- Konu Sahibi Sarisekerannesi
- #5.041
Merhaba arkadaşlar
Bilmiyorum bu forumdaki kaç kişi çocuğunu bakıcıya bırakıyor ama ben anneleri uyarmaktan geçemeyeceğim.
Hatırlarsanız bakıcı konusunda bayağı bi sorularım / teddütlerim vardı.
Ama mecburen 48 yaşında hacı adayı bir bakıcı bulduk ve canımın yarısını emanet ettim.
Yaklaşık 2 ay baktı. Son zamanlara doğru kızım bu bakıcımıza gitmek istememeye başlamıştı. Herkes hüsnü kuruntun, gayet iyi, güleryüzlü, deneyimli , sana öyle yapıyor bize yapmıyor, bakıcısıyla mutlu görünüyor diyordu. ama benim içim rahat etmiyordu.
Dayanamayıp masa saati görünümlü gizli kamera aldım. ve kızımın baktığı odaya yerleştirdim. ben kamerayı çözene kadar 1 hafta geçti. kesik kesik izliyordum. (ilk önce 40 dakikalık, sonra iki saatlik ve dört saatliğe kadar çıktım) (yurtdışı ürünü olunca ancak öğrenebildim)
ve görüntüleri izleyince şok geçirdim. Güleryüzlü kadın ben kapıdan çıkınca gidiyor yerini somurtkan biri alıyordu. (inanamazsınız sanki maskesini çıkarmış gibi)
Kızıma karşı ise ilgisiz di. kanepeye uzanıyor ece gel, ece yapma, ece hayır diye 9 aylık kızıma yattığı yerden talimatlar veriyordu. Zorla ağzını açarak (yanaklarından bastırarak) yemek yedirdiğini, yatağı yerine halı üstünde uyuttuğunu gördüm. odaya kapatıyor tek odada akşama kadar duruyordu. Uyarmaya başladım öyle şeyler yapmadığını söylüyor beni iyi baktığı konusunda tatmin etmeye çalışıyordu. Ancak taki bebeğimin saçını çektiğini ve küçücük kolunun üst kısmından tutup kaldırıp mutfağa götürdüğünü görene kadar .
Daha neler yaptı bilemiyorum ama erken farkettiğim için şanslıyım diyorum.
Tabiki kadının hemen işine son vardim.ertesi gün evi online izleyebileceğim kamera ile donattım. yeni bakıcı buldum.
Şimdi ise bakıcının iyiliğindenmi yok sa kameradan mı bilemiyeceğim iyiyiz.
Eğer bebeğinizi bakıcıya emanet ediyorsanız gözünüzü 4 değil açabildiğiniz kadar açın.
9aylık çocuğa nasıl kıyar da böyle davranır,benim kızımda 10 aylık ve inanın okurken içim cız etti,umarım bundan sonra herşey kızınız ve sizin için iyi olur,çünkü evlat hiçbirşeye benzemiyor..