Seni merak etmez miyim hic canim benim insanin gormeden de en yakinlari olabiliyomus hayatta burda bunu yasayarak ogrendim♥♥ohh cok sevindim senin adina konusarak isin byuk kismini halletmissin
Bi denersin bkalim kuzum simdiden evham yapma icine sinmezse ertelersin en beteri calismayi yda bska yollar illaki bulunur hakkinda hayrlisi olsun canimm.. pamugun iyiligi icin sonucta bu yaptgn ole dusun byuyunce gurur duycak seninle emin ol
Isin o kismini hic sorma guzelimm bnde bole tahmin etmiyodum.. o kadar faul hareketleri yaklasimi var ki anlatamam elli sene geriden gelen bi anlayisa sahip anlatmaya kalksam sabah olmaz...bide en cok rahatsz oldgum nokta hijyen anlayisinin sifir olmasi.. yemek yapsa bile onu dahi icime sinerek yiyemiyorum bi kere gicik oldum ya.. nyse kaldi iki gun disimi skyrum artk.. bu hallerini gordukten sonra inan hic istemiyorum dogumda bna eslik etmesin gerek yok yardim olcak derken gerilim yasarm bu sekilde..dedim ya iyi ki de uzakmisim meger yoksa cocugumun halini dsunemiyorum istedgm gbi yetstremezdim walla arada derede degisik bsi olurdu.. kendime guvenim artti yaparm ustesinden gelirm diyorum ALlah muhtac etmesin ins.basta zorlansam da bi sekilde duzenim oturur simdiden sen su zmn gel dye kv. ile plan yapma niyetm hic yok annem olabildgi kdar destek olucak sonrasi da ALlah kerim...
Besik konusunda aynen cnm toplasan bes kez yatmamstr en azindan atil bi sekilde durmak yerine onu da degerlendrmis olucam cok pisman olmustum aldgma simdi isimi gorcegni hic tahmin etmezdim:)
Esim bi gelsin sehirdisindan ilk isim eyluse yatak almak olucak.. tavsiyen icin saol fistgmm öpüyorum elifsu pitirini, senii♡♡
Ohh masallah ece cigimee..
Sen bole anlattikca dha dun gazlarindan bahsediyoduk o kadar buyuduler mi diyorum inanamıyorum walla..
Bize de cok faydasi oluyo ilerki gelisim evrelerinde bni neler bekliyo ogreniyorum canim sen ece yi anlattikca..
Burasi soguk memleket olmasa bnde baslamayi dusundum cok ama yazi cok gec geliyo afyonun bu yuzden brz dha ertelemeye karar verdim simdilik yoksa su an bile alistrabilcegme inaniyorum herseyi anliyolar cunku artik sipalar:)
onların dilleriniii yemek lazım zaten , bu zamanları çok tatlıı ilerisini bilmem ama , böyle herşeyleri anlamaya başladılar yaa ben daha biii çoook özlüyorum fıstığımı işteyken.. :26::26: