- 21 Haziran 2012
- 2.857
- 799
- 148
- 38
- Konu Sahibi Sarisekerannesi
- #6.041
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaslar gecen bir arkadasım söyledi anne sutuyle birlikte inek sütünu doktoru önermemiş..konu hakkında bilgisi olan var mı? Neden acaba?? Birde sizin kuzular tırmanmaya başladı mı??bugun isten geldigimde tv Ünitesi'nin üzerine kendi kendine çıktı ve tv yi sallamaya başladı..ve o kadar hızlı hareket ettiki bisey olsa yetişmen mümkün değil..cok tehlikeli olmaya başladı bir sn yalnız bırakmaya gelmez.kuzularimizi Allah koruyor gercekten...,
Aynen oyle![]()
kendimi okudum senin gonderinde
![]()
![]()
Arkadaslar gecen bir arkadasım söyledi anne sutuyle birlikte inek sütünu doktoru önermemiş..konu hakkında bilgisi olan var mı? Neden acaba?? Birde sizin kuzular tırmanmaya başladı mı??bugun isten geldigimde tv Ünitesi'nin üzerine kendi kendine çıktı ve tv yi sallamaya başladı..ve o kadar hızlı hareket ettiki bisey olsa yetişmen mümkün değil..cok tehlikeli olmaya başladı bir sn yalnız bırakmaya gelmez.kuzularimizi Allah koruyor gercekten...,
temmuz annelerinin bebeklerine aldığı cicilerine bakıyordum ben daha kuzuma hiçbişey almadım
dün doruk'un kıyafetleri için büyük bir hurç almıştım ona yerleştirdim, baktım daha etiketini bile çıkarmadığım kıyafetler var. hepsi yepyeni duruyor
annanemizde bikaç parça almış, bende hastane çıkışı alırım yeni yeni giysin doğunca![]()
doruk'a mobilya beşik almıştık, bu kez park yatak alıcaz kendi odamıza koymak için
ikinciler daha şansız oluyor galiba
günaydın kızlar.. bikaç haftadır kayınvalidelere taktım kafayıı.. kızımm bisküviydi,çikolataydı , abur cuburu görünce hemen mutlu oluyoo çıldırıyoo bi görseniz.. kaç defa uyarmama rağmen anlamıyorlar!!! çok sinirleniyorummm inanın.. tamam bende çubuk kraker, balık kraker fln veriyorum ama genelde dışarı çıktığımızda oyalansın diye,yada evdeyken aralarda bikaç tane. sabah kahvaltıda herzaman olmamakla beraber bir yada 2 çay kaşığı nutella ekmeğe sürüyorumm..dedesii kaymaklı bisküvinin kaymağını yemeyi öğretmiş elime veriyoo sıpaa aç diyeeküp şekeri bilmeyen çocuk şekeri görünce 'seeekerrr sekerrrr ' diyee bağırıyooo
süreklii doktorun ağzındaaan hikayee uyduruyorumm anlatıyoorumm kendilerinee ama ne kadar dinleniyoo bilmiyorum!!!!!!!!!
![]()
sen ıstedıgın kadar soyle bır kulağından gırıpp dıgerınden çıkıyordur![]()
Ne kadarda aynı seyleri yasıyoruz..bende ev alma düşüncesiyle çalısmaya başladım..gerçi hala ev falan yok esime kalsa gerek yok.maasimizi yiyip gezecekmisiz..ilkzaman cok zorlandım.vicdan azabı çektim. oglum resmen 1 ay tepki gösterdi beni kullandı desem yeri var.isten geldigimde koşa koşa gelip yanıma emip,anne diye kv nin kucağına gidiyordu.cok zoruma gitti ama sonraları o da kabullendi bende.kv istanbulda yasıyorsa haftasonu bile evine gitmesi seni rahatlatır.bizimki Adapazarı'nda yaşamasına rağmen herhaftA gidiyo.rahatliyorum.bakma konusuna gelince büyükler İnan bizlerden sabırlı oluyorlar.ve canından bi parça olduğu icin cok şefkati ben bizden ornek vermeye çalıştım.bende senin gibi biraz titiz davranıyorum.2 aydır hergün isten gelince kadını hesaba çekiyorum resmen.ne kadar yedi.kac saat uyudu.disari kac saat çıktınız falan??2 aydır iyi dayandı kv bana sabırla cevap verdi ama dün aksam artık patladı kadın bana bakıcı muamelesi yapiyosunuz.bende 3 tane cocuk büyüttüm.az cok okudum cahil değilim falan patladı haklı olarak.ama ben hakettim gercekten o yüzden alttan aldım ve özür diledim.bizim sorunumuzu biliyorsunuz zaten malum yemek...demem o ki cok da bunaltmamak lazım.keske biraz akısına birakabilsek.kv nin zorluklari var ama kuzular icin katlanmaya deger.en kötü kv en iyi bakıcıdan iyidir :)Ve yine fikirlerinize ihtiyacim var tugce beni gebertcekkv.ile bi suredir cozumlenemeyen bi konumuz var... O yaklasinca ben geri cekiliyorum ben yaklasinca o. Kizlar calismam gerek ise baslamaliyim...bugun kv.deydik ve cok net bi sekilde egrisi dogrusu konustuk kizim kucukken lafi gectiginde kv.kendini geri cekti sebebiyse benden cekinir elif konusunda ve elife bakamiycagni acik bi dil ile esime soylemisti oglum ben esradan cekiniyorum diye artik oda farkinda kizim buyudu dahada kolaylasti kendi kendine oyalanabiliyor puturlu yemek konusunda baya yol katettik vs..vs.. Bugun netlestirdik calismayi dusunuyorsan calis ben elife bakarim diye uzunca ve datayli bi konusma yaptik tum aile bireyleri dahilinde ne yapmaliyim sizce, haziranda evimi oturmak istedigim semte tasiyip kv.yanima alip kizima iyi bi gelecek hazirlamak icin calismalimiyim yoksa istemedigim bi semtte oturup sirf kirasi uygun diye ne uzarim ne kisalirim misali kendi hayatima devam mi etmeliyim?? Kv.benden korkusuna bile olsa iyi bakar elifime bunu biliyorum ama ne yapmaliyim bu arada haziranda kontratim bitiyor haziranda minnosum nerdeyse 2yasinda olcak. Ev almaliyiz diye dusunuyoruz ve esim aliyor 1.800 tek maasla ki istanbulda pek mumkun degil ne diyorsunuz???? Ayrica calisan anneler minnoslariniz hastalaninca bakan kisi durumu sizler kadar iyi idare edebiliyor mu???? Oturdugum binada emekli bi cift var oglunun cocuguna bakiyorlar ve cocuk 2yasinda tum hafta burda kaliyor anne ve babasi izin gununde aliyor geri birakiyor izni bitince bu ornekten cesaret almalimiyim??? Sonucta mesai bitiminde kizim evde benimle olcak
Off offff!!!!! Kendimi hic bu kadar caresiz hissetmemistim. Yorumlarinizi fikirlerinizi bekliyorum.
aynen oyle oluyorbende öyle oldugunun farkındayım aslında da , kabul etmek istemiyoorummmmm![]()
evet canım ornek verıyım sana ece normal yatakta yatıyordu ben gıttım besık aldım sen besıgı bozup yatak yapıcan.kız benım soyledıklerımı duymuyosun sanırım hu huuuu.daha rahat düşüyor yataktan emın ol kafa ustu hemde 3 defa yasadıkKizlar minnosuma buyuyen yatak almistik vaktiyle almaz olaydik sorum su, acaba besik formundan cikarip yatak haliyle kullanmaya gecis yapsam kenarlik taksam her iki tarafina daha guvenli hale gelirmi? Yatagini odamiza aldik ki yataginda uyusun ama tirmaniyor diye yatiramiyorum gece uyanir inmek icin tirmanirsa diye tedirginim en azindan yatak formuna gereken guvenlik onlemleriyle gecis yapsam rahatlikla inip gelebilir yanima dusmez diye dusunuyorum ama goremedigim dusunemedigim tehlikeler olur mu diye aklimi zorluyorum sizce tehlikeli bi durum olabilir mi bunun icin henuz cok mu kucuk ama bu haliylede yatiramiyorum daha tehlikeli sanki fikir bekliyorum.
Ve yine fikirlerinize ihtiyacim var tugce beni gebertcekkv.ile bi suredir cozumlenemeyen bi konumuz var... O yaklasinca ben geri cekiliyorum ben yaklasinca o. Kizlar calismam gerek ise baslamaliyim...bugun kv.deydik ve cok net bi sekilde egrisi dogrusu konustuk kizim kucukken lafi gectiginde kv.kendini geri cekti sebebiyse benden cekinir elif konusunda ve elife bakamiycagni acik bi dil ile esime soylemisti oglum ben esradan cekiniyorum diye artik oda farkinda kizim buyudu dahada kolaylasti kendi kendine oyalanabiliyor puturlu yemek konusunda baya yol katettik vs..vs.. Bugun netlestirdik calismayi dusunuyorsan calis ben elife bakarim diye uzunca ve datayli bi konusma yaptik tum aile bireyleri dahilinde ne yapmaliyim sizce, haziranda evimi oturmak istedigim semte tasiyip kv.yanima alip kizima iyi bi gelecek hazirlamak icin calismalimiyim yoksa istemedigim bi semtte oturup sirf kirasi uygun diye ne uzarim ne kisalirim misali kendi hayatima devam mi etmeliyim?? Kv.benden korkusuna bile olsa iyi bakar elifime bunu biliyorum ama ne yapmaliyim bu arada haziranda kontratim bitiyor haziranda minnosum nerdeyse 2yasinda olcak. Ev almaliyiz diye dusunuyoruz ve esim aliyor 1.800 tek maasla ki istanbulda pek mumkun degil ne diyorsunuz???? Ayrica calisan anneler minnoslariniz hastalaninca bakan kisi durumu sizler kadar iyi idare edebiliyor mu???? Oturdugum binada emekli bi cift var oglunun cocuguna bakiyorlar ve cocuk 2yasinda tum hafta burda kaliyor anne ve babasi izin gununde aliyor geri birakiyor izni bitince bu ornekten cesaret almalimiyim??? Sonucta mesai bitiminde kizim evde benimle olcak
Off offff!!!!! Kendimi hic bu kadar caresiz hissetmemistim. Yorumlarinizi fikirlerinizi bekliyorum.
Ben doruk 3 aylikken calismaya basladim iznim okadardi baslarda cok zor geldi anbem bakiyordu ogluma ayni evdeydik ona ragmen aklim hep doruktaydi bazen ipin ucunu kacirirken yakaliyordum kendimi resmen annemi ya sorguya çekiyordum yada talimat yagmuruna tutuyordum sonra firenlemeyi ogrendim kendimi annem ken alınabiliyor du hakli olarak sonra bende alistim ve inan daha cok vakit geciriyoruz pasamla kizacak vaktim olmuyor onun gelecegi için sonuçta kendimi boyle telkin ettim hep ve annede olsa kayin validede olsa cani sonucta daha sabirla daha sakin bakiyorlar emin ol bakiciya birakmiyacaksin sonucta ve inan ayni evde olmak daha rahat azda olsa yemegin hazir evin toplanmis oluyor sen sadece yavrunla kaliyorsun 1 hafta oldu annem evine gecti getir gotur isleri ki benim gece gunduzum yok ucuslar artti eve geliyorum yemek camasir bitik durumdayim ama inan annem degil kayinvalidem olsaydi bakan yine de calisirdim ve 1 kac ayi atlatirsan ki sana cok gorev dusuyor kv denle aranda biseyler gecmis annenin yerine koy dusunki annen olsaydi ayni tepkiyi verirmiydin ona gore tepki ver yapacak birsey yok sonucta bizlerin iyiliginden baska bir istekleri yok ben calismaktan cok memnunum kendi adima oglusum ucusa giderken arkamdan hep el sallar hic kacmadim sende konus bebisinle bol sanslarVe yine fikirlerinize ihtiyacim var tugce beni gebertcekkv.ile bi suredir cozumlenemeyen bi konumuz var... O yaklasinca ben geri cekiliyorum ben yaklasinca o. Kizlar calismam gerek ise baslamaliyim...bugun kv.deydik ve cok net bi sekilde egrisi dogrusu konustuk kizim kucukken lafi gectiginde kv.kendini geri cekti sebebiyse benden cekinir elif konusunda ve elife bakamiycagni acik bi dil ile esime soylemisti oglum ben esradan cekiniyorum diye artik oda farkinda kizim buyudu dahada kolaylasti kendi kendine oyalanabiliyor puturlu yemek konusunda baya yol katettik vs..vs.. Bugun netlestirdik calismayi dusunuyorsan calis ben elife bakarim diye uzunca ve datayli bi konusma yaptik tum aile bireyleri dahilinde ne yapmaliyim sizce, haziranda evimi oturmak istedigim semte tasiyip kv.yanima alip kizima iyi bi gelecek hazirlamak icin calismalimiyim yoksa istemedigim bi semtte oturup sirf kirasi uygun diye ne uzarim ne kisalirim misali kendi hayatima devam mi etmeliyim?? Kv.benden korkusuna bile olsa iyi bakar elifime bunu biliyorum ama ne yapmaliyim bu arada haziranda kontratim bitiyor haziranda minnosum nerdeyse 2yasinda olcak. Ev almaliyiz diye dusunuyoruz ve esim aliyor 1.800 tek maasla ki istanbulda pek mumkun degil ne diyorsunuz???? Ayrica calisan anneler minnoslariniz hastalaninca bakan kisi durumu sizler kadar iyi idare edebiliyor mu???? Oturdugum binada emekli bi cift var oglunun cocuguna bakiyorlar ve cocuk 2yasinda tum hafta burda kaliyor anne ve babasi izin gununde aliyor geri birakiyor izni bitince bu ornekten cesaret almalimiyim??? Sonucta mesai bitiminde kizim evde benimle olcak
kızlar merhaba . Benimde kızım 29 ekim 2012 doğumlu. sizlere bişey sormak istiyorum boynunda sivilce gibi bişey çıktı baktımki ucu falan yok et beninede benziyo.Yaklaşık 1 aydırda kaybolmadı. Bu konuda bilgisi olan varmı aranızda tehlikeli bişey olmasından korkuyorum dr ada götürcem zaten ama içim bitürlü rahat etmedi. Bu kadar küçük çocuklarda et beni vs oluşabilir mi
aynen oyle oluyor
evet canım ornek verıyım sana ece normal yatakta yatıyordu ben gıttım besık aldım sen besıgı bozup yatak yapıcan.kız benım soyledıklerımı duymuyosun sanırım hu huuuu.daha rahat düşüyor yataktan emın ol kafa ustu hemde 3 defa yasadık
nıye gebertyım kız.ben bılıyorum elıfı bırakmak ıstemıyorsun ama o semtte yasayamayız bız bana doğru gel..ben gıder gelırım bugünde soyledım sana elosu yalnız bırakmam.ajan olarak sızarım kv nın yanına.hergun dışarı çıkıyorum ben uğrarım..kv nle ıyı anlaşırsam onları gıder alırım.hallederız senın ıcın rahat etsın denersın hıc olmadı çalışmaz evınde oturursun.evde ıs yaparız senınle![]()
Ve yine fikirlerinize ihtiyacim var tugce beni gebertcekkv.ile bi suredir cozumlenemeyen bi konumuz var... O yaklasinca ben geri cekiliyorum ben yaklasinca o. Kizlar calismam gerek ise baslamaliyim...bugun kv.deydik ve cok net bi sekilde egrisi dogrusu konustuk kizim kucukken lafi gectiginde kv.kendini geri cekti sebebiyse benden cekinir elif konusunda ve elife bakamiycagni acik bi dil ile esime soylemisti oglum ben esradan cekiniyorum diye artik oda farkinda kizim buyudu dahada kolaylasti kendi kendine oyalanabiliyor puturlu yemek konusunda baya yol katettik vs..vs.. Bugun netlestirdik calismayi dusunuyorsan calis ben elife bakarim diye uzunca ve datayli bi konusma yaptik tum aile bireyleri dahilinde ne yapmaliyim sizce, haziranda evimi oturmak istedigim semte tasiyip kv.yanima alip kizima iyi bi gelecek hazirlamak icin calismalimiyim yoksa istemedigim bi semtte oturup sirf kirasi uygun diye ne uzarim ne kisalirim misali kendi hayatima devam mi etmeliyim?? Kv.benden korkusuna bile olsa iyi bakar elifime bunu biliyorum ama ne yapmaliyim bu arada haziranda kontratim bitiyor haziranda minnosum nerdeyse 2yasinda olcak. Ev almaliyiz diye dusunuyoruz ve esim aliyor 1.800 tek maasla ki istanbulda pek mumkun degil ne diyorsunuz???? Ayrica calisan anneler minnoslariniz hastalaninca bakan kisi durumu sizler kadar iyi idare edebiliyor mu???? Oturdugum binada emekli bi cift var oglunun cocuguna bakiyorlar ve cocuk 2yasinda tum hafta burda kaliyor anne ve babasi izin gununde aliyor geri birakiyor izni bitince bu ornekten cesaret almalimiyim??? Sonucta mesai bitiminde kizim evde benimle olcak
Kotu kadin ajan tuce![]()
![]()
canim ya valla iyiki varsiniz.. Beni gebertcek meseleside daha dunden onceki gun konustugmuzda dedim ya yok calismiycam vs.. Vs...aradan 24saat gecmeden fikir degistirmem
birde sen geliyorsun ben gidiyorum durumlari falanlar filanlar... Ya tek kisilik yapinca yere cok yakin olcak birde ikeada gormussundur belki tak cikar kenarliklar var onlardan takarim uykuda donerken dusmez diye dusundum dussede o kadar yakin olcak ki yere minder koyarim cevresine mindere duser dusmek bile denemez yani nerdeyse yatagin boyuna cikar minderin yuksekligi derdim bitmiyor bu ara kafamda bi suru biseyler ucusup duruyor
![]()