• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

günaydın kızlar

temizlik yapıcam hiç halim yok. doruk'un dağınıklarını mı toplıyayım, temizlik mi yapayım, doriş'i mi oyalıyayım offf ben napıyım :ssz:

2. bebiş doğduktan sonra ne olcak halimiz gül, kübra cevap verin hele :27: :1:

Elifcim hiç düşünemiyorum valla , dün eşimle konuşuyoduk biz de , dedim birini uyuturum diğeri bağırır öbürünü uyandırır, biri annee der diğeri acıkır emzirmeye giderimmm... alaaahhh anlatırken bilee hey heyler geliyoo banaa :52::52:

Elifcim hiç düşünemiyorum valla , dün eşimle konuşuyoduk biz de , dedim birini uyuturum diğeri bağırır öbürünü uyandırır, biri annee der diğeri acıkır emzirmeye giderimmm... alaaahhh anlatırken bilee hey heyler geliyoo banaa :52::52:

bazen eşime diyorum deli miyiz biz sanki birini büyüttük de 2.yi yaptık :27::9:

doruk'un düzenini bozmamak için bebeğin beşiğini doruk'un odasına koymucaz biz, rahat rahat uyusun oğlum

birini emzirirken diğeri kıskancak, bebeği kucağımıza alsak büyükler de gelmek isticek

ayyyy :27: :27:

bence biz deliyiz :35: :27: :9:

kızlar bana akıl verın sımdı regl tam 84 gun gecıktı.2 kılo aldım..adet sokturucu kullandım bırakalı 3 gun oldu hala bısey yok.ne yapmalıyım???doktora ılk hafta gecıktıgınde gıtmıstım ama ultrasonla bakmadı başka bısey ıcın gıtmıstım..gecen hafta test yaptım bısey çıkmadı. ne yapıyım sızce?

kızlar bana akıl verın sımdı regl tam 84 gun gecıktı.2 kılo aldım..adet sokturucu kullandım bırakalı 3 gun oldu hala bısey yok.ne yapmalıyım???doktora ılk hafta gecıktıgınde gıtmıstım ama ultrasonla bakmadı başka bısey ıcın gıtmıstım..gecen hafta test yaptım bısey çıkmadı. ne yapıyım sızce?

tekrar gitmedin mi canım doktora? gerçi bu kadar gecikmeye idrar testinde çıkması lazımdı ama

bence bir doktora git canım ihmal etme gebelik varsa adet söktürücü kullanmışsın bir de

tekrar gitmedin mi canım doktora? gerçi bu kadar gecikmeye idrar testinde çıkması lazımdı ama

bence bir doktora git canım ihmal etme gebelik varsa adet söktürücü kullanmışsın bir de

canım ılgınctır kı ben eceye hamıleyken yaptığım test de tek cızgı cıkmıstı gebelgım bıraz ılerledıgınde cıft cızgı cıktı.adet sokturucu kullanıpta doğum yapanlar var doktorların demesıne gore zararı yokmuş.nette bıraz okudumda.ıdrar testı bende hep doğru sonuç vermıyor nedendir anlamadım?kan aldırmam lazım ama ece gec uyanıyor gıdemem kıı?:26:

evim çok sıcak canım sürekli güneş aldığı için gündüz kombiyi açmama bile gerek olmuyor. eşimle ben çoğu zaman ya tişört ya da uzun kollu ince bişeyler giyiyoruz. tabi bunun dezavantajı oluyor dışarı bir çıkıyoruz üşüyoruz hemen nezle grip geliyor ama şükür 1-2 kez öyle ağır geçirdik gribi

sende birazcık rahat olmaya çalış esracım , sakınan göze çöp batar diyolar biliyosun, adaşımı azcık rahat bırak annesi :))

salonda cezve, tepsi, leğen vs. görmekten bıktım artık :1:

Allah kolaylık versin semacım, hayırlısı olsun güle güle otur inşallah evinde

kızlara mutfak seti, viledalar bizde tamir setleri :1: elimizde tornavida falan görmesin hemen alıp oyuncakların vidalarını sökmeye çalışıyor oğlum. kipada görmüştüm tamir seti almamıştım küçük diye ama bir dahaki gidişimde alıcam çünkü çok seviyor öyle şeyleri. arabalarının tekerleklerini söküp içine parmağını sokup kablolarını kopartıyor yaramaz tavşan :1:

20 eylül doğumlu benim oğlumda canım ama ben 3,5 aylıktan 11,5 aylığa kadar bakıcıya bırakmak zorunda kaldım. aynı zamanda karşıdaki 2 komşumla sürekli içli dışlıyız. bunların etkisiyle doruk çok sokulgan, sosyal bir çocuk oldu diye düşünüyorum. tanıdık tanımadık herkese gülücük dağıtıyoruz maşallah. anneyle yanlız kalan bebekler biraz daha çekingen oluyor galiba , arkadaşımın oğlundan biliyorum.

kitap okumamı doruk da sevmiyor daha doğrusu hemen elimden çekip alıyor kendisi resimlerine bakmak istiyor. tv büün gün açık ama hiç ilgisini çekmiyor Allah'tan, kısa bir dönem reklamlara takılmıştı onu da bıraktı

ama evde çok sıkılıyor sürekli dışarı çıkmak istiyor artık, havalar biraz düzelse de parka falan gitsek

oyuncakların hepsini salonun ortasına döküyoruz bir ara ilgileniyor sonra bana sarıyor anne anne anne :1: sonra yine bişeylere kaptırıp dalıyor

en sevdiği oyuncak bultak kaplumbağamız :))

8:30-9da uyuyan oğlum malesef 11 olmadan uyumuyor artık ama gece 1 kez uyanıp sütünü içip dalıyor neyseki uykuya. sabah da 7:30 -8 gibi kalkıyor

dönem dönem düzenleri değişiyor biara yarım saatte bir uyanmaya başlamıştı ağlayarak

benim sorunumda ayakta sallamak, yoruldum artık ayağımda sallamaktan :ssz:

Bu saatten sonra ne kadar açılır bilemem :( başkasına hiç gitmez benden başka kimseyi görmüyor garibim babamızda akşam geliyor bir güzel oynuyorlar o gelene kadar mız mız benm yakışıklım

canım ılgınctır kı ben eceye hamıleyken yaptığım test de tek cızgı cıkmıstı gebelgım bıraz ılerledıgınde cıft cızgı cıktı.adet sokturucu kullanıpta doğum yapanlar var doktorların demesıne gore zararı yokmuş.nette bıraz okudumda.ıdrar testı bende hep doğru sonuç vermıyor nedendir anlamadım?kan aldırmam lazım ama ece gec uyanıyor gıdemem kıı?:26:

sağlık ocağında da yapıyolar canım kan testi yakınsa oraya gidip geliver olmazsa

kayınvaliden evde değil mi ilgilenmez mi eceyle

Bu saatten sonra ne kadar açılır bilemem :( başkasına hiç gitmez benden başka kimseyi görmüyor garibim babamızda akşam geliyor bir güzel oynuyorlar o gelene kadar mız mız benm yakışıklım

mızmızlık bizde de var canım ama dediğim gibi başkasına değil bana. bütün gün bizi görüyolar bunalıyor haklılar çocuklar

inatlaşma dönemimiz başladı şuanda da. çok sinirleniyor herşeye, illaki onun istediği olcak :ssz:

komşuların akrabaların falan yok mu arasıra biaraya gelsen özellikle çocuklu olanlar falan

sağlık ocağında da yapıyolar canım kan testi yakınsa oraya gidip geliver olmazsa

mızmızlık bizde de var canım ama dediğim gibi başkasına değil bana. bütün gün bizi görüyolar bunalıyor haklılar çocuklar

inatlaşma dönemimiz başladı şuanda da. çok sinirleniyor herşeye, illaki onun istediği olcak :ssz:

komşuların akrabaların falan yok mu arasıra biaraya gelsen özellikle çocuklu olanlar falan

kayınvalıdem bu hfta sehır dışında bız kızımla yalnızız,erken kalkarsa gıder yaptırırım ada c.tesı babamız goturur bızı.ınsallah hamıleyımdır.belırtımde olmazdı kı hıc anıyım sadece kanım 4-5 aylık gıbı cıktı belkıde olamadığımdandır dıyorum ama

bende 2012 eylül annesiyim.kızlar yazdıklarınızı okudum sanırım 2.doğurucak arkadaşlar var.vallaha tebrik ediyorum nasıl cesaret ettiniz.ben çok korkuyorum daha bunla başedemiyorum.hem iş hem ev hem deniz..offf iş çok.bunlara aşırı efhamlı yapımda eklenince yemede yanında yat:))nasıl cesaret ettiniz bana da akıl veririmisiniz.bu arada oğlum 16,5 aylık ve ben hala eline bişey verip yediremiyorum korkudan.ben ısırttırıyorum ölelikle yiyo.heleki elma armut gibi şeyleri hiç vermiyorum.bunu nasıl aşabilirim.

bende 2012 eylül annesiyim.kızlar yazdıklarınızı okudum sanırım 2.doğurucak arkadaşlar var.vallaha tebrik ediyorum nasıl cesaret ettiniz.ben çok korkuyorum daha bunla başedemiyorum.hem iş hem ev hem deniz..offf iş çok.bunlara aşırı efhamlı yapımda eklenince yemede yanında yat:))nasıl cesaret ettiniz bana da akıl veririmisiniz.bu arada oğlum 16,5 aylık ve ben hala eline bişey verip yediremiyorum korkudan.ben ısırttırıyorum ölelikle yiyo.heleki elma armut gibi şeyleri hiç vermiyorum.bunu nasıl aşabilirim.

Aynı beni tarif etmişsin canım :66:Çok şükür aştım ama mutfakta mama sandalyesine oturtuyorum ve elma,havuç gibi meyveleri ince şeritler halinde kesip veriyorum..Muzu öyle veriyorum..Ama muhakkak yanındayım dört gözle :73: bakıyorum:1: Bence senden ufaktan vermeye başla kontrolun altında tabiki..

Aynı beni tarif etmişsin canım :66:Çok şükür aştım ama mutfakta mama sandalyesine oturtuyorum ve elma,havuç gibi meyveleri ince şeritler halinde kesip veriyorum..Muzu öyle veriyorum..Ama muhakkak yanındayım dört gözle :73: bakıyorum:1: Bence senden ufaktan vermeye başla kontrolun altında tabiki..[/QUOTE

:18: BENİM GİBİ TIRSIK Bİ ANNE VARMIDIR YAAA:))NAPCAM BİLMEM.ELİNE VEREYİM DİYORUM KOCAMAN ISIRIYO BU SEFERDE BEN KORKUYORUM.BİR İLERİ İKİ GERİ GİDİYORUZ:))YAVAŞ YAVAŞ BAŞLAMALIYIM.ARKADAŞIM 11 AYLIK ELİNE KURUPASTA VERİYODU.BEN DAHA YENİ VERİYORUM.DÜŞÜNÜN YANİ.

valla elmayı armudu geçtim dün gece bir cesaret leblebi bile verdim oğluşa :1: korktum boğazına kaçarsa diye ama yedi sorunsuz

yumurtasını, peynirini doğrayıp tabağına koyuyorum artık çatalla kendi kahvaltısını yapıyor oğlum maşallah

biraz cesaret kızlar aşırı korumacı davrandıkça çocuklar daha çok hırpalanıyolar aslında

önceden biri oğlumu kucağına alsa elini yüzünü silmekle kalmaz kıyafetlerini bile değiştirirdim, çok titizlenirdim herşeyine ama bıraktım artık daha rahatım

2. çocuk konusuna gelince beraber büyüsünler istedik. ilk başlarda zor olcak ama geçicek bu senelerde

TUgce hemen kan tahlili yaptir.yanilma ihtimali digerinde olabilir.sokturucu emin olmadan nasil kullandin:(guzel haberler bekliyoruz

Var canm kocaelinde oğlumun yaşıtı kuzeni var oraya gidiyoruz ayda 2 kere falan komşuların çocukları çokkk büyük pek gelip gitme yok zaten hepsi akraba apartmanımdakilerin birbirleriyle beraberler hep bakalım işte olursa Kocaeline taşıncaz zor büyüyorlar ya öncekiler 5 -6çocuğa nasıl bakmışlar ya psikolojisi çöker insanın valla allah yardımcımız olsun ama dünyanın da en güzel varlıklarııı :)

TUgce hemen kan tahlili yaptir.yanilma ihtimali digerinde olabilir.sokturucu emin olmadan nasil kullandin:(guzel haberler bekliyoruz

pko lu olduğum ıcın kızımda tup olduğu ıcın doktor hemen verdı telefon açtım.bunu kullan dedı.ıctım hala olmadım c.tesıne kadar zaman verdı dr.eger olmazsam gıdıcem.
suan hıc ıstemıyorum 2 bır bebek..ınsallah yoktur:43:

bazen eşime diyorum deli miyiz biz sanki birini büyüttük de 2.yi yaptık :27::9:

doruk'un düzenini bozmamak için bebeğin beşiğini doruk'un odasına koymucaz biz, rahat rahat uyusun oğlum

birini emzirirken diğeri kıskancak, bebeği kucağımıza alsak büyükler de gelmek isticek

ayyyy :27: :27:

bence biz deliyiz :35: :27: :9:

canmm sormaaa bizimkii deliiii cesaretii gerçektenn .. seninki bide planlıı sen daha cesaretliymişsin bizden :51:

pko lu olduğum ıcın kızımda tup olduğu ıcın doktor hemen verdı telefon açtım.bunu kullan dedı.ıctım hala olmadım c.tesıne kadar zaman verdı dr.eger olmazsam gıdıcem.
suan hıc ıstemıyorum 2 bır bebek..ınsallah yoktur:43:

kayınvalıdem bu hfta sehır dışında bız kızımla yalnızız,erken kalkarsa gıder yaptırırım ada c.tesı babamız goturur bızı.ınsallah hamıleyımdır.belırtımde olmazdı kı hıc anıyım sadece kanım 4-5 aylık gıbı cıktı belkıde olamadığımdandır dıyorum ama

canım ben Allah gönlüne göre versin dicem ama ben anlamadım , bi yerde inşallah hamileyimdir yazmışsın bi yerde inşallah yoktur istemiyorum yazmışsın... :44::44:

Back
X