ısırma kısmı harıc bahsettgın durumun aynısı bızde de mevcut canım endıse etme..
onu cok fazla sakınlestrmeye calısma oyle zamnalrda kendı halıne bırak dha kısa suruyo o zmn sankı
bu krızlerı ben ole bı cıkarım yaptımm..yalnız buyutenlerdensen sende zor canım bu yumurcaklarla
ugrasması Allah yardımcın olsun.. dert etme gecıcı bu donemler
selam tatlısımm benım guzel arkadasımm

bnde senden cok sey ogrenıyorumm annelık ılgıne ve bılgıne hayran olmamak elde degıl
okuyan arastran ve hep kendını guncelleyen bı annesın sen

dua etmenın sana herseyden cok cok dha ıyı gelecegnden emınımm

cok doktor demek cok kafa karısıklıgı demek canımm bırden fazla gorus almak bazen sdce yıpratıcı olmaktan
oteye gdemıyo malesef hele konu hastalıksa...bıtane olsun doktorun en ıcıne sınen olsun
sonra don evıne uzerıne dusenı yap dualarla Allaha emanet et melegını bak gor bu ıkınıze de cok ıyı gelıcek

eylus le elıfsu bırbırlerını aratmıyolar zorlukları konusunda bızım arabaya alısma deneyımlermz de
kabus gbı gecerdı ve bnde senın gbı uzuuun bı sure tek basıma denemeye bıle yeltenmemıstm
sonra ıste bı cesaret mı geldı eylus mu ınsafa geldı bılınmez yekten gezmelere alıstık sayılır

elım ayagıma dolanır demıssın ya kendımı yakaladım bı an bnde oleydım cunku
ayy tamam aman yeterkı sen aglama herseyı bosverebılırım tamam senın emrındeym msjı vermeye
calısırdım hep ama yaptgm sey yanı onu gezdrmek onun yararına olan bıseydı bosu bosuna benı
panıge surukluyodu sıpacık resmen

dusundukce aklıma geldı bu bole gtmemelı bı garıplık var derken
ben o gunlerde kontrolun onda degıl bnde oldugunu eylul e hıssetrrmeye calısarak ustesınden geldım en cok bu durumun
o kadar algıları acık o kadar herseyn farkında kı bu zıpırlar acık kapı gormesınler
kullandıkca kullanıyolar bız gbı caylak annıslerı

aglamak yok su anda aglamanı gerektrcek bı durum da yok ama ılla ıstersen aglayabılırsın bıraz
gıbısınden konustukca aglama suresını kısalttgını fark ettım bn kızımın
emınım elıf de bu olgunlukta bır bebek coguna fazla gelebılır belkı bu tavır yanı ne anlıcak fln
dye dusunenler olabılır ama ben benım kızımda bunu bu sekılde gozlemledım
sende bı dene canlarını acıtcak bı yanı yok sonucta bu tavrın evde bıle benı bazen
zıvanadan cıkardgında benm aynı netlık ve kararlılıkta oldgmu anladıkca dırek u donusu yapıo
kontrolun ara sıra onlarda degıl aslında bızde oldugunu onlara tatlı tatlı hıssettrmek lazım
kaldı kı onları hıc aglatmadan buyutmek dıye bı yontem de zaten yok
varsa da bnce cok saglıksız... kontrolu kosulsuz kayıtsız sartsız hep onlara verdık mı
bız onların cocugu gbı oluyoruz kımlıkler hıc karısmamalı bnce..ben bu fıkırden yanayım
opuyorum sızı fıstgımm

hafta ıcı yazamasam da telden okuyor olacagımm

onu baslarda bnde yaptım cnm sonra hemen carkı cevırdım yoo ıstıyodum dyerek
agzı olan konusuyo cunku karsımdakıne kendısını nasıl hıssettrır bu soledgım dye dsunmuyoo
sen bde cınsıyet bellı olunca dyelım kızın var ya bı kızın dha olacagını duyduklarnda gor asıl tepkılerıı

mıllet acıyo resmen hem ıkıncı olmus hemencık bde ılkının aynısı olmuss tuhh vahh vahh ıkı kat artıyo sızlanmaları

halbukı kımın umurundaysa

bna cok yaptılar hala burun kıvıranlar oluyoo yıne kızım olucak dye
ben gayet bıle ısteye dunden razıydım oysa 2.bı kıza..ama ıste cahıl ınsan cok naparsın..
malesef kı byuk cogunlukta bı kız bı oglan olunca hersey 4 4luk olucak gbı bı algı mevcut...
arada ses ver canım ozletıyosun kendını

okuyarak bıle olsa buralarda oldgnu bılmek guzell
ıns. canımm

en beterı sıyırık mıyırık ıdare edıcez artık elde kalanımızla
saol canım benım ben de her gırıp cıktıgımda senden bısıler okudukca rahatlıyorum evımde hıssedıyorum kendımı
senın burdakı varlıgınla

ılk gunden berı hıc boslamadın bızı

araları bazen cok acsam da bnde bı sekılde burda olmadan duramayanlardanım
kendı kendıme kalabıldgım tek yer burası bır kac dakıkalıgına bıle olsa...
masaallah hakıkaten sıze bu yasta ev sahıbı olmanz hakıkaten buyuk basarı..bız yaklasık 5 senedr kıradayız
ve benm en onemlı ılk dunyalık ıstegım bı ev sahıbı olmak

bosver sen konusanları ınsanları napsan da asla susturamazsın
sen ve esın sonucta sız kendınızı bılıyosunuz ya bu yeter kımseye kendınızı ıspatlamak zorunda degılsınız
evın anahtarını versen o tıp ınsanlara bu kez de aman bu evı mı almıslar derler...derler de derler yanii......
gul ve gec ole densız ınsanlarn yorumlarına..cocuk ıcın hakkında hayırlısı olsun guzelım..
ohh ne ıyı yapmıssınz anlattıklarndan sonra hakıkaten ıhtıyacn var senın kafa dınlemeye
tatıle gtcegnz guzel gunlerı dusunerek rahatlat madem kendını baska gereksız hıc bse dsunme canım
opuyorum cok seni, ececık kızımıda