Himm anladm cnm ondan yazmadi dmek endiselenmistm bnde..
Durmasin ya arkidasimin eli de ayagi da sizsiz buanin tadi eksik kaliyoo♥♡♥
Tmm cnm bak iyice sole bizide bilgilendr
Burda ikea yok bn muhtemelen gormeden netten vericem siparisi sen bi yakindan gor bn ole karar vereym madem bna guzel bi iyilik yapmis olursun

fotosuyla gercegi uyusmayabiliyo cunku maket gbi yda yakindan inceleynce kullanssz gelebilir..
Bnde net bi karara vardim eylusun kullanmadgi besigi yeni bebis icin ytak odamda tutmaya devam edicem eyluse de kendi odasinda olmasi icin bunlardan bitane alicam..bu tarz mobilya dynce benim de ilk adresim ikeadir pratik kolay demonte fln oluyo urunleri bde ekonomik olmasini da istiyorum ben ikinci de en az eylul kdar buyudgnde takim dsunuyorum cnku bu sekilde toplama gbi her biri uzun sure kullanilcak alakasz bsi olmasn gecici kullanim icin de cok abarti bisiye gerek yok diyorumm
Esim sehirdsindan bi gelsin de bnde ona bole yapalim dye anlatmak icin sabrszlaniyorum bde zmanim az kaldi bnm anca yetisir bkalim buarada bde su kv.sepetlersem tam super olucak o varken bahsedemem herseye aksi yonde maydanoz olma potansiyeli var cunkuu maalesef... günlerdir sisirdi bni zaten b dha asla burda tek oldgm icin yakinmamam gerektgini cok fena bicimde anladim bnm kv. Cocuk fln emanet edilmezmis yasayarak gordum gunlerdr bi yere cikmayp eylusun basini bekliyorum resmen
Faydadan cok zarari olmya basladi..
Nysee optum seni cnmm
Ikea yorumlarni beklicem heycanla:)