- 26 Haziran 2010
- 1.331
- 43
- 158
- Konu Sahibi zevzekbayan
-
canım tahin helvası,üzüm,süt bide bol su süt yapıyormuş ben bu aralar onlara yoğunluk verdim.yediklerime de dikkat ediyorum hamur işi yemiyorum;yedikçe yiyesin geliyor zaten.sabahları 3 gün kurusu kayısı sıcak suyla yiyorum.spinal sezaryen oldum ben de; çabuk toparlandım çok şükür ertesi gün yürüdüm 2 gün sonra alışveriş için markete bile gittimannem engel olmaa ben neler yaparım da evin içinde de bol bol yürüyorum.ben bu zamanı bayadan beri bekliyordum zayıflamaya açım resmen
Ben de spinal anesteziyi tercih ettim ama cok heyecanlanmaktan korkuyorum...memnun musun hiç uyuttular mı dikiş atarken?ayrıntılarını çoook merak ediyorum eger paylasırsan...
canım tahin helvası,üzüm,süt bide bol su süt yapıyormuş ben bu aralar onlara yoğunluk verdim.yediklerime de dikkat ediyorum hamur işi yemiyorum;yedikçe yiyesin geliyor zaten.sabahları 3 gün kurusu kayısı sıcak suyla yiyorum.spinal sezaryen oldum ben de; çabuk toparlandım çok şükür ertesi gün yürüdüm 2 gün sonra alışveriş için markete bile gittimannem engel olmaa ben neler yaparım da evin içinde de bol bol yürüyorum.ben bu zamanı bayadan beri bekliyordum zayıflamaya açım resmen
hoşbuldum canım;tubacm bu arada ne kadar ortak noktamız var:ikimizde 34+4 de doğum yaptık.hemen hemen aynı kiloyu almışız,ikimizinde 1 hafta sonra 3 kilo fazlamız varmışgidecek gidecek bu kilolar.regl görmeye başlayınca çok güzel gidiyormuş canım,biz şimdiden vermeye başlayalım o zaman daha iyi olur
Ben de 55 kiloyla hamile kaldim. 64 ile bitirdim. dogumdan sonra tartildim 62 kiloyum. Cok sasirdim. Bebek bile 3kg ama ben sadece 2kilo vermisim:) Uzerinden 8 gun gecti ve ta taaaa 57kiloyum :) 2 kilo versem eskiye donucem :)
bende 74 le hamile kaldım( şuan 81300 gr inşallah dogumdan sonra eski kolama dönsem sonrasınıda sporla hallederiz inşallah 7300 aldım toplamda 2 kilo daha alırım heralde
ben 48 kiloyla kaldım hamile şuan 65 65.5 arası gidip geliyorum ama durmadan yiyorum
Ay bende yazsam mı ya maşallah tosssun gibi oldum :)
76 ile hamile kaldım şuan 97 kiloyum bugün yarın doğrurum... Hedef önce 80 sonra 75 sonra 65 1 yıla yaayacam ama ilk iki üç ayda 80e inmek istiyorum
Kızlar gunaydin ben 54 kilo ile hamile kaldım 74 kilo ile doguma girdim bugun dogum yapalı 19 gun oldu ve 14 kilosu gitti bil suanda 60 kiloyum sanırım 1 aya kalmaz 54 e inerim insallah:))
79la hamile kaldım 93le doğuma gittim doğumdan ertesi günü tartıldım 87kg idim doğumdan 5 gün geçti ve 85 kgyim 5 günde sadece giden 2 kggtabi kabızlıkda cabasıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?