- 21 Haziran 2012
- 2.857
- 799
- 148
- 38
- Konu Sahibi Sarisekerannesi
- #5.001
canım ebemiz bizi dün aradı , özel menenjit aşısından haberi yokmuş benden öğrendi :)) daha kızamığı vurdurmadıkya biz , ondan aramış , menenjit yaptırırsan 1 ay sonra kızamık yapabiliriz dedi , benimde kafam karıştı , doktora gidince sorucam bakalım
bizim evde parkenin üzeride fayansın üzeride yanıyo bildiğin , evde 33-34 derece , o yüzden bizimki heryerde geziyor canım , sizin orada hava nasılki bilmiyorum :26:
o diyenlere bakma sen , kuranda geçen kız bebeğin hakkı 20 aymış erkeğinse 24 ay , ben emdiği sürece ayırmayı düşünmüyorum ama 20 aydan sonra bi faydası yokmuş emmesinin , yani kendisi bırakmazsa 20 ay emzirmeyi düşünüyorum , bence sende mahrum etmemelisin çalışsanda , sonuçta çalışan anne olman bebeğinin seçimi değilki ...! kuzunun suçu ne ?
öff vazgeçer inşallah o huydan , gerçekten çok sinir bozucu , hümada kızıyor bazen ama biraz yüksek sesle hayır dediğimde kalıyor arda , çocuk nöroloji kitaplarına başvursan canım ? sabiha paktuna keskin gibi ? belki bir faydası olur
oyyy kıyamam burnuda akarmış topiğin küçük ablasınıngözünde büyütme canım yetişir , daha 20 + gün var
sende aynı benim gibi pimpiriklisin esracım yaaa , ama şöyle düşün ebeyi bilmemde doktorun bi çıkarı yok bu işten , dün komşuyla konuşuyorduk , 2 yaşında oğlu rota virüsü kapmış 1 yaşındayken , yazık bebek 1 aya yakın yatmış hastanede , 5 milyarda para harcamışlar , aşılama yöntemi çok uzun zamandır kullanılan bir yöntem canım , virüsle kontrolsüz bir şekilde karşılaşmasını engelliyorsun sadece , yaptırmasak bu seferde hastalanırlarsa daha büyük sıkıntılar yaşayabiliriz ve pişmanlık![]()
canim ya cok pimpirikliyim hemde ne