• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

canim cok sevindim oglusunun toparlanmasina cok sukur uzuuunca bi sure hastalanmaz insallah. immun44
4ay kadar kullandik ondan evvel minadex kullaniyorduk piyasada bulamayinca immun44e gecis yaptirdi dr0.muz ama ben ne yazikki nette bebegi hastalanmayan anneler kadar sansli olamadim uZun hastalik surecimizden evvel kullanmaya baslamistik ve malum zor gunler yasadik yinede simdi baska vit.kullaniyoruz simdilik iyi gibi. yeme sorununu cozersiniz insallah cok zor yemeyen cocuk

İnşallah canim. Ya yorunlari okuyunca heveslenmistim direncini arttiri diye vitamin. Napalim vitamin almis olur diye vericem artik belki bizde ise yarar :( yeme sorunu çok çok zorluyor beni. Sinir sabir birakmiyor. Doktorun memeden kesme onerisine rağmen kesmeyi düşünüyorum dakikada bir emmek istiyor. Bugünlere hic gecmicek gibi :(

maalesef bugun 39.7 ateşle hastanedeydik boğaz enfeksıyonu dedı doktor.nerden geliyor zıkkım anlamış degılım valla.resmen bayın gıbı gıttık hastaneye Allahtan yolda fıtılınde etkısıyle dusmustu atesı sımdı genel durumu ıyı 4 saate bır ateş dusurucu verıyorum.antıbıyotıgede başladık..

ece dogdugu günden berı ayrı yatıyor kuzucum.hatta bızle yatmaktan nefret edıyor tekmeliyor bızı aynı odadaysada uyuuyor.benım kızım prematureydı sütümde olmadı 2 ay zor bela emdı..ıkıncı çocuk düşünüyoruz ama olmuyor yıne..olsa 2,3,4 e kadar yolu var.kısmet artık:1:
allah analı babalı buyutsun cok mutlu oldum ınan bana..eylusumuz abla oldu maşallah sıze..allah nazarlardan korusun:nazar::nazar::nazar:
sanada cok cok gecmıs olsun opuyorum canım benımmm:54:

Çok geçmiş olsun canim ya. Ben artik boğaz kelimesi bile duymak istemiyorum. Bu nedir ya... Şimdi nasil ece. Antibiyotiğe basladiysaniz dört dozda kendine gelir Ececik. Çok opuyorum hasta kuzuyu.

Selam arkadaslar
mustu gecmis olsun canim benim oglumda bogaz enf.olmustu ates dusurucu filan gecici cozum antibiyotik sart oluyor.sabaha kadar basinda bekleyip gun agarana kadar soguk dusa kac kez soktugumu bilirim.cok gecmis olsun zor.
Simdiki sorun diş manyak olduk ya Dis yeri belli sisti bir ayi gecti ama gelen giden yok.yeme icme uyku berbat .huysuz keyifsiz olmasi da cabasi.delirecegim artik ya

Saol canim benim. Bizimde bir haftamiz gece uyumayark geçti. Aslında doktor viral dedi antibiyotik vermeme gerek yok dedi ama yuksek ateş ve havale geçirdiği için cesaret edemiyorum dedi. Pafa sendromundan şüphelendi.
Bu hangi dişi canim? Kopek disiyse aynen öyle oluyor patlamaiyor kolay kolay ve mahvediyor bebekleri. Biz köpekleri 16 aylikken cikardik çok zordu. Son azilar kaldi. Valla bende dört gözle dişlerin tamamlanmasini bekliyorum. Dediğin gibi düzen kalmiyor ve çok mizmiz oluyorlar. Ben bazi geceler agri kesici verdim. Biraz daha sabir canim :(

Çok geçmiş olsun canim ya. Ben artik boğaz kelimesi bile duymak istemiyorum. Bu nedir ya... Şimdi nasil ece. Antibiyotiğe basladiysaniz dört dozda kendine gelir Ececik. Çok opuyorum hasta kuzuyu.

saol canim 3 ,dozda geceyi atesimiz olmayarak gecirdik cok sukur.c.tesi kontrolumuz var.insallah bugun daha iyi olur.bende eceye balik yagli olan vit.den kullaniyorun.multitabs cok memnunum ecenin bu kis hasta oldugu olmadi 1-2 defa sadece oda hafif..cok.sukur.den bencearti kilosunu bile degistirdi bu balik yagi

Saol canim benim. Bizimde bir haftamiz gece uyumayark geçti. Aslında doktor viral dedi antibiyotik vermeme gerek yok dedi ama yuksek ateş ve havale geçirdiği için cesaret edemiyorum dedi. Pafa sendromundan şüphelendi.
Bu hangi dişi canim? Kopek disiyse aynen öyle oluyor patlamaiyor kolay kolay ve mahvediyor bebekleri. Biz köpekleri 16 aylikken cikardik çok zordu. Son azilar kaldi. Valla bende dört gözle dişlerin tamamlanmasini bekliyorum. Dediğin gibi düzen kalmiyor ve çok mizmiz oluyorlar. Ben bazi geceler agri kesici verdim. Biraz daha sabir canim :(

Havale mi aman allah korusun kuzuyu tabi tum onlemleri almak gerek ates yukselmeSin diye.Kopek disi galiba ama bizim diger isler de cok zor cikmisti dra goturmek istemiyorum yarmak ister diye burda cocuk discisi de yok Guvenemiyorum :(

saol canim 3 ,dozda geceyi atesimiz olmayarak gecirdik cok sukur.c.tesi kontrolumuz var.insallah bugun daha iyi olur.bende eceye balik yagli olan vit.den kullaniyorun.multitabs cok memnunum ecenin bu kis hasta oldugu olmadi 1-2 defa sadece oda hafif..cok.sukur.den bencearti kilosunu bile degistirdi bu balik yagi

Oh mqsallah ateşinin düşmesine sevindim. Biran oönce toparlar inşallah. Bakalim bnde memnun kalmazsam degistirirm vitamini. Ben kisin kullandim vitaminli balik yagi iki sise bi ise yaramadi ama multitqbs değildi cnm.

Havale mi aman allah korusun kuzuyu tabi tum onlemleri almak gerek ates yukselmeSin diye.Kopek disi galiba ama bizim diger isler de cok zor cikmisti dra goturmek istemiyorum yarmak ister diye burda cocuk discisi de yok Guvenemiyorum :(
Ah yavrum ya nasil cani yqniyodur o zaman. Agri kesiciyle idare etmeye calis o zaman mecbur. Dişler tamamlansada rahatlasa kuzular.

Oh mqsallah ateşinin düşmesine sevindim. Biran oönce toparlar inşallah. Bakalim bnde memnun kalmazsam degistirirm vitamini. Ben kisin kullandim vitaminli balik yagi iki sise bi ise yaramadi ama multitqbs değildi cnm.
valla.cok arastirdim doktor.multitabs ve efavit olabilir dedi.eczaciya gittim multitabs dedi aldim geldim

Ah yavrum ya nasil cani yqniyodur o zaman. Agri kesiciyle idare etmeye calis o zaman mecbur. Dişler tamamlansada rahatlasa kuzular.

tam goremeseme eceninkiler tamamladni sanirim

Kizlar beni hatirladinizmi uzun zamannan sonra yine aranizda olmak cok guzell

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu arada ne guzel deyisimler olmus gulcum dogurmus saglikli sihhatli boyutsun bebislerini

Elifim hamilee buna inanin ki daha cok sasirdim o herzmn hamilelik kati istemiyorum der durur ve kubracim da hamile kizlar sag-salim alin cocuklarinizi kucunuza
Telden girmek zor yaa hicbisey goremiyorum gulumsemeler fln yok kimin online oldugu da gorunmuyor anca yaziyorum kolayima en cok bu geldii)))

Ama sizler yoksunuz dun tum gun tam 250sayfa fln gerideydim okudum bitirdim yani hepinizden az cok haberim var bugunnen de yazicam firsat oldukca

Ama sizler yoksunuz dun tum gun tam 250sayfa fln gerideydim okudum bitirdim yani hepinizden az cok haberim var bugunnen de yazicam firsat oldukca

canım tekrar hoşgeldin , nerelerdesin evet uzun zamndır yoksun. zaten grup olarak baya azaldık. değişiklik olarak 2.kuzular yolda hatta gül ün meleği yanında artık :)) bakalım canım darısı bize... senin kuzu nasıl canım?

canım tekrar hoşgeldin , nerelerdesin evet uzun zamndır yoksun. zaten grup olarak baya azaldık. değişiklik olarak 2.kuzular yolda hatta gül ün meleği yanında artık :)) bakalım canım darısı bize... senin kuzu nasıl canım?

Dun dorugu 39 derece ateş le hastaneye goturdum disler bitirdi bizi ilk kez ates yasadik gece botunca agladi yastığı agzindan su gibi oldu anlamadigim sey kac azi disi cikar kızlar toplam 4 azi var zaten her tarafta 1 tane ama azinin arkasini gosteriyor yaninda badka azi cikarmi birde dencol jel disinda ne kullandiniz yazarsaniz sevinirim aklim pasamda ucusa gidiyorum boyle zamanlarda calismak cok zor durmadan aciyor diyor

Cok sukur cnm Omer buyudu artik amin canim siz de sag -salim bebislerinize kavusun bizede hayirlisiyla hayirli vakitte Rabbim nasip etsin

Dun dorugu 39 derece ateş le hastaneye goturdum disler bitirdi bizi ilk kez ates yasadik gece botunca agladi yastığı agzindan su gibi oldu anlamadigim sey kac azi disi cikar kızlar toplam 4 azi var zaten her tarafta 1 tane ama azinin arkasini gosteriyor yaninda badka azi cikarmi birde dencol jel disinda ne kullandiniz yazarsaniz sevinirim aklim pasamda ucusa gidiyorum boyle zamanlarda calismak cok zor durmadan aciyor diyor

Canim Allah yardimcin olsun cok zor Omer sukur sadece ilk dislerinde ikiiser dorder cikardigi icin olmali cok bunaltdi bizi sonrakilar ne zmn cikti hic hatirlamiyorum bile

hosgeldin canim nasilsiniz oglusunla youndami hersey. en son hatirladigim kac gb internet yeterli gelir diye bi konusmamiz olmustu ardindan ugramadin. ee nasil gidiyor neler yapiyorsunuz

MasaAllah sende de hafiza iyiymis:-) evet sonra uzun problem yasadim netle
İyiyiz canim yolunda hersey artik ugrayacagim firsat buldukca senin elifcin nasil istahsiz bir bebek diyorsun biri de bende var kilosu da geride ama artik alisdim bu duruma ne yapalim simdi nasil kuzun ?

yok canim senin hafizanin yaninda benimkinin lafi bile olmaz :1: elif su iyi cok sukur fazlaca yoruyor beni 2 yas sendromu yasiyoruz bu aylarda olagan bi durummus idare ediyorum iste memeden kesme durumlarimiz gundemde bi suredir ama dis cikardigi icin ertelendi bi kesebileydim memeden :ssz: ugra canim ya seni tekrar gormek guzel

isin zormus canim gecmis olsun kuzuna tabii aklin onda bende ise baslamayi dusunen anne olarak en tedirgin oldugum konuda bu hastalanirda yaninda olamazsam naparim... aileden biri mi bakiyor kuzuna. toparlar ins.cabucak

Back
X