- 25 Mayıs 2012
- 2.599
- 469
- 163
- Konu Sahibi zevzekbayan
-
selam kızlar doğumdan sonra kaç kg o verdiğimizi paylaşalım burdaaasadece doğumla kalmayıp kilo vermeye başlıcaz aç kalmadan tabii .. yoksa sütümüz azalır ağır diyet yok
gelsin artık doğumlu günlerde topiğim dolsunnkesin suksuk bak yine kıskandı dicek bana topik açtım yaaa benim hedefim 55 kg inmek bakalım verelim derken almayalımdaa
Ulen nerden de yazdiysam gelsin dogumlu gunler dolsun topigim dieilk yazan ben oldum cemrem sen misin bu topigi acan geliyorum iste dedi heralde
eveeeet ben zayiflama maratonuna sizden 1 ay once basliyorum yememe dikkat ediyorum sut yapicak seyler yiyorum sadece
bende 64 le hamile kaldim doguma gittigimde 73 tum 68 im 5 kg gitti simdilik dogum yapali 3 gun oldu daha acaba daha kg verirmiyim yoksa dogumdan giden sadece 5 kg mu olur bilmem
gerci daha bunun emzirmesi var emzirincede baya kg veriliyormus hayirlisi bakalim hergun tartiliyorum artik tek basims yazarim burda sukadar verdim falan die ama beni cok yanliz birakmayin ya cabuk dogurun
tamam tatlım geliyoruz arkandaaannnUlen nerden de yazdiysam gelsin dogumlu gunler dolsun topigim dieilk yazan ben oldum cemrem sen misin bu topigi acan geliyorum iste dedi heralde
eveeeet ben zayiflama maratonuna sizden 1 ay once basliyorum yememe dikkat ediyorum sut yapicak seyler yiyorum sadece
bende 64 le hamile kaldim doguma gittigimde 73 tum 68 im 5 kg gitti simdilik dogum yapali 3 gun oldu daha acaba daha kg verirmiyim yoksa dogumdan giden sadece 5 kg mu olur bilmem
gerci daha bunun emzirmesi var emzirincede baya kg veriliyormus hayirlisi bakalim hergun tartiliyorum artik tek basims yazarim burda sukadar verdim falan die ama beni cok yanliz birakmayin ya cabuk dogurun
yanlız bırakmamak ıcın erkenden dogurtuccan benıdee.. gelıyorumm bende dıyet yaparızz beraber.. bekle benı anacımmmmm
5 kg gıtmıs ama daha odeemm v.s vardırr daha gıder emınımm..
tamam tatlım geliyoruz arkandaaannnbenim oğlan nazlı çıkmazsaa yakında bu topikteyimmm inşallah bool bool kilo veririz.. bakalım bizim kaç kg gidecek doğumdaa..
daha dur hele cemre hanım bi gelsin kucağınaa emzire emzire kalan kiloolardaa gideceekk
bu sabah 68.2 geldım tartıda ...
göbeğim duruyor kızlar ya sezaryenın bu yönu çok kotu işte göbek kalıor ... gelen göbeğin kalmış ne zaman incek diyo
annem de bi seneyi bulur kızım toparlanman dio ddm ben sporla eritirim olmaz anca bi sene sonra başlayabilirsin dio annem
yarın kontrolum var ameliyat yerimdeki bantı cıkarcak dr.sorcam ona spora ne zaman başlayabilirim die bi de daha korse takmadım hiç onu da sorcam
kullanayımmı ne zaman takayım dicem bakalım ne dicek....:26:
bende 62 ile hamile kaldım şimdi 80 im. yarın sabah 9 da kontrolümüz var,bakalım kaç kilo olduk.doğumdan sonra 70 e insem iyidir inşallahhh
sorma hayatım ya :18: korse takılmasını öneriyor doktorlar genelde,sonrasıda spor yapman lazım,yoksa göbeğin erise bile sarkma oluyorsporla birlikte hem eritip hem
toparlayabiliyorsun :13: benimde doğumumun nasıl olacağı yarın belirleniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?