• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

gunaydın kızlar...
gunlerce ıssız kalıyo anlasılan burası..herkesler nerde..gırenler de yazmıyo sanırımm:26:
eskıden cvp yazmaya yetısemezdık..sanırım her topıgın bellı bı mıladı var...bu cok uzucuuuu:50::50:

Bu topigin miladi bitmez canim daha zaman var.bu arada hamileligine cok sevindim.banadaa dua et bende istiyorum biliyosunuz.hamilelerin duasi kabul olur derler.kucuk hanim abla oluyor ne guzl...

Dua eden arkadaslarimin hepsinden allah razi olsun.çok şükür bisi yok kist duruo ama baski yapmio büyüme yok bi daha tomgrafiye gerek kalmicak yani :-) tugcecim sonomedde bt cekildi ,memoriale Dr a sonucu göstermeye gittik nuvit bey e.

Rabbim acil sifa versin hastalik yuzu gostermesin ins hirdaha

cnm elbisr cok uygun oldu. 4 tl ye tulu aldim. 0.50 kurusa lastigini. 5 tl ye lc wakikoden zibin aldim. uzerine ismini.yazmak icin 1 tl ye kece kumasi aldim. 1 tl yede sac bandaji aldim. toplamda 11,50 tl tuttu. yapmasi cok basitti. magnetlerin tanesini 0.75 kurusa bastirdim. 7.5x9 cm boyitinda. kavajozlar evde vardi. onlar icin disim cikti kurdalesi aldim kavanoz kapagi boyutunde resimleri hazirlayip kalin kusa kagidina 1 tl ye ciktisini aldim kapisi.suslemesi ve hosgeldiniz yazinia 2 tl harcadim. 10 adet balona 2 tl verdim. 80 tl yede dis seklinde pasta yaptirdim. gerisi pasta borek.

süper valla,çok uyguna gelmiş elbise..bende kendim yapayım kızıma.. malzeme olduktan sonra 1 günlük işi var.. :8::8:

Amin canim kimseye inş.bu arada sen bu balonlari tawana nazil yapistrdin bizim doğum günümüz yaklaso hoşuma gitti baloinlar

cnm balonlari misafirlerim helyum balon sanmis. normal balonlari sisirip kalin bant ile rulo yapip bir tarafini.balona bir tarafini tavana yapistirdim

TAM BİR YIL ÖNCE DÜNYAYA AÇTIN GÖZLERİNİ,KUCAĞIMA ALDIM İÇİME ÇEKTİM SENİ,BAKTIN MASUM MASUM GÖZLERLE ANNECİĞİM SENMİSİN DER GİBİ ...İŞTE KUZUM HAYATIMIN EN GÜZEL HEDİYESİ OLDUN O GÜNDEN BERİ...İYİYKİ DOĞURMUŞUM BİTANEM SENİ...NİCE MUTLU YILLARA CANIM KIZIMMM...:nazar:

tesekkur ederım canımm:16: ayy evet ya sen yazınca fark ettım bak sımdıı:1::1:
ehh artık hamıslıgıme verın bu kadar dalgınlıgımı:49:
bu kez kızımdan farklı bı hamılelık yasayacagım sanırım dha en basından onunla kıyasladıgmda barız degısıklıkler var
bulantılar ve asırı halsızlık gbı mesela:25:

olsun canım bende yııllardan bi türlü çıkamam:))) benimde 2. hamileliğim zor geçmişti farklı oluyo birbirinden allahım sağlıklı hamilelik geçirmeni nasip etsin...

Ben yaptirdim 9 aylikken ilk dozunu canim doktorumuz kesinlikle yaptirmalisin dedi 2. Dozda yasimizda olacak hic bir yan etkisi olmadi sukur icim rahatladi fazlasiyla kesinlikle tavsiye ederim

bu suriyeden gelenlerin sayesinde vakalar artmış , yani bu yüzden girmiş aşı türkiyeye zaten , bizde pazartesi yaptırıcaz canım , vakalar ölümle sonuçlandığı için bu riski bile bile kızımı ateşe atamam :50:

TAM BİR YIL ÖNCE DÜNYAYA AÇTIN GÖZLERİNİ,KUCAĞIMA ALDIM İÇİME ÇEKTİM SENİ,BAKTIN MASUM MASUM GÖZLERLE ANNECİĞİM SENMİSİN DER GİBİ ...İŞTE KUZUM HAYATIMIN EN GÜZEL HEDİYESİ OLDUN O GÜNDEN BERİ...İYİYKİ DOĞURMUŞUM BİTANEM SENİ...NİCE MUTLU YILLARA CANIM KIZIMMM...:nazar:

Ayyy canim ya ne güzel anlatmissin duygularini süper sin aslinda hepimizin duygularini anlatmissin harikasin

$DSC06040.webp$DSC06048.webp$DSC06195.webp

merhaba teyzoşlarım ve tatlı arkadaşlarım :16: 1 oldum ben artık :46:

2 tane doğumgünüm oldu biri annanemde biri babannemde, 3.yü de evimizde yapçakmışız annem öyle dedi :1:

Son düzenleme:
günaydın kızlar oğlumun muhallebi ve sütüne biraz bal karıştırıyorum sorun olurmu siz nasıl tatlandırıyorsunuz

doruk muhallebi sevmiyor ama sütünü sade veriyorum ben canım. balı sadece kahvaltıda tattırdım zaten artık yaşımıza geldiğimiz için problem olmaz. bugün sağlık ocağına gittim bal, çilek, yumurta beyazı verebilirsin dedi. yumurta beyazını zaten 1 aydır veriyorum

günaydın kızlar oğlumun muhallebi ve sütüne biraz bal karıştırıyorum sorun olurmu siz nasıl tatlandırıyorsunuz

sorun olacağını sanmam artık yaşna geldiler deneme yapıp ver bence benim kızım yemiyor yese vericem :ssz:

Eki Görüntüle 810974 Eki Görüntüle 810975 Eki Görüntüle 810976

merhaba teyzoşlarım ve tatlı arkadaşlarım :16: 1 oldum ben artık :46:

2 tane doğumgünüm oldu biri annanemde biri babannemde, 3.yü de evimizde yapçakmışız annem öyle dedi :1:

ama çok tatlı olmuş elif bu:16::16::16:koca adam gibi yerim onu ben :16::16:boylu poslu maşallah:nazar::nazar:

Back
X