2012 eylül anneleri doğumdan sonra kaç kilo verdi ve verecek :))

Ben de 55 kiloyla hamile kaldim. 64 ile bitirdim. dogumdan sonra tartildim 62 kiloyum. Cok sasirdim. Bebek bile 3kg ama ben sadece 2kilo vermisim:) Uzerinden 8 gun gecti ve ta taaaa 57kiloyum :) 2 kilo versem eskiye donucem :)

Ben de spinal anesteziyi tercih ettim ama cok heyecanlanmaktan korkuyorum...memnun musun hiç uyuttular mı dikiş atarken?ayrıntılarını çoook merak ediyorum eger paylasırsan...

bende 74 le hamile kaldım ( şuan 81300 gr inşallah dogumdan sonra eski kolama dönsem sonrasınıda sporla hallederiz inşallah 7300 aldım toplamda 2 kilo daha alırım heralde

Ay bende yazsam mı ya maşallah tosssun gibi oldum :)

76 ile hamile kaldım şuan 97 kiloyum bugün yarın doğrurum... Hedef önce 80 sonra 75 sonra 65 1 yıla yaayacam ama ilk iki üç ayda 80e inmek istiyorum

Kızlar gunaydin ben 54 kilo ile hamile kaldım 74 kilo ile doguma girdim bugun dogum yapalı 19 gun oldu ve 14 kilosu gitti bil suanda 60 kiloyum sanırım 1 aya kalmaz 54 e inerim insallah:))

Ben de spinal anesteziyi tercih ettim ama cok heyecanlanmaktan korkuyorum...memnun musun hiç uyuttular mı dikiş atarken?ayrıntılarını çoook merak ediyorum eger paylasırsan...

ben çok memnun kaldım,uyutma filan olmadı.sadece sonunda hafif bir başım döner gibi oldu ama kendime geldim hemen.acı yok, ama yapılan tüm işlemleri hissettim.açmalarını dikiş atmalarını en önemli kısmı da bebeği ve eşini çıkarırken organını çekiyorlar resmen zorlayarak huylandım sadece o kadar hatta istemsiz ıkkk diye ses öıkardım .acımı var diye sordular telaşla.acı mıyor ama çekmeleriniz huylandırıyor siz devam edin demiştim bebeğimin sesini duyduktan sonra dünyalar benim olmuştu zaten,onun tarifi yoksonrasında da yani odama geçince ağrı yok ama o iğrenç gaz sancı olayı var ki tüm sezeryanlarda var.gaz olayını da halledince ohh hiç bişeyim kalmadı nerdeyse.sonrası da artık bünyeye kalmış herhalde,ben çok çabuk toparlandım çok şükür.kısacası tavsiye ederim...birde belden iğne yaparken sinek ısırığı gibi gelmişti bana o kadar.

canım dediklerini aynen tüketiyorum bende ama tahinin helvasını değilde pekmezini yiyorum farkedermiki ?
hele ben nasıl istiyorum zayıflamayı bu göbekle kendimi kadın gibi hissetmiyorum ben yaa offf şişko olmak çok zor

evet harbiden öyle canım ortak yanımız çok bebişer bile benzio
bak ben bunu bilmiyordum o zaman şu kırk gün bitsede başlasak regl olmaya

Ben de 55 kiloyla hamile kaldim. 64 ile bitirdim. dogumdan sonra tartildim 62 kiloyum. Cok sasirdim. Bebek bile 3kg ama ben sadece 2kilo vermisim:) Uzerinden 8 gun gecti ve ta taaaa 57kiloyum :) 2 kilo versem eskiye donucem :)

şuan kıskançlık hormonlarım tavan yaptı yaa normal mi yapmıştın sen doğumu:18:
ya gerçi bende doğumdan bi hafta sonra 67 dim bnmde 3 kilom kalmıştı ama sütüm olsun die yedim bu aralar ne alakysa işte bahanemde bu galiba

bende 74 le hamile kaldım ( şuan 81300 gr inşallah dogumdan sonra eski kolama dönsem sonrasınıda sporla hallederiz inşallah 7300 aldım toplamda 2 kilo daha alırım heralde

inş normal yaparsında doğumu gider çğu canım yinede fazla almamısın sende doğumdan sonra fitlik yarışı yapcaz sizi bekliyoruz valla acele edin

ben 48 kiloyla kaldım hamile şuan 65 65.5 arası gidip geliyorum ama durmadan yiyorum

nazar boncuğuda takarmış kendine

Ay bende yazsam mı ya maşallah tosssun gibi oldum :)

76 ile hamile kaldım şuan 97 kiloyum bugün yarın doğrurum... Hedef önce 80 sonra 75 sonra 65 1 yıla yaayacam ama ilk iki üç ayda 80e inmek istiyorum

inicez inss canım sen merak etme ilk önce hayırlısıyla bi doğur 80 de inersin 65 de benimde hedefim ilk önce 60 sonra 55 inss hayal gibi gelio şimdi 55 ama 1 sene sonra buraya yazıcam ki
HAYALDİ GERÇEK OLDU

Kızlar gunaydin ben 54 kilo ile hamile kaldım 74 kilo ile doguma girdim bugun dogum yapalı 19 gun oldu ve 14 kilosu gitti bil suanda 60 kiloyum sanırım 1 aya kalmaz 54 e inerim insallah:))

inersin inersin bende 68 im şuan doğumdan sonra 67 dim 1 kilo aldım vericeğim yere oy oy ne yapsam ki:26:
maşallah senden baya gitmiş he

yaa benim iştahım çook açıldı nasıl durduracağım.hamileyken tatlılar midemi bulandırırdı,hamur işini hiç yemezdim zaten boşuna 8 kilocuk almamışım diyorum.asıl şimdi hamileyim sanki resmen tatlıya,çikolataya aşeriyorum ve malesef ki yiyorum.diyet zaten imkansız süt azalır korkusundan bakalım ne olacak.tartılmadımda kaç gündür. kayısı ve yeşilçaya devam ediyorum,çok şükür ki metabolizmam iyi çalışıyor. bir kaç gündürde kalça göbek kısmıma biberiye yağı sürüyorum masaj yaparak,streç filmle sarıyorum baya bi kalıyor.inşallah faydasını görürüm

54 ile hamile kaldım 74 ile dogumdaydım,
eve geldiğimde 67,5tum sütüm gelmiyor bir türlü gelsin diye yemediğim içmediğim kalmıyor vallahi...
67yim şu anda 5 günde yarım kilo gitmiş

79la hamile kaldım 93le doğuma gittim doğumdan ertesi günü tartıldım 87kg idim doğumdan 5 gün geçti ve 85 kgyim 5 günde sadece giden 2 kgg tabi kabızlıkda cabasıı

topiğin ismini değiştirmeye karar verdim...
eylül anneleri doğumdan sonra kaç kilo alacak diye
of şuan 70 kiloyum valla depresyona girecem ya ne olcak böyle sütüm olsun diye psikolojik yiyorum resmen yemekle çok orantılı olmadığını bildiğim halde of off napcam ben kızlar ya sizde durumlar ne ?:18:

selam kader arkadaslarım...bir haftadır yazamıyorum umarım hepimiz mutluyuzdur...hemen detay veriyim....70 kiloyla doguma girdim dun 1 hafta oldu ve 60 kiloyum....en az 6-7 kilom daha var verilecek...gobegime carsaf sarıyoruz sımsıkı..umarım ise yarar ve hayat boyu karnımda jole gibi kalmaz....bir de karnımdaki boylu boyunca kahverengi cizgi leke gecer??????????????kızlar yazısmaya eylul annelerinde devam edioruz dimi??yeni bir topik filan mı actınız yoksa????

Son düzenleme:
79la hamile kaldım 93le doğuma gittim doğumdan ertesi günü tartıldım 87kg idim doğumdan 5 gün geçti ve 85 kgyim 5 günde sadece giden 2 kgg tabi kabızlıkda cabasıı

kabızlıkkkk varken hic tartılıp moralini bozma derim ben sana...sole iki kez fln tuvalete cıktıktan sonra tartılmanı oneririm...bence cok etkiliyo canımcım

kızlar bende 57 ile hamile kalmıştım 78 ile doğuma gittim normal doğum yaptım.12 gün oldu doğum yapalı şuanda 65 kiloyum umarım kısa sürede eski halime dönerim. doğumdan geldiğimde sadece 4 kilo gitmişti çok şaşırmıştım zaten bebeği ağırlığı suyu falan derken daha fazla gitmeliydi ama şişlerim indikçe ve tartıda kilom azaldıkça mutlu oluyorum.o yüzden kiloları dert etmeyin elbet gider bebeğinizle güzel vakit geçirmeye bakın.bol bol sütünüzün olduğu bebeğinizin emdiği günler diliyorum...

selam herkese anneliği hayırlı olsun harika bir duygu:)
ben de 70le doğuma girdim ertesi gün eve geldiğim de 65 tim az gitmiş sanki ama olsun veririm kızımın canı sağolsun

Kızlar ben 72 ile hamile kaldım 85 ile doğuma girdim toplam 13 kg aldım :))

doğumdan sonra tartıldım 81 dim

şuan 75 kg um vee hedefim 60 hadi hayırlısıııı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…