- 26 Haziran 2010
- 1.331
- 43
- 158
Merhaba
Tablo ile ben ilgilenirim diyen kim var ?
Tablo ile ben ilgilenirimeğer hiç gönüllü yoksa. Kullanıcı adımı da filizyavuz yaparsanız çok sevinirim. Madem değişecek böyle olsun
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba
Tablo ile ben ilgilenirim diyen kim var ?
Çarşamba gidecektim ama randevu alamadım. Ben de cumaya özele gidicem medicalpark'a
Arkdaşlar Ek Açıklama :
Profilinizi düzenlerken
Anne Grubum Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık
diye bir bölüm var burada Hangi aylarda doğum yaptıysanız (daha önce doğum yapmış olabilirsiniz) bunu işaretlerseniz o aya özel bir hediye yolladığımızda bilgi maili alırsınız. İşaretli değil ise bilginiz olmaz.
Bu sebeple profilinizi düzenlemek için ; Burayı Tıklayın
kızlar bişey sorucam birkaç gundur kalp çarpıntım var .bir sitede gebelik belirtilerinde kalp çarpıntısı oluyormuş
gebe olanlarda böyle bir durum yaşayan var mı acaba
Hadi bakalım iyi haberlerle gelirsin inşallah
keseyi de görebilrsin sanırm artık
buarada topic yöneticisi sen mi oldunnn canımm??
Ben tansiyonum yükselmiş gibi hissediyorum ama hç ölçtürmedin henüz
meltemre sat:21 kasım
mericdemir sat:23 kasım
şeker-leblebi sat:24 kasım
sukatre sat:25 kasım
nadidem sat:27 kasım
selinnnn86 sat:27 kasım
maybebabe sat:28 kasım
sevdalinka06 sat:28 kasım
tkale sat:29 kasım
windy_blue_28 sat:29 kasım
arkadaşlar beklenen doğum tarihlerini özellikle yazmadım. çünkü internete göre hesaplamada farklılık olabiliyor. Doktor kontrolüne gidip kesinleştirenler bana mesaj atsın ona göre tabloyu oluştururuz. Yaş kilo şehir de ekleriz. Güzel olur.
canım bence beklenn doğum tarihini yaz
gerçekleşen doğum tarihi de olsun
doğum yaptıkça tarihleri yazarızz
bakalım internet ne kadar tutuyor ne kadar sapma oluyor
zaten intennteki yaklaşık tarih
mesela bana 3 eylül diyor ağustos bile olabilir :)
ben ağustos annelerine de takılayım barii![]()
Hanımlar Topiğin ilk sayfasında güncellenmiş yeni tablo var. Bir bakın eğer eksiklik varsa bana bildirin.
Aranızda hamile olup kan sulandırı iğne yapan var mı ben 2 kimysl geçirdiğim için ,
faktör testleri yaptırdım
mthfr 677t heterzigot çıktı diğerleri normal doktor önemsiz dedi ama iğne kullanam lazım ve korkuyorum
umarım hepimiz sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırızzz
Canım benimmmmmmmmm yaaaaaaaaaaaaaaa
olsun moralini bozma tatlım hayırlısı değilmiş
Belirtilerin onu gösteriyordu ama neyseee yaaaa
ocak ayında inşallahhhh
dualarım seninle bitanemmm
Allah hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsinnn
Kendine İyi bak
moralinide yüksek tuttttt bitanemmm
canım nasılsınnn seni merak ettimmmm
inş. dr kontrolünde bizimdeBen geçen hafta cuma öğrendim. Kan testi yapmıştım. Yarın cuma da doktora gideceğim. Bakalım birşey görebilecek miyiz :)
hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla sıhatle kucağına almayıda nasip etsin inş.kızlar beni de listeye alırmısınız
adt tarihi : 28 kasım
beklenen doğum tar:
3 eylül
ilk bebek
çok çok teşekkür ediyorum hepimizn bebişleri hayırlı olsun inş...canım hoşgeldin bebeğin hayırlı uğurlu olsunnnnn
benim varım:) heheHanımlar Topiğin ilk sayfasında güncellenmiş yeni tablo var. Bir bakın eğer eksiklik varsa bana bildirin.
maşallah canım Allah sağlıklı güzel bir hmailelikler geçirmeyi nasip eder inş..selam
ben de dün sabah idrar ile bu sabahta kan testi ile öğrendim hamileliğimi...zaten sürekli takipte olduğum için dr.um bana da CLEXANE diye kan sulandırıcı bi iğne verdi 1 hafta boyunca hergün vurulucam...daha önce hamile kalmadım bu ilk hayırısıyla...bana rahat yerleşsin diye yazıyorum bunu dedi bir de PROGYNEX (progesteron) diye bir hap verdi...garanti olsun dedi,,,önce Allah ın izniyle tabi...![]()
cnm cok cok sagol valla ben bundan bir sey anlamadim resmen kanam geciriyorum wc ye oturunca siril siril akiyor kan derdim ne onuda anlamadim
hic bir sikintim yok stereesim yok belirziler o kadar barizdiki anlamadim bn yaa nasil bole oldu
KIZLAR ALINTI YAPTIM AMA HEPSI GITTI
SIZLERDEN COK COK OZUR DILIYORUM
TOPIK ACTIM GEBEYIM PISIKOLOJISIYLE BERARABER SIZI YARI YOLDA BIRAKTIM
KESIN HAMIYLEYIM GOZUYLE BAKIYORDUM MALESEF
ARTIK BELIRTIYEDE BAKMIYCAM![]()
SIZLER YOLLARINIZA DEVAM EDIN INS
BEBEKLERINIZI KUCAKLARINIZA ALIN
TEK TEMENNIM BU SIZLER ICIN BASKA
YAPACAK BIRSEYIM YOK
INS OCAK AYINDA MUSJDEYI SIZE VERIRIM CANLARIM YAAA
SIZLERI COK SEVDIM KOTULUKLER SIZLERDEN UZAK OLSUN INSS
GORUSMEK UZEREEEE![]()
inş. dr kontrolünde bizimdeBen geçen hafta cuma öğrendim. Kan testi yapmıştım. Yarın cuma da doktora gideceğim. Bakalım birşey görebilecek miyiz :)
hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla sıhatle kucağına almayıda nasip etsin inş.kızlar beni de listeye alırmısınız
adt tarihi : 28 kasım
beklenen doğum tar:
3 eylül
ilk bebek
çok çok teşekkür ediyorum hepimizn bebişleri hayırlı olsun inş...canım hoşgeldin bebeğin hayırlı uğurlu olsunnnnn
benim varım:) heheHanımlar Topiğin ilk sayfasında güncellenmiş yeni tablo var. Bir bakın eğer eksiklik varsa bana bildirin.
maşallah canım Allah sağlıklı güzel bir hmailelikler geçirmeyi nasip eder inş..selam
ben de dün sabah idrar ile bu sabahta kan testi ile öğrendim hamileliğimi...zaten sürekli takipte olduğum için dr.um bana da CLEXANE diye kan sulandırıcı bi iğne verdi 1 hafta boyunca hergün vurulucam...daha önce hamile kalmadım bu ilk hayırısıyla...bana rahat yerleşsin diye yazıyorum bunu dedi bir de PROGYNEX (progesteron) diye bir hap verdi...garanti olsun dedi,,,önce Allah ın izniyle tabi...![]()
cnm cok cok sagol valla ben bundan bir sey anlamadim resmen kanam geciriyorum wc ye oturunca siril siril akiyor kan derdim ne onuda anlamadim
hic bir sikintim yok stereesim yok belirziler o kadar barizdiki anlamadim bn yaa nasil bole oldu
YAPACAK BIRSEYIM YOK
GORUSMEK UZEREEEE![]()
YAPACAK BIRSEYIM YOK
GORUSMEK UZEREEEE![]()