2012 eylül anneleri doğumdan sonra kaç kilo verdi ve verecek :))

sezeryandaa gobek gec ınıo cnm olsun yavasyavs ıner bısey olmaz sıkmacanını.. korseyı dr sor sezeryanda hemen takılmıo dıe bılıyorum

bu sabah her zaman ki gibi uyanır uyanmaz ilk işim tartılmak oldu
sonuç 67.3 günden güne azar azar gidio kilocuklar

Ben 53 le hamile kaldım şuan 62yim.Doğumdan sonrada 55 olurum diye tahmin ediyorum(bi ümit yaniii)
zevzek bayan tebrikler bu arada çok kilo almamışsın ve aldıklarını günden güne veriyosun.süpersin:))

Kızlar merhaba hayatımda 56 yı görmemiş bir bayan olarak evlenmeden 1 yıl önce kullandığım doğum kontrol hapı sebebiyle 55 ten 66 ya çıktım 69 la hamile kaldım ve şuan 87 kiloyum ve her yerimde çatlaklar var kilo konusunda çok umutsuz vaka olarak görüyorum kendimi doğumdan sonra sıkı bi diyet ve spor beni bekliyo

amaniiiiiiiiiinn biraz fazla almıssın canım ama üzülme verilir ya şimdi bende tartılmıyorum artık kiloyu miloyu unuttum bebeğimle ilgileniyorum aklım hep onda haftalık tartılcam artık

kızlar bu aralar tatrtılmıyorum ama biraz önce tok karna tartıldım 70.2 geldim sütüm olsun die yiyim derken abartıyormuyum acaba :26:
kilo almak istemiyorum bennnnnn yaaaaa vermek bi yana
dooğum yapan arkadaşlrı bekliyorummmmm topiğimeee bana moral verin

Canim isleer oyle hamileyken konusmak gibi olmuyor.emzirirkende beslenmene dikkat etmek zorundasin yoksa sut gidiyor gercekten.bol sivi evdeyapilmis meyve sulari meyveler tuket.kuru incir armut sut yapar.ekmek hamur isi yeme sebze yemekleri bakliyat tuket bakalim bir hafta nasil olacak.

geldim tubacım geldim;66 ile hamile kaldım 74 ile doğuma gittim 2 gün önce 69 kiloydum.çok şükür az bi kilom kaldı ama varya iştahım bir açık anlatamam gece karnım gurul gurul.gerçekten emzirmek yakıyor;çünkü ben spor yaptığımda ve de yediklerime dikkat ettiğimde gece guruldardı midem o kadar. benim hedef 55 canım hamile kalmadan önce vardı kilom zaten.boyumda 168 bu arada.tuba sen bişeyler yapıyor musun?ben başladım yeşil çaya günde 1 fincan içiyorum;2 fincana kadar sebestmiş araştırdım biraz...

kız hamileyken daha iyiydim sanki günde 2 bardak süt yapan çay bi bardak süt 2 bardakta ısırgan içiyorum aynı zamanda en az 2 litre su yediğim meyvenin haddi hesabı yok özellikde deiğin gibi armut ve üzüm kuru incire de bazen akşamdan suya katıp sabah içiyorum sütüm var allah şükür ama yok yok ben abarttım saba ekmeği falan çok yiyorum iştah patlaması yaşıyorum bi de neyden korkarsam başıma geliyor ayol hamilaeyken diyorum falza kilo almadım doğurunca ya alırsam diyordum

hg canım bende 64 le kaldım doğuma giderken 73 tüm sende az almısın hamişken bende 9 kilo almıştım 1 hafta sonra 67 dim ama şimdi bugün 70 geldim sabah hemen ac karna tartılmam lazım yeşilçayın baya faydası var bende başlıyım o zaman günde 1 fincan yetrli evet
ay bide evde yürüyüş bandıda var ne tembelim cemre uyurken gideyim de yürüyeyim azcık bari :18:

canım tahin helvası,üzüm,süt bide bol su süt yapıyormuş ben bu aralar onlara yoğunluk verdim.yediklerime de dikkat ediyorum hamur işi yemiyorum;yedikçe yiyesin geliyor zaten.sabahları 3 gün kurusu kayısı sıcak suyla yiyorum.spinal sezaryen oldum ben de; çabuk toparlandım çok şükür ertesi gün yürüdüm 2 gün sonra alışveriş için markete bile gittim annem engel olmaa ben neler yaparım da evin içinde de bol bol yürüyorum.ben bu zamanı bayadan beri bekliyordum zayıflamaya açım resmen

hoşbuldum canım;tubacm bu arada ne kadar ortak noktamız var:ikimizde 34+4 de doğum yaptık.hemen hemen aynı kiloyu almışız,ikimizinde 1 hafta sonra 3 kilo fazlamız varmış gidecek gidecek bu kilolar.regl görmeye başlayınca çok güzel gidiyormuş canım,biz şimdiden vermeye başlayalım o zaman daha iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…