- Konu Sahibi Sarisekerannesi
- #6.081
Canim benimm kader arkadasimm:)teşekkür ederim cici yorumlarinaa♥ ♡ telden ekledim bya kuculdu sanirm bi dhakini sana ozel dha yakindan eklerm madem;-) optum seni nehircigi minik mercimegi, ucunuzu dee...ayy yerim senin göbüşünüü.. içimi okudun valla bende sana dicektimmm bi foto paylaşş görelimmm diyeeeama ben daha yakından istiyoooorummmmmmmm, kendimiii görüyorummm ileriiki aylarda nasıl olucammm diyeeee
![]()
Saol canimm begenmene cokRose eylin cok guzel bir isim anlami da tinisi da buyuleyici...
Sevindimm..
Yorumlar guzel genelde isime dair..bnde
Duyulmams ya uyduruk gbi filan bulur musunz ki dye suphelenmstm brazz
Bunlari okumak moral olduu

Braz dha iyiyim bitanemm ara ara yokluyo tabi hala..seni de yapcaz dha iki bebis annesi dur bakalimmCanim arkadasim gecmis gitmis olsun o baskilarin yaptigi agrilar nasil daha iyimisin? Artik yoklamaya basladi ufaktan, canim yaa valla ne iyi ettin 2cocuk annesi oldun gencecik ohhh kizlarla arkadas gibi takilirsinizkv.gelecek olmasina sevindim soluklanirsin bi guzel... İsminiz cok guzel ilk kez duydum anlamida cok guzel.. Yememe konusu ahhh yememe
9kiloyuz bunalimlardayim artik pesinde geze geze tikistiriyorum agzina.

Optum cok tatlimm elifcige ilet opucugumuu

Kendi ekledgm resmi bnde goremiyorum iyi miiSansima goremedim gorunmuyor bende![]()
![]()

Android mi kullaniyosun fistigimm sen de ??