• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

Esracım ben Nehir 6,5aylıkken işe başlamak zorunda kaldım,malum iznim bittiği için.. başlamama 1-2 ay kala başlamıştım bunalımlara.. ağlaya ağlaya gittim ilk 1 hafta.. benmde kayınvalide bakıyor saolsun.. kii kızım emiyordu,ona rağmen alışma süremizz çabuk geçti..ilk 1 haftaa meme yüzünden biraz zorlansakta hemen adapte oldular.. şükürler olsun hiç ciddi bir sıkıntı yaşamadık.. evet bebeğini bırakıp gitmek zor ama ,inan kendin için çok iyi bir motive oluyor. aylarcaa evde olup sonra işe başlamak bana ilaç gibi gelmişti halende öyle.. hem sosyaleşiyorsun eski hayatına dönüyorsun , hem hergün giyinip kuşanmak makyaj yapıp çıkmak bile özgüvenin geliyo kendinee :9::9: kesinlikle çalışmanı destekliyorum esraaa hiç durmaa... madem güveniyosun kayınvalidene değerlendir işte :1::1: ne iş yapıyosun buarada???

Canimmm motive oldum valla saol aynen oyle bi anlattin ki makyaj giyim kusam oohhh zaten 2ay alisma sureci yapmayi planliyorum damdan duser gibi olmasin babaannesinede alissinvdiye 2ay 3muz takilcaz kv.ben ve kiscem :1: o ara memedende kescem vs.. Vs... Onumuz yaz parklar bahceler iyi vakit gecirirler kv.gezmeyi sever zaten dedigim gibi mesaim 8saat ben magaza muduruyum hamileyken dogum iznine ayrildigim magazama geri donme dusuncelerim mevcut orasi olmassa cv.im saglam... Memeden kesmeye yarin basliycam diyorum ancak yarin oluyor baslayamiyorum basta bunu cozumlemem gerek sanirim. Birde kv.kizima annelik yaparda babaanne oldugunu unutursa diye tereddutlerim var :ssz:

Slm kizlar... evdeki neti kapattik eskisi gbi geceleri olsa bile giremiyorum artk bu yuzden telden okuyodum ve bu gceden ilk iletimi yaziyorum sevmesem de alismam lazim bu sekil baglanmaya sanirim:rolleyes: cvplari alinti yapamiyoruz sanirm telden dmi yda bn beceremedim:( aklimda kalmiyo bole kime ne cvp verecegimm¿¿
Nyse alisrm zmnla ins.. yemek konusu gecmisti ya tam bnm de bgunlerdeki hassas noktama deginmissiniz..iddia ediyorum her turlu bnm kizimdamn mizmizi yoktur bkonuda..esracimm ozellikle sna diyeym cnm demissn ya en zayif bziz dye aylardr o rekor bzde cnm bnm kzin hala 10kilonun altinda malesef...yedigi seyler toplam her ogun dahil bes cesidi gecmiyoo yapmadm sey kalmadi tek tip besleniyo resmen...en son kararim bi pedagogla goruscem nasil bi tavir almam lazim dye doktorumuz yeme konusunda hep ayni ise yaramayan telkinlerde bulunuyo bide bole denicem bkalimm cok sukur hasta fln degil ama bnde senin gbi yemeden saglikli olunmayacagi kanaatindeym cnmm..Allah kuzulara istah bize de sabir versin..
En son yazdgmdan bu yana ufak rhatszliklar gecrdm bnde..karnimdaki baski arttikca agrilar hortladi birden..esim izn aldi ole idare ettk pztesi de kv.gelicek esim bi hftasehirdsinda olucagi icin..
Eylusum de disleri patlatip duruyo uyku fln haram oldu bu ara..kv gelirse su pedagog, hastane, dinlenme islerini halletmeyi dsunuyorum bkalim bde hastane cantami hazrlayaym dyorum artk yazarken bile fena oldu icim bakk:eek: hammile kaldim da bide sona geldim dogurmaya ramak kaldi inanilir gbi diil!!!!
Calisman konusunda kararini destekliyorum cnmm
Kizlarnda dedgi gbi en kotu kv bile en iyi bakicidan iyidir bncede.. hem sninde elif konusunda brz rahat olmayi ogrenmen lazim dye dsunuyorm bn bu cok iyi bi fırsat bu yuzden degerlendr bnce cnm sna da cok cok iyi gelicektr calismak hem onemli olan kuzularla cok vakit gecrmek degil kaliteli vakit gecrmekk bir saat olsun kaliteli olsun on saate bedel olur inan..
Bn sdce kv. Sizle kalma kisminda endiselendm brz
Yeri gelio kendi annemze dyanamiyoruz dipdibeyken
Kafani bulandrmak istemem tatlisim ama bn kendi adima kendimi bildgm icin bunu goze alamazdm herh.
Getir gotur yapsanz elifi nasil olur var mi ole bi ihtimal??
Hepinizi öpüyorum kizlar grsmek uzree;)

Minik melegim icin yeni bi isim buldum kizlar ve ilk size danisayim dedimm
Isim "Eylin"
Seslendirince kulagima tinisi guzel geldi bide anlamini cok sevdim "güzellik" demekmis
Eylül e olan uyumu da extra si:)
Siz nasil bulcaksnz bkalimm
sahsen bnm Karaszligima yeni bi secenek dha eklendi..
Bu gdisle dogurana kdar isim konusunda corba kafaya takilmaya devam ben:p

Isim "Eylin"
Seslendirince kulagima tinisi guzel geldi bide anlamini cok sevdim "güzellik" demekmis

ben cok beggendim canim valla eylusumede uymus.ya harbiden sona geldin nasil gecti ya?tobe sanki dun hamile oldugunu soyledin bugun birkqc haftan kalmis.ben 34 haftada dogurdum ya dahada bi yakin geldi

Canimmm motive oldum valla saol aynen oyle bi anlattin ki makyaj giyim kusam oohhh zaten 2ay alisma sureci yapmayi planliyorum damdan duser gibi olmasin babaannesinede alissinvdiye 2ay 3muz takilcaz kv.ben ve kiscem :1: o ara memedende kescem vs.. Vs... Onumuz yaz parklar bahceler iyi vakit gecirirler kv.gezmeyi sever zaten dedigim gibi mesaim 8saat ben magaza muduruyum hamileyken dogum iznine ayrildigim magazama geri donme dusuncelerim mevcut orasi olmassa cv.im saglam... Memeden kesmeye yarin basliycam diyorum ancak yarin oluyor baslayamiyorum basta bunu cozumlemem gerek sanirim. Birde kv.kizima annelik yaparda babaanne oldugunu unutursa diye tereddutlerim var :ssz:

Canım eski meslektaşızz seninle bende 4 yıl mağazacılık yaptımm.. dediğin gibi senin önce memeden kesme alıştırmalarına başlaman gerek hem tam zamanı bence.. ayrıca kayınvaliden istediği kadar babannelik yerine annelik yapmaya kalkışsın kızın biliyor kimin annesi olduğunu..hiç merak etme öle olsa benimm nehirim beni bilmezdiii kuzucum 6,5 aylık babanneyee gitmeye başladıı düşün artık.. kafandan sil o tereddütlerii canımmm.. bende hep derdim ki ya kayınvalideme ilk anne dersee :52::52: ama inan boş kaygılarmış boşuna yıpratmışım kendimi bu düşüncelerle.. :16::16: kızın senin canın kanın parçan :16::16:

Isim "Eylin"

canımm süper düşünmüşsün.. çok beğendim bende.. şimdi kendi kendimee :9: sölüyorumm Eylüll Eylinn :16: çok hoşşş..:nazar::nazar: bahtlarıı güzel olsun inşallah.. :nazar::nazar: şaka maka çok az kaldııı kucağına almaya, nasıl geçtii zaman yaa..

Canım eski meslektaşızz seninle bende 4 yıl mağazacılık yaptımm.. dediğin gibi senin önce memeden kesme alıştırmalarına başlaman gerek hem tam zamanı bence.. ayrıca kayınvaliden istediği kadar babannelik yerine annelik yapmaya kalkışsın kızın biliyor kimin annesi olduğunu..hiç merak etme öle olsa benimm nehirim beni bilmezdiii kuzucum 6,5 aylık babanneyee gitmeye başladıı düşün artık.. kafandan sil o tereddütlerii canımmm.. bende hep derdim ki ya kayınvalideme ilk anne dersee :52::52: ama inan boş kaygılarmış boşuna yıpratmışım kendimi bu düşüncelerle.. :16::16: kızın senin canın kanın parçan :16::16:

bende emlakçıyım ama bundan sonra calısmak gıbı bır secenegım bıle yok.kv yanındayken ıse gırıyım demsıtım esım kısa ve net asla olmaz dedı:14:..cok seveek yapıyordum bu ısı

bende emlakçıyım ama bundan sonra calısmak gıbı bır secenegım bıle yok.kv yanındayken ıse gırıyım demsıtım esım kısa ve net asla olmaz dedı:14:..cok seveek yapıyordum bu ısı

Eşinde Ece yi düşünüyor sanırım, onunla zamanını geçir diye.. belki 3 yaşından sonra tekrar değerlendirebilirsiniz çalışma durumunu , hem kreşe gönderirsin oyun grubu olur...

Eşinde Ece yi düşünüyor sanırım, onunla zamanını geçir diye.. belki 3 yaşından sonra tekrar değerlendirebilirsiniz çalışma durumunu , hem kreşe gönderirsin oyun grubu olur...

yok canım ya calısamam.olurda bız bır ofıs acarsak oyle bır nıyetımız var o zaman çalışırım oda evımın alt katı olur sorun olmaz ama onun dışında olmaz esım ızın vermez.eve gectıgımde komsularımla sıtede bır oyun gurubu kurmak ıstıyorum .ınsallah olur basarabılırım

Begenmenize cok sevindim kizlar yaa beni de istahlandirdiniz bak:rolleyes: kararimi netlestrip her an bu isim bahsini kapayabilirim bu gazla:) bide eylul e cok uydu dedgnz gbi ikizler de sanki ole secilmis gbi bu oldu bu iki isim yanyana..
Gerci dha esime bile solemedim ama zaten kizginim ona annesinin adini koycak dye bnde emirvaki yapma hakkimla dahi diretebilirm de iste gonlum azicik da olsa onun da icine sinmesinden yana onun bna yaptgni ben ona yapamiyorumm ahh hep bu balik burcunun yufka yurekliliginin kurbaniyimm:(
Hayirlisi olsun dyeyimm kizimin isim nasibi bellidir zaten bn sdce araciyim nede olsa..
Bole diyip rahatlayaym bari:)
Zamandan bahsetmissiniz sormayn walla bi cirpida gecti gecen gun bi sancim oldu ki hatta doguruyorum sandimm:eek: o an dogum aninin artik tam da ensemde oldgunu hissettim..
Bide cok hareket halindeym gunduz birakin uzanmayi hic oturmuyorum esim gelene kadar..eylul u kucakliyorum fln ya erken dogurmaktan cok korkuyorum:(
Kv gelirse canta eksiklermi tamamlicam carsi pazar yapip kizlar tecrubeli olunca dha bi planli duzenli oluyo biliyo musunuz mesela simdi a dan zye hersey var eylusten kalan cok ekonomik oluyo bn sdece fiyata bakmadan ozendiklerimi alabilcem bolelikle yeni bebisime:o guzel bir kac takim citcitli bide sifir km hastane cikisi ilk alicagm seyler arasinda..
Heycanlandim yinee bahsedince neye bnzicek acaba iki numarali surprz yumurtam cok merak ediyorum geceleri dsunmekten uyuyamiyorumm:rolleyes: nysee cok cene yaptm yine supurge yapiodum elektrkler gtti eylus uyuyoken toz aliym bari optum hepinizii fistiklarr.....

son halimden bi kare..
size bi surprz olsunn dedim;)

Eklentiler

• $PhotoGrid_1393595067063.webp
    $PhotoGrid_1393595067063.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 47
Canim arkadasim gecmis gitmis olsun o baskilarin yaptigi agrilar nasil daha iyimisin? Artik yoklamaya basladi ufaktan, canim yaa valla ne iyi ettin 2cocuk annesi oldun gencecik ohhh kizlarla arkadas gibi takilirsiniz :nazar: kv.gelecek olmasina sevindim soluklanirsin bi guzel... İsminiz cok guzel ilk kez duydum anlamida cok guzel.. Yememe konusu ahhh yememe :ssz: 9kiloyuz bunalimlardayim artik pesinde geze geze tikistiriyorum agzina.

İlk dogdugunda yanaginda vardi kucucuk beyaz bisey ama ele puruzlu gelen bisey degildi dr. 6.aya kadar gececegini ve sk karsilasilan bi durum oldugnu soylemisti dedigi gibi gectide. Ama et beni gibi diyorsunuz yag bezesi degil o halde[/QU

yorumunuz için teşekkür ederim. Dr a götürdüm et beni değilmiş deride oluşan zararsız bişeymiş patlattı ve temizledi içim rahatladı bu konuda ama nerden nereye bunun için götürdüm dr ağlarken karın duvarında bi şişlik farketti fıtık olabileceğini söyledi ultrason temiz çıktı ama yinede cerraa yönlendirdi bugün cerrahta gördü ele gelen bişey var dedi yine ultrason çekildi bişey yok ... Kafam allak bullak oldu :( yağ dokusu olabilirmiş falan filan :( hiç etrafınızda bu kadar küçük çocuklarda fıtık oluştuğunu duydunuz mu karın duvarı fıtığı göbek değil ama ...

yok canım ya calısamam.olurda bız bır ofıs acarsak oyle bır nıyetımız var o zaman çalışırım oda evımın alt katı olur sorun olmaz ama onun dışında olmaz esım ızın vermez.eve gectıgımde komsularımla sıtede bır oyun gurubu kurmak ıstıyorum .ınsallah olur basarabılırım

ne güzel canım kendi işinizi yapmanız daha da güzel olur tabii. gönlüne göre olsun herşey canım... ;)

Esra ne sanslisin kv bakacaksa hic dusunme torunu sonucta elinden geleni yapar.ben 1yasindan sonra calismaya basladim bakiciya veriyorum aralari iyi gibi benim gordugum kadariyla ama annem veya kv olmasini tercih ederdim sahsen.hasta oldugunda da en az benim kadar ilgili sagolsun.bence hic dusunme ise basla.
Rose eylin cok guzel bir isim anlami da tinisi da buyuleyici...

İlk dogdugunda yanaginda vardi kucucuk beyaz bisey ama ele puruzlu gelen bisey degildi dr. 6.aya kadar gececegini ve sk karsilasilan bi durum oldugnu soylemisti dedigi gibi gectide. Ama et beni gibi diyorsunuz yag bezesi degil o halde[/QU

yorumunuz için teşekkür ederim. Dr a götürdüm et beni değilmiş deride oluşan zararsız bişeymiş patlattı ve temizledi içim rahatladı bu konuda ama nerden nereye bunun için götürdüm dr ağlarken karın duvarında bi şişlik farketti fıtık olabileceğini söyledi ultrason temiz çıktı ama yinede cerraa yönlendirdi bugün cerrahta gördü ele gelen bişey var dedi yine ultrason çekildi bişey yok ... Kafam allak bullak oldu :( yağ dokusu olabilirmiş falan filan :( hiç etrafınızda bu kadar küçük çocuklarda fıtık oluştuğunu duydunuz mu karın duvarı fıtığı göbek değil ama ...

Cok gecmis olsun oncelikle.fitik duymadim bu kadar kucuk cocukta.gerekli tetkikler yapildiysa canini sikma.insallah onemsiz bir seydir.bebeginle saglikli gunler diliyorum.

Back
X