• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

Haha desene esra benide geçti. Bana da kayinvalifem diyoki ricam ederim ikinci çocukta bu kadar pimpirikli olma incemele rahat ol :)) dün sandalyeye inip inip cikiyodu ahmet. On kere uyqrdim gittim indirdim. Otururken sirtini boşluğa vermiş sandalyeden geri sirt ustu bi düştü. Kafasi kut yere. Allahim tamam dedim beyni gitti. Oturdum bisi yapamiyorum allahtan Esim evdeydi yüzünü filan yikadi ama hala endiseliyim. Çok normal hali hareketleri şükür. Atamiyorum ustumden. Birde orucluydum tansiyonum aninda düştü. Allahkkoruyor yavrularimzi.

Bişey olmas az rahat olun ben ne zaman eceyı rahat biraktım ece toparlandı kendine geldi çocugum herseye ağlar ve morarırdi.şimdi yok gectı morarmalqr korkudan yapıyormus

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Oo canım birsürü iş halletmişsin bayramda bizde kısa bir tatıl yapıcaz.eylülün ikinci haftasıda antalya yolcusuyuz.korkuyorum eceyle ama denemekte fayda var

Canım bende çok endişeli gittim tatile :) benm hamilelikte olunca biraz zorlandık tabi.. sürekli peşinde koşturmak zorundasın eskii başbaşa yapılan tatiller gibi olması mümkün değil tabi. çok yorucu geçiyo tatil. ama onun mutluluğunu keyfini görünce sende mutlu oluyosun. ama bi dahaki tatile yanımıza destek birini almaya karar verdik , 5 dk güneşlendin mi uzandın mı diye sorarsann evet belki anca 10 dk uzanmışımdır o da öğlen uykularında :)))

esracım geçmiş olsun ne oldu elife?
bugün doktora gittim oğlum oluyormuş:1:
kızım kardeşini ali diye seviyor :1::1:

gözünüz aydın tatlımm , tam oğlan senesi oldu bu yıl desenize.. kimi duysam erkek bebiş bekliyor.. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ve tabi isteyenlerede nasip etsin..

kizlar saolun iyi dilekleriniz alakaniz icin... semacim gozun aydin allah tamamina erdirsin bi kiz bi oglan ne iyi oldu allah istiyen herkese nasip etsin canim elifim ayni gun bir serumun ardindan taburcu oldu cok sukur dr.yedigi bisry dokunmustur dedi tahlil yapmadi bana kalsa mikrobik biseydi bilemedim acikcasi canim ayy cok sevindim hadi bakalim kucagina almak nasip olsun

Esracım çok geçmiş olsun , prenses iyidir umarım şimdi.. :16:

Gecmis olsun diyeyim arkadasim bende şubatta tasindim hic kolay ddeğil. Helebide saydigin faktörleri düşünürsek. Hayirli olsun ayni zamanda. Belki nehir diş cikaricaktir. Ondan istahi yoktur. Üzme kendini.

saoll canım benmm valla çok zormuş bu taşınma işi.. Allahtan destekçilerim vardı ama ne kadar olursa da kendi evin eşyan olunca koşturmak zorundasın .. evet canım bende dişten diyorum zaten hep dişe yoruyoruz bi bitirseydik şu dişleri :18::18:

Canım bende çok endişeli gittim tatile :) benm hamilelikte olunca biraz zorlandık tabi.. sürekli peşinde koşturmak zorundasın eskii başbaşa yapılan tatiller gibi olması mümkün değil tabi. çok yorucu geçiyo tatil. ama onun mutluluğunu keyfini görünce sende mutlu oluyosun. ama bi dahaki tatile yanımıza destek birini almaya karar verdik , 5 dk güneşlendin mi uzandın mı diye sorarsann evet belki anca 10 dk uzanmışımdır o da öğlen uykularında :)))

gözünüz aydın tatlımm , tam oğlan senesi oldu bu yıl desenize.. kimi duysam erkek bebiş bekliyor.. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ve tabi isteyenlerede nasip etsin..

saoll canım benmm valla çok zormuş bu taşınma işi.. Allahtan destekçilerim vardı ama ne kadar olursa da kendi evin eşyan olunca koşturmak zorundasın .. evet canım bende dişten diyorum zaten hep dişe yoruyoruz bi bitirseydik şu dişleri :18::18:

Biz kayınvalidemide götürüyoruz tatile.hiç tatile gitmemiş 5yıldızlı otele hep pansıyon tarzı yerlere gitmiş kendi pişirip temizlemiş.biz tatil ayarlıyorlen nasil oluyor fln diye sordu?bide ben hiç gitmedim denişti önceden.bede eşime onuda alalım hem tatil yapar hem eceye bakariz dönüşümlü rahat ederiz dedim.istemiyorsan hiç twklif etme dedi yok dedim gelsin.bi suit ayarladık 2oda 1salon.aynı ev gibi olucak.arabayla gidicez yaklasık12saat sürüyormuş bakalım hayırlısı.

kubracim saol arkadasim daha iyi elif su oyle geldi gecti cok sukur... tasinma durumlarin olmus ne zor ne yorucu bende 1ay evvel tasindim ki sana kat kat zor neyseki yerlesmissin.. semacim prensesim iyi canim bagirma durumlarini bi nebze atlattim bende biliosun ayni skinti bendede vardi sen gebesin ya iyce tahamulsuz olmus olmalisin gecicek insallah elif dogurmustur muhtemelen pamugunun kokusunu cekiyodur darisi sana olsun senosumu op benim icin

Elif ne yapıyor acaba 10 unda doğum yapacaktı?

Ben kızıma çok bağırıyorum ya çok kızıyorum kendime:5:

Perşembe günü doğuma girdi diye biliyorum.inşallah iyilerdir.bede çok bağiriyorum bugun yıkarken bagırdım durmadiği için ama sonradan çok pişman oldum oturdum ağladım oda gelmiş öpüyor

Elif ne yapıyor acaba 10 unda doğum yapacaktı?

Ben kızıma çok bağırıyorum ya çok kızıyorum kendime:5:

Bende bagiriyorum neden bu kadar tahamulsuzum anlamıyorum kendimi. Çocuk sonuçta. Şuanda hic laftan anlamiyolar bunun büyük payi var sanirim. sende hamileliginde etkisi vardir canim. Daha sabirli olmamiz lazim sanirim :((

kizlar saolun iyi dilekleriniz alakaniz icin... semacim gozun aydin allah tamamina erdirsin bi kiz bi oglan ne iyi oldu allah istiyen herkese nasip etsin canim elifim ayni gun bir serumun ardindan taburcu oldu cok sukur dr.yedigi bisry dokunmustur dedi tahlil yapmadi bana kalsa mikrobik biseydi bilemedim acikcasi canim ayy cok sevindim hadi bakalim kucagina almak nasip olsun

Sağol canım amin inşallah tekrar geçmiş olun

Hadi gözün aydin çok çok sevindim vallahi. İki mucizeyide tadicaksin allhin izniyle. Allah herkesin gönlüne gore hayirli olani versin.

sağol canım herkesin gönlüne göre versin Allah

SAğol kübracım isme karar verdiniz mi

kubracim saol arkadasim daha iyi elif su oyle geldi gecti cok sukur... tasinma durumlarin olmus ne zor ne yorucu bende 1ay evvel tasindim ki sana kat kat zor neyseki yerlesmissin.. semacim prensesim iyi canim bagirma durumlarini bi nebze atlattim bende biliosun ayni skinti bendede vardi sen gebesin ya iyce tahamulsuz olmus olmalisin gecicek insallah elif dogurmustur muhtemelen pamugunun kokusunu cekiyodur darisi sana olsun senosumu op benim icin

hemde ne tahammülsüzüm ya çok kızıyorum kendime öperim canım sende elifi öp

Perşembe günü doğuma girdi diye biliyorum.inşallah iyilerdir.bede çok bağiriyorum bugun yıkarken bagırdım durmadiği için ama sonradan çok pişman oldum oturdum ağladım oda gelmiş öpüyor

bende öyleyim oturup ağlıyorum sonra

Bende bagiriyorum neden bu kadar tahamulsuzum anlamıyorum kendimi. Çocuk sonuçta. Şuanda hic laftan anlamiyolar bunun büyük payi var sanirim. sende hamileliginde etkisi vardir canim. Daha sabirli olmamiz lazim sanirim :((

hep kendimi şartlıyorum 2 gun bağırmazsam 3. günü bağırıyorum

Sağol canım amin inşallah tekrar geçmiş olun

sağol canım herkesin gönlüne göre versin Allah

SAğol kübracım isme karar verdiniz mi

hemde ne tahammülsüzüm ya çok kızıyorum kendime öperim canım sende elifi öp

bende öyleyim oturup ağlıyorum sonra

hep kendimi şartlıyorum 2 gun bağırmazsam 3. günü bağırıyorum

Bende oyleyim. Artik sesimi yukseltimcem diyorum yok olmuyor. Çok kziyorum kendime çok saflar çünkü. Kiyamam onlara

slm kızlar

perşembe günü bebişimiz doğdu. yoğun bakım korkusu yaşadık 2-3 saat ama şükür çıktı hemen. solunumu hızlı olduğu için almıştı doktor

spinal anesteziyle oldum bu sefer kesinlikle genelden daha rahat

ikiz bebeklerim var diyorum şuan çünkü dorişimiz çok fena oldu, çok kıskanıyor

bebeği atıyoruz yatağına onunla ilgileniyoruz

slm kızlar

perşembe günü bebişimiz doğdu. yoğun bakım korkusu yaşadık 2-3 saat ama şükür çıktı hemen. solunumu hızlı olduğu için almıştı doktor

Hadi gözün aydin cnm çok şükür saglikla almissin kucağına. Benim yerime kolla onu ve dorisi.

Kizlar bugün kardeşimin doğum günü . yasasaydi 23 olacakti :( birer fatiha okurmusunuz adi cihan diri.

Hadi kız.benimki hasta yinede bakıyorum

Canım ben telefondan giremiyorum telefondna rahat oluyor bilgisayarı açamıyorum senadan

slm kızlar

gözünaydın canım nasıl bir duygu 2 çocuk sahibi olmak:1:kıskançlık olunca zor işte inşallah geçer

Hadi gözün aydin cnm çok şükür saglikla almissin kucağına. Benim yerime kolla onu ve dorisi.

Kizlar bugün kardeşimin doğum günü . yasasaydi 23 olacakti :( birer fatiha okurmusunuz adi cihan diri.

başınsağolsun canım :(Allah mekanını cennet etsin okudum ben

Back
X