• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

slm kızlar

perşembe günü bebişimiz doğdu. yoğun bakım korkusu yaşadık 2-3 saat ama şükür çıktı hemen. solunumu hızlı olduğu için almıştı doktor

spinal anesteziyle oldum bu sefer kesinlikle genelden daha rahat

ikiz bebeklerim var diyorum şuan çünkü dorişimiz çok fena oldu, çok kıskanıyor

bebeği atıyoruz yatağına onunla ilgileniyoruz

Ay maşallah paşamda alısır zamanla.ikinci bebek kendi başına büyüyor herhalde.bu ilk ler çok fena.bende sipinal anesteziyle düşünüyorum ikinciyi ama kayınvalıdem olmaz sen yapanazsın diyor:-)
Bende eceden sonrq korku fln kalmadı:-)allah analı babalı sağlıklı sıhhatlı büyütmek nasıp etsin.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

slm kızlar. oğluşumu yarın kreşe veriyorum, bakıcının dün yaptıklarından sonra ertelememeye karar verdik eşimle. dün öğleyin eve gittiğimde bakıcı koltuğa uzanmış uyuyor, oğluşum kendi çapında oyuncaklarıyla oynuyor kakasını yapmış altına kendi halinde oyalanıyor. beynimden vuruldum resmen . bu nedenle daha fazla uzatmamaya karar verdik. Hayırlısı bakalım inşallah kreşte sıkıntı çıkmaz.

slm kızlar. oğluşumu yarın kreşe veriyorum, bakıcının dün yaptıklarından sonra ertelememeye karar verdik eşimle. dün öğleyin eve gittiğimde bakıcı koltuğa uzanmış uyuyor, oğluşum kendi çapında oyuncaklarıyla oynuyor kakasını yapmış altına kendi halinde oyalanıyor. beynimden vuruldum resmen . bu nedenle daha fazla uzatmamaya karar verdik. Hayırlısı bakalım inşallah kreşte sıkıntı çıkmaz.

Pis köpek diycem kendi piskiğinde bogulsun inşallah.verdiğin paralar haram zıkkım olsun.arkadasım sizede geçmiş olsun inan krestw daha kötüsü olamaz.inşallah hemen alısır.

Sağol canım amin inşallah tekrar geçmiş olun

sağol canım herkesin gönlüne göre versin Allah

SAğol kübracım isme karar verdiniz mi

hemde ne tahammülsüzüm ya çok kızıyorum kendime öperim canım sende elifi öp

bende öyleyim oturup ağlıyorum sonra

hep kendimi şartlıyorum 2 gun bağırmazsam 3. günü bağırıyorum

canım isim konusunda halen karar veremedik malesef.. Eşimmle ortak bir isimde buluşursak oğluşun bir ismi olacak inş :9::9: miniklere kızma konusunda bazen bende sabrım taştığı zaman sesimi yükseltebiliyorum.. hiç vurmadım şimdiye kadar ama kendi dişlerimii sıktığım çok oluyo.. bazen benii deniyo mu Allahım diyorum.. kendi kendimi telkin etmeye çalışıyorum.. ağlama krizlerinde fazla üstüne gitmemeye çalışıyorm, çünkü üstüne gittikçe daha uzuyo bu ağlamalar, ama siz tepki vermeyince bir süre sonra başka şekilde ilgi çekmeye çalışıyor. deneyimle sabit :)) asıl ikinci gelince neler olucak bende onu merakla ve endişeyle bekliyorum inanın..

slm kızlar

perşembe günü bebişimiz doğdu. yoğun bakım korkusu yaşadık 2-3 saat ama şükür çıktı hemen. solunumu hızlı olduğu için almıştı doktor

Canım gözünüzz aydın , sağlıkla kucağınıza almışsınız maşallah:nazar::nazar: 2. bebeğimizde doğdu sıra bana geldii desenizeee :18::18: zaman azzaldıkçaaa heycan basıyooo :37: sen nasılsın , doruk nasıl canım? nasıl tepkiler veriyor kardeşine? kıskançlık kaçınılmazdı zaten bizde bekliyoruz aynı potansiyeli nehirden.. düşünsenize tek ilgi sendeyken annen ve baban başka bir bebekle daha aynı ilgiyi paylaşıyor. zorr tabii :) İş bizde bitiyor İnşallah orta yolu bulup en az sıkıntıyla atlatırız kardeşe alışma zamanlarını..

Hadi gözün aydin cnm çok şükür saglikla almissin kucağına. Benim yerime kolla onu ve dorisi.

Kizlar bugün kardeşimin doğum günü . yasasaydi 23 olacakti :( birer fatiha okurmusunuz adi cihan diri.

Mekanı cennet olsun canım benim. Allah kabul etsin İnşallah okudum ben de..

:47::47::47: oooofff çok sinirlendim okuyunca inan!!!!Pislik kadın ya, vicdansızzz!!!senin yerinde olsam neler yapardım bilmiyorum o kadına:47::47::47: çok iyi yapmışsın canım , kreşide kontrol altında tut bi süre tavsiyem sana.. yavrunda herşeyden bi haber kuzum benm ya..

slm kızlar

Elifcim gozunuz aydin allah uzun saglikli omur versin ogluslarina..

Gecmis olsun arkadasim soylencek cok sey var ama neyi degistirir :ssz: kreste umdugnuzu bulursun insallah,,,kiyamam yaa :(

Selam kizlar
Elifim pasalarin annesii:-):-) gule-gule buyut kuzularini insaAllah Allah acilarini gostermesin simdi ne guzel kokuyordur o oylee tum hasretinde olanlara nasip eyleye Rabbim

Tulincim Allah rahmet eylesin cnm mekani cennet olsun ben de okudum

Semacim pasan olucakmis gozun aydin cnm sag-salim kucagina alirsin insaAllah

Revvecim iyi etmissin cnm nasil insanlar varmis yaa (( kucucuk cocuk daha hicbirseyden habersiz kuzumm hakkinizda hayirlisi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

selam kızlar nasılsınız giremiyorum ne zamandır eda hastaydı bayadır ateşten mahvolduk onlarla ev işiyle uğraşmaktan vaktim olmadı...doğum yapanlarımız varmış hayırlısı olsun inşallah sağlıkla büyütün bebişlerinizi...

selam kızlar nasılsınız giremiyorum ne zamandır eda hastaydı bayadır ateşten mahvolduk onlarla ev işiyle uğraşmaktan vaktim olmadı...doğum yapanlarımız varmış hayırlısı olsun inşallah sağlıkla büyütün bebişlerinizi...

Geçmiş olsun canım.şimdide benim kız hasta ne uyku kaldı ne yemek sabaha kadar oturuyoruz.göz kapaklarımı acık tutamıyorum suan saat7:30...hıc böyle olmamıstı hastayken fazla uyursu sımdi zombi gibi geziyoruz

slm kızlar. dün kreşte ilk günümüzdü. sizlerle paylaşmak istedim. sabahtan doktora gittik gaita , boğaz kültürü ve sağlık raporu için. saat 09:30 da kreşteydik. kreşin bahçesini görünce sıpa bıraktı elimi koştur koştur oyuncaklara gitti. eşimle tamam dedik herhalde sevecek. öğretmeni geldi gencecik ve ilgili görünen bir kızcağız kız meslek lisesi çocuk gelişimi mezunu.umutu sınıfına götüreyim arkadaşladıyla tanışsın dedi bizim gelmemizi istemedi bizde aşağıda bekledik. 10 dakika sonra benimki bir ağlama krizi tutturdu ki sormayın 5 dakika 10 dakika 15 dakika derken hala susmadı mekan oeğiştirsin belki susar dedik olmadı bahçeye çıkardı yine olmadı en sonunda elini yüzünü yıkamak için çeşmeye götürdü suyu görünce sakinleşti bizde ayrıldık ordan. öğle uykusu yine kabus olmuş uyumadan önce ve uykudan uyanınca ağlamış. akşam almaya gidince boynuma atlayışı vardiki sormayın.ilk gün olur bunlar dedi öğretmeni. bu sabah evden okula gidiyoruz diye çıktık yine hevesli çocuğum ama kreşin bahçesinden içeri sınıfa girmiyor, ögretmeni sınıfa götürdü ki yine ağıt bu defa fazla sürmedi ama 20 dakika ağladı sonra oyuna daldı. bu gidişat bir hafta sürermiş. hayırlısı bakalım alışır inşallah.

slm kızlar. dün kreşte ilk günümüzdü. sizlerle paylaşmak istedim. sabahtan doktora gittik gaita , boğaz kültürü ve sağlık raporu için. saat 09:30 da kreşteydik. kreşin bahçesini görünce sıpa bıraktı elimi koştur koştur oyuncaklara gitti. eşimle tamam dedik herhalde sevecek. öğretmeni geldi gencecik ve ilgili görünen bir kızcağız kız meslek lisesi çocuk gelişimi mezunu.umutu sınıfına götüreyim arkadaşladıyla tanışsın dedi bizim gelmemizi istemedi bizde aşağıda bekledik. 10 dakika sonra benimki bir ağlama krizi tutturdu ki sormayın 5 dakika 10 dakika 15 dakika derken hala susmadı mekan oeğiştirsin belki susar dedik olmadı bahçeye çıkardı yine olmadı en sonunda elini yüzünü yıkamak için çeşmeye götürdü suyu görünce sakinleşti bizde ayrıldık ordan. öğle uykusu yine kabus olmuş uyumadan önce ve uykudan uyanınca ağlamış. akşam almaya gidince boynuma atlayışı vardiki sormayın.ilk gün olur bunlar dedi öğretmeni. bu sabah evden okula gidiyoruz diye çıktık yine hevesli çocuğum ama kreşin bahçesinden içeri sınıfa girmiyor, ögretmeni sınıfa götürdü ki yine ağıt bu defa fazla sürmedi ama 20 dakika ağladı sonra oyuna daldı. bu gidişat bir hafta sürermiş. hayırlısı bakalım alışır inşallah.

Alişir canım daha çok minikler.ama gün gectikce ağlamalr kısalıcak ve seve seve gidicek ordkı arkadaslar tatlı gelicek.canım nasıl bir yer bende seneye1-2saatlik vermek istiyorumda

Alişir canım daha çok minikler.ama gün gectikce ağlamalr kısalıcak ve seve seve gidicek ordkı arkadaslar tatlı gelicek.canım nasıl bir yer bende seneye1-2saatlik vermek istiyorumda

canım eşimle çok düşündük daha mı iyi olur kıymetlimiz açısından diye ama bu kreşi gördükten sonra doğru karar verdiğimizi düşündük. kreşin bahçesi çok güzel yemyeşil ve büyük oyun alanları çok güzel. yaş grubuna göre 4 sınıf var, her sınıfın kendi öğretmeni var, yemekhanesi ayrı, mutfağı ayrı,etkinlik odaları ayrı öğleleri mutfağından mis gibi yemek kokuları geliyor. aylık beslenme tablosunu da verdiler en azından öğünlerinde neler var çocuğum ne yiyor onu biliyoruz.

canım eşimle çok düşündük daha mı iyi olur kıymetlimiz açısından diye ama bu kreşi gördükten sonra doğru karar verdiğimizi düşündük. kreşin bahçesi çok güzel yemyeşil ve büyük oyun alanları çok güzel. yaş grubuna göre 4 sınıf var, her sınıfın kendi öğretmeni var, yemekhanesi ayrı, mutfağı ayrı,etkinlik odaları ayrı öğleleri mutfağından mis gibi yemek kokuları geliyor. aylık beslenme tablosunu da verdiler en azından öğünlerinde neler var çocuğum ne yiyor onu biliyoruz.
Harıka valla bende vericem birkaç saatlık alıssın diye anaokulunda zorluk cekmemesi acısından sitemizin içinde bahcesehır kolejı var bırde karsı sokagımızda vızyon kolejı var ıkısınden birine vericem.senin yolladığın yer normal tek kreslerden mi yoksa böyle kolej mi.gereksiz yere fazla para vermenin anlami yok.bu kolejler bana bıraz fazla abartılmıs şişirilmis geliyor

Harıka valla bende vericem birkaç saatlık alıssın diye anaokulunda zorluk cekmemesi acısından sitemizin içinde bahcesehır kolejı var bırde karsı sokagımızda vızyon kolejı var ıkısınden birine vericem.senin yolladığın yer normal tek kreslerden mi yoksa böyle kolej mi.gereksiz yere fazla para vermenin anlami yok.bu kolejler bana bıraz fazla abartılmıs şişirilmis geliyor

canım benimki özel kreş. ücreti ocağa kadar 450 ocaktan sonra 500. seninde dediğin gibi ana okuluna başlayınca sıkıntı çekmeyiz en azından sosyalleşmesi için iyi olur, hem de bağışıklığı güçlenir böylece.

canım benimki özel kreş. ücreti ocağa kadar 450 ocaktan sonra 500. seninde dediğin gibi ana okuluna başlayınca sıkıntı çekmeyiz en azından sosyalleşmesi için iyi olur, hem de bağışıklığı güçlenir böylece.

Bizde avm ye gelmiştik.bir kolejın gösterileri vardi.ece hacıvat karagöz iLejen bende standa kızlarla görüstüm.ücretsız deneme süreleri varmiş.oraya yollamayı düşünüyorum sonbaharda.tatilden dönünce bi gitsin bakalım haftada 2gün gelen çocuklqr varmıs öyle bir sınıfa vericem.öğle yemeklerini fln yediriyorlarmıs öğle uykuları vatmiş epey iyi geldi bana tabıı daha fıyat bilmiyorum.ilk evlediğim sene cocuk bakıyordum o zaman onun için arastırmıstıl 500liraydi.

Back
X