- Konu Sahibi Sarisekerannesi
- #6.141
Ece kendini coktan kanitladi ztn cnm masallah cok cok onde gdiyo cimcime vaktinden..kv fln beraber byutmek ayni ortamda cok cok etkiliyomus arada derede kalıyor cocuklar bi sana bakiyi bi ona derkenbn bile iki uc saat cikip geldm eylul u taniyamadm sonra bi hircin boyle ne desem mizmiz cok uzulmustum o halini gorunce dua ettm yakin olmadgmiza..insan istedgi gbi yetstremiyo anlatamiyosun byuklere derdini kendi bildklerni yapiolar israrla.. bakici da ole olmuyo bak sozun geciyo ama byukler....ınsallah kolay alışırız.doktoru bıle dıyor eceye 1 defa göstermen yeter hemen alışkanlığı kazanıyor.cok azımlıyım bu aralar yemek ve uyku duzenı olusturucamherseyı saatle ve planlı yapmayı düşünüyorum.hergunun ogunu daha önceden belırlenıcek.sımdı yapamasamda bırkac aya eve gecıcez kesınlıkle yapıcak ve ben bısey farkettım.h.sonu kendı evımdeydım ve kızım daha uslu ve soz dınleyen bır kız oldu.bende bu durumdan kv sorumlu tuttum demk kı ondan yuz buluyor
En kisa zmnda kendi evinde kendi kurallarnla byutursun ins kızını canım
Allah sabreden kulunu bosa cikarmazmis
Sen cok sabrettin gonlune gore olani yasiyacaksin evellahh♥♥
QUOTE=esr_esr;34397407]Telefonumun imeisi klonlanmis kizlar 30gune kapanicakmis basina boyle sacma bisey gelen var mi? Faturali ve garantili telefonum ve halen garantisi devam ediyor ustelik

Hay ALlahm garantili telde nasi klon oluyoo
Bu memlekette walla insanin basina hersey gelebilir gerci olmaz olmaz demiceksin hersey hile hurdaa hele bu gsm sirketleri tam uckagitci elimz mahkum bzimde napalim...
En kisa zmnda çözülür umarm fstgmm
Öpüyorum sizii♥♥♥