• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

merhabalar kızlar sız ay donumlerınızı kutlarken bızım dogumgunu hazırlıklarımız bıtmek uzere.tam 12 gunumuz var.sadece pasta ve kıyafet sorunumuz var onlarıda su 2-3 gun ıcınde cozucem ınsallah..:16:

canim okudugum yerde cildirdim allah iyilerle karsilastirsin. o kadinida islah etsin haci adayiymis birde:47: sadist sevgisiz kadin!!!

:47::47: İnankii okurken kendi çocuğuma yapılmış kadar sinirlendim,bunlar nasıl kadın nasıl insanlar ya..hiç mi vicdan duyguları yok,ondan sonra hacdan dinden bahsederler..bu müslümanlığa sığar mı Allah aşkına ya..senin yerinde olsam nasıl bir tepki verirdim bilemiyorum ama elimde kalırdıııı diyee düşünüyorumm!!!! :47::47::47:

iyiki annem ve kayınvalidem var. Allahım yarabbim o bi bebek yaa vicdansız. Canım sadece keşke çocuğu ondan almakla kalmayıp görüntüleri delil olarak sunup şikayetçi olsaydın. Ben adliyeci olduğum için direk şikayet ederdim. Yaptığını yanına kar bırakmazdım. Çok geçmiş olsun. Eşim çok istedi bakıcı tutalım Annem yada annen Ankaradan gelmesin buralara dedi. ama teslim edemem dedim. iyiki de eşimi dinlememişim. Başka bir memleketteyiz. Kimseyi tanımayız nasıl bırakıpta gönül rahatlığıyla işe gelirdim. Ama karar verdim. 2. çocuğu Rabbim nasip ederse 2 yıl ücretsiz izin almak istiyorum.

canım cok gecmıs olsun senın ve mınıgın adına cok uzuldumm:50:
ama Allah korusun daha ılerı boyuta gıtmeden farketmene sevındımm..
dısardan gozler ne derse desın bızım esas kendı annelık ıcgudulerımze hıslerımze ne kdar guvenmemız gerektgını bı kez dha hatırlattı bana bu tavrın..
Allhm bı dha karsılastrmasın hıc kımseyı her anlamda 'merhamet yoksunu' ınsanlarla...

Desteğiniz ve ilginiz için teşekkür ederim. İnsanlara inanmak, güvenmek özellikle canının bir parçasını emanet etmek çok zor.

Allahım hiç kimseyi karşılaştırmasın kötülerle. (Özellikle çocuklarımız söz konusu ise.)

kimse cevap vermemiş sanırım görülmedi, tekrar sorayım :) Yanıtlarsanız sevinirim

Merhaba sevgili anneler :)

Ben de 2012 Ekim annesiyim. Çok uzun zamandır kk'ya girmiyorum, dolayısıyla sizleri takip edemedim. Bebeğimin akranlarının anneleri olarak bebeğinizin gelişimlerini yazarsanız çok sevinirim. Yani bu aylarda neler yapabiliyorlar, konuşma, anlama, emekleme, yürüme, yaptıkları yenilikler, sizi şaşırtan şeyler, zeka vs paylaşırsanız çok sevinirim

Bebeğimin gelişimini sanırım akranlarının ne durumda olduğunu öğrenerek biraz anlayabilirim. Çevremde başka akran yok.

Bundan sonra daha sık burada olmaya çalışacağım

hoşgeldin canım benm kızımda 19 Ekim doğumlu.. kızım artık Nesneleri tanımaya başladı, örneğin topla oynarken arkama saklıyorum topu top nerde dediğimde arkama topa doğru yöneliyor,bana ver elindeki diyince uzatıyorr AAall diyorr :) - baabaa,deedee,abaa(abla),abee(abi),aaa(al),veee(ver),meemee,ennee(anne),vb.. bunun gibi kelimeleri söylüyor...7,5aylıkken emeklemeye başladı,8,5 aylıkken biyerde tutunup ayağa kalkabiliyordu:nazar:,10.ayınıda ufak adımlarla karşıladıı:nazar:,...

kimse cevap vermemiş sanırım görülmedi, tekrar sorayım :) Yanıtlarsanız sevinirim

Merhaba sevgili anneler :)

Ben de 2012 Ekim annesiyim. Çok uzun zamandır kk'ya girmiyorum, dolayısıyla sizleri takip edemedim. Bebeğimin akranlarının anneleri olarak bebeğinizin gelişimlerini yazarsanız çok sevinirim. Yani bu aylarda neler yapabiliyorlar, konuşma, anlama, emekleme, yürüme, yaptıkları yenilikler, sizi şaşırtan şeyler, zeka vs paylaşırsanız çok sevinirim

Bebeğimin gelişimini sanırım akranlarının ne durumda olduğunu öğrenerek biraz anlayabilirim. Çevremde başka akran yok.

Bundan sonra daha sık burada olmaya çalışacağım

merhaba canim seni hatirliyorum ve emin olmamakla birlikte gobis topiginde resim paylasmistin yanilmiyorsam evet gercektem cokkk uzun oldu tum gebeliginde yoktun aramizda.. umarim dogru hatirlamisimdir:1: canim benim pamugum siralamaya basladi gel gel yapiyor bay bay yapip opucuk atiyor alkis yapiyor muzikte poposunun uzerinde zipliyor ayaktaysa sallaniyor.. oyuncagi elinde ise ver diyor aa yani al diyor ben al diyince vee yani ver diyor acikinca direk gogusume gelip eliyle isaret edip meme diyor anne baba abis gel gel annanne aba ve anlayamadigim seyler soyluyor ben ona siii hayir diyip isaret parmagimla uyari yapinca oda bana hiii diyip isaret parmagini salliyor 8 aylikken emeklemeye basladi henuz yurumuyor sadece tutunarak siraliyor koltuga tirmaniyor cikiyor ve kendi basina inebiliyor ancak puturlu gida yiyemiyor ogg yapiyor aninda 4disimiz olmasina ramen eline besin veremiyorum buyuk kopariyor ve cignemiyor birde fazlasiyla hircin bu ara bize hukmetmeye calisiyor cimcimem...

merhabalar kızlar sız ay donumlerınızı kutlarken bızım dogumgunu hazırlıklarımız bıtmek uzere.tam 12 gunumuz var.sadece pasta ve kıyafet sorunumuz var onlarıda su 2-3 gun ıcınde cozucem ınsallah..:16:

izmirde olsaydın pasta için sana yardımcı olurdum canım

biz 3 doğumgünü yapçaz gibi gözüküyo :1: d.gününden 5 gün önce annanede kutlucaz, tam d.gününde babannedeyiz

bir de eve dönünce arkadaşlarla kutlarız

görmemişin oğlu olmuş tutmuş pipisini koparmış misali :9::27::9:

anladim canim yoluna girer insallah... sen isten ayrilinca yoluna gircegine inaniyorum.. elifcim sen bi pastanede gida muhendisiydin diye hatirliyorum ayy doruk pasa icin cok guzel pasta fikirlerin olmali cok az kaldi dun netten baktim bazi anneler evdr neler yapmis neler hic oyle becerilerimde yokki

$DORUK2.webp$DORUK1.webp

pasta fikrim buydu canım ama kararsızım şimdi

annane ve babannemizim yaşadığı yerlerde bu tarz pastayı hakkını vererek yapabileceklerini sanmıyorum

3. doğumgünümüzde yani izmirde de sadece 2-3 arkadaşımız olur bu kadar kapsamlı bir pastaya gerek yok

eşimde diyo aklın fikrin doğum gününde :9: napıyım diyorum oğluşum bir kerecik 1 yaşına gircek çok güzel olsun keyifli olsun :emir_bebek:

hoşgeldin canım benm kızımda 19 Ekim doğumlu.. kızım artık Nesneleri tanımaya başladı, örneğin topla oynarken arkama saklıyorum topu top nerde dediğimde arkama topa doğru yöneliyor,bana ver elindeki diyince uzatıyorr AAall diyorr :) - baabaa,deedee,abaa(abla),abee(abi),aaa(al),veee(ver),meemee,ennee(anne),vb.. bunun gibi kelimeleri söylüyor...7,5aylıkken emeklemeye başladı,8,5 aylıkken biyerde tutunup ayağa kalkabiliyordu:nazar:,10.ayınıda ufak adımlarla karşıladıı:nazar:,...

merhaba canim seni hatirliyorum ve emin olmamakla birlikte gobis topiginde resim paylasmistin yanilmiyorsam evet gercektem cokkk uzun oldu tum gebeliginde yoktun aramizda.. umarim dogru hatirlamisimdir:1: canim benim pamugum siralamaya basladi gel gel yapiyor bay bay yapip opucuk atiyor alkis yapiyor muzikte poposunun uzerinde zipliyor ayaktaysa sallaniyor.. oyuncagi elinde ise ver diyor aa yani al diyor ben al diyince vee yani ver diyor acikinca direk gogusume gelip eliyle isaret edip meme diyor anne baba abis gel gel annanne aba ve anlayamadigim seyler soyluyor ben ona siii hayir diyip isaret parmagimla uyari yapinca oda bana hiii diyip isaret parmagini salliyor 8 aylikken emeklemeye basladi henuz yurumuyor sadece tutunarak siraliyor koltuga tirmaniyor cikiyor ve kendi basina inebiliyor ancak puturlu gida yiyemiyor ogg yapiyor aninda 4disimiz olmasina ramen eline besin veremiyorum buyuk kopariyor ve cignemiyor birde fazlasiyla hircin bu ara bize hukmetmeye calisiyor cimcimem...

maşallah kuzulara :nazar: her halleri ayrı bir tatlı ya :16:

doriş yürüyor artık öyle şeker oluyor ısırasım geliyo poposunu :1: 1 saniye yerinde durmuyor oturup azcık oyuncaklarıyla ilgilense diyorum ama nerdeee

ce-e, bay-bay, alkış yapıyordu şimdi de gel gel yapmayı öğrendi bikaç gündür bi yandan da gel diyo :1:

gevezelikte sınır tanımıyoruz zaten maşallah hiç durmadan anlatıyor :9:

dişleri çıkmadı ama herşeyi ısırarak yiyebiliyor :56:

Selamlar:54::54:hala bursadayım istanbula dönmedim artık toplanmaya giderim herhalde istanbula özledim sizleri

Ben sanırım depresyona girdim ya çok mutsuzum:ssz::ssz::ssz:

Selamlar:54::54:hala bursadayım istanbula dönmedim artık toplanmaya giderim herhalde istanbula özledim sizleri

selam canim bizde seni ve minik kizini ozledik hala huysuzmu tatli cadin ciktimi disler tam anlamiyla... benim kuzumda biraz ateslendi bugu:18:n korktum

izmirde olsaydın pasta için sana yardımcı olurdum canım

biz 3 doğumgünü yapçaz gibi gözüküyo :1: d.gününden 5 gün önce annanede kutlucaz, tam d.gününde babannedeyiz

bir de eve dönünce arkadaşlarla kutlarız

görmemişin oğlu olmuş tutmuş pipisini koparmış misali :9::27::9:
yanı ızmırde olsaydım sana gelırdım.baskasına gıtmeye hıc gerek olmazdı.seker hamurlu bır pasta yaptırmıycam bende.normal bır pasta olucak 2 tane dogumgunu yapıcaz.en ucuz seker hamurlu pasta 150 tl ye buldum madoda 2 tane eder 300 ne gerek var?

düşünme böyle canım yaa,kızın nasıl.sanırım burda cok yalnız kaldın ondan oldu..neyse sen ustesınden gelırsın..kendıne ıyı bak

selam kızlar nasılsınız bebişler nasılll bizimde doğumgünümüze az kaldı:)))21eylül kızım sıralıyo emekliyo anne baba anane aba diyoooo:)))1ane dişmiz çıktı başkada yok belirtiler var ama kendi yok:(((

gozun aydin caniminsallah tekrarlamaz da detayli ince lemeye usg lere gerek kalmaz.. bilgiler icin saol canim cok muhim bi konu gercekten arastirmalarimizi ve bilgilerimizi paylasmakta yarar var... kizamik asisindan 1hafta sonra ateslenmisti pamugum insallah huma rahat gwcirir... misafirinde eksik olmuyor gozumden kacmadi, birde yardimlari dokunuyorsa ne mutlu sana guzel geciyor olmali gunlerin... :29:

yapıldı zaten usg miz canım , koruyucu tedaviye başladık , ben zaten kızımda bi sorun olduğunu sanmıyorum tek sorunumuz çok kaka yapıyoruz ve her seferinde ön tarafınada bulaşıyor nasıl beceriyorsa :37: kızamık aşımızdan sonra bi sıkıntı yaşamadık şükür 1 hafta oldu bugün , günlerde yoğun ama keyifli geçiyor canım , aşırı sıcaklar dışında tabiii :31:

sanki hümayı anlatmışsın canım , herşeyi birebir bizde yaşıyoruz , hüma 23 ekim doğumlu ve şu an 5-6 adım atmaya başladı , müzik duyunca parmağını şıklatmaya çalışıyor :9 sallanarak oynuyor , o kadar tatlılarki Allahım nazarlardan gözlerden esirgesin :nazar::emir_bebek::nazar:

Gunaydinlar.kizmin artik yürümesini istiorum :-) emeklio tutup kalkio ama 5 adim atio popoya dusuo yuruse rahatlarmiyiz acaba.doğum günü hazrliklari iz dmm sira doğum gününü beklemekte

canım merhana doğum gunu hazırlıkları nasıl gidiyor. bende diş buğdayı partisine hazırlanıyorum 15 eylülde Antalyada evimizde diş bulguru yapacaz. 5 ekimde yani doğum gününde Ankarada olcaz bu yüzden diş buğdayına özeniyorum öncelikle. neler aldın neler yaptın daha neler yapacaksın. ne kadar masraf yaptın? tema ne? aldığın ürünlerin resmini atarmısın fikiri olsun bizede

Selam kızlar yazıları okumaya çalışıyorum ama fırsatım olmuyor Kerem çok hareketli emekliyor tutup kalkıyor daha yürümeye geçemedik birde hergün huy değiştiriyor öğünlerini çok güzel yerdi şimdi kaşığı değdirmemle pufff yapması bir oluyor:(( neden böyle oldu anlamadım dişmi çıkaracak acaba??? belkide bıktı hep aynı tatlardan diyorum.Mamaya ağırlık vermeye başladım sizlerdede bu durumda olan varmı önerilerinizi bekliyorum.

Slm kizlarrr...benim ogludumda on aylik oldu kilosu on boyu 75cm..Gerci uzuun suredir tartmayi birakmistim AmA doktorumuz arayip sorunca tarttik...bizimki de emekliyor koltuklara tutunup yuruyor daha union cikamiyor...altta iki disimiz var:) el salliyor alkis yapiyor ..bir de cok bagiriyor bizimki kizatak AmA istedigi olmayinca bir azarlamasi var sormayin...bir de gece uykumuz hala duzelmedi heerr saat uyaniyor mahvoldum..her cit degisinde bakmayayim diyorum kendi dalsin ne mumkun...brnden bu kadar hepinizi opuyorum ayrica Ben ilk dogumgunu tamam AmA oyle sasalu bisey yspmiycam buyusun ilk kendini bildiginde ikinci de falan yapcam guzel cunku cocuk anlamiyor okadar guzel pasta gume gidiyor en azindan ilk oglumda oyle oldu ..

slm kızlarr herkes bebişleri anlatmış bu ara coştular benim oğluşunda her gün yeni bir özelliği ortaya çıkıyor.bugünden itibaren dengede durmaya başladı biraz desteksiz siz dişlerden bahsedince tırstım biraz bizim 8 dişimiz var çokmu hızlı çıkıyo anlamadım doğum günümüzde 24 eylül ama gününde apamıcaz kurbanı bekleticez yemeğe gelince herşeyden yiyo ama öğün gibi değil tadımlık habire beni sömürüyo paşa

merhabalar bu ara pek yazamadım kızımın kucuk bır hastane macrası oldu yınee..ıshal oldu atesı dusmedı.hastaneye yatırdı doktorumuz.3 gun kaldık cok sukur sımdı daha ıyıyız..
dogumgununu sormuşsunuz,butun hazırlıklarım tamam bılgısayarım arızalı fotoğraf paylaşamıyorum,konsptımız mınnı Mouse.fazla kalabalık degılız ama umarım güzel geçer kızcemın dogumgunu...

Back
X