Selam kızlar çok uzun ara verir oldum bütün hasta bebişlere çok geçmiş olsun bizde ateş öksürük derken çok şükür iyileştik.Emekleyerek gitmediği yer kalmıyor küçük beyin:) kızlar yemek konusunda sormak istediklerim var bende hep blendırdan geçiriyorum ufacık pütür gelse öğürüyor baştan alıştırmalı diyorlar ama ilk zamanlar ister istemez ezmek zorundaydım anne sütüde yok bari yesin dedim.Bakalım ne zaman alışacak normal yemeğe.Zuhal Hüma bizim gibi yiyor demişsin verdiğin öğünler neler yani nasıl yiyecekler veriyorsun?Ben hep ana kucağında yarım yatarak yediriyorum oturarak yiyemiyor sizler nasıl veriyorsunuz mama sandalyesi kullanıyormusunuz?bunları kafama taktım bu aralar.Birde yürüteç kullandık ya bir aralar şimdi ayakta tutunca parmak uçlarına basıyor inşallah zamanla düzeltir.İşte bizde durumlar böyle bu arada ek gıdalar sayfamızada aradabir girelim yeni değişik mamalar varsa paylaşalım lütfen benim menüm çok geniş değil ama çeşitlendirmek istiyorum hepinizi ve kuzularınızı öpüyorum
hosgeldın canımm

nerelerdesınn bakalım merak etmstm senı kacak oldun sendee

dısler cıktı mı canımm puturlu gıdalara gecıs belkı o zman dha kolay olur senın ıcın:26:
benım kızım puturlu putursuz ayrımı yapıyo pek canı ıstesın yeter kı modunda olsun..
bı suredır kasıkla beslenmeyı reddeyo sadece ısımız var walla bu yumurcaklarla

bahsettgn durumun tamamen senın besleme seklınle alakalı oldgunu sanmıyorum ben canım
kendını suclama yanı.. her cocugun gecıs suresı farklı olabılır sonucta..
dırek tanelı seyler degılde makarna felan ıyıce haslanmıs mesela atsan agzına kasıkla degıl ama elınle yemez mı acaba:26:
ben yerde oturtarak yedırıyorum genelde.. yemek yedırırken bebeklerle aynı sevıyede olmak lazım dye okumustum
mama sandalyesı almadım yurutec bızde de var ama ona da ole cok bınmıyo
menu konusunu ben uzun zmandr unuttum desem yerıdır gun gectıkce ogunlerını azaltıyo kızım emmek dısında
hıc bıse yemıyoo

ben yınede ısrarla 3 ogun hazrlıyorum ama ole baslardakı gbı ona ozel seyler degıl
sabah beraber kahvaltı yapıyoruz oglenlerı duruma gore corba,makarna,bazen aksamdan kalanlar,
aksam bızım yedıklermzden..arada meyve..
sende ozel menu yapcam dye cok dert etme bnce zaten yaslarına gırmek uzreler
bazı ıstısnalar dısında artık bızımle bır herseyı yıyebılırler
Kizlarrrr merhaba.
okuyorum sizi takip ediyorum ama yazamadim bayadir
biz yeni geldik tatilden cok sukur bi sikinti olmadi. sadece ust iki disimiz birden cikti onun huysuzlugu ve uykusuzlugunu cektik.
ben kizamak yasinda olucak diye yaptirmadim birde zamanimz var dusunurum dedim ama hala kararm ayni. menenjiti duymamastim. pztsi s.ocagina gidicm boy ve kilo takibi icin sorucam bakalim ne diyecekler.
yemek ve anne sutu konusu da konusulmus. ben ogluma biz ne yersek onu yediriyorum. oyle blendrdan flan gecirmiyorum. yeme duzenimiz soyleki ben hergun sabah ogle ve aksam ayni saatlerde masa hazirliyorum. bazen iyi yiyor bazen iki lokma. iki lokma yediginde iki saat sonra tekrarliyorum yemek yedirme isini fakat iyi yerse uc ana ogun veriyorm sadece. oglum istahli bi bebek degil. herseyi yiyor fakat tadimlik. masallah cok emiyor. bazen yarim saat arayla. ben yememesini buna bagliyorum sutum yetiyor demekki. kilosu cok sukur iyi.
Guzel anneler size bir sorum olucak. Ben ogluma yemek yedirirken eline ekmek vs. veriyorum agzina gotursun kendi yesin diye. Ama agzina goturmuuoe ben yonlendironcede istemiyor illa elimden yicek. Sizin melekler nasil bu konuda. Ben alissin istiyorum nasil alistirabilirimki sulugunu bile tutmuyo tembel oglum.
hg tulın senı gordugume sevındımm

yazmıyosun bayadır

hayrlı olsun ıncı dıslernz canımm

benım kızımda aynen senın oglusun gbı ıstahsız bebıslerden yazdıklarnda kendımı okudum ogun duzenlermz bıle aynı
ama gel gor kı mınnosumun yemekle fılan hıc ısı yok varsa yoksa emmecee

oglusun senın elının lezzetıne alısmıs desenee

benım kızım nerdeyse 6 aylıktan berı ıstasnasız herseyı kendı elıyle yeme pesınde
ole onunde dürüm, ekmek arası felan hayatta yıyemezsın yıkar ortalıgı ılla o da ıster aynısından elıne alıp agzına goturmeyı

o derece hırslı yanı kendı kendıne agzına bıseler goturme konusunda

ıkı lokma alıp bırakır memeye saldırır orası da ayrı tabıı

sulugunu da tutabılıyo ama oznuyo onla genelde.. en cok benım tuttugum bardaktan su ıcmeyı sevıyoo
azıcık dha zaman ver oglusuna annesını ıllakı alısır..sen sımdılk elıne salatalık,havuc,grıssını gbı uzunlamasına besınler
agzına kolay ulastrabılcegı seylerden verebılırsın mesela.. tatlı seyler sevıyosa ucunu pekmeze fılan batırabılırsın
tadını aldıkca tekrar tekrar agzına goturmeyı deneyebılır aklıma bunlar geldıı:26:
Hayirli cumalar kizlar :119: napcaz biz bu tospagalari iyice hareketlendiler korkar oldum artik.hic yerde oturmuo mutfağa gidip gelene kadar bakmisim ayakta tutunup beklio

bizimkindee mi kurt war sadece sizinkilerde mi ole
aynı kurttan bızde de var canım tutunmayı ogrendgnden berı oturmayı unuttu dıyebılırım
varsa yoksa macera pesınde zıpırlar