• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

geçen sene kızım ilk doğdugu günlerde sizlerle birlikteydim.Baya uzun zaman olmuş şöyle bir bakıyım dedimde bebişler büyümüş benim kızımda büyüdü ama hala zayıfız bilenler bilir ben en büyük sornumdu zaten :) artık alıştım heralde....Tekrar Merhaba herkese
hatirliyorum cnm nikini hosgeldin tekrardan

zayifliga gelince omer cok istahsiz bi bebek ben zorla binbir oyunla yediriyorum ama arada tabagi onune koyunca kendisi doke-saca yiyo sanki o zmn daha mutlu doymus gibi gozukuyo:26: az yemesine ragmen
belki de kendilerine firsat vermeliyiz :31:

gecen yil ilk yasinda kucuk evimize tam 50nefer geldi az hesap etmemize ragmen :27::37:inan dogru-durust resim fln da cekemedik nasil gecirdik gunumuzu sen dusun:37: bu yil az olur umarim sakin rahat gecirebiliriz

gecen yil ilk yasinda kucuk evimize tam 50nefer geldi az hesap etmemize ragmen :27::37:inan dogru-durust resim fln da cekemedik nasil gecirdik gunumuzu sen dusun:37: bu yil az olur umarim sakin rahat gecirebiliriz

Bizim iki doğumgünümüz oldu.toplamda 35kişi fln vardı kız karseşim eceyı odası da oyaladı biZde servis yaptık bu sne daha az olur diye ümid ediyorum.zaten d.gününden sonra tatile öıkıcaz uğrasıcakta vaktim yok fazla:-)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canim zaten senin ne istedigin onemli bende bi kac ay evvel yaka silkiyodum ikinci bebege hersey vaktiyle guzel sen kendini ne vakit hazir hissedersen o ara senin icin dogru zamandir... nerde oturuyodun sen anadolu yakasindamiydin

Bqkarsin benimde degisir fikrim ama ikinci çocuk istiyomuyum onu bile bilmiyorum o kadar sogugum yani o fikre. Cesaretim sifir , yapamam yani ikisine bakamam ahmet küçükken. Gosumde çok büyüyor :( evet anadolu yakasindayim kadikoyde.

Saol canım artık ben bile inanamiyorum 1950dogduğuna.
İki kilo bile değilmiş masllah. Simdi kaç kilo peki? Biz 4 kilo dogdumuz halde bizden iyi görünüyor. Masllah tekrardan Aferin ona ve tabiki sana.

En son hastanede tartıgımızda 11 kg di 2ay oldu sanırım gitmeyeli.dün tarttım 12.8 kg canım.sizin kilonuz kac canım.ece cok yemiyor gibi geliyordu bana ama 4tane danino meyve 1tabak corba,1tabak pilav,4köfte akşamda yine ya corba ya pilav veya makarna.akşam yatmadan bir bardak süt.kahvaltı etmiyor bazen simit yiyor.buaralar çorba içiyor

hatirliyorum cnm nikini hosgeldin tekrardan

zayifliga gelince omer cok istahsiz bi bebek ben zorla binbir oyunla yediriyorum ama arada tabagi onune koyunca kendisi doke-saca yiyo sanki o zmn daha mutlu doymus gibi gozukuyo:26: az yemesine ragmen
belki de kendilerine firsat vermeliyiz :31:

hoşbuldum cnm..Ya sorma ne oyunlar telefonlar havada uçuşuyor yemek yediriken :52: kendi önüne koyuncada az cok yiyor dediğin gibi..Haklısın fırsat vermek lazım

En son hastanede tartıgımızda 11 kg di 2ay oldu sanırım gitmeyeli.dün tarttım 12.8 kg canım.sizin kilonuz kac canım.ece cok yemiyor gibi geliyordu bana ama 4tane danino meyve 1tabak corba,1tabak pilav,4köfte akşamda yine ya corba ya pilav veya makarna.akşam yatmadan bir bardak süt.kahvaltı etmiyor bazen simit yiyor.buaralar çorba içiyor

MasaAllah canim cok iyi yemeklerini de saymissin baya iyi gibi Omeri gucle yediriyorum ben bu saydiklarinin yarisiyla anca gunumuz geciyo tekrardan masaAllah nazar degmesin aman Eceme

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım maşallah az yior olurmu ben bile bu kadar yemiyorum gün içinde. Allah naxarlardan korusun hep yesin. Ahmet i bugün tarttim 12.4 Kg. Ahmet 20 aylik. 19 ekim dogumlu. Ahmet hicbisey yemiyordu. Memeyi kesiyorum ginduz bitti sukur daha iyi ama yinede saydiklarin kadar yemiyor asla. Ece daha toplu gosteriyor ahmet zayif gorunuyor. Belki boy farki vardir ondandir. Masllah yerim kuzunu.

MasaAllah canim cok iyi yemeklerini de saymissin baya iyi gibi Omeri gucle yediriyorum ben bu saydiklarinin yarisiyla anca gunumuz geciyo tekrardan masaAllah nazar degmesin aman Eceme

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hergün böyle değil ama genelde böyle hele balık aldığımda o kocaman balık bitiyor:-)

Canım maşallah az yior olurmu ben bile bu kadar yemiyorum gün içinde. Allah naxarlardan korusun hep yesin. Ahmet i bugün tarttim 12.4 Kg. Ahmet 20 aylik. 19 ekim dogumlu. Ahmet hicbisey yemiyordu. Memeyi kesiyorum ginduz bitti sukur daha iyi ama yinede saydiklarin kadar yemiyor asla. Ece daha toplu gosteriyor ahmet zayif gorunuyor. Belki boy farki vardir ondandir. Masllah yerim kuzunu.

Biz zorla yediriyoruz balkonda bahcede parkta nerde olursa oyunla kandırmayla o yüzden cocugun yediğinide anlamiyorum

Back
X