• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

:nazar::nazar::nazar:Eki Görüntüle 1020433 :nazar::nazar::nazar:
Teyzoşlaraaa benimmm zilliiden kocamaaan öpücüüükkk :16::16::16:
Oyy maşallahhh ne tatlı bi poz bu bolee
Icim gdiyo su harekete yaa eylus de bole yapıyo arada dudaklarini koparasim geliyoo;))
Rica ederim canimcim tam teskilat haydi doguma :) bende doguma girerken aglayanlardanim malesef tedirgin oluyor ister istemez insan ameliyat sonucta ama tecrubelendik artik sonucunda 2.de daha kendinden emin olur insan baksana halen hayattayiz en azindan ve kuzularimiz kucagimizda cok sukur :nazar: ayni dr.ayni hastane mi yine yada il degisikligin mi olmustu sanki animsayamadim tam.. Temizliginde bitmis abla cagirmakla iyi etmissin dip kose girmistir iyce mis olmustur evin. Bende elifime bagirdim bugun temizlik yapiyorken, bagirdigim anda minnosum korkmus olmaliki gozlerini kirpistirdi aklima yer etti cok uzgunum :( koctastan kisceme dolap almistik gayette memnunuz fiyat olarak kalite olarak ideal, urun yelpazeside genis umarim cok dolasmadan icine sinen bi yatak bulursun kuzuna opuyoruz sizi
Iyi ki varsn cnm benim♥siz beni bi yollayn da snra bnde sizi ugurlicam ins Hayırlisyla..
Ev iyi oldu cnm evett ama inan hala is bitmedi totomu yere koymadgm halde de bitmiyooo..ne nankör su ev isi dnen sey yaptikca cogaliyoo..4 5makina camasr var onlarla uğraşıyorum smdi ser topla ayir utulee://bde dolap icleri var duzenlencek...pufff.. dsundukce daraliyorum..
Bn hamileyken sehir degstrmstik kzum biz Uşak tan Afyon a.. kv esimin taraf orda kaldi iyi de oldu zaten cok uzak degil ist e gore bi semt ten otekine gecmek gbi bi bucuk saatlik yol kendi aracinla..dogumum yine ayni doktorumda olucak ins canim normal yapmstm bn aglayarak degilde bya bi aci icinde girmistm doguma..ayy bi tuhaf oldum tekrarlanicak simdi o anlar..doktorumdan cok destek gordum sigorta anlasmamz onun hastanesyle bitti ama bn yinede ille de o dedim butce ayirdik artik nkdar planlasanda dogum isi nasip isi bnce yatip kalkıp dua ediyorum bnde ins yine ayni doktorumla yine normal dogum nasip olur..
Kiyamam ya bazen bnde ürkütüyorum resmen cocugu sonra nasil icime oturuyoo:(
Eylusume dolabimizi bzde koctastan almistk canim belki ayni üründür;) bnde cok memnunum açık renk beyaza yakin
Akcaagac mi neydi tonu 3kapili..onun aynisinin yatağini gördüm nette ilk ona Bakicam ins vardr bzede uyar da bi seferde alir gecerim cnm..sifoniyeri fln da varms bildgn oda aslinda iste yapi marketlerin en iyi yani tek tek satilabldgnden parca parca alabiliyosun..saol tatlimm iyi dileklern icin bzde seni öpüyoruz ailecek:)) ♥¤♥¤♥

Canim normal mi dogurdun sen ne guzel tum gebelik takibim boyunca normalde normal normalde normal diye tutturup da doguma yakin normal doguramiycagmi soyledi dr.muz :)) cok korkuyordum sezeryandan malum videolari bilirsin ayy ne fena o goruntuler :)) korkudan agladim hemde ne aglamak buna ragmen spinal sezeryan oldum herseye sahidim:27: bi aksilikte benim cimcime 15gun kadar erken gelince nb.dr.eline kaldim h.sonuydu :) senin yolunda gider insallah.. Bizimde akcaagac 3kapili :46: bizim kizlar ayni dolabi kullaniyor bence anlasildi:1: :1: besigine uyumlu diye almistik. Doguma eyluste gelcek mi kaliniyor mu hastanede normal dogumda? Eylulun son hallerini cok merak ediyorum valla cimcimenin. Mailin varmi diye sormustumda arada kaynadi galiba

Evet tatlım yaaa, 1-2 gecee kriizzz ağlamalar mızmızlamalar peşine 1 diş patlıyor...sonraa biraz geçiyor tekrar başa sarıyoruz... mesela dün geceee yinee uyku yoktuu , babasııı ilgilendii ben zaten malum hamileliğin verdiğii uykuuuu , gözümü açtırmıyoo ayy bi geçseydii, uykucu oldum çıktııımm bıraksallarr gün boyuu uyuruumm vallaa.. :9::9:

:nazar::nazar: aman heryerde söylemee tuğççeee nazar değmessin güzelliğeee, şanslııısınnn annesi üzmemiş seniiii hiççç:nazar::nazar:
kız kimseye soylemıyorum sadece sıze:52:

:nazar::nazar::nazar:Eki Görüntüle 1020433 :nazar::nazar::nazar:

Teyzoşlaraaa benimmm zilliiden kocamaaan öpücüüükkk :16::16::16:
maşallah kuzuma ecede opucuk yolluyor ama sadece babasına

:nazar: :nazar: masallah cimcime buyume atagi yasiyor galiba :nazar: :nazar:

aynen bacımm ya.masallah kuzuma:52::nazar::nazar::nazar::nazar:

Slm kizlar laptop bozuldu tabletten girip yazmakta zulum geliyo bana nedense

Gulcum 2. Bebis icin napicagimizi sormussun, once bizde dorise yatak alip bebisi dorukun yatagina mi yatirsak diye bi dusunduk. Sonra doruk henuz normal yatakta yatmaya hazir degil diye dusundugumuzden vazgectik. Cok deli yatiyo cunku done done butun gece yerinde duramiyor

Sali gunu gittik bebise park yatak aldik, ilk basta odamizda durcak. Dorukun tam uyku duzenini saglamisken gece aglamalariyla uykusu bolunsun istemiyoruz cunku sese coook hassas.

Massimo ricconun kampanyadaydi yatagiyla beraber 200e aldik. Nevresimini de aldim. Hastane cikisi kaldi simdilik

Canim normal mi dogurdun sen ne guzel tum gebelik takibim boyunca normalde normal normalde normal diye tutturup da doguma yakin normal doguramiycagmi soyledi dr.muz :)) cok korkuyordum sezeryandan malum videolari bilirsin ayy ne fena o goruntuler :)) korkudan agladim hemde ne aglamak buna ragmen spinal sezeryan oldum herseye sahidim:27: bi aksilikte benim cimcime 15gun kadar erken gelince nb.dr.eline kaldim h.sonuydu :) senin yolunda gider insallah.. Bizimde akcaagac 3kapili :46: bizim kizlar ayni dolabi kullaniyor bence anlasildi:1: :1: besigine uyumlu diye almistik. Doguma eyluste gelcek mi kaliniyor mu hastanede normal dogumda? Eylulun son hallerini cok merak ediyorum valla cimcimenin. Mailin varmi diye sormustumda arada kaynadi galiba
Bnde hamile kaldgmi ogrendgm ilk gunden itibaren normal dye hazirladm hep kendimi
En azindan denemek istyodum ezberden sezaryen olurum demedim hc bi zmn ve
Allah nasip etti normal oldu bde bnm aci esigim baya yuksektir bnde cok izledm o tarz videolari ama hep son ana kitlendim bebegn kucaga verilisine..ama diyorum ya
Nasip isi iste benm kendi doktorum da olmasaydi seninki gbi belki bnde yapamazdim ins bunda da nasip olur..
Kiyamam erken davranmis sabirsz cimcimem benimm..eylus de beklenen tarih 1/2kasim iken 25ekim de geldi kurban bayraminin ilk gunu♥♥dogum hikayem var kk da..simdiki melegim de 1/4mayis diyo doktorumuz o da ablasi gbi nisanin 20/25
i arasi gelir bnce...
Bncede dolaplarımz ayni:)) bnde besigin mobilyasinin tonuna en yakin dye bnu secmstm odaya alinca btunluk olsun dye bkalum yatagimzda uyar ins..dogumda hastanede extra bi drum yoksa sdce 1gece kaliyorum yanimda bir yda iki kisi kalabiliyo gecen sefer kizkardesm ve annem vardi cok rahat gecirmstm bunda nasil olcak inan bnde bilmiyorum ama eylüs un evde olmasi lazim her kosulda kiyamam perisan olmasin hastanede annem erken gelirse o evde bkar eylus e esim de yanimda kalir dye dsunuyorum yda en beteri kv ilgilencek gbi gorunuyo malum onlar dha yakin mesafe olarak..maili unutmusum cnm kusuruma bkma ilk firsatta ataym ozelden olur mu..
Cok bitkinim bgun Dun gece baslayan bi bogaz agrim var yutkunamiyorum temzlik fln derken cok balkona girip ciktim ince gysilerle o ara kaptm herh.bde burda hava birden cok soguk yapti ozellikle geceleri eksi 4lerde...zencefil balla kendime gelmeye calisyorum yarn da alisverse gtcektm hmen iyilesmem lazim yoksa hic bisi yetismicekk
:((

Slm kizlar laptop bozuldu tabletten girip yazmakta zulum geliyo bana nedense
Gulcum 2. Bebis icin napicagimizi sormussun, once bizde dorise yatak alip bebisi dorukun yatagina mi yatirsak diye bi dusunduk. Sonra doruk henuz normal yatakta yatmaya hazir degil diye dusundugumuzden vazgectik. Cok deli yatiyo cunku done done butun gece yerinde duramiyor
Sali gunu gittik bebise park yatak aldik, ilk basta odamizda durcak. Dorukun tam uyku duzenini saglamisken gece aglamalariyla uykusu bolunsun istemiyoruz cunku sese coook hassas.
Massimo ricconun kampanyadaydi yatagiyla beraber 200e aldik. Nevresimini de aldim. Hastane cikisi kaldi simdilik
Hosgeldin canimm..merak etmistim seni..
Ayni tedirginlik bnde de var eylül aylardr yer yataginda yatiyo ve sbaha kdar odayi turluyo resmen desem yeridir o derece donuyo uzerini kesinlikle ortunmuyo dun tulumunu yikamstm gdip gelip agladi illa onu gycem dye gece bir uyaniyosa bes uyandi ortu bacaklarina dolandikca..yataga cok zor aliscak eminim ama eninde sonunda ole bi karyola ya gecis yapicagmz icin bn simdiden almaya karar verdim o tek basina olsa uzerine iyice yogunlasr alistrabilirim ama ikinci gelince onunla simdiki kdar ilgilencek vaktim olmazsa eski duzen yerde devam eder bi sure dha npalimm..hem bnm ilerde bu tarz alisverslere hc vaktim olmaz aliym de yatsa da yatmasa da ciksin aradan diyorum..
Maşallah doruga gece duzeninz oturmus biz hala sute kalkiyoruz belirsz araliklarla..
Ayni odada yatrma zaten bncede bnun icin cok erken..hayirli olsun cnm besiginz
Bnde her ihtimali dsundugumden park yatak alsam mi derken cok yakin bi ark.kendi kizindan kalan yepyeni park yatagini vermeyi teklif etti bi bakicam bnde eger ihtiyaç duyarsam onu gondericek..ezberden alip koymak istemedm bn evde bitane atil mobilya besik varken..

Ah uyku ahh!!! İyi bi uyku cekmeyeli yillar oldu :1: :1: ben su meme konusunu cozemiyorum canim ya dayanamiyorum memiss diye yanima sokulmasina :ssz: napicagmi bilemiyorum cok caresizim cok asiri asiri duskun annem kv.senin isin zor dedikce hic goze alamiyorum gogusume yapisik geziyor tam anlamiyla.

essra meme konusunu çözemiyorum deme , çözmeye çalışmadın kii arkadaşımmm :9: ahh sen bu işi bi yapsan bak gör nasıl düzene girceksinizz... :51:

$Giambalvo.7.8.12089-1024x682.webp $images.webp

kızlar bakın bu yatağın kurulu düzenlii haliii :) ben çokk beğenndimm ,çok farklı ve çok kullanışlı.istediğiniz boyda ayarlayabiliyosunuz. ahşaplar gibi sıpacıkların boyama karalama olayları yokk :9::9: ömürlük bi yatak, düşme gibi bi durumda yok nehir ayaktayken göbeğinin biraz üstüne geliyor. rahatlıkla çıkıp inebiliyor aradan...

$Adsýz.webp

canımcımm dün uzuuun uzun inceledikk kocişlee.. ayy saatlerce ikea daydık :8: insan çok çeşit görüncee kararsız kalıyo malumm bide üstüne pazar kalabalığı... canım netten baktığımız gbi olmuyo gidip görmek gerçekten iyi oldu. ben sana eğer ikea dan alcaksan kesinlikle bu ikisinden birini öneriyorum. diğer yatakların enleri dar. bu ikisinin eni 80 cm yani ideal tek kişilik yatak boyutunda ve uzayabilen yataklar. en kısa 135 olabiliyorlar yani beşiklerin boyu kadar düşünebilirsin. diğer alçak olanlarının eni 65-70 cm çocuk zaten dönüp durcak geniş olsun değil mi bide tekrar değiştirmek zorunda kalıcaksın ilerde..ama bu yataklarda sadece boy uzatıcaz. montajları çok kolayy ayrıca,kargoyla alabilir eşin kolayca montajını yapabilir.:34:

Eki Görüntüle 1026289 Eki Görüntüle 1026291

kızlar bakın bu yatağın kurulu düzenlii haliii :) ben çokk beğenndimm ,çok farklı ve çok kullanışlı.istediğiniz boyda ayarlayabiliyosunuz. ahşaplar gibi sıpacıkların boyama karalama olayları yokk :9::9: ömürlük bi yatak, düşme gibi bi durumda yok nehir ayaktayken göbeğinin biraz üstüne geliyor. rahatlıkla çıkıp inebiliyor aradan...

ayy kızlar buarada hepımız ıkeadan aynı yatakları almaya nıyetlıyız farkındamısınız?cubıshh ben bu hafta gıdemedım ıkea ya benım o baktığım yanları parmaklıklı yatak nasıl?benımde aklımda bu var..esımde bunu begendı.gece düşme felan oluyor mu ben cok korkuyorum da..:16:

ayy kızlar buarada hepımız ıkeadan aynı yatakları almaya nıyetlıyız farkındamısınız?cubıshh ben bu hafta gıdemedım ıkea ya benım o baktığım yanları parmaklıklı yatak nasıl?benımde aklımda bu var..esımde bunu begendı.gece düşme felan oluyor mu ben cok korkuyorum da..:16:

canım senin beğendiğin o parmaklıklı olanda güzel ama dediğim gibi eni dar onların bize pek mantıklı gelmedi.ve bi tarafında parmaaklık yok biliyosun , parmaklık olan tarafı duvara yaslarız dedik ama bu sefer de çocuk istediği gibi inip çıkamıcak yatağa, sen yine yatırıp kaldırcaksın. yoksa hepsinin boyları kısa düşme mesafesi çok çok az.. altaa puff minder bile koysan olur yani.. canım biz daha dün aldık kurduk ama henüz yatağını fln yapmadım.. denemelere başlayınca haber ederim ama düşme şansı çok az...

canım senin beğendiğin o parmaklıklı olanda güzel ama dediğim gibi eni dar onların bize pek mantıklı gelmedi.ve bi tarafında parmaaklık yok biliyosun , parmaklık olan tarafı duvara yaslarız dedik ama bu sefer de çocuk istediği gibi inip çıkamıcak yatağa, sen yine yatırıp kaldırcaksın. yoksa hepsinin boyları kısa düşme mesafesi çok çok az.. altaa puff minder bile koysan olur yani.. canım biz daha dün aldık kurduk ama henüz yatağını fln yapmadım.. denemelere başlayınca haber ederim ama düşme şansı çok az...

tabı mantıkı degıl canımm..bız sadece senın aldıını canlı olarak gorduk.o zamanda almaya nıyetımız yoktu pek bakmadık.ama kv evıne ecenın besıgını getırdıgk 10 un boyunca ece uyumadı.meger alışmış tek kısılık yatağa ondan uyumuyormuş.eee eve gecıncede sadece besıgı var odasını bozmadan çekyatı atıp böyle bır yatak almam gerekıcek ama endıseerım var ece yatağın ıcıne sekılden sekıle gırıyor.bu senın aldığından uyurken dusebılır dıye düşünüyorum..bı h.sonu gıdıp bakmam lazım.sende sızın yataktaa gordugunuz olumsuz seylerı paylaşırsan banada fıkır olur canımm:54:

Slm uyku tutmadi sabah nasil ayakta dururum bilmiyorum.kuzu erkenden kalkar.bu aralar dis skntmz da var.huysuzuz epey.ishal istahsizlik da cabasi.

selam kızlar girmeyeli sayfalar epey ilerlemiş sena gene bronşit oldu bugün yeni bir doktor buldum götürdüm inşallah iyi gelir çok sık oluyor sanırım alerjik :14:kilo verdi 9 kilo malesef doktor memeden kes dedi kıyamıyorum henüz hep meme de gece beraber yatıyoruz zaten çok düşkün nasıl bırakıcak bilmiyorum
Cubish sen nasıl kestin canım kesince yemesi düzeldi mi?
kendimi çok bitmiş hissediyorum bu aralar

Eki Görüntüle 1026294
canımcımm dün uzuuun uzun inceledikk kocişlee.. ayy saatlerce ikea daydık :8: insan çok çeşit görüncee kararsız kalıyo malumm bide üstüne pazar kalabalığı... canım netten baktığımız gbi olmuyo gidip görmek gerçekten iyi oldu. ben sana eğer ikea dan alcaksan kesinlikle bu ikisinden birini öneriyorum. diğer yatakların enleri dar. bu ikisinin eni 80 cm yani ideal tek kişilik yatak boyutunda ve uzayabilen yataklar. en kısa 135 olabiliyorlar yani beşiklerin boyu kadar düşünebilirsin. diğer alçak olanlarının eni 65-70 cm çocuk zaten dönüp durcak geniş olsun değil mi bide tekrar değiştirmek zorunda kalıcaksın ilerde..ama bu yataklarda sadece boy uzatıcaz. montajları çok kolayy ayrıca,kargoyla alabilir eşin kolayca montajını yapabilir.:34:

Canm benm tsk ederim sayende bnde gtmis kdar oldumm..yazamadm kac gundur bogaz agrim gribe cevirdi gunlerdr halim yok hic bseye:((yatsam yatamiyorum kalksam dermanim yok sifir ilacla atlatmya calisiyorum..hftsonu koctasa gttm bnde eylusu babasina birakip nette gordgm hic bi modelin yakindan gorunusu tatmin etmedi bni begenmedim hicbirini koctasi direk sildm kafamdan tekzene ugradm sonra orda uygun fiyatli beyaz standart bi karyola bgendim yerden yuksekligi fln idealdi herseyi muhtemelen onu alirm dye dondum eve resimleri gosterdm eşime bnm kdar cok bgenmedi o bu senin aldgn parmaklikli metal olan karyolayi sipars edelim bu dha iyi dynce kafam karsti bnm de gormeden almak icime sinmiyo pek koctasta anladm gormeden almamak gerektgni senin olumlu yorumlarndan etkilendm ama yataginin sunger olmasi brz dsundurdu bni bide eni 85cm yazio dar olmaz mi acabaa?? Kararsz kalmak cok fecii..Bu hftasonu su yatak isini bitirmem lazimm...
bgendigm ilk yatagn resmini ataym bde sen bak olur mu

$Screenshot.webp
Eki Görüntüle 1026294

Hhbcdfghjjkkkmmkkm

Saatlerdr resm eklicem dye uğraşıyorum deli oldumm:47:
Umarm bu kez olmusturr!!!!!!!
Cok karsk bu cepten baglanma isleriii

Back
X