- Konu Sahibi Sarisekerannesi
- #4.961
canim bizde minadexe basladik bizdede gram artis olmadiboyumuz iyi iyide kilo yok 8kg.minik kuzum cok zayif gorunmuyor gozume bacaklari bogum bogum
ancak tartisi az
ilk hafta sabah aksam kullandik simdi tek doz 1c.kasigi... canimm basiniz saolsun of bu konu beni cok uzdu vefat eden bebekleri duymak
allahimm evlatlarimizi bizlere bagislasin... s.ocaginda yapilan asi menenjite yol acabilcek mikroplarin bir kismini onluyormus kismen yani madem bu kadar yaygin neden dr.bilgi vermiyor.. kizim ilk dogdugunda asi kartinda 2asiyi isaret icine aldi dr.bu asilar ozel diye bilgi verdi biri rota virisu digeri sucicegiydi.. menenjit hakkindada bilgi verebilirdi su an o dr.bogasim var... gec mi kaldik simdi
![]()
canım biz geçen hafta doktordaydık bayram öncesi yani , antalyaya yeni gelmiş bir doktor , banada söyledi , rota virüs aşısı yapıldımı dedi ve 9. ayda menenjit aşısı var özel aşı 2 doz onu mutlaka yaptırın dedi , kızamık yaptırmadık dedim , onuda yaptırmamızı istedi , ilk defa içime sinen bir doktor bulduk , inşallah böyle gider , yine idrar yolu enfeksiyonumuz çıktı , tekrarladığını söyledim , tedavi bitince böbrek ultrasonu çektiricez dedi , yapısal bir sorundan olabilirmiş , ve koruyucu bir tedaviye başlayacağız yine tekrarlamaması için dedi , şimdiye kadar gittiğimiz doktorların hiçbiri böyle birşey söylemedi , kız bebeklerde olur deyip geçtiler