- Konu Sahibi Sarisekerannesi
- #6.301
Eki Görüntüle 1071206
Ogluma maşallah diyelim teyzeleri. Buyumusmu ?
Oooy maşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 1071206
Ogluma maşallah diyelim teyzeleri. Buyumusmu ?
canım çok geçmiş olsun şimdiden... Allah yardımcınız olsun... sünnet konusunda ne kadar erken yaptırılırsa o kadar rahat edersiniz diyorlar çevreden hep öle duyuyorum...slm kızlar geçen yazmıştım çocuğumda tetik parmak sendromu var diye dün doktora gittik 28 nisana gün verdi ameliyat için, tek endişem genel anestezi hayırlısıyla bir an önce atlatırız inşallah. Eşim bu arada sünnetinide yaptıralım diyor ama ben kararsızım. aranızda oğluşunu sünnet ettiren var mı?
Merhaba canim..girmedim bi süre elimde olmadan yoksa dogururmuyum hic ben sizden habersizz
Sağol kubracim darisi sana olsun bnmki gbi rahat bi hamilelik surecinin tam benim gbi subatta hamile kaldin sendecok ideal bi donem gez dolas nehirle bol bol vakit gecir bu yaz kisagirerken de oglusunu büyüursunuz beraber ana kizbak goruceksin o yasinda bile nasil
Yardmci olucak cimcime kizin..ben eylül de simdiden o havayi sezmeye basladim..cok cabuk geciyo tadını cikar canim öptüm ucunuzude)
ne kadar buyumus kuzun canim masallah profildeki hali nerde simdiki hali nerde ve cok yakisikli gorunuyor ahmet pasatarzini severim senin kucuk adam
Oooy maşallahnasıl yakışıklı paşa bu
![]()
Merhaba tulincim.. nyseki toparlandim bnde ewt
Uyku konusu esas bnmki gbi bna yapisik bi bebisi olan bi anne icin mucizeydi simdi ben bile inanamıyorum yazarken
Kendimden mi bahsediyorum dye..ama darda kalinca inan allah yardm ediyo baska bi aciklamasi olamaz yoksa bnce..
Emin i m vakti gelince sende basaricaksinhic gozunde buyutme..hastaliklar atlatmissin cok cok gecms olsun canim
Bi daha olmasn inşallah
Memeden kesme surecinde kolayliklar diliyorum canim oglusunun resimlerine bayildimm erkek dogurasim geldi bi an
Öpüyorum cok canim görüşmek uzre..
Saol cnm sen kullaniyosun sanirm dmi..geceleri cok islak kalmiyo dmi bi ara elime gecmsti bnm o markadan inceligi fln iyi de kurulugu nasil bilmiyorum pek
Eki Görüntüle 1076719 buda benim minnosum
yakışıklı ahmet paşama, güzel prenses ecoşuma da maşallah anneleribüyüdü valla bu sıpalar Allah nazarlardan korusun
bu hafta da kardeşimin taşınma telaşıyla uğraşıyoruz kızlar izmire taşınıyolar bana çok yakın bir ev tuttuk benim için çok iyi olcak
dün doktora gittim bu seferde sağ böbreğinde büyüme olduğunu söyledi doktor küçük kuşumundoğumdan 1 hafta sonra ultrasona alınıp eğer düzelme yoksa ve gerekli ise küçük bir cerrahi operasyona yapılcakmış. çok nazlı bu sefer kuzum, doruk da her kontrolümden hiç problem yok diye çıkmıştım şükür, ama bukez idrar kesesi görünmedi diye 3kez üstüste gittim arkasından da bu
böbrek büyümesi
rabbim beterinden sakınsın inşallah operasyona gerek kalmadan hallolur
bebiş de abisi gibi tombik doğcak galiba2 hafta ilerden gidiyormuş yine karın çevremiz. 1295 gr olmuş
bende 5 kg aldım şuana kadar ama bebeğin kilosu fazla olunca dikkatli ol dedi doktorum
bende kuru öksükle uğraşıyorum bi yandan bitkisel yöntemler işe yaramadığı için mecbur antibiyotik ve öksürük şurubu aldım bugün
doriş de tombik doğdu diyorum ama iştahsızlıkla uğraşıyoruz şuanağzına zorla bile yemek sokamıyorum. zorlasam ağlıyor tükürüyor kusturuyor kendini. dişler çıkamadı bir türlü o yüzden diyorum iştahsızlığı ama yoruluyorum bazen
1078020[/ATTACH]
Nehir Prensesimmm![]()