooo, ay heycandan çığlık atmamak için zor tutuyorum kendimii :52::52: kızzlar nasıl geçtii zamaan yaaa :16:
tatlımm oh ohhh tatiliiii yaptınızz geldinizzz:3: hoşgeldiniz...:16: nasıl geçti tatil ben korkuyorum valla nehir hanımla tatilden??acaba nasıl olur rahat eder miyizzz keyif alabilr miyizzz:44::44:
Kızlar :nazar:58kg ya düşmüşüm,biraz önce tartıldım ve çok mutlu oldum..2ay önce 60kg çıkmıştım.adet oldum geçen ay onunda şişliğii gitti sanırım..2kg daha gitmiişşşş:21::21: darısıı kalann göbeğinn gitmesiinee artıkkkk:ssz:[/QUOTE]
Eki Görüntüle 767545
masallah canım nehır tatlısına :emir_bebek::nazar:ve dee sanaa:16:cok formdasın:7: ıkınızede msaallah dyelımm..
ahh o gobegı hıc karıstrmaa:ssz:ben de ıyıce zayfladm bu ara 53kg dustumm.. 55le hamıle kalmstm
bı derı bı kemık yuzum gozum ama gobısım ınadına pırtlak hala:37::37:
tatılmz guzel gectı korktugum gbı olmadı bnce sen de goze almalısın hatta bı kac sayfa once esraya da soledım
bebgımz var dye btun guzel seylerden mahrum mu kalıcaz onlarla oldgu kadar dyerek cıkcaz yola:10::10:
ben zorun zoru dedgım kızımla bu kadar eglendysem szın keyıf almamamz ımkanszz:34:
ılk gun zorlar en fazla sonra onlarda alısıyo tempoyaa:8: atla gıt derım benn:10:
saol canım aminnn , buranın sıcağına alışmak mümkün değil , aslında fırsat olsa şehir değiştirmek isterim ama eşimin işinden dolayı emekliliğe kadar mümkün gözükmüyor malesef , soğuk olsa yine giyersin üzerini sıkı sıkı ama sıcakkkkk :31: anne kız nie gi,ttinizki ? babanız gelemedimi ?
hosgeldın cnmm...evet ya ınsan ole bı sıcaga dusunce sogugun her turlusune varım dyo otomatıkmen
ben afyonun nemsız olusundan ve gece gunduz farkı hava sogumalarından yakınırdm hep
ordan geldım gelelı acmıyorum agzımı:1:esımın bu donem ıznı olmadıgı ıcın gelemedı canım
bız onsuz bı prova yaptık kısmetse onunla da eylul de gtcez:10:cok cok yakın bı ark.var benım aılece gorustgmuz
hatta buralardakı yegane yakınım dyeyım :16:o davet etmstı yazlıklarına..
onunda esı sehırdısındaydı fırsatı degerlendrdk bızde basbasaa:7::7:ıkı cocuk ıkı delı anneee tatıl yaptıkk:9::9:
kafa dınledık yda dagıttık dyeyım eslerde olmayınca:9:
rica ederim canim asil sen saol beni cesaretlendirdin :27: kontrollu rezillik ha :1::1::1: arabada huysuzlaninca emziriyorum sakinlesiyor, esim daha rahat emzireyim diye camlara film cektirdi bencede goze almaliyim yaa nolcak ki cok cok aglar bizde o ara mola verir hoplatir ziplatiriz bayram sonrasi 4gunluk tatile senin gonderin itibariyle kesin karar vermis bulunmaktayim bu kez caymak yok :1:
ayy cok sevındım sana bı tatıl cesaretı hedıye edebıldysem ne mutlu banaa:16:
evet ya en beterı ne olabılır kı en fazla rotarlı bı gıdıs olur:10:
hem bole bole alısırsınız ana kız gezmecelereee:1:
bakma aslında benı de cocuklu bı ark. var hep o yureklendırır saolsun
ve ben ona uyup uygulaynca hıc pısman olmam hep ıyı kı derım denemısımm
kendıme kalsam cocugum var ıle hastalıgım var ı bırbırıne karıstrmıs herseyden mahrum sekılde devam ederdım herhalde:52:

Back
X