- Konu Sahibi Sarisekerannesi
- #5.081
Slm kızlar nasılsınız vebışler kocaman oldu alyada 11 aylık oldu 2 aydır yuruyoruz 6 dişimiz var azı dışler gelıyor 15 gundur ishalız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhabalar bu ara pek yazamadım kızımın kucuk bır hastane macrası oldu yınee..ıshal oldu atesı dusmedı.hastaneye yatırdı doktorumuz.3 gun kaldık cok sukur sımdı daha ıyıyız..
dogumgununu sormuşsunuz,butun hazırlıklarım tamam bılgısayarım arızalı fotoğraf paylaşamıyorum,konsptımız mınnı Mouse.fazla kalabalık degılız ama umarım güzel geçer kızcemın dogumgunu...
selam kızlar nasılsınızzzz bugün evlilik yıldönümümüz kocişkoyla:)))![]()
maşallah alya mıza..ecenınde 6 dışı var ama yurumeye nıyetı yok..Slm kızlar nasılsınız vebışler kocaman oldu alyada 11 aylık oldu 2 aydır yuruyoruz 6 dişimiz var azı dışler gelıyor 15 gundur ishalız
bızde bayramda hastaydık ya ben hastalandım ece sonra kayınvalıdem cok zor oluyor o zaman ya ınsallah bıran once alatırsınız.cok gecmis olsun canm. bizde ateslendik uc gun bogaz enfeksiyonuymus. ayni zamanda diste cikardi. ailecek hasta olduk salgin varmis. esim oglumdan sonra sira bendd iki gundur yatiyorum.
nıce mutlu seneler bebıslerıızle olur ınsallahselam kızlar nasılsınızzzz bugün evlilik yıldönümümüz kocişkoyla:)))![]()
ben gecen kıs kullandım teretmedı kızımı yazın kullanmadım cam kapalıydı uzerı acık uyudu sımdı yorgan orttum dun gece hıc açmadı ustunu bn yınede uyku tulumu düşünüyorum en azından ağzını kapattı mı derdı yok..slm kızlar. koşturmacalı günlerimiz başladı. oturdu, emekledi derken artık bebeklerimiz yürümeye başladılar maşallah. dişlerimizde artık inci inci dizilmeye başladılar. bizde altta 4. yolda üstte 3 tane var, sıkıntı çok iştah yok uyku düzensiz ama olsun sağlıkları yerinde ya çok şükür. kızlar aranızda uyku tulumu kullanan varmı. benim bi arkadaşım çok terletiyor çocuğu bu nedenle pek sağlıklı değil dedi ama sürekli üstünü açıyor ne yapmalıyım uyku tulumu alsammı acaba. fikirlerinizi bekliyorum.
merhabalar bu ara pek yazamadım kızımın kucuk bır hastane macrası oldu yınee..ıshal oldu atesı dusmedı.hastaneye yatırdı doktorumuz.3 gun kaldık cok sukur sımdı daha ıyıyız..
dogumgununu sormuşsunuz,butun hazırlıklarım tamam bılgısayarım arızalı fotoğraf paylaşamıyorum,konsptımız mınnı Mouse.fazla kalabalık degılız ama umarım güzel geçer kızcemın dogumgunu...
Slm kızlar nasılsınız vebışler kocaman oldu alyada 11 aylık oldu 2 aydır yuruyoruz 6 dişimiz var azı dışler gelıyor 15 gundur ishalız
cok gecmis olsun canm. bizde ateslendik uc gun bogaz enfeksiyonuymus. ayni zamanda diste cikardi. ailecek hasta olduk salgin varmis. esim oglumdan sonra sira bendd iki gundur yatiyorum.
selam kızlar nasılsınızzzz bugün evlilik yıldönümümüz kocişkoyla:)))![]()
slm kızlar. koşturmacalı günlerimiz başladı. oturdu, emekledi derken artık bebeklerimiz yürümeye başladılar maşallah. dişlerimizde artık inci inci dizilmeye başladılar. bizde altta 4. yolda üstte 3 tane var, sıkıntı çok iştah yok uyku düzensiz ama olsun sağlıkları yerinde ya çok şükür. kızlar aranızda uyku tulumu kullanan varmı. benim bi arkadaşım çok terletiyor çocuğu bu nedenle pek sağlıklı değil dedi ama sürekli üstünü açıyor ne yapmalıyım uyku tulumu alsammı acaba. fikirlerinizi bekliyorum.
teşekkür ederim canım hepimizin evinden huzur eksik olmasın inşallah...kocişkon ve bebişinle bir ömür mutluluklar dilerim canım.
diğer topiğe yazdım buraya da kopyalıyım, yeme düzeniniz nasıl kızlar? bizimki hemen hemen şu şekilde :
11 ayı doldurduktan sonra yavaş yavaş yumurta akı ve inek sütüne başladık biz. yumurtanın beyazını haşlanmış olarak vermedim daha ama omlet olarak yiyor doruk. tereyağda sade omlet, peynirli omlet, otlu peynirli omlet hepsini yiyor maşallah
inek sütünü sabah uyanınca veriyorum saat 7de
9 gibi 30-45 dk uyuyor. uyanınca kahvaltı
öğlen öğünü mutlaka çorba oluyor hala. içine ekmek doğranmış bir kase çorbayı yiyor maşallah
öğle uykusuna yatmadan önce eğer acıkmışsa ve uyku geç kalmışsa tahıllı mamalardan 120-150 ml
ikindi de yoğurt / meyve (yoğurdun içine muzla bisküvi katıp yemeyi çok seviyor, bugünde şeftalinin içine bisküvi ve pekmez koyup blenderdan geçirdim 1 kaseyi bitirdik)
akşam da öğlenki çorbadan yada yemekte uygun bişey varsa ondan
gece uykusuna yatmadan önce de mama (buaralar gece uyanıp yine mama istemeye başladı)
yediğimiz içtiğimiz herşeyin tadına bakmak istiyor önce onun ağzına sonra bizim ağzımıza yoksa kıyameti kopartıyor paşa![]()
diğer topiğe yazdım buraya da kopyalıyım, yeme düzeniniz nasıl kızlar? bizimki hemen hemen şu şekilde :
11 ayı doldurduktan sonra yavaş yavaş yumurta akı ve inek sütüne başladık biz. yumurtanın beyazını haşlanmış olarak vermedim daha ama omlet olarak yiyor doruk. tereyağda sade omlet, peynirli omlet, otlu peynirli omlet hepsini yiyor maşallah
inek sütünü sabah uyanınca veriyorum saat 7de
9 gibi 30-45 dk uyuyor. uyanınca kahvaltı
öğlen öğünü mutlaka çorba oluyor hala. içine ekmek doğranmış bir kase çorbayı yiyor maşallah
öğle uykusuna yatmadan önce eğer acıkmışsa ve uyku geç kalmışsa tahıllı mamalardan 120-150 ml
ikindi de yoğurt / meyve (yoğurdun içine muzla bisküvi katıp yemeyi çok seviyor, bugünde şeftalinin içine bisküvi ve pekmez koyup blenderdan geçirdim 1 kaseyi bitirdik)
akşam da öğlenki çorbadan yada yemekte uygun bişey varsa ondan
gece uykusuna yatmadan önce de mama (buaralar gece uyanıp yine mama istemeye başladı)
yediğimiz içtiğimiz herşeyin tadına bakmak istiyor önce onun ağzına sonra bizim ağzımıza yoksa kıyameti kopartıyor paşa![]()
Maaşallah Doruk BeyeCanım çorbaları püre yapıyormusun eziyormusun? şehriyeleri yiyormu bizimki herzaman yemiyorda.Omleti yemesi nasıl hiç denemedim yutarmı acaba? sabah kahvaltısını severek yerdi yumurta sarısını ona koyardım ama şimdi yemiyor elimle vermekde doyurucu olmuyorki bu aralar zorlanıyorum neden böyle oldu şu püff yapmayı bir unutsa gerisi kolay ama
Allah tüm bebekleri korusun
![]()
Benim kızımda sizinkilerde aynı yaşıt. 30 Ekim doğumlu. Sizinkilerin dişleri ne cok çıkmış Oyle. Benim kizimin daha 2 tane dişi var.
Kızlar neredesiniz kaç kere yazdım soru sordum ama hiç cvp alamadım eskiden ne güzeldi buraya yazdığımız zaman rahatlardım şu anda çok canım sıkılıyor oğlum huy değiştiriyor her öğününü yerdi düzenli olarak şimdi herşeye püff yapıyor kafasını çeviriyor sadece mama veriyor gibi bir şey oldum anne sütü zaten yoktu?Nasıl gelişir böyle olursa?aranızda benim gibi olan varmı bir akıl verin inşallah düzelir.
Selam kızlar yazıları okumaya çalışıyorum ama fırsatım olmuyor Kerem çok hareketli emekliyor tutup kalkıyor daha yürümeye geçemedik birde hergün huy değiştiriyor öğünlerini çok güzel yerdi şimdi kaşığı değdirmemle pufff yapması bir oluyor( neden böyle oldu anlamadım dişmi çıkaracak acaba??? belkide bıktı hep aynı tatlardan diyorum.Mamaya ağırlık vermeye başladım sizlerdede bu durumda olan varmı önerilerinizi bekliyorum.
canım senınle taa en basından berı bebıslermz konusunda bırebır aynı seylerı yasayıp durdugumuzdan yazmadan gecmek ıstemedım..Kızlar neredesiniz kaç kere yazdım soru sordum ama hiç cvp alamadım eskiden ne güzeldi buraya yazdığımız zaman rahatlardım şu anda çok canım sıkılıyor oğlum huy değiştiriyor her öğününü yerdi düzenli olarak şimdi herşeye püff yapıyor kafasını çeviriyor sadece mama veriyor gibi bir şey oldum anne sütü zaten yoktu?Nasıl gelişir böyle olursa?aranızda benim gibi olan varmı bir akıl verin inşallah düzelir.