Merhaba öncelikle kızlar.hayattan bezme noktasına gelen bir anne olarak sizin önerilerinize ihtiyacim var. Bebeğim bir hafta sonra 1 yaşına giriyor gece 6-7 kere kalkiyor.memesiz uyumayı daha beceremiyoruz . Yaklaşık yarım saat meme emiyor. Besigine koyar koymaz uyanıyor tekrar meme emiyor boş boş başka türlü uyumuyor denedim çok ağlıyor sinirlendiriyor . Doymuyor diye mama veriyorum gece yatarken sonuç aynı. Hem defalarca uyaniyor hem de memesiz asla uyumuyor .artık yanıma alıyorum ama çok yoruldum.ne yapacağımi şaşırdım bilmiyorum .[/QUOTE
uzun zaman oldu gelmeyeli, son bikaç sayfayı okuyabildim, sena ve nihle çok güzeller maşallah, herkes bebişleri büyütmüş, geçen sene bu zamanlar doğum telaşı vardı sonlara kalmıştık bikaç arkadaş, zaman nasıla hızlı geçti.
benim kızımı hatırlıyosunuzdur geceleri hiç uyumazdı, şimdi çok şükür bayaa düzene girdi, ek gıdada baya yol katettik ama damak zevki var herşeyi yemiyo.
dogdugundan beri yanımda yatırıyorum, birkaç ay sonra vücut alışıyo ve tutlmaz oluyo merk etmeyin :)
benim kızımda emerek uyuyo ve yerine yatırırken uyanıyo, ama ben buna şöyle bi çözüm buldum, yün bi yastığı biraz boşaltıp inceltip kalınbi iple yorgan gibi dikip sertlestirmiştik ve küçük bi yatakcık yapmıştık kızıma, emzirirken kucagımdan ona bırakıyorum, 20 dk kadar sonra derin uykuya baslayınca ve yorulunca yavasca emmeyi bıraktırıyorum 5 dk kadar o küçük yatağın üstünde yatıyo ellemiyorum, iyice dalıncada yavaşca yatakla alıp park yatağına koyuyorum. 10 gibi uyuyo bende 1e doğru uyuyorum, ilk bikaç saat sık uyanıyo, sonra araları açılıyo. ben gece yatıncaya kadar park yatagında yatırıyorum karyoladn düşmesin diye, yatınca kızım ilk uyandığında yanıma alıyorum. yanımdayknde 2-3 defa uyanıyo, ama bazı geceler 10 defa uynandığı bile oluyo eğer et gibi bişeyler yediyse rahatsız oluyo, kıvranmasından anlıyorum. küçük yatakla taşımanızı tavsiye ederim bırakırken anlamıyolar ve uyanmıyolar.