• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

Kutsev merhaba, hatirlamaz olurmuyum seni hic. Azerbaycan da yasiyodun galiba. Nasilsin omercik basil. Seni gördüğüme sevindim vallahi.
Esracim calismaktan bahsetmissin madem kayinvaliden içine sinmedi biraz daha buyusun kizin krese verirssin olmadi. Bende çok hassasim bu konuda. Bu yüzden calismayi hic düşünmedim bile.
Derinada canim geçmiş olsun. Köpek dişleri çok zorluyor. İnşallah kolaylıkla cikarir. Biz 16 qyliikn cikqrdik kopk diseri. Son azilarimi kaldi. Allah kolaylik versin miniklerimize.
Ben de mutluyum inan tekrar burda oldugum icin.Omercik iyi sukur idare ediyoruz.Ahmetcik arada sikintilar yasamis.canim simdi nasil baya degismis resmini de gordum masaAllah Rabbim korusun kuzunu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

günaydın kızlar

kuzu kuzulara geçmiş olsun. grip, enfeksiyon, diş çıkarma sancıları ve bütün hastalıklar uzak olsun hepsinden :(

doriş de öksürmeye başladı, mızıltısı var yine 2 gündür

sevilcim hoşgeldin evet 3-4 sene çocuk düşünmezken hemen yaptık bile bebişi :1:

2 hamileliğimin ilk üç ayında kusmadığım kadar kusmalar başladı bu sefer 7. aydan sonra ya :26: öksürükle uğraştım 2-3 hafta kadar onunla beraber başladı kusmalar yine

buarada söylemeyi unuttum galiba size bebişin adı EGE olcak Allah izin verirse

Cnm hosbulduk
Ben de senin kadar iradeli olmak isterdim ama cocuk dogurmak bakmak aklima geldikce erteliyorum aslinda boyle islere senin gibi dusunduyun anda isleme gecmek daha iyi galiba:-)
Az kalmis doguma verirsin sen kilolari bi dogur hele
Bu arada kizlar ben dogumdan onceki kilomdayim artik
Kendimi sartlamisdim eski kiloya donmeden2. bebek isi yok)))
Omer iki yasina yaklassin da herhal dusune bilirim

Doruskoya da gecmis olsun acil sifalar versin Rabbim.Ege ismini de cok beyendim kisa ama oz isim Rabbim kolay dogum nasip eylesin bebislerinle mutlu gunler geciresin.Amin

diyet yapasım geliyor benimde buaralar :1:

doruk'ta 77 ile hamile kalıp 87,5 ile doğum yapmıştım

bunda da aynı şekilde 77 ile hamile kaldım şuan 82yim inşallah fazla almadan tamamlarım

veee 2 çocukla kilo veririm hemen doğumdan sonra :1: :1:

canım bende ikinciye 77 ile hamile kalmıştım 12 kilo alarak 89 olmıştum 1.5yıl da 85 e indim oda diyet yapmadan sonra sıkı diyet ve spora başlayınca gitti şükür doğumdan sonra uzun bi süre diyet yapamazsın emzirceğin için ama emzircem diye çok yeme bol sıvı al sütü sıvı çoğaltıyor sonuçta zamanla verirsin hele bide ayaklanınca merak etme sen.))))

canım bende ikinciye 77 ile hamile kalmıştım 12 kilo alarak 89 olmıştum 1.5yıl da 85 e indim oda diyet yapmadan sonra sıkı diyet ve spora başlayınca gitti şükür doğumdan sonra uzun bi süre diyet yapamazsın emzirceğin için ama emzircem diye çok yeme bol sıvı al sütü sıvı çoğaltıyor sonuçta zamanla verirsin hele bide ayaklanınca merak etme sen.))))

şükür doruk'ta kilo verme problemim olmadı, doğumdan 15 gün sonra 74e inmiştim yani aldığımdan fazlasını vermiştim

inşallah yine öyle olur kalmaz kilolar :))

günaydın güzel anneler tatlı bebişler

biz buaralar pepee hastasıyız, sabah gözünü açıyor babasına hemen tv'yi açtırıyor bebi diye

gün içinde de aklına geldikçe pepee istiyor , televizyonda yoksa pc'den açtırıyor

diğer çizgi filmleri seyretmiyor ama pepee'yi çok seviyor

gece pepeeli pijamalarımızı giymeden uyumuyoruz

sizinkilerde de var mı böyle çizgi film düşkünlüğü?

biz buaralar pepee hastasıyız, sabah gözünü açıyor babasına hemen tv'yi açtırıyor bebi diye

gün içinde de aklına geldikçe pepee istiyor , televizyonda yoksa pc'den açtırıyor

Ece de peppe diyor.hiç izlemiyor neredeyse tv artık.sadece bazen canı sıkılıyor mızmızlanıyor.o zaman açıyorum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben de mutluyum inan tekrar burda oldugum icin.Omercik iyi sukur idare ediyoruz.Ahmetcik arada sikintilar yasamis.canim simdi nasil baya degismis resmini de gordum masaAllah Rabbim korusun kuzunu

Amin canım. Simdi çok şükür iyiyiz fakat gece çok uyanmaya basladi. Sanirim son azılar geliyor. Diş zamanı gece uykularimiz hep kotu oluyor. Tamamlasada rahatlasa artik :(

Doruk hic tv izlemiyor ama hic umrunda bile degil daha cok arkasındaki fisler dikkatini cekiyor yada tv ünitesinin uzerine oturuyor keşke izlese diyorum simdi 1 yasina kadar tv hic acmadim ben gözlerine zararli diye simdi acsamda artik o ilgilenmiyor dogal olarak 1dk yerinde durmuyor cok hareketli ve cok yaramaz aslinda yapacak birseyi yok tv izlemiyor oyuncaklariyla oynamiyor bisikleti ve kitaplarida yetmiyor evde kalan vaktimizde onu oyalamaya cok yoruluyorum cok...:))))

Ece eskiden izlerdi şimdi izlemiyor bende açmıyorum.konuşmalarını gecıktırırmıs zaten.ece daha cok oyuncaklarıyla vakıt gecırıyor yada eline bir bez alıp sirkelemeyle.bana hiç bir zararı yol kuzımum.bütün gün tek başina oynayabilir:-)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlarr merhaba hepinize
Oğlum grip oldu :( dahabyeni iyileşmiştik oysa. Çok sık hastalaniyor ya. Yirmi gün de bir hasta oluyor . inşallah bronsite çevirmez önceki gibi. Havale geçirdiği için peditus gibi soğuk alginligi suruplarida verilmiyor. Bakalim nasıl düzeltecek.

Kizlarr merhaba hepinize
Oğlum grip oldu :( dahabyeni iyileşmiştik oysa. Çok sık hastalaniyor ya. Yirmi gün de bir hasta oluyor . inşallah bronsite çevirmez önceki gibi. Havale geçirdiği için peditus gibi soğuk alginligi suruplarida verilmiyor. Bakalim nasıl düzeltecek.

Cok gecmis olsun umarim cabuk iyilesir alerjik bir durum yok degilmi oglumda surekli hasta olurdu diyetten sonra sukur hic hasta olmadi

Cok gecmis olsun umarim cabuk iyilesir alerjik bir durum yok degilmi oglumda surekli hasta olurdu diyetten sonra sukur hic hasta olmadi

Saol canim.
Bilmiyorum ki artik bende supheleniyorum alerjikmi diye. Sen alerji testini yaptrdin. Neye alerjisi varmis. Oğlun cokmu hastalaniyordu. Fazla soru sordum ama çözüm ariyorum artik :(

Kizlarr merhaba hepinize

çok geçmiş olsun canım derinadanın dediği gibi alerjik bir durum mu var acaba?

sürekli hasta olmak ne kadar yıpratır yavrumu kıyamam

$DSC06918.webp

kuzularımdan anneler günü pastası, tabi kuzuların babasından :1:

anneler günümüz kutlu olsun kızlar öpüyorum hepinizi :16:

slm kızlar, kuzucukların tv izlemesinden bahsedilmiş, bizimki sabah kalkar kalkmaz kumandayı alıyor luli luli diyor, luli tv hastası. bebek kanalı olunca fazla engellemiyoruz. bu arada oğluşum yarın parmağından dolayı ameliyat olacak tetik parmak sendromundan dolayı. genel anestezi olacağı için sünnetinide yaptıralım deiştik, ürolog testisleri çekingen dediği için 7 yaşında sünnetini yaptıralım dedik. aranızda kuzucuğunda çekingen testis durumu olan varmı..

slm kızlar, kuzucukların tv izlemesinden bahsedilmiş, bizimki sabah kalkar kalkmaz kumandayı alıyor luli luli diyor, luli tv hastası. bebek kanalı olunca fazla engellemiyoruz. bu arada oğluşum yarın parmağından dolayı ameliyat olacak tetik parmak sendromundan dolayı. genel anestezi olacağı için sünnetinide yaptıralım deiştik, ürolog testisleri çekingen dediği için 7 yaşında sünnetini yaptıralım dedik. aranızda kuzucuğunda çekingen testis durumu olan varmı..

Benimde oğlum var ama ilk kez duydum bunu.
Şimdiden geçmiş olsun size. Herşey yolunda gider inşallah canim.

Back
X